Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת מבלי להעליב, אני הייתי מתבייש לפתוח שרשור כזה.

כול שבוע נפתחים כאן כמה שרשורים שמתאימים לפורום קישקשתא.

"איפה קונים פיתות עגולות ברמת-גן" ?

"איך פותחים חברת סטארט אפ" ?

ולקינוח "רכישת מגן מסך מתאים לגלקסי" ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
לא צריך להגזים ןלקטול את הבחור. אני מנחש שמדובר בחייל משוחרר ש"מחפש את עצמו" ועדיין לא מובן לו מה זה שוק העבודה וכמה חשוב לעבוד. בצבא בד"כ לא מלמדים אותך מוסר עבודה אלא בדיוק ההפך. אתה לא יכול לצפות מבן אדם ש-3 שנים מהחיים שלו למד רק להתחמק ממטלות וסינג'ורים ולעגל פינות כדרך חיים ליזום לעצמו פתאום תעסוקה.

לא הצבא צריך ללמד אותו אחריות, אלא ההורים שלו. וזה צריך להיות בגיל הרבה יותר מוקדם.

כול שבוע נפתחים כאן כמה שרשורים שמתאימים לפורום קישקשתא.

"איפה קונים פיתות עגולות ברמת-גן" ?

"איך פותחים חברת סטארט אפ" ?

ולקינוח "רכישת מגן מסך מתאים לגלקסי" ?

לא נחשב, אלו כולם שרשורים של ירחמיאל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צודק, אבל זה כל הקטע של הצבא - עושים לך יישור קו לישראליות בינונית במידה ובאת עם ערכים טובים מהבית ולא נחשפת לערסים ותחמנים בתיכון. נו, כור היתוך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפי הפרופיל של הבחור הוא בן 28, ממש לא טרי אחרי צבא (לא שזה משנה בכלל).

אם זאת רמת הרצינות שלו כנראה הוא לא באמת צריך/רוצה לעבוד ממילא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה היה רק ניחוש. בכל אופן, אם הוא יכול להרשות לעצמו לישון עד הצהריים ולא לעבוד, החיים שלו דבש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מילניאל טיפוסי.

בול, והקטע של SMS במקום להתקשר רק מעיד על זה.

* יכול להיות שחלק מחוסר ההצלחה נובע מזה שלא הייתי סגור על עצמי, אם אני מעוניין במשרה. הלכתי רק כי מגייס שלהם פנה אלי והציע לי לבוא "לבדוק את האפשרויות".

טעות ענקית, וזה מניסיון אישי. הלכתי לראיון בתקופה בה התלבטתי האם להחליף עבודה או לצאת לדרך עצמאית, כשבתוכי האפשרות השניה הייתה מובילה. בדיעבד אני מבין עד כמה זה השפיע על אותו הראיון וניכר שהמראיין ראה שאני לא באמת מעוניין.

פות"ש אני מבין ללבך.

גם אני לא אדם של בוקר, בד"כ קם בסביבות 10-12 והולך לישון ב2 וצפונה.

למזלי מתאפשר לי לעבוד מהבית + מצאתי עבודה שאני מגיע למשרד ב11-12.

תמיד היה לי קשה לקום בבקרים, וכתוצאה מכך הייתי מאחר כרוני - בצבא ובלימודים (כמה שנאתי בתואר מבחנים ב9 בבוקר).

תמיד השתדלתי לעשות את ההתאמות כך שיתאפשר לי לנהל שגרת חיים נורמאלית בשעות בהן אני ער.

אם זה אומר ללמוד בלימודי ערב במקום לימודי בוקר ובכך להפסיד סמסטר קיץ מנוחה, אבל עשיתי את החישובים שלי ואני מעדיף לסבול בקיץ מאשר לסבול כל בוקר (וניסיתי במהלך סמסטר אחד).

בכל מקרה, אני לא חושב שזה מעיד על חוסר רצינות.

מה שכן, בתור אחד שמכיר את עצמו, לא הייתי קובע ראיון עבודה ל9 בבוקר.

גם כי זה סבל בשבילי לקום בשעה כזו וגם כי בשעות האלו אני פשוט לא מתפקד.

חבר היה כזה. כשהיה שכיר, מצא בוס אחד שאכן זרם איתו ואישר לו את זה. נהיה עצמאי, התיישר על שעות העבודה הרגילות של כולם, לא הייתה ברירה. והוא גאון בתחומו, בלי שמץ ציניות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פות"ש, הטעות שלך שבכלל קבעת ראיון. הרי ממה שעולה פה אתה לא באמת רוצה לעבוד.

כמעסיק אין לי בניה אם מועמד ידחה ראיון גם רבע שעה לפני אבל יש לי בעיה גדולה אם יעשה את זה 5 דקות אחרי. הזמן שלי הוא לא הפקר ואם אתה רוצה לעבוד איתמ אתה חייב לכבד אותי.

אתה לא השתנת מהמקפצה אלא שלשלת ממנה בקול תרועה רמה וניגבת בחולצה של המציל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה באמת ביזיון

לא כזה מסובך להרדם ב 3 בבוקר ולקום ב 8 בבוקר, במיוחד מי שבמהלך השבוע ישן טוב ואין לו עייפות מצטברת

גם אני לא הייתי רוצה עובד כזה

ואני אומר את זה בתור אחד שעובד בשעות לא שעות ולפעמים ישן גם במשאית או במחסן כדי להספיק עבודות ליום הבא

רושם ראשוני זה הדבר הכי חשוב ואף אחד לא מעוניין בעובד שלא מצליח להתערר בשעה נורמלית כבר בפעם הראשונה

פורסם
לא מחפש לריב להיפך הוא טוען שאני "לא בחור רציני פה בפורום" [emoji38][emoji16]

רוצה לשמוע טיעונים שלו לגבי הפורום מעניין [emoji23]

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

אתה גם לא באמת מבין מה אתה רושם אה?

במהלך ניסיון עבודה עם אנשים אתה לומד ומכיר את כל הסוגים, קל מאוד לנתח ולאבחן אותך לפי החשיבה וההתנהגות.

אני בין המגיבים היחידים שניסיתי לתת לך פה ניסיון להצדיק את המהלכים שלך, מניח שאתה עסוק מידיי בעצמך

פרשתי

Confidence In Motion

פורסם

פרק מהסדרה על דור הוואי, שעוסק בעבודה וקריירה (או למה קשה להתמיד בעבודה ולפתח קריירה).

נשברתי באמצע, מרוב עצבים...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
אתה גם לא באמת מבין מה אתה רושם אה?

במהלך ניסיון עבודה עם אנשים אתה לומד ומכיר את כל הסוגים, קל מאוד לנתח ולאבחן אותך לפי החשיבה וההתנהגות.

אני בין המגיבים היחידים שניסיתי לתת לך פה ניסיון להצדיק את המהלכים שלך, מניח שאתה עסוק מידיי בעצמך

פרשתי

זה טוב לשמוע ביקורות מאנשים מעריך מאוד תודה

למדתי מהמקרה הזה ולא אחזור שוב על אותה טעות.

לגבי עד כמה אני רציני בעבודה זה לא קשור לנושא כי הפאשלה שלא נרדמתי בלילה ולא הצלחתי לקום בזמן ולא טרחתי לדווח לכוח אדם.

להבא גם אבקש ראיון בשעה מאוחרת יותר (נגיד בשעה 11)

קראתי את התגובות תודה רבה על העצות אפשר לנעול שיהיה לכולנו חג חנוכה שמח ⁦[emoji3526]⁩

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...