Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מאוד תלוי לאיזה תפקיד אתה מתראיין.

פות"ש - את הגשר הזה שרפת, ואחרי ששרפת שברת אותו גם ואז דרכת על השברים. היא צודקת לגמרי.

לגבי הלאה - קיבלת מספיק עצות מועילות, תזכור איך לא להתנהג ותמשיך הלאה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם (נערך)

מילניאל טיפוסי.

אף אחד לא חייב לך שום דבר, הראיון הוא ראיון עבודה, אם לראיון עצמו אתה לא יכול לקום לפני 12, איזה רושם אתה חושב שזה משדר למראיינת שלך לגבי הפוטנציאל שלך להגיע בזמן לעבודה אליה התראיינת?

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

לדעתי שווה לך לחזור אליהה כי כנראה שדרך SMS אתה לא מבין את המצב והיא ממש צריכה לצעוק לך את זה באוזן

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תציע לה לצאת, נראה לי שנוצר ביניכם קשר מיוחד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עובד חדש בעבודה, מאחר מדי יום, שואל אותו המנהל "אתה הרי משוחרר טרי מהצבא, מה היו אומרים לך שם כאשר היית מאחר בבוקר?"

משיב.. מה זאת אומרת, היו אומרים "בוקר טוב המפקד"

פורסם

העבודה זה משרה במחסן בגדים לא משהו להיט וגם שמעתי חוות דעת מאנשים שאני מכיר שעבדו שם שלא כדי לי אז ירד החשק. בכל מקרה כמו שרובכם רשמתם הייתי מודיע לה מראש ולא מורח את זה לא נורא אלמד לפעם הבאה מהטעות הזו ⁦[emoji3526]⁩

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם (נערך)

אני אוהב את זה שהשרשורים האלה באיזשהי נקודה הופכים לטרולינג המוני.

הפעם מרק היה ראשון אבל את של דיסקו הכי אהבתי.

פות"ש - אפילו לא הבנת את הנקודה, אחרי שסיימת וירטואלית לעשות עליה מספר 2 (לא הגעת, לא הודעת, היא צריכה להתקשר אליך ואתה גם לא ענית ואמרת לה שפשוט לא קמת), אז גם פלטת לה שאתה לא רוצה את העבודה הזו ושכחת להגיד לה באותו רגע שהיית אצלה במשרד, בנקודה הזו אתה פשוט השתנת מהמקפצה.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני אוהב את זה שהשרשורים האלה באיזשהי נקודה הופכים לטרולינג המוני.

פות"ש - אפילו לא הבנת את הנקודה, אחרי שסיימת וירטואלית לעשות עליה מספר 2 (לא הגעת, לא הודעת, היא צריכה להתקשר אליך ואתה גם לא ענית ואמרת לה שפשוט לא קמת), אז גם פלטת לה שאתה לא רוצה את העבודה הזו ושכחת להגיד לה באותו רגע שהיית אצלה במשרד, בנקודה הזו אתה פשוט השתנת מהמקפצה.

לא הבנתי, בשבילך השתנה ממקפצה זה יותר גרוע ממספר 2, ישירות, עליה?

סדר עדיפויות מעניין :shock:

יום טוב גם לך

פורסם

.

בסה.

חשבתי שאני דווקא יקבל ציון גבוהה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
העבודה זה משרה במחסן בגדים לא משהו להיט וגם שמעתי חוות דעת מאנשים שאני מכיר שעבדו שם שלא כדי לי אז ירד החשק. בכל מקרה כמו שרובכם רשמתם הייתי מודיע לה מראש ולא מורח את זה לא נורא אלמד לפעם הבאה מהטעות הזו ⁦[emoji3526]⁩

הטעות שלך זה לא שלא הודעת מראש אלא שלא התעוררת בזמן ולא ענית כשחיפשו אותך. אם אתה מראש לא מעוניין בעבודה הזאת, למה בכלל ביקשת ראיון? גם אם אתה לא מעריך את הזמן שלך, אל תזלזל בזמן של אחרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אשתי עברה בכוח אדם, שמעתי לא מעט סיפורים כאלה, אין לך מושג כמה זה מעצבן, הן עובדות קשה כדי לתאם ולהשיג לך את הראיונות ואחר כך הן נראות רע בעיני הלקוח, תנסה לחשוב קצת מעבר לריבוע האישי שלך.

פורסם

במשרות כאלה ודומות רגילים לכך שעובדים לא מגיעים לראיונות.

אז אני דיי בטוח שאת המעסיק עצמו לא הפתעת.

היא התעצבנה כי א.זה מעצבן ב.לא תרוויח על העסקתך ג.עשתה שם רע לה ולחברה שלה מול המעסיק.

מעבר לזה לא הייתי דואג יותר מדי. רק אל תחפש דרכה עבודה בפעם הבאה.

Miata ND2

פורסם
לא הבנתי, בשבילך השתנה ממקפצה זה יותר גרוע ממספר 2, ישירות, עליה?

סדר עדיפויות מעניין :shock:

לא יותר גרוע, פשוט כרונולוגית זה קרה אחרי ובנוסף למספר 2 ישירות עליה.

זה כמו מישהו שחוטף בעיטות, כאפות, סטירות, ובסוף נותנים לו פליק קטן באף, בשביל ההשפלה.

בסה.

חשבתי שאני דווקא יקבל ציון גבוהה

לגמרי, במדד שלי היית שני

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פות"ש עזוב רגע את כל הרושם שאתה יוצר גם פה בפורום שאתה בחור לא רציני, הולך לישון מאוחר, שופט עבודות על סמך חוויות וחוו"ד של אחרים ומרגיש כאילו הסיטואציה הייתה "קצת" לא נעימה אז בוא נצא בסדר

מה בדיוק מפריע לך ללכת לישון כמו אדם נורמלי ב23:00-01:00 ולקום ב06:00-07:00?

Confidence In Motion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...