Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עשיתי תאונה ונגרם לרכב נזק קוסמטי בפח \ צבע \ שבר בפנס (בפלסטיק של הפנס - שעובד מצוין)

פניתי לחברת ביטוח והחלטנו שהרכב יהיה טוטאל לוס.

השמאי אמר לי שהרכב לא "מסוכן לנסיעה" ושברגע שאמלא ואחתום על הטופס גרירה הרכב מחוייב לרדת מהכביש, אבל עד אז הכל בסדר.

לא כל כך נוח לי למסור את הרכב כרגע בגלל לחץ של סוף שנה בעבודה.

האם אני מחוייב למסור את הרכב מיידית או שאני יכול לחכות חודש ?

הרי אין חוק שמחייב אותי לדווח מיידית על התאונה, יכלתי באותה מידה להמשיך לנהוג חודש ולדווח, לא?

פורסם

שמאי שמכריז על רכב כאובדן גמור חייב לקחת את רשיונות הרכב ולשלוח למשרד הרישוי.

בלשון התקנה

(ב) סבור שמאי רכב כי ברכב שניזוק יש נזק גולמי העולה על 60 אחוזים, ימסור לנוהג בו או לבעלו הודעה על אבדן גמור ויודיע על כך לרשות הרישוי בטופס שנקבע, וכן יעביר את רשיון הרכב לרשות הרישוי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שמאי שמכריז על רכב כאובדן גמור חייב לקחת את רשיונות הרכב ולשלוח למשרד הרישוי.

בלשון התקנה

(ב) סבור שמאי רכב כי ברכב שניזוק יש נזק גולמי העולה על 60 אחוזים, ימסור לנוהג בו או לבעלו הודעה על אבדן גמור ויודיע על כך לרשות הרישוי בטופס שנקבע, וכן יעביר את רשיון הרכב לרשות הרישוי.

ה"החלטה" של השמאי תיפול רק ברגע שאחתום על המסמכים

כי נכון לעכשיו אני יכול לקבל החלטה לתקן את הרכב ולקחת עליי את הירידת ערך.

פורסם

תיסע ברכב ותפגע במישהו נזק גוף או נזק רכוש

תהיה במצב בו 1000 חכמים יתקשו להוציא אבן שטיפש זרק לבריכה

לא יודע איזה ביטוח יש לך

אני מעיף את הרכב הזה לאובדן גמור ומקבל רכב חליפי לחודש מהביטוח או משכיר רכב לחודש

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
תיסע ברכב ותפגע במישהו נזק גוף או נזק רכוש

תהיה במצב בו 1000 חכמים יתקשו להוציא אבן שטיפש זרק לבריכה

לא יודע איזה ביטוח יש לך

אני מעיף את הרכב הזה לאובדן גמור ומקבל רכב חליפי לחודש מהביטוח או משכיר רכב לחודש

לא הבנתי למה אני אהיה בבעיה?

זה שיש לי מכה בכנף או בטמבון הופכים את הרכב למסוכן ?

לפי מה בדיוק?

אם המחירון של הרכב שלי היה 60,000 שח בדיוק עם אותו נזק, הוא לא היה אובדן גמור ולא נעליים.

איך העובדה שהמחירון שלו יותר נמוך הופכת אותו לכלי רכב מסוכן שחייבים להשבית באופן מיידי?

אשמח להסבר.

פורסם

רוצה להיות חכם או צודק?

כרגע אתה צודק, בפועל לך תדע לאיזה פינה תכנס עם חברת הביטוח אם יהיה משהו, נכון באסה, אבל עדיף לא לקחת סיכון מיותר הקל שבקלים.

פורסם
רוצה להיות חכם או צודק?

כרגע אתה צודק, בפועל לך תדע לאיזה פינה תכנס עם חברת הביטוח אם יהיה משהו, נכון באסה, אבל עדיף לא לקחת סיכון מיותר הקל שבקלים.

ככה או ככה אני ממילא רציתי להחליף את הרכב ואני כבר שבועיים במשא ומתן לגבי רכב חדש

לא יוצא לי להתעסק בזה כי בחנוכה וסילבסטר אני עמוס בעבודה ובקושי יש לי זמן לאכול..

פורסם

אני מבין אותך לגמרי, והייתי חושב אותו דבר אם הייתי כמוך

אבל אז בדר"כ מגיע מישהו שמחזיר אותי למציאות.

אולי תשאל את חברת הביטוח/השמאי האם זה אפשרי ? ככה אם אומרים לך שכן אתה מכוסה.

פורסם

אם יש לך ביטוח מקיף ואתה מעיף את הרכב כאובדן גמור אתה תזכה ככל הנראה לקבל סכום גבוה יותר מאשר אם תבוא למכור אותו בעוד חודש לאחר תיקון התאונה

ושנית אתה זכאי לרכב חליפי במקום הרכב שנפגע עד ל15-30 יום למציאת רכב אחר. וקבלתו לוקחת כחצי שעה מזמנך היקר.

לכן לא ברורה לי ההתנהלות שלך

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ושנית אתה זכאי לרכב חליפי במקום הרכב שנפגע עד ל15-30 יום למציאת רכב אחר.

זה נכון בכל החברות/ביטוחים?

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

ברוב המקרים יש כיסוי כזה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אם יש לך ביטוח מקיף ואתה מעיף את הרכב כאובדן גמור אתה תזכה ככל הנראה לקבל סכום גבוה יותר מאשר אם תבוא למכור אותו בעוד חודש לאחר תיקון התאונה

ושנית אתה זכאי לרכב חליפי במקום הרכב שנפגע עד ל15-30 יום למציאת רכב אחר. וקבלתו לוקחת כחצי שעה מזמנך היקר.

לכן לא ברורה לי ההתנהלות שלך

קודם כל בתקופה הזאת של השנה תודה לה' אנחנו עובדים בלחץ מטורף כדי להספיק את היעדים של כל יום

דבר שני אחרי שעשיתי את זה השבוע תן לי לתקן אותך

זה לוקח שעתיים-שלוש כי לפי החברת השכרה יש מחסור ברכבים

וזה לא כולל הזמן שאתה צריך לבזבז על מונית

ברכב חלופי אין וו גרירה

ובאופן אישי אני לא אוהב לנהוג על רכב מושכר

אני נמצא המון באיזור ת"א, לא בא לי שמישהו ישרוט לי את הרכב או יפתח עליי דלת ואני אצטרך לשלם על זה לחברת השכרה כאילו קרה אסון

בזמן שיש לי ביד רכב שמבחינה מכנית לא נגרם לו שום נזק, רק מכות פח וצבע ואני יכול להתנייד איתו עד שיהיה לי קצת אוויר לנשום ולטפל בזה

• תוכן חדש...