Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פות"ש עזוב רגע את כל הרושם שאתה יוצר גם פה בפורום שאתה בחור לא רציני, הולך לישון מאוחר, שופט עבודות על סמך חוויות וחוו"ד של אחרים ומרגיש כאילו הסיטואציה הייתה "קצת" לא נעימה אז בוא נצא בסדר

מה בדיוק מפריע לך ללכת לישון כמו אדם נורמלי ב23:00-01:00 ולקום ב06:00-07:00?

אנחנו מכירים? "הרושם שאתה יוצר גם פה בפורום שאתה בחור לא רציני"

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

חכו רגע,

שם :popcorn: במיקרו ומוציא:beerchug: מהמקרר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
חכו רגע,

שם :popcorn: במיקרו ומוציא:beerchug: מהמקרר.

לא מחפש לריב להיפך הוא טוען שאני "לא בחור רציני פה בפורום" [emoji38][emoji16]

רוצה לשמוע טיעונים שלו לגבי הפורום מעניין [emoji23]

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

הייתי לאחרונה בראיונות בחברת הייטק, גדולה ונחשקת, שהשם שלה מתחרז עם "מחסני מזון".

עברתי ראיון טלפוני וראיון מול שני מהנדסים, בהצלחה.

זומנתי לראיון אצל מנהל המחלקה ורצה המקרה, או שלא במקרה, לא הצלחתי לישון דקה בלילה שלפני הראיון.

הגעתי לראיון בזמן, אבל לא הייתי במיטבי כמובן. לא טרחתי להתנצל או לתרץ. את הראיון לא עברתי בהצלחה מן הסתם...

* יכול להיות שחלק מחוסר ההצלחה נובע מזה שלא הייתי סגור על עצמי, אם אני מעוניין במשרה. הלכתי רק כי מגייס שלהם פנה אלי והציע לי לבוא "לבדוק את האפשרויות".

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כשאתה לא סגור על עצמך אתה משדר את זה בתת מודע באופן דיי חזק.

חשדתי בזה כשב"מפתיע" לא עברתי ראיונות במקומות שלא רציתי, ואז ראיתי את זה קורה אצל אנשים שבאו להתראיין אצלי, הופנו אליי ע"י המנהל פיתוח (הבוס של הבוס של הבוס שלי), ואז הוא הופתע שאמרתי שהם לא מתאימים, בהתחלה הוא חשב שאני צוחק עליו עד שדיבר איתם והבין שהם הגיעו להתראיין בכלל רק כי הוא הזמין אותם להתראיין.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זומנתי לראיון אצל מנהל המחלקה ורצה המקרה, או שלא במקרה, לא הצלחתי לישון דקה בלילה שלפני הראיון.

הגעתי לראיון בזמן, אבל לא הייתי במיטבי כמובן. לא טרחתי להתנצל או לתרץ. את הראיון לא עברתי בהצלחה מן הסתם...

אכן הרבה אנשים נמצאים בלחץ/חרדה/מתח לפני ראיון לעבודה חדשה והדבר אכן פוגע באיכות השינה או אי יכולת להרדם.

לפעמים כדור או חצי כדור לוריוון באופן חד פעמי יכול לעזור. כדי להתייעץ עם רופא המשפחה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה צריך לחשוב מה קרה ביינתים בצד השני.

המנהלת חברת כוח אדם התקשרה לחברה שאתה עובד בה לתאם ראיון עבודה, פתח המנהל את היומן שלו ומצא זמן פנוי ושיריין אותו במיוחד אליך - הוא יכול לסגור משימות אחרות שיש לו, לקבוע פגישות אחרות שדחה לשעות מאוחרות ויותר וכו' אבל לא, הוא קבע עם עובד פוטנציאלי ראיון והוא שריין ביומן שלו(שיכול מאוד להיות שלא פנוי) זמן מיוחד לשבת איתך.

ומה אתה עשית בתמורה? נעלמת, לא ענית לטלפון ובסוף ענית ב12 ש"לא התעוררת בבוקר" - אתה צריך להבין עד כמה "ביזיון" זה לזלזל בלוח זמנים של אנשים בצורה הזאת.

עכשיו בוא נגיד שלעבודה הזאת אין לך כוח, סתם מקום גרוע ולא כואב לך שלא התקבלת - מי אמר לך שמחר לא תפגוש אותו במקום אחר? שרק יראה את השם שלך ויגיד "אותו אל תביאו לראיון, אין מה לפנות זמן בשבילו הוא לא רציני" או מי אמר שאותה אשת כוח אדם לא תעבוד מחר בחברה אחרת ותזכור את השם שלך בתור הזה ש"לא התעורר בבוקר" וזה דווקא יהיה על משרת חלומתיך? או יותר מזה, מי אמר שאם היית הולך לראיון ואומר שזה לא מתאים לך אותה אשת כוח אדם הייתה אומרת לך שיש משרה אחרת שדווקא כן תהיה לטעמך.

כל החשיבה שלך כ"כ קולקלת בתהליך הזה וקצרת טווח - שזה לא להאמין, אנחנו מדינה קטנה ושוק קטן.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לדעתי יש לך מוסר עבודה נמוך מאוד. לא הייתי טורח במקומך לחזור אל הגברת. החשבון שלך צריך להיות עם עצמך.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

פות"ש אני מבין ללבך.

גם אני לא אדם של בוקר, בד"כ קם בסביבות 10-12 והולך לישון ב2 וצפונה.

למזלי מתאפשר לי לעבוד מהבית + מצאתי עבודה שאני מגיע למשרד ב11-12.

תמיד היה לי קשה לקום בבקרים, וכתוצאה מכך הייתי מאחר כרוני - בצבא ובלימודים (כמה שנאתי בתואר מבחנים ב9 בבוקר).

תמיד השתדלתי לעשות את ההתאמות כך שיתאפשר לי לנהל שגרת חיים נורמאלית בשעות בהן אני ער.

אם זה אומר ללמוד בלימודי ערב במקום לימודי בוקר ובכך להפסיד סמסטר קיץ מנוחה, אבל עשיתי את החישובים שלי ואני מעדיף לסבול בקיץ מאשר לסבול כל בוקר (וניסיתי במהלך סמסטר אחד).

בכל מקרה, אני לא חושב שזה מעיד על חוסר רצינות.

מה שכן, בתור אחד שמכיר את עצמו, לא הייתי קובע ראיון עבודה ל9 בבוקר.

גם כי זה סבל בשבילי לקום בשעה כזו וגם כי בשעות האלו אני פשוט לא מתפקד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך להגזים ןלקטול את הבחור. אני מנחש שמדובר בחייל משוחרר ש"מחפש את עצמו" ועדיין לא מובן לו מה זה שוק העבודה וכמה חשוב לעבוד. בצבא בד"כ לא מלמדים אותך מוסר עבודה אלא בדיוק ההפך. אתה לא יכול לצפות מבן אדם ש-3 שנים מהחיים שלו למד רק להתחמק ממטלות וסינג'ורים ולעגל פינות כדרך חיים ליזום לעצמו פתאום תעסוקה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא מחפש לריב להיפך הוא טוען שאני "לא בחור רציני פה בפורום" [emoji38][emoji16]

אולי הוא בנה עלייך להיום בערב :-P

איזה כייף לי :)

פורסם

ריאיינתי מאות אנשים במהלך הקריירה שלי.

אנשים שבגלל בלת"מ, מחלה וכדומה ביטלו לפני הראיון - סבבה. נקבע מועד חדש.

אנשים (והיו ספורים) שפשוט לא התייצבו - מחוקים.

:turn-l:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...