אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 760 צפיות
בעוד מספר חודשים אעבור לדירה חדשה מהניילונים. אני שובר את הראש כבר חודשים ולא מצליח להיסגר על איזה מזגן עדיף מבחינת אמינות, חיסכון ועלות-תועלת. הדירה בקומה אמצעית, 5 חד', 120 מטר ופונה לכיוון דרום מערב (אם זה משנה). בהתחלה חשבתי על VRF של טושיבה - כאשר ראיתי את מחיר נפלתי מהכיסא. ירדתי מהרעיון וחשבתי על מולטי - אמרו לי הכרטיס האלקטרוני יתקלקל ועלותו אלפי שקלים - שוב נפלתי מהיכסא. הכיוונים כרגע זה VRF של תאדירן, מולטי או VRF של חברה יפנית כגון LG או סמסונג - עזרו לי לקבל החלטה לפני שהכיסא שלי אשתי יעוף עלי אשמח ללמוד מחוכמת ההמונים שיש בפורום. אגב, שווה לקנות מזגן באילת?
הודעה אחרונה מאת TOMY7, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ראבק. יש כל כך הרבה מוצרים בשוק. אמש קיבלתי מייל פרסום מדראגסטור. שכחתי שנרשמתי שם פעם. דווקא טוב שהזכירו לי את הענין הזה. עם מה אתם מתמרחים ועל מה אתם ממליצים? היכן אתם רוכשים? האם בכלל כדאי לפנות לרפואת העור? ולקבל מהם המלצה/מרשם? אני נסדק ומתגרד כבר למוות...
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בוקר טוב, השאלה בכותרת, מדובר על מותגים כדוגמאת HAIER, INDESIT, BEKO, HISENSE וכו'. בהנחה וכל הנתונים זהים (הספקים, טכנולוגיות וכו') האם יש הבדל מהותי בחברות? ואם כן מה הכי מומלצות? מדובר על מוצרים כמו מכונת כביסה, מקרר, מדיח וכו'. להערכתי ולדעתי (הלא מבוססת בעליל) לא אמור להיות הבדל מהותי אם בכלל, והרבה יותר חשוב מי היבואן של אותו המותג.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רכשתי באמאזון מחבתות יציקה מעולות בעלות של 28 ש''ח ליחידה עד הבית. מחבתות קטנות וחמודות תוצרת USA. מחוסר ידיעה הכנתי אותה למדיח. הבוקר חשכו עיניי - המחבתות התכסו בחלודה אדינה ואחידה. משחור יפה זה נהיה ג'ינגי לא יפה. מה עושים ? כיצד מורידים את החלודה ?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
אהלן חברים , שאלה מעט מוזרה אבל אשמח לשמוע ממשהו שיודע ממכרים שמתנדבים בארגון האם הארגון באמת עוזר לאנשים שאין ביכולתם לפרנס עצמם, או שהארגון מושחת כמו רוב הארגונים ולוקחים שם כספים לכיס או נותנים אותם לאנשים שיקחו את הכסף ויהמרו\ישתמשו במקום לקנות אוכל לילדים שלהם? השאלה נובעת מרצון לתרום אבל למטרה הנכונה וכואב לי מאוד אם הכסף בעצם "ישרף" וילך למטרה לא טובה. אשמח לשמוע כמובן על ארגון אחר אם אתם מכירים שכן עושה את הנ"ל. תודה!
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום. מבקש להיתייעץ לגבי מקרה מוזר שקרה לי. יש לי כונן קשיח של 500 ג'י'גה שבו אני מאחסן את כל התמונות והסרטונים שלי כבר 12 שנים(יש לי עוד אחד לגיבוי הגיבוי ). יום שבת, העברתי תמונות וסרטונים מהטלפון שלי לכונן בצורה מסודרת, הקבצים עברו לפי מה שראיתי, אפילו שיניתי שמות לחלק מהסרטונים בתיקיות מסוימות והיה נראה שהכל בסדר.(בטיפשותי גזרתי את כל המידע מהטלפון ולא העתקתי כך שבטלפון אין כבר את הסרטונים והתמונות). העברתי את הכונן למחשב בסלון, חיברתי אותו (המחשב בסלון לא משהו אבל לצרכים המועטים הוא מספק אותי) ולהפתעתי לא ראיתי את כל התמונות והסרטונים החדשים, שאר המידע היה שם. ניסיתי להישתמש ב2 תוכנות של DATA RECOVERY אבל ברגע האמת הם ביקשו כסף אני לא ממש חזק בתחום, …
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
שלום לכולם, אני מחפש לקנות פטישון/מקדחה - הייעוד הוא לשימוש ביתי פלוס, עדיפות לפטישון מאחר והבנתי כי יש משטחים שהוא יעשה את העבודה ביותר יעילות אשמח להמלצה על משהו טוב שיעשה את העבודה ובמחיר סביר סביב ה-400-450, להלן אופציה שראיתי, על פניו נראה טוב.. האם מומלץ המותג הנ"ל? מישהו מכיר/התנסה? https://www.shazartech.co.il/כלי-עבודה/פטישוןמקצועי26ממHUNTER כמובן שאשמח לשמוע הצעות נוספות, בגדול אני רוצה לקנות בהמשך גם מברגה אז אם יש דיל טוב על סט של 2 הכלים הללו, זה משהו שגם יכול להילקח בחשבון. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה, לפני כמה שנים נרכש מזרן ספוג מלא (למיטב ידיעתי זו ההגדרה) מפולימדיה חולון (חנות מפעל של מזרנים) אז פחות הכרתי והבנתי, בכל מקרה זה מה שיש. המזרן קשיח לדעתי כמו שצריך להיות. עם זאת מדי פעם אני קם בבוקר עם כאבי גב תחתון ספק בגלל המזרן ספק בגלל אימונים שאני עושה - לא ידוע, הכאב עובר אחרי שעה-שעתיים. בגלל שזה בבוקר אני חושד במזרן. רחרחתי והחלטתי שאם אני מחליף אז האופציה היחידה היא הראדיסון דיוק המומלץ. מחיר אחרי כל ההנחות 2800. הבעיה היחידה היא שאין תקופת ניסיון, אם קניתי וממשיך לי כאב הגב התחתון ומזרן הספוג היה מעולה- הכסף בערך הולך לפח... כרגע סטודנט וזו הוצאה כבדה, אך אם הספוג פוגע בבריאותי אני אחליף אותו בלי לחשוב פעמיים. השורה התחתונה היא - האם מז…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 4 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום חברים, אתמול בלילה קפץ לנו החשמל בבית. בעת הדלקת מפזר חום באמבטיה יחד עם דוד דולק. קפץ, ולא עלה. ניסתי לחפש חשמלאי ב 2 בלילה, לא מצאתי { קריית גת} בלי חשמל אי אפשר, כי אחי חייב חמצן בשינה. מחולל חמצן. אז החזקנו את הפקק (?) כמו בתמונה. כעת אני רוצה לקנות בחנות ולשלם לחשמלאי על התקנה. איך זה נקרא? איזה אני צריך? אשמח לקצת הכוונה. לגעת לבד לא אגע, זה כבר התעסקות בארון של חברת חשמל - חשמלאי. רק ארכוש על מנת להוזיל את ההוצאה. אם אתם מכירים גם חשמלאי מומלץ, אשמח לטלפון. תודה Sent from my SM-G930F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת super-man, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אשמח להמלצות על מסעדה לשמונה אנשים, משהו מיוחד עם אוכל שלא נופל משילה(בא אנחנו יושבים בשישי) ואווירה טובה שמאפשרת לנהל שיחה.
הודעה אחרונה מאת feel, -
למישהו יצא להתנסות במשהו כזה?
הודעה אחרונה מאת feel, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
באמצע חודש נובמבר טסנו לסוף שבוע לסרדיניה במסגרת טיול מהעבודה, סרדיניה היא האי השני בגודלו ביום התיכון עם אוכלוסיה המונה כ- 1.6 מיליון תושבים, השפות המדוברות בו הן איטקלית וסרדית והמטבע המקומי הינו אירו. המטרה הייתה לטייל בעיר הבירה קליארי וקצת שופינג כאשר את הנסיעות נבצע בניסאן מיקרה וסיטרואן C3 ששכרנו מחברה שעובדת עם מלון Forte Village בו שהינו בדרום האי. נחתנו בעיר הבירה קליארי ומשם נסענו כ-45 דקות למלון, נדמה שהאוטובוס נוסע לאט מידי. מהר מאוד התגלתה הסיבה - האי יפיפה. הרים ירוקים, שדות, ים, ממש אווירה כפרית רגועה. היום הראשון - ניסן מיקרה ביום הזה המטרה הייתה לטייל בעיר הבירה, לחנות את הרכב בנמל ומשם לטייל ברגל, על מנת להנות משפע חנייה רציתי להגיע כב…
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
למשקל של 75 קג, מה מומלץ בטווח של 1500 שח? מה משקל גלגל תנופה מומלץ? מישהו קנה מדקטלון?
הודעה אחרונה מאת DrorZi, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי מחפש כאמור, סרט דבק נחושת מוליך (עדיף שגם הדבק מוליך) מאיזור רג/תא משהו כזה https://www.talmir.co.il/product/28983.htm אם למישהו יש כזה למכירה/למסירה -אשמח תודה!
הודעה אחרונה מאת yarongti, -
פורד נגד פרארי 1 2
מאת ts1-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אשמח לשמוע מי מכם שהספיק לראות את הסרט , שווה צפיה ? הסרט מעניין לחובבי התחום כמונו או שהוא יותר אקשן סטייל מהיר ועצבני ? שבוע נפלא.
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 627 צפיות
זה הצעה שקיבלתי, מה אתם אומרים על המפרט ועל המחיר? מחשב נייח ממותג של דל עם שלוש שנים אחריות באתר הלקוח ע"י דל מעבד i7-8700 עד 4.6 GHZ לוח אם Q370 16 ג'יגה זכרון DDR4 2666MHZ דיסק SSD 500 GB סמסונג במהירות של 3500 MB לשניה (או דיסק SSD רגיל של 250 GB יזכה ב-300 ש"ח) דיסק רגיל HDD 1000 GB מקלדת ועכבר חוטיים של Dell מסך DELL בגודל 23.8 אינץ' רזולוציה FHD 4700 ש"ח כולל הכל עד בית הלקוח תוספת רמקולים במסך 100 ש"ח תוספת מקלדת ועכבר אלחוטיים מיקרוסופט 850 ב 140 ש"ח
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
אהלן רבותי. לאחר טיול ארוך ומגניב בחו"ל החלטנו להתקדם בקשר. למרות שאני "כשר לפסח", זוגתי אינה "כשרה למהדרין" ולכן בארץ אין מה לעשות עם זה. התחלנו לחפש היכן לערוך טקס צנוע עם המשפחות. **אף פעם לא התחברתי לתרבות השופוני של אירוע יקר עם "קנסות" לכל מי שלא שמרנו איתם על קשר מימי הגן חובה. כרגע מתלבטים בעיקר בין גאורגיה לקפריסין, עקב טיפול זריז במסמכים לעומת פראג שבה הטיפול אורך כחודש. הכיוון נוטה לגאורגיה עקב נופים יפים וצ'הצ'ה בשפע. אלו ממכם שהתחתנו בחו"ל, היכן? המלצות? טיפים? כיוון למארגנים? רוב תודות אדוני הנכבדים.
הודעה אחרונה מאת RK, -
שלום לכולם כבר כעשר שנים אני מתמודד עם מיגרנות. פעם עד פעמיים בשבוע יש לי התקף שאם אני לא לוקח כדור (כדור ייעודי למיגרנה ולא אדוויל וכו') אני יכול לסבול מהתקף זה עד 12 שעות כולל הקאות וכו'. ניסיתי דיקור סיני התנזרות מסוגי מאכלים שונים וכלום לא עזר. אשמח אם יש מישהו מבין אלפי הגולשים כאן שהצליח למגר את המיגרנה ויכול לשתף אני כבר מיואש. תודה
הודעה אחרונה מאת NTL83, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 764 צפיות
היי, האם יש אפשרות לשמור לתוך רשימה פוסטים\נושאים מסויימים? (כמו בפייסבוק למשל?) תודה ושבוע טוב שיהיה.
הודעה אחרונה מאת hondacivic02es, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, לפני כמה חודשים שמתי לב לבעיה שהתחילה במחשב הנייח שלי (בן כ-4 שנים), שאיננה מופיעה בתדירות גבוהה וקבועה, אלא באה והולכת ספונטנית. מדי פעם, כשהמחשב מקבל "שוק" מהרגל שלי (גדולה אומנם, אבל הכוונה לא לבעיטה מהשער השני), המחשב קופא. הכוונה היא שהתצוגה קפואה, והמחשב לא מגיב כלל לשום קלט. ריסט משחרר אותו מהשוק פריז, אבל לפעמים אחרי הריסט התצוגה לא חוזרת לעבוד והמסך נשאר במצב סטנד ביי. במקרה כזה, משחקים של כיבוי והדלקה לרוב עוזרים והמחשב חוזר לעבוד רגיל. בנוסף, קורה פעמים רבות שהתצוגה לא נדלקת ישר אחרי הדלקה ראשונית של המחשב, גם בלי חלוקת הבעיטות הקבועה. כשזה קורה, לפעמים רק אחרי הרבה נסיונות של כיבוי, הדלקה, ניתוק, פריקת חשמל סטטי, ניתוק סוללה, ניתוק וחיבור כרטיס…
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום חברים יש למישהו מושג מהי בערך צריכת הגז של היונקרס במהלך החורף במידה והוא תמיד דלוק על מצב מים חמים? יש לי יונקרס חדש יחסית. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת shai82, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
גרתי בחיי רק ב2 דירות בהם היה דוד שמש משותף לכל דיירי הבניין וגיליתי לאחרונה שמתסבר שאני ממש בור בנושא של איך הוא עובד. הדירה הראשונה שגרתי בה לפני כ20 הייתה בעלת דוד שמש משותף. שכרתי את הדירה ובחורף לא הצלחתי לחמם את המים עם דוד חשמל. בעל הדירה הורה לי לסגור את השיבר שמוביל לדוד שמש המשותף כי הוא אמרה לי שאני "מחמם את המים של כל הבניין". מה שבאותה הזמן נשמע לי הגיוני כי הייתי בטוח שיש סירקולציה בין הדוד שהיה במרפסת שירות לדוד שמש שעל גג הבניין המשותף. סגירת השיבר אכן פתרה את הבעיה והמשכתי לסגור ולפתוח אותו עוד כמה שנים כשגרתי בדירה הזאת. אחרי כ20 שנה עברתי לדירה חדשה בה יש גם כן מערכת דוד שמש משותפת לכל דיירי הבניין. בחורף הראשון, אותה תופעה כמ…
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
זו היתה כרוניקה ידועה מראש, אבל לרכב שלי הצטרף פג תוקף על השמשה תודות להצטרפות עתידית של חברת משפחה חדשה שתדרוש מושב ייעודי, והתחלתי לאכול לעצמי את הראש בנוגע למה לעשות. החלטתי לפתוח שרשור ולראות אם אולי תהיה למישהו תובנה/הברקה/רעיון שלא חשבתי עליו, מה גם שלעתים לפרוק את המחשבות עוזר לעשות סדר בראש. אז... ל-מה לעזאזל אני אמור לעבור מהמיאטה?? המיאטה מצליחה להיות בול בנקודת האופטימום עבורי (טוב, לא בול, מיאטה 2019 היא האופטימום האמיתי). היא יפייפיה ואני עדיין מתלהב להסתכל עליה ומסובב את הראש אחרי חניות, היא זריזה מחד - אבל לא מרסקת רשיונות מאידך - שזה איזון שאני מאוד אוהב, היא מאוד מהנה לנהיגה ומאפשרת להשעשע במהירויות לא מסוכנות, זולה לאחזקה בקטע אחר (0 בעיות, 30 …
הודעה אחרונה מאת oryo, -
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום, חיברתי רסיבר של סוני, דגם dn860, שקניתי בארהב בטעות לשקע של 220v. מאז כמובן הוא הפסיק לעבוד. מעבדה ביקשה ממני על תיקון 1100 פלוס ש"ח,שזה קצת הרבה בהתחשב בעובדה שהוא עלה לי 1500 ש"ח בערך בארהב. החלטתי לנסות לתקן אותו בעצמי! פתחתי אותו, מצורפת התמונה. נראה שיש שני טרנספורמרים (שנאים) בתוך המכשיר, אחד ל idle אם אני מבין נכון, ואחד למכשיר עצמו. בתמונה המצורפת, להבנתי הכבל שמתחבר ל2 עובר אל 3, שהוא השנאי הראשי. 4 להבנתי זהו השנאי הקטן שמיועד לזמן שהמגבר מכובה. בתמונה המצורפת בדקתי מתח בנקודה 2 עם רב-מודד , ואין כלום. הפיוז שבתמונה תקין. האם אני יכול להניח מכך שאם אזמין ואחליף בעצמי את שנאי #4 בתמונה הרסיבר יחזור לעבוד רגיל? …
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, מחפש חופשה עם האחים ואבא לינואר (האישה נתנה פס) ראיתי דילים לוארנה, בית מלון עם קזינו חצי פנסיון, טיסה ישירה ב1200 ש"ח לאדם. איך המזג אוויר שם בינואר?
הודעה אחרונה מאת renault5, -
היי, אני לקראת שכירות של יחידה במרכז, בעל הדירה רוצה להכניס לחוזה סעיף לפיו בכל שנה שארצה להמשיך לשכור שכר הדירה יעלה ב2%, כלומר תוספת של 2% בשנה השניה, ותוספת של עוד 2% בשנה השלישית, עוד 2% בשנה הרביעית וכו' וכו'. הכוונה שלי היא לשכור לטווח ארוך של לפחות 5-6 שנים, אבל עושים חוזה חדש כל שנה ואני לא מתחייב מראש ל6 שנים. עד היום לא שמעתי על סעיף כזה ורציתי לדעת האם זה מקובל, והאם אתם הייתם חותמים על חוזה עם סעיף כזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מתכנן לעזוב את העבודה בסוף השנה , עברתי על תלושי השכר ודברים לא נראים לי בהפרשות כתואמים בין מה שרשום למה שהופרש בפועל . לפני שאניי רב עם המעסיק ותובע אותו (אם כי לא נראה לי ) אני צריך שמישהו מקצועי יעבור על התלושים לעומת כל ההפרשות ויוציא מכתב מסודר של מה חסר , אני עברתי וחישבתי והתשובה של הבוס והסוכן זה ההפרשות מסכום אחר שרשום פה ושם או לפי נטו עוד כל מיני תשובות כאלו. אז אם מישהו יודע ויכול להמליץ מאזור ראשון לציון והסביבה אני אשמח . מה גם שאם יגיע למשפט גם אז אני בכל מקרה אצתרך מסמך כזה
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
היה לנו וירוס לפני כשבוע במחשבים (בפעם החמישית מזה 3 שנים). זה קרה ביום שלא הייתי בעבודה. כתוצאה ישירה מזה, הבוס החליט לפרוץ לי למחשב (כיוון שלא עניתי לו לטלפון, שנמצא בסלון, כשאני גמור במיטה) ולשנות לי את הססמא. עכשיו, הוא בא בדרישה של "להוריד את כל החומר האישי מהמחשב ולהותיר ססמא ידועה לכולם". הדפסתי לו מסמך מאתר "זכותי" ומאמר של עו"ד שנוגעים לתחום, והוא החליט שזה "לא רלוונטי עבורו". מה החוק אומר? ואם ניתן, אשמח לקישור ללשון החוק. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת borsood, -
- 2 תגובות
- 571 צפיות
שלום, במהלך הגלישה, רוב אתרי האינטרנט מיושרים לימין, בהתאם לתמונה הרצ"ב. כיצד מסדרים זאת? תודה.
הודעה אחרונה מאת NirLevi, -
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
במשך זמן רב הייתי מנוי על ebates וקיבלתי סכום מכובד בחזרה. לאחרונה, הצטרפתי לקשבאק של הייטק-זון, שמציע 10% החזר על קניות בעליאקספרס, שזה אחוז מדהים בעייני. הבעייה היא שמאז שהצטרפתי, בתחילת אוגוסט, כל ההחזרים שלי הם בסטטוס "ממתין לאישור". אז אני תוהה אם אזכה לראות את הכסף בסוף, או שכדאי לי לחזור ל ebates/rakuten שמשלם.
הודעה אחרונה מאת yuvk,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 497 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורי מ.
- שביט
- rolling_stony
- yuvk
- osheri
- Ronenbb
- Tal7
- nimrodgavish
- avargel
- earlofbug
- נהג חדש תקציב קטן
- Mr.Hybrid