אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,393 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמו תמיד ולפי חוקי מרפי, הדוד מקצר עכשיו ובבדיקה זריזה אני רואה את הנזילה בגוף החימום. פירקתי את הפלאנג', המים יצאו אבל אני לא מצליח לשלוף את כל האלמנט. מדובר בדוד של אמישראגז ואני מאד מקווה ש: תוכלו להנחות אותי איך לשלוף הפלאנג' החדש שברשותי, שמחכה בדיוק למיקרים אלה - יתאים לדוד שלהם תודה רבה ושבת שלום!
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 943 צפיות
שלום. אני צריך למלא דוח מס הכנסה על מנת לדווח על הכנסה נוספת שיש לי (דירה בחול). מילאתי את הדוח בהתאם לטופס 106 שקיבלתי מהמעסיק, פשוט העתקתי את הטופס לפי הקודים. עכשיו אני צריך למלא את הדיווח עבור ההכנסה הנוספת. הבנתי איפה עליי לרשום את ההכנסה. היו לי הוצאות ריבית שקשורות לקניה של אותו בית שהבנתי שהן מוכרות במקרה זה (בחרתי במסלול דיווח של מס שולי). כמה שאלות: בסעיף ההכנסה אני צריך לרשום את ההכנסה או את ההכנסה מינוס עלויות המימון? איפה אני מציין את עלויות המימון? אם בשנה שעברה דיווחתי על עלויות מימון וביקשתי שיועברו לשנה הבאה זה מחושב עם הטופס שאני ממלא אוטומטית? או שעליי להוסיף את זה לעלויות של השנה? תודה.
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
- 4 תגובות
- 827 צפיות
האם הצמיד הזה יודע להציג הודעות ושמות של מי שמתקשר בעברית? מוכרים אותו בksp ולא הצלחתי להבין מהם האם כן או לא. מחפש צמיד/שעון הכי פשוט וזול, שמראה כמובן את השעה, וגם יודע להציג התראות בעברית. כל נושא הכושר - מדידת דופק, צעדים וכו' לא חשוב לי.
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
הילדים נדלקו. נראה כלב אחלה
הודעה אחרונה מאת ModChiP, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, היום בבוקר שמתי לב שבמסדרון על ההנמכת תקרה הופיע כתם עגול בצבע חום כהה (כמו קפה) בגודל תחתית פחית קולה. הכתם בצורת עיגול מושלם ונראה כאילו שרטטו אותו עם מחוגה... בתוך ההנמכת תקרה עובר צינור של המזגן המיני מרכזי. מה זה יכול להיות? אתמול בערב על התקרה לא היה שום דבר... אני גר בקומה 4 מתוך 13, ההנמכה לא גובלת בקירות חיצונים ונמצאת רחוק מהיחידה הפנימית של המזגן. תודה
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני תוהה מה ריבית סבירה להלוואה לכל מטרה ללא שעבוד רכב? אני יודע שזה משתנה בהתאם לבנק ולמאפייני הלקוח. אבל רק סדר גודל. ללקוח טוב. עם פקדונות ומכנתא בסניף. ותק ושכר קבוע. הכוונה לריבית על בסיס פריים + ?. 50,000 ל 48 חודשים. Sent from my Mi 9T using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, לחבר נתקע שרוך של מכנס בתוך התוף (פתח עליון,סיכוי קלוש אך עפ"י התמונות אכן קרה...) נראה כאילו השרוך נכנס לחור של התוף וכעת עוצר אותו מלהסתובב הצעתי לחבר לסגור התוף,לסובב,לפתוח בכל סיבוב ולראות באם השרוך מתארך ואז ידע שהוא בדרך לשחרור שלו אך ללא הצלחה. יש הצעות לפתרון בקהל? תומר
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בת הזוג שלי מגיעה ממדינה נוצרית, וזה הקריסמס הראשון שלה פה בארץ. למרות שהיא אתאיסטים ברמ"ח איבריה, אווירת החג חסרה לה. חיפה\נצרת רחוקות לי.. היכן ניתן להנות מאווירת החג באיזור המרכז\דרום?
הודעה אחרונה מאת עידן ו, -
-
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
היי, העצות פה ישמשו אותי להזמנת חשמלאי מורשה ועבודה מולו. כמובן שחשמלאי טוב היה חוסך לי לכתוב פוסט פה, אך לפני שאני מזמין אחד אחר אני רוצה כלים לדעת שהוא טוב ושלא יתן לי עצות שגויות (אוגוסט בלי מזגן במבנה יביל.. הבנתם). בבית עם מערכת חשמל חד פאזית, מזגן בן שנה מקפיץ ממסר פחת כמעט בכל כניסה של המדחס לעבודה. מתקין מזגנים שהוא גם חשמלאי טען שהמזגן תקין, ולדעתו חיברו מכשיר חשמלי עם שנאי שביחד עם המזגן גורם לקפיצה (לדוגמא מטען של פלאפון). כל תקע אפשרי נותק (מבנה קטן, כנראה רק הדוד נותר מחובר לרשת החשמל). הוחלט להחליף ממסר פחת באחר (נתונים זהים תוצרת סימנס) - זה החזיק חודשיים, עכשיו חזרה התקלה. לא השתנה דבר במערכת החשמל, צרכני החשמל והשימוש בהם. אשמח לע…
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
מישהו הצטרף לשירותי ביטוח כיסוי רפואי לכלבים בשם "חיותא"? ידוע לכם עלויות, והאם זה רציני? האם מחזירים הוצאות בשעת הצורך? אשמח לשמוע חוות דעת, המלצות או דיס-המלצות. יש לי כלבה גזעית גורה שהיו לי איתה קצת סיפורים רפואיים, ובשל כך עלה בכלל הצורך בכיסוי ביטוחי רפואי. Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Blaz00r, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום אני זקוק לעצה, אני מצלם הרבה וידיאו והסרטונים שוקלים די הרבה בGO PRO ואני רוצה לשמור את הקבצים. מהי הדרך הכי טובה לשמור את הקבצים? פשוט אני קונה זיכרון נייד USB וזה נגמר די מהר. האם דיסק קשיח פתרון יותר טוב? תודה.
הודעה אחרונה מאת none77, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 33 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
בגדול, צפוי בימים הקרובים לחתום חוזה לרכישת דירה ע"ס כ 1.5, מתיווך שכולל 2%. המתווך לא מוכן לבוא לקראתי בשום אופן בעמלה, פרט לזה שהוא מוכן בטובו לוותר על המע"מ ואני אצטרך לשלם במזומן כמובן. כמובן שאני לא מוכן, כי זה מטיב רק איתו. by far. כלומר אני צריך לשלם לו 35,100 ש"ח (בתקווה שאגיד לו את זה הוא יואיל לרדת בעמלה, במידה ולא אני אשלם הכל). 1. איך משלמים דבר כזה (בהסתמך על חוק המזומן, לא רוצה לעשות עבירה או משהו כזה)? כל הסכום בצ'ק? צ'ק בנקאי? 2 כמו כן אני רוצה לוודא שהמתווך ישלם מע"מ כמו שצריך. מה אני צריך לדרוש? קבלה? חשבונית מס? תודה!
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
מספר אנשים באו אליי והתמרמרו על עולם שנחרב. בדרך כלל זה מתחיל ככה: למה עצוב? תפסתי את אישתי בוגדת בי. כאן יבואו קללות עסיסיות. ואז הוא יגיד, עם אישה. פה יהיה חיוך זדוני. האם לפי ההלכה מדובר בבגידה? מה יגיד בית הדין הרבני? {אני נגד לפרק מסגרת על דבר כזה, אבל כל מי שאמר שתפס את אישתו טוען שהיא ממש לא רוצה אותו. התהפכה 180 מעלות צלסיוס}
הודעה אחרונה מאת ג'יימס, -
-
שלום לכולם, באוגוסט השנה נטוס לתקופה של 21 ימים. מדובר בשני הורים ושלושה ילדים, כלומר רכב מלא. אנחנו מגיעים מחיפה. האפשרויות העומדות בפני מבחינת הגעה לשדה: 1. רכבת. הטיסות בשעות סבירות כך שזו אפשרות. עדיין נצטרך להגיע לרכבת. 2. רכב פרטי. קצת חושש מהפגנות, חסימות כבישים, פקקים וכו'. במקרה כזה, נצטרך לחנות בשדה ואז: 2.1 חניה באחד מהחניונים של השדה, מעדיף כמובן את הזול ביותר, מה שיסתכם בסביבות ה 900 ש"ח. במידה ולא יהיה מקום, נאלץ לחנות בחניון יקר מה שיכפיל את העלות. 2.2 שימוש בשירות הזה: https://www.tasim33.co.il/ מישהו מכיר אותם? בעיקרון נפגשים איתם בשדה הם לוקחים ממך את הרכב ומחזירים אותו ביום הנחיתה. בזמן הזה הוא חונה בחניון פרטי שלהם…
הודעה אחרונה מאת locus, -
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רק יודע שזכוכית טובה יותר מהסיליקון שמציעים. איזה פיצ'ר מומלץ? פעם היתה זכוכית וזכוכית מחוסמת, אבל היום צריך דוקטורט.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 8 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
היי חברים, הזמנתי ברז מטבח מאמזון. היה כתוב בפירוש בדף המוצר שהחיבור של המים חמים/קרים הוא 3/8. מנסה היום להתקין - לא מתאים, החיבורים קטנים מדי. ניסיתי לקנות מתאם של 1/4 ל-3/8, גם לא מתאים (מסתובב על ריק, נראה שצריך אפילו יותר קטן אבל ממש בקצת). אלא אם אני מפספס משהו, נראה שהחיבורים שהגיעו עם הברז דפוקים/לא במידה הנכונה והמוצהרת. פניתי כבר לאמזון ולמוכר, אבל עד שיענו - יש דרך לחבר את הנבלה כמו שצריך, בלי נזילות פוטנציאליות? מצורפת תמונה להמחשה (סוג של). תודה!
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
רציתי להתייעץ איתכם. הייתי ביום ראשון אחרי צהריים סביבות השעות 15:30-16:00 אצל חברת כוח אדם בנוגע לחיפוש עבודה. הבחורה מהכוח אדם מצאה לי עבודה ואמרה שיום למחרת (אתמול יום שני) בשעה 9 בבוקר נקבע לי ראיון. אני והמזל שלי לא הצלחתי להרדם מוקדם ונרדמתי אולי ב3/4 בבוקר וכך יצא שקמתי מאוחר סביבות 12 ופספסתי את הראיון עבודה[emoji36] . הבחורה מהכוח אדם ניסתה לתפוס אותי טלפונית בשעות 08:00 ו08:30 לפי השיחות שלא נענו ובנוסף שלחה SMS עם הפרטים לגבי הראיון כל זה בזמן שישנתי כמו בלוק. מפה לשם שלחתי לה הודעה איך שקמתי ב12 שאני מצטער שקמתי מאוחר כי לא ישנתי בלילה ובסוף ירדתי מהעבודה הזו ושרציתי לעדכן אותה עוד באותו יום שהייתי אצלה במשרד ושכחתי לגמרי. מפה לשם שלחה לי בחזרה SMS רשמה בי…
הודעה אחרונה מאת sfargol, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני בתהליך של הוצאת ויזות תייר לארה"ב, לכל המשפחה, לטובת טיול בקיץ הקרוב. כבר מילאתי את השאלונים באתר, אבל עוד לא קבעתי תור לראיון. כמה שאלות שצצו: 1. אחרי שכבר מילאתי את השאלון שלי, ניזכרתי שהייתי ב3 מדינות בשנתיים האחרונות ואילו בטופס ציינתי רק שתיים מהן. כדאי לנסות לפתוח שאלון חדש? זה אפשרי? משמעותי? 2. איזה טפסים ואישורים כדאי להביא לראיון? יש לי אישור העסקה מהמעביד שלי. מה עוד צריך?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 229 תגובות
- 76.6 אלף צפיות
יש המון, מגוון ענק של מוצרים לבית חכם, אלקסה של אמזון וכל מיני חברות שונות, מ200 שקל ועד 20,000 שקל לאחרונה שיאומי לא מפסיקה לייצר מוצרים משלימים לבית חכם, כנראה שזאת הייתה התוכנית ההתחלתית שלהם כי כל המוצרים שהם יצרו הם דאגו שתיהיה בניהם תקשורת, כמו הצמיד ספורט שלהם שקיים כבר מעל שנתיים ויודע להתמשק עם המנורות החכמות שלהם ולכבות אותם אוטומטית במידה והצמיד מזהה שנרדמתם (והוא מזהה בצורה כמעט מושלמת). הם אפילו דאגו לייצר קומקום איכותי שנשלט מהטלפון לגמרי. בעתיד הקומקום יזהה שהתעוררתם בעזרת אותו הצמיד ותיהיה אפשרות שיופעל ברגע שקמתם. בכל מקרה לשאלה שלי, למי יש בית חכם? למי שיש, לקחתם חבילה מוכנה סטייל "הבית החכם של בזק" או שרכשתם מוצרים בנפרד? אם בנפרד, של איזה חברה ו…
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מדובר על מעסיק מתחום האבטחה (בכוונה לא אכניס כאן את שם החברה),שעקב ביקורות קב"ט שתפס עובדים שמשתמשים בנייד,החליט לדרוש מהעובדים הפקדת נייד לפני כניסה למשמרת. האם חוקי/לא חוקי ואיך הייתם מתמודדים עם הדרישה ?
הודעה אחרונה מאת renault5, -
שכנים מאכילים חתולים מתחת לבניין. בעיקרון אין לי בעיה עם השארת אוכל לחיות רחוב אבל השכנים שמים לחתולים אוכל שולחן ואפילו מזון נא כמו עור של עוף. חתולים לא אוכלים את זה או לא אוכלים את האוכל במלואו ושאריות מזון נשארות על הקרקע להירקב ולהסריח. היום תפסתי את אחד השכנים שם לחתולים שאריות עוף נא בלייב וביקשתי ממנו לא לשמים יותר. אמרתי לו שאם הוא רוצה לשים אוכל שישאיר להם מזון יבש, אבל לא את הזבל שלו מהשולחן. הוא אמר לי "מה, חתולים אוכלים אורז?" אני אמרתי לו "תשים מזון חתולים יבש". הוא בתגובה אמר לי "לך לעירייה ותגיד שאמיר **** מקומה 6 משאיר אוכל לחתולים, חרשו?" בניסיון להעליב את המוצא שלי. כצפוי יציאה גזענית תמיד מוצא אחרון של לוזר שאין לו מה להגיד. יש לי מה …
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני עובר לבית חדש והוא עדיין(ולא יהיה בקרוב אז לחסוך את ה"למה?") לא מחובר לתשתיות אינטרנט/כבלים ואין גם אפשרות לחבר בקרוב. האפשרות היחידה היא אלחוטי. מצאתי בפרטנר הצעה ש כוללת חבילת גלישה סלולרית חודשית בנפח הורדה של 300GB ונפח העלאה של 50GB. מהירות העלאה והורדת נתונים עד 30Mb. החבילה עולה 99 ש"ח לחודש+18 ש"ח שכירות מודם(לחודש), סה"כ 117 ש"ח. אני משתמש ממש פשוט במחשב(אתרים, קריאה ומקסימום מעט יוטיוב). בנוסף משתמש בנטפליקס(רואה סדרות, 2-3 פרקים כמעט כל יום)+עידן(ערוץ 2 המיתולוגי). האם החבילה הזו תספיק לי? האם ישנה אפשרות או חבילה אחרת שתתאים יותר? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 24 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
אני ובת הזוג התחלנו לאהוב בסופ"ש ארוחות פשוטות של בטטה+סטייק. פעם ראשונה קניתי פיקנייה, היה טעים - וגם די זול, האשה לא אהבה את הבשר וביקשה משהו ש "יותר קל ללעוס". השבוע קניתי פילה - היה מעולה - אבל יקר, 205₪ לקילו בחינוואי בהרצליה פיתוח. הבשר היה מצוין, אין תלונות. אבל כל שבוע - $$$. מחפש מקומות איכותיים לקנות מהם + נתחים טעימים ואולי פחות מוכרים. אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת netco, -
-
בהמשך לשרשור הזה: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?680776-%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%97%D7%95-quot-%D7%9C-%D7%A9%D7%9E%D7%97%D7%96%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%A7%D7%93%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-Kress אני מתחיל לחשוב ברצינות על רכש מקדחה חדשה. הדרישות הן מותג מוכר וותיק. לפחות 700W, עדיף יותר. רוטטת. שליטה אלקטרונית בלחצן על המהירות. עדיפות לייצור בארצות אירופה. לא חובה. רכש בארץ או באינטרנט ואם יש מבצע משוגע אז גם רכש אינטרנטי מחו"ל בא בחשבון. אצלי המקדחה יכולה לנוח חודשים אז שאני שולף אותה וקורע לה את הצורה לאורך זמן, כך שבעצם מצופה ממנה הרבה: כוח ואמינות, נוחות וארגונומי…
הודעה אחרונה מאת train, -
היי, אני בעל מכונת לטיסימה וואן , המקציף שלה הוא בתצורת מעין סטרימר מתפרק, החלב שיוצא מההקצפה הוא לא משהו בלשון המעטה מלא קצף אוורירי כזה לא מין הסוג שכיף לשתות ומעט חלב. היתרון שלו הוא שהוא מתפרק במהירות ובשטיפה מהירה אפשר לנקות אותו תוך דקה בערך. אני מחפש המלצה למקציף איכותי שייתן תוצאות טובות+ ניתן לנקות אותו במהירות בלי סיבוכים עד 200 שקלים. יש כאלה בשוק? חשבתי על הAEROCINO של נספרסו אבל הוא עולה מאוד יקר(340 ש"ח) ולAeroccino 4 הם דורשים 400 ש"ח. אין לי בעיה עם קניות באינטרנט וגם לא מאתרים בחו"ל. תודה מראש חברים
הודעה אחרונה מאת lolmit, -
- 3 תגובות
- 971 צפיות
יש לי שני מחשבים בבית, אחד נייד שעובד ואחד נייח שכנראה עובד אבל צריך בדיקה והתקנת מערכת הפעלה. בנוסף יש מעט ציוד. מישהו יודע למי ניתן למסור כך שיגיעו לידי מי שצריך ולא סתם לזבל?
הודעה אחרונה מאת asafdr, -
- 2 עוקבים
- 33 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
בשבוע שעבר הזמנתי כמה דברים. הזנתי פרטי אשראי וראיתי שהמשלוח נוסף ל-MY ORDERS עוברים כמה ימים ואני רואה שהוא לא יצא לדרך בכלל פונה לאמאזון, הם טוענים שלא הצליחו לחייב את הכרטיס מחכה לנציג זמין בצ'אט, אומר לו שאני רוצה שיחייב את הכרטיס מולי ובמידה וישלח אלי איזה קוד אישור - אאשר מיד. הוא טוען שאי אפשר, זה יחוייב בעוד מספר שעות מחכה, מחכה, מחכה- שום חיוב, והמשלוח עדיין ממתין לתשלום פונה שוב לנציג שוב אותה תשובה, מבטיח לי שתוך כמה שעות זה מחוייב שוב אותו תהליך מטומטם עד היום לא חוייבתי והמשלוח כמובן ממתין למה המערכת שלהם עובדת בצורה כל כך עילגת? בכל אתר אחר מחייבים אותך מיידית עם ביצוע ההזמנה ולא מציקים לך עם שום בקשה או שאלה…
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 522 צפיות
מישהו פה מכיר טכנאי להתקנת נקודות רשת בבית ? יש כבר תעלות ירוקות קיימות איזור המרכז
הודעה אחרונה מאת arik100, -
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
כנראה כבר שמעתם שבעשור האחרון על מספר רב של משקיעים/אנשי עסקים בארץ שרימו העלימו וגם גנבו וקיבלו עבודות שירות או תקופת מאסר של 3-7 שנים בכלא "מיוחד" עם חופשות. למה במדינה כמו ארה"ב זורקים את העבריינים לתקופות מאסר ממושכות בלי למצמץ ? " בית משפט פדרלי במדינת מרילנד שבארצות הברית גזר היום (חמישי) 22 שנים בכלא על המנכ"לית לשעבר של חברת "יוקום תקשורת", לי אלבז (38), שהורשעה באוגוסט בהונאת ענק של אלפי משקיעים מרחבי העולם בהיקף של יותר מ-145 מיליון דולר. אלבז הואשמה בשלושה סעיפים של קשירת קשר לביצוע הונאה מרחוק (Wire Fraud) וביצוע הונאה מרחוק באמצעות כלי פיננסי המכונה "אופציות בינאריות". https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5645651,00.html
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
http://washzilla.io/a/news/0793d9b2-d82b-48d6-a533-55427e7b7fc2?utm_source=taboola&utm_medium=referral&site=ynet-ynet-&thumbnail=http%3A%2F%2Fcdn.taboola.com%2Flibtrc%2Fstatic%2Fthumbnails%2F0b5629eda7e80492cd50cc6549833b55.gif&title=%D7%90%D7%99%D7%9F+%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A+%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8+%D7%91%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%99+%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A1%D7%94+-+%D7%94%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA+%D7%9C%D7%9B%D7%93%D7%95%D7%A8+%D7%94%D7%A7%D7%98%D7%9F+%D7%94%D7%96%D7%94+%D7%A9%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95+88+%D7%A9%22%D7%97×tamp=2019-12-14+18%3A05%3A30&platform=Desktop&campaign_id=2959488&campaign_item_id=2852451552&site_id=10…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,001 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- santiago
- davemustaine87
- D4K
- Matanb1998
- vigi
- אהרן ג
- zaf
- mikk
- פאר האורה
- מחכה
- FROGIE
- amit54