Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר הזמנתי כמה דברים.

הזנתי פרטי אשראי וראיתי שהמשלוח נוסף ל-MY ORDERS

עוברים כמה ימים ואני רואה שהוא לא יצא לדרך בכלל

פונה לאמאזון, הם טוענים שלא הצליחו לחייב את הכרטיס

מחכה לנציג זמין בצ'אט,

אומר לו שאני רוצה שיחייב את הכרטיס מולי ובמידה וישלח אלי איזה קוד אישור - אאשר מיד.

הוא טוען שאי אפשר, זה יחוייב בעוד מספר שעות

מחכה, מחכה, מחכה- שום חיוב, והמשלוח עדיין ממתין לתשלום

פונה שוב לנציג

שוב אותה תשובה,

מבטיח לי שתוך כמה שעות זה מחוייב

שוב אותו תהליך מטומטם

עד היום לא חוייבתי והמשלוח כמובן ממתין

למה המערכת שלהם עובדת בצורה כל כך עילגת?

בכל אתר אחר מחייבים אותך מיידית עם ביצוע ההזמנה ולא מציקים לך עם שום בקשה או שאלה הזויי בהמשך.

למה בשנת 2020 כשאתה מדבר בצ'אט און ליין עם נציג הוא לא יכול לחייב אותך מיידית ולסיים עם הרדיפה המטומטמת הזאת ?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לקוח של אמזון מ2004 (אנגליה בעיקר אבל גם ארה״ב). עשרות הזמנות בשנה. חייב לציין שלא נתקלתי אי פעם בבעיה כזו. למה לא הצליחו לחייב?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אני לקוח של אמזון מ2004 (אנגליה בעיקר אבל גם ארה״ב). עשרות הזמנות בשנה. חייב לציין שלא נתקלתי אי פעם בבעיה כזו. למה לא הצליחו לחייב?

אני יוצא מנקודת הנחה שכמו בכל אתר נורמלי, ברגע שלחצתי PLACE ORDER והקשתי פרטי אשראי הכרטיס מחוייב, או שיש בעיה בחיוב ואז הפריטים לא מופיעים אצלך תחת MY ORDERS!

למה לעזאזל הם מחייבים את הכרטיס רק כמה ימים אחרי ?

נניח שאני ישן בזמן החיוב, מקבל הודעה מחברת האשראי עם קוד סודי ולא מגיב לזה מיידית והקוד כבר לא רלוונטי

עכשיו אני צריך לחכות עד שאחד הנציגים שלהם יחליט לחייב אותי מחר , מחרתיים, אחרי מחרתיים ?

זה פשוט לא נתפס

מה ההגיון בלחייב אותך מס' ימים אחרי שרכשת ?

יודע מה,

בוא תסביר לי אתה

אם אני מבטל את ההזמנה הארורה הזאת ומזמין מחדש

אני אחוייב מיידית?

או שהחיוב יתבצע אי שם בשבוע הבא?

פורסם (נערך)

מוזר מאוד.

כשאמזון לא מצליחים לחייב את הכרטיס הם שולחים מייל + בלשונית הזמנות מופיעה הערה מעל ההזמנה בה הם מבקשים לעדכן אמצעי תשלום.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
מוזר מאוד.

כשאמזון לא מצליחים לחייב את הכרטיס הם שולחים מייל + בלשונית הזמנות מופיעה הערה מעל ההזמנה בה הם מבקשים לעדכן אמצעי תשלום.

שלחו

עדכנתי

זה היה ביום שני

מאז גם פניתי אליהם 3 פעמים כולל היום ועדכנתי אותם שעדכנתי את הכרטיס

איך זה מקדם אותנו ?

פורסם

יכול להיות שהמוצר לא היה במלאי? כי במקרה כזה הם רק מחייבים כשהוא חוזר למלאי והם שולחים.

פורסם
יכול להיות שהמוצר לא היה במלאי? כי במקרה כזה הם רק מחייבים כשהוא חוזר למלאי והם שולחים.

לא זכור לי שום דבר כזה

אבל בוא נניח שאני אשם בהכל

אם אני מבטל את ההזמנה ועושה הכל מחדש

אני מחוייב מיידית​?

פורסם

אני חושב שהם מחייבים את הכרטיס רק לפני שהם מתחילים לטפל בהזמנה.

הרי המחסנאי לא רץ לחפש את המוצר בשנייה שאתה מסיים להזמין. (אלא אם אתה בוחר משלוח 24 שעות)

ועד שהחיוב עובר בצנרת ויורד מחשבון הבנק יכולים לחלוף 3-4-5 ימי עסקים.

פורסם

"כשאמא ואבא בני דודים גרסאת אמאזון"

אם לא היה מדובר במקרה שלי, הייתי צוחק.

לקרוא ולא להאמין.

נציג אחד ביקש להעביר אותי לנציג אחר שיטפל בי

הנציג השני פונה אליי ואומר שהוא לא יודע אנגלית אז יעביר אותי לנציג שלישי

בלי צילום מסך אף אחד לא היה מאמין לי.

Undtitled-1.jpg

פורסם
אני חושב שהם מחייבים את הכרטיס רק לפני שהם מתחילים לטפל בהזמנה.

הרי המחסנאי לא רץ לחפש את המוצר בשנייה שאתה מסיים להזמין. (אלא אם אתה בוחר משלוח 24 שעות)

ועד שהחיוב עובר בצנרת ויורד מחשבון הבנק יכולים לחלוף 3-4-5 ימי עסקים.

למה בכל אתר אחר מחייבים אותך מיידית ?

מה ההגיון בזה אני לא מבין

נשלח אליי קוד מחברת האשראי והוא תקף לכמה דקות

מי אמר שבעוד יומיים בשעה שהם יחליטו אני זמין להקיש קוד?

פורסם

הם מחייבים את הכרטיס אך ורק לפני שהמוצר נשלח,איך שהם שולחים את המוצר הם מחייבים אותך.

הזמנתי לפני כמה ימים כמה מוצרים,אתמול שלחו וגם אתמול חייבו,ככה אמזון עובדים.

מאוד פשוט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ועד החיוב ושליחת המוצר יש לך אופציה לביטול העסקה. ניצלתי את האופציה לפחות פעם - פעמיים כדי לעדכן את ההזמנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי דעתי זה מצויין שמחייבים אותך שהמוצר נשלח ולא לפני. אמזון לא יעזרו לך, רק חברת כרטיס האשראי המוזר שלך.

למה צריך אישור לפני כל עיסקה עם קוד? איזה מגבלה מוזרה ולא נוחה.

צלצל לחברת כרטיס האשראי שלך לאשר מראש את העיסקה שלא תצטרך קוד.

או קנה גיפט קארד אלקטרוני מאמזון, זה מחוייב תוך כמה דקות, ותזין את הקוד של הגיפט כארד אצלך. ואז תחייב את הגיפטקארד על העיסקה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

פות"ש לא כתב שנדרש קוד אלא ציין שאם היה נדרש כזה היה מספק אותו.

המקום היחיד בו נתקלתי בבעיות של קוד נוסף הוא בהזמנת טיסות, שבהן לעתים נדרש איזה Verified by Visa/Mastercard. גם זה לא עקבי. הבעיה היא שכיון שמדובר בארועים לא תכופים אני אף פעם לא זוכר את הסיסמא הנוספת שלי.

לאחרונה הפעלתי את אופציית הקוד ב-SMS בפייפאל, לטובת אבטחה כפולה. בכלל, פייפאל קצת מעצבנים, גם עם עניין המרת המטבעות (מחייבים אותי בשקלים עם עמלת המרה גבוהה. למזלי רוב הרכישות שלי שם קטנות כך שמדובר באגורות בודדות), וגם כיון שבהרבה עסקאות לא מאשרים לי תשלום בדיינרס. מקוה שלפחות הבעיה השניה תפתר כעת, משעברתי מכרטיס דיינרס לכרטיס משולב שבארץ הוא דיינרס ובחו"ל ובאינטרנט הוא מאסטרקארד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...