Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשר - מה קונים ואיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^

אם אין שום דבר מת בצלחת, מבחינתי זה לא נחשב לארוחה.

סטייק סינטה אחד ופילה אחד, לא כזה קנס בשביל פעם בשבוע.

250 גר פילה 50 שח.

350 גר סינטה אותו מחיר בערך.

פחות מארוחת ערב במסעדה הכי בסיסית שיש.

מקנא בך שאתה יכול להנות ולשבוע מכמויות כאלה. מילא במסעדה שזה מקום ציבורי וצריך להתנהג יפה, אבל בבית!? אני לא נרגע אחרי פחות מקילו. התענוג הזה עולה לי יותר ממה שאני מוציא על דלק בחודש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מקנא בך שאתה יכול להנות ולשבוע מכמויות כאלה. מילא במסעדה שזה מקום ציבורי וצריך להתנהג יפה, אבל בבית!? אני לא נרגע אחרי פחות מקילו. התענוג הזה עולה לי יותר ממה שאני מוציא על דלק בחודש.

תתחיל להוריד בכמויות, אלא אם כן אתה אוכל רק את הבשר, וגם אז.

ואני לא בחור קטן, :lol::lol::lol::lol: מממש מממש לא.

אבל צריך להקטין כול הזמן את כמות האוכל, זה סתם קטע פסיכולוגי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
^

אני לרוב מנסה לא לאכול בכלל מהצומח.

אלא אם כן הסלט/המנה ממש טעימה.

לגבי הכמויות (בתור אחד שידוע בתור מטחנה) שמתי לב שאם אני מפצל את הארוחה אני שבע מכמויות יחסית קטנות.

למשל, קח מנת בשר, שים ליידה מלא אורז/תפוא/תבשיל + סלט, אני ימלא 2 צלחות בקלות כולל עוד מנת בשר.

קח את אותה מנת בשר לבדה, תן לי כמה זיתים/אגוזים/בוטנים וכו' לפניה וכמה (2-3) קוביות גבינה/שוקולד אחריה.

שבעתי...

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • אחראי פורום
פורסם
תתחיל להוריד בכמויות, אלא אם כן אתה אוכל רק את הבשר, וגם אז.

ואני לא בחור קטן, :lol::lol::lol::lol: מממש מממש לא.

כשהורדתי את הפחמימה והבצק מארוחה בשרית, אז הבנתי שכמות הבשר לא צריכה להיפגע ואפילו לעלות.

כשהייתי אוכל סטייק או נתח כלשהו, 250-300 גרם מקסימום אבל יחד עם תפו"א על סוגיו וכמובן מאפה פתיח כלשהו, הייתי מפוצץ בצורה מגעילה ולא נהנה, לא מסיים את הבשר וכו'. גם האלכוהול היה משפיע רע.

היום בלי מאפה ועם סלט ובשר נטו, 400 פלוס ואני מדלג לאוטו כמו איילה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תכלס. השיטה שאימצתי היא לקחת אוכל לצלחת- ואז להוריד חזרה 20% אוטומטית.

אני שבע בדיוק כמו קודם, רק שהיקפים איפה שרציתי התחילו להצטמצם.

פורסם (נערך)
^

חייב להודות שמאז שהפחתתי את צריכת הבשר האדום לבערך פעמיים בשבוע גג, אני שבע ממנו הרבה יותר מהר. מצטרף להמלצה של להוסיף סלט קטן עם טחינה, אבוקדו או מקורות שומניים אחרים. גם קטניות מאוד משביעות או דגנים טובים כמו כוסמת למשל. לא יודע, כבר לא מתחשק לי לאכול כמות, אלא כמה ביסים טובים. בזמן האחרון אני פתאום מעדיף טעימות ולא ארוחה אחת גדולה. אין לי מושג למה.

אגב, כשאני אוכל במסעדה ברור שיש מנת פתיחה לפני הסטייק, שיכולה להיות סטייק אחר או ערייס, וכמובן שיש קינוח אחרי הסטייק. זו התפנקות די נדירה ששמורה לפעם בכמה חודשים. לרוב אם אני אוכל בחוץ זה ג׳אנק או סלט/חומוס.

את הסטייק הכי טוב בחיי אכלתי ביפן, וואגיו a5 עם תעודות. זה היה מכוכב אחר.

מה שכן, לחוות צוק יש עגלי וואגיו מעורבים, שהם באמת מאוד טעימים. בשר נימוח ועסיסי. לא קרוב ליפן, אבל בארץ הכי טוב שאכלתי והוא הום מייד. צריך להתקשר להזמין מראש.

לגבי גריל, עם צריבה נכונה וטובה אפשר להגיע לתוצאות מדהימות. זה לא נותן טעם גחלים, אבל זה לא פחות טעים. חמאה, טימין ומחבת רותחת. זהו.

זה מיפן (חוויה בלתי נשכחת):

הבשר כל כך עשיר שמקפיאים אותו טיפה לפני ההגשה, כי מגע הגוף שלנו ממיס את השומן שלו. חלומי.

fb4cae4b851d708c0e61aaca0916f0cf.jpgcdb293d84216136adef40895e711c196.jpg283b5cbf6567c448fee368a2dc87dca1.jpgb9286c2560a1cacb38c16d12aef2b5b4.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במסעדות גם לי לא אכפת שהמנה קטנה אם היא מצויינת.

כשהורדתי את הפחמימה והבצק מארוחה בשרית, אז הבנתי שכמות הבשר לא צריכה להיפגע ואפילו לעלות.

כשהייתי אוכל סטייק או נתח כלשהו, 250-300 גרם מקסימום אבל יחד עם תפו"א על סוגיו וכמובן מאפה פתיח כלשהו, הייתי מפוצץ בצורה מגעילה ולא נהנה, לא מסיים את הבשר וכו'. גם האלכוהול היה משפיע רע.

היום בלי מאפה ועם סלט ובשר נטו, 400 פלוס ואני מדלג לאוטו כמו איילה.

זה העניין, בבית אני אוכל בלי תוספת. מקסימום כמה עלים של חסה מתחת לנתחים, אולי איזה שום כתוש מעל וזהו. בכיף אפשר להוריד ככה כמויות רציניות בלי להרגיש. בלחם וחבריו לא נגעתי כבר כמה שנים טובות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

+1 לגבי ההמלצה על סו ויד.

פיקניה (גם של רמי לוי-90 לק"ג בשר מוכשר) אפשר להכין כסטייקים עבים 3-4 שעות ואז צריבה חזקה יוצא תענוג.

חזה עוף-גם יוצא עסיסי לגמרי בסו ויד.

כנ"ל אונטריב (30-40 לקפוא) שאפשר להכין למרקם שערות וכאלה.

בנוסף הייתי מחפש דנבר קאט (חלק מסויים של האונטריב) ומכין ברברס סיר (כגוש)-נהדר לטעמי וזול משמעותית מאנטריקוט וכאלה.

יש גם את האיירון סטייק (צלי כתף משוייש ומיושן, לאחר שהפרידו את הגיד)-גם נתח טעים אבל קצת יותר יקר.

שייטל/שפיץ שייטל-גם אחלה.

אם אוהבים נקניקיות-יש את נקניקיות צ'ורי (כשר אם זה משנה, חפש בפייסבוק שלהם את נק' המכירה) שלטעמי הן מעולות.

ולגבי קצביה-ברמת המחירים שצוינו, אני אישית חובב של הבשר של גיליס ברמת הגולן. הם עושים משלוחים לכל הארץ, והבשר שלהם באמת מעולה לטעמי (עדר שהם מגדלים, יש להם גם בלאק אנגוס, ודומני שפעם בשנה גם עגלים גראס פד), אבל לא זול.

• תוכן חדש...