אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
ברשותי מדיח כלים מתוצרת אלקטרולוקס אשר נקנה כחדש לפני כשנתים. מיומו הראשון המדיח לא הצליח לנקות כלים כמו שצריך, טכנאי אשר הגיע אלי לאחר מספר חודשים אמר במילים כאילו ואו אחרות שזה מה יש ... לאחרונה יש שתי בעיות חדשות: 1. הכלים לאחר יבוש נשארים עם סימני טיפות מים, גם על כלי זכוכית וגם על סכום. 2. במיוחד על הכוסות יש מעין ציפוי עכור לבן , בשטיפה ידנית הנ"ל נעלם. האם התופעות מוכרות ? מה ניתן לעשות מעבר להחלפת מדיח ? האם מעבר לשימוש בגל ואו בקפסולות גל יכול לסייע ? כמובן שמוסיף מלח ונוזל הברקה על בסיס קבוע. אודה לכל עצה !
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
יש אצלנו משהו מאוד מוזר. דוד שמש כמעט בן שנה . יש ימים שאני פותח ברז מים חמים בשעה 17:00 ויש מים רותחים. פותח שוב נגיד בסביבות 23:00 ומים קרח ואז נאלץ להדליק דוד חשמלי. יש ימים שיש מים רותחים גם בשעה 2:00 בבוקר. כמובן שאני מדבר על ימי שמש קופחת. איך פותרים את הסוגיה הזאת ? זה נראה כאילו משהו רנדומלי מחליט מתי יהיה מים ומתי לא החברה של הדודים הייתה , לא יודע מה הוחלף אם בכלל, אבל זה פתר את זה לכמה ימים ושוב זה חזר. תודה לכולם. Sent from my LEX820 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי כולם האם קרה למישהו נוסף? יש לי הוט בוקס עם אינטרנט במהירות של 200 מגה. עם כבל רשת אני גולש על 180 מגה לערך. אני מבצע בדיקות מהירות ב-SPEED TEST באופן די תכוף. אחת לחודש לערך, בשלושה חודשים בהם אנו מנוי לשירות שלהם, המהירות לפתע יורדת לכ-70 מגה הורדה (העלאה תמיד נשאר על 5). וכך זה נשאר. על 70. עד שאני מתקשר להוט ומתלונן ואז לפתע אחרי דקה של המתנה אני שוב גולש על 180. שאלתי את הנציג והוא אמר "גם אצלי בבית זה ככה ואז אני מתקשר למוקד ומסדרים לי זה", כן בטח. השאלה האם מדובר במשהו קבוע בהוט? בכוונת מכוון? מה שנקרא, שיטת מצליח? מורידים מהירות ומקווים שהלקוח הדיוט ממוצע שלא ישים לב? האם בכלל יוצא להם מזה משהו? או שפשו…
הודעה אחרונה מאת GuyHar, -
בחודש נובמבר הקרוב אטוס ליפן דרך וארשה, עם חברת LOT הפולנית. אומרים שזו חברה טובה, אך פתאום קיבלתי חום - על הכרטיס לווארשה כתוב בואינג 737 MAX, זה הסוג הבעייתי, ואני מעט חושש... האם יש לי עדיין סיבה לחשוש? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן, מעלה בפניכם סוגיה כזאת ואשמח לשמוע את דעתכם- ההורים שלי רוצים להחליף את דירת ה4 חדרים שלהם לדירת 5 חדרים. המצב נובע עקב פטירתו של סבא מצד האמא וכרגע סבתא שנשארה לא עצמאית בכלל, סבא היה דואג לכל צורך שלה. הדירה הנוכחית שווה באיזור ה650-700, קצת התקשנו למצוא דירה ראויה בטבריה שתתאים לנו בול והנה החברים הכי טובים של ההורים שלי מזה 30 שנה, רוצים למכור את הדירת 5 חדרים שלהם בגלל שהילדים עזבו ולעבור ל3 חדרים, את ההפרש בכסף לתת לילדים. דירה משגעת , משופצת ובול. פשוט בול מה שאנחנו צריכים. אני מאמין שלא עושים עסקים עם משפחה וחברים. כרגע אנחנו פשוט בדילמה אם לעשות את הצעד או לא. אשמח לשמוע את דעתכם- איפה טמון הסיכון, מה יכול לגרום לאי הבנות ולוי…
הודעה אחרונה מאת teyal, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 669 צפיות
היי, מעוניין עבור אימי במעמד לטלוויזיה פוג'יקום fj-40V (אולי גם דגמים קטנים או גדולים יותר יתאימו) אם למישהו יש אשמח לרכוש. תודה
הודעה אחרונה מאת yarongti, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 834 צפיות
המזגן בסלון שלי הוא ישן מאד. כשאני מפעיל אותו על מאוורר, יש ממנו ריח של עובש. חוץ מניקוי לפתחים שניתן להגיע אליהם, מה ניתן לעשות? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח להמלצות על מברגה מומלצת מסוג אימפקט. אני מחפש משהו רציני יותר מהמברגות ללא שם שיש בהום סנטר ב100 שח.. תודה ושבוע טוב.
- 4 עוקבים
- 26 תגובות
- 15.5 אלף צפיות
מברשת שיניים חשמלית , שכבה רטובה בתוך כוס מספר שבועות. לבסוף נוצרו מעין נקודות שחורות דוחות. מצרף תמונות. איך אפשר לנקות את זה? תודה. Sent from my LEX820 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
חלק מההתארגנות הלוגיסטית לטיול אני צריך לחשוב אילו עדשות לקחת. מאחר ואני הולך להיות רוב הזמן על הרגליים אני לא רוצה להכביד על עצמי יותר מידי. אני לא רוצה להתעסק יותר מידי עם החלפת עדשות כי זה מכביד, מעכב את הטיול ואני לא רוצה לחיות יותר מידי זמן "בתוך המצלמה". לכן אני מחפש קומבינציה כלשהי של עדשות כאשר עדשה אחת תשמש אותי 80% מהזמן ועדשה שנייה תשמש באירועי קצה. או אפילו עדשה אחת בלבד לכל הטיול. אני רק בתחילת דרכי בעולם הצילום וזה אומר שאני מצלם הכל מהכל, לומד ומפיק לקחים. קשה להיות ספציפי כי זה הולך להיות טיול מגוון שיש בו הכל מה כל החל מנופים, בני מיעוטים, ערים, עיירות וקצת בעלי חיים בשמורות טבע. (פנדות) ברשותי 3 עדשות קנון EF-M חיישן APS-C. 1. עדשה פריים 3…
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 905 צפיות
מצאתי קופסת פיקוד ענטיקה והברגים בתוכה של מגעי הקטבים הם מסוג ישר. לא פיליפס, אלא של פעם, אבל מאד צרים. מברג טסטר לא נכנס כמובן, אבל כך גם השטוח הכי דק שלי. מישהו מכיר את התקן הזה? איזה מברג יתאים כאן? כמו כן - מה זה החומר החום זהוב שמרוח בכל מקום?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בדפדפן כרום אני מקבל הודעה ש"התמיכה ב-Flash Player תופסק אחרי דצמבר 2020". מי יודע מה פשר ההודעה ומה זה אומר בפועל?
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, אם שמתי לב למשהו עם השנים ,זה שחברי הפורום באים מתחומים שונים וכאן באופ טופיק ניתן להתייעץ בכל נושא ולקבל המון תובנות וכיוונים טובים שיביאו לבחירה מושכלת ונכונה. אני בן 36. לפני כ-6 שנים סיימתי תואר ראשון בשיווק טכנולוגי בספיר, היה לי מעט ניסיון במכירות ושרות לקוחות , המון זמן חפשתי עבודה ללא הצלחה עד שלבסוף המזל חייך אליי ולפני קצת יותר משנה מצאתי עבודה בתעשייה אווירית. לא ארחיב יותר מדי על המשרה (המידע די מסווג עד לרמה כזו שמקום העבודה לא מופיע בגוגל מפס ) מדובובר בעבודה משרדית במטה החברה-בעיקר הכנת דוח"ות רכש שונים-הרבה מאוד עבודה מול המחשב (אפילו שניים ) שכוללת אקסל\SAP \EIS\BEX אני די נהנה בעבודה , גם בזכות העובדה שאני נמצא בצוות שיש בו הרבה צעיר…
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
-
שלום לכולם. אני תמיד עובד עם כרטיס אחד. לאחרונה עברנו בנק והנפיקו לי ולאשתי כרטיסי אשראי חדשים. עקב שגיאה בכיתוב השם באנגלית, נאלצנו להזמין כרטיס נוסף עם איות נכון. כעת, התלבטות: לשמור על שני הכרטיסים פעילים כי לך תדע/יאבד/לא יעבור בסופר, תמיד יש עוד כרטיס גיבוי. או שזה סתם כאב ראש לעקוב אחרי עוד כרטיס. אשתי מתעקשת לבטל את הישן. אני מעדיף להשאיר אותו. גם ככה אין עליו עמלות. וזה מביא אותי לשאלה שבכותרת, עם כמה כרטיסים אתם מסתובבים? ולמה? Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Benor, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 721 צפיות
שלום לכולם. קניתי מייבש כהיסה חדש ובפנים היו שלושה מוצרים, מעין דוגמיות. מי יכול לומר לי למה כל אחד משמש? ממש לא ניתן להבין מהאריזות... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת shake, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
נקראים SunRide ויושבים בכפר גלעדי 26 תל-אביב (יוצא פינת מטלון), 03-6835835. אני הגעתי לסיור בעקבות מישהו שהפעיל בעבר חנות אופניים. סוללת 36 וולט ב-700 ש"ח, סוללת 48 וולט 15 אמפר ב-1200 ש"ח, סט בלמי דיסק הידראוליים - קליפרים, ידיות, דיסקים ורפידות ב-350 ש"ח. גלגלים בנויים בכל המידות והספקי מנועים, מליון סוגים של פנסים קדמיים ואחוריים, רפידות לבלמי דיסק ב-10/20/40 ש"ח. לדברי המוכרים היקרים הם קרמיים ואיכות הבלימה גבוהה. מצערת חשמלית ב-25 ש"ח. יש להם גם אופניים שלמים במחירים אטרקטיביים. עשרות אם לא יותר חנויות אופניים רוכשות מהם. לא לנסות להגיע ברכב, רק על קטנוע/אופניים או ברגל. המוכרים אמרו שגם מי שלא יכול להרכיב בעצמו יכול לקבל במחירים נמוכים הרכבה בעסקים סמוכים. …
הודעה אחרונה מאת yosi05, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, אופניים חשמליים, הנורות מקבלות מתח ישיר של 48V הלדים מקדימה לא עובדים יש מתח, שאני נוגע עם פס מתכת(בתמונה זה הקו הורוד) בין השניים המסומנים אז אכן 4 מתוך ה 5 דולקות, השאלה שלי היא 1. האם ניתן לשים בדיל שיעקוף את הנורה השרופה(כנראה?) ואז ידלקו 4 מתוך 5 קבוע שאדליק את האופניים? או פתרון שני 2. האם אפשרי להוציא את הנורה הבעייתית עם מלחם ולשים אחרת במקומה? כל דיודה כזו תעשה את העבודה או שיש גם להם מתחים? תודה
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
לפני כשנתיים וחצי אני ואשתי קנינו מזרן למיטה, השקענו באחד איכותי שלהערכתי עלה כאלפיים דולר. שנתיים וחצי קדימה התחילו לי לאחרונה כאבי גב תחתון שאני לא מצליח להפטר מהם. שמתי לב שהמזרן יותר רך בצד שלי מאשר בצד של אשתי. לא ניתן להפוך את המזרון אלא רק לסובב אותו ולאחר שסובבנו אותו הוא גרם לי לתחושת הקלה אך הכאב לאחרונה חוזר שוב. ניסיתי לעבור לישון בצד של אשתי וגם חשתי הקלה אבל האישה לא מבסוטה מהעניין והתעקשה לחזור לצד שלה. בקיצור המזרון עושה כאבי גב, אני לא רוצה להעיף אותו עדיין כי אני מושקע עליו יותר מידי. הבנתי שיש פתרון של Mattress Topper. אני צריך משהו לדעתי שהוא קצת יותר קשיח לאור העובדה שהצד שלי משום מה רך יותר מהצד של אשתי. מה שעוד מעניין הוא שאני 1.79 מטר ושוקל כ-83 …
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי שעון כבד שאני רוצה לתלות על קיר בלוקים. רוחב הקיר כמעט 14סמ. השעון בצורה של גליל. קוטר השעון קרוב ל40סמ. גובה השעון כ 8 סמ. משקל השעון קצת מעל 8 קג. השעון יקר לי מאוד, לא ניתן לקניה מחדש... כך שנפילה שלו לא באה בחשבון. יש רעיון כיצד לגשת למשימה? באיזו שיטה להשתמש?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם. רכשתי מוצר באיביי. המוצר היה בשילוח world wide בתוספת 3.18 פאונד לדמי משלוח. רכשתי. המוכר שלח לי היום הודעה שהשילוח תופס רק לאנגליה וכדי שישלח אלי, עלי לשלוח לו בפייפאל עוד13 פאונד. זה תקין? המוכר באיביי מ2005 עם 100% פידבק. המוצר, עם דמי המשלוח המוגדלים עדיין משתלם מאוד אבל אני לא רוצה לעקוף את איביי. תודה. Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 614 צפיות
אז אחרי 13 שנה בתחום התעשיה עבודה פיזית, הגעתי למיצוי.. יש לי הצעה לעבודה בתחום מכירות הרכב קרובה לבית האמת במקרה י(או לא במקרה) קנתי משם רכב לפני כמה חודשים וממש המקום נכנס לי ללב גם הבעלים... השאלה שלי למה לצפות האם העבודה היא רק מכירות או יש גם דברים נוספים שעושים שינוע רכבים מסירות ועוד.. בעבודה הנוחכית ההיתי עושה מגוון של דברים ככה שאף פעם לא שעמם לי������ אני מחפש משהו לטווח רחוק והפחד שלי שהצוות שם התחלף לאחרונה מה יכול להיות הסיבות האם זה בגלל מכירות או שיש דרישות נוספות?
הודעה אחרונה מאת sfargol, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן כיום גרים בחיפה, חושבים על מעבר לעתלית . כמובן השאלה היא האם מומלץ? איך האוכלוסיה? על מה להתמקד? בהשוואה לחיפה, יש שם דירות חדשות מהקבלן מול הים להשכרה במחיר של דירה בת 40 שנה בחיפה. מה מצב זיהום האוויר שם? האם יש הטבות מסוימות? הטבות מס? דבר שני והחשוב יותר, כמה זמן באמת לוקח להגיע לחיפה בבקרים? נניח ניקח נקודות כמו הגעה לאוניברסיטה, הגעה לעיר התחתית? הגעה לקריות? *מתכנון מסלול בוייז, מדובר על בין 15ל40 ד', עם הראשון אני יכול לחיות, עם האחרון אני נשאר לגור בחיפה.* תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
היי יש לי מספר מגרות של רב תא שבורות חלקית והייתי רוצה להחליף אותן. האם ידוע למישהו היכן ניתן לרכוש מגרות בלבד - לא את כל היחידה - באזור המרכז?
הודעה אחרונה מאת vogel, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלומות, אני מתגורר בגולה הדוויה מאז שנת 2006. היום הגיעו לבית הורי 4 צ'קים על סך 150 ש"ח כל אחד, התמורה מתביעה יצוגית נגד עיריית תל אביב על חיובי גרירה משנת 2001. היות ואין לי חשבון בארץ והצ'קים למוטב בלבד, יש דרך לפדות אותם חוץ מלהתעסק עם העירייה? תודה!
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אהלן, אני בעיצומם של תכנוני טיול לצפון איטליה. התכנון הוא לנחות בונציה, לאסוף משם רכב, לנסוע לאיזור אגם גארדה ולהשאר שם 5 ימים, לאחר מכן להחזיר את הרכב לונציה ולהשאר שם עוד 2 לילות. כרגע הימים עצמם עוד פתוחים ולא מילאתי שום דבר. מעניין אותי לראות נופים, טבע וכמובן גם מקומות היסטוריים חשובים ויפים. אוכל טוב יהיה חלק מהיום גם כן. הטיול יהיה בסוף אוקטובר. לגבי השכרת רכב, ראיתי הצעות מאוד זולות (267 שח ל6 ימים עבור קפצור דיזל ידנית) מחברה בשם ecovia, אין לי היכרות עם החברה אז אשמח לשמוע חוות דעת עליה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Yellow Engine, -
הזוי לחלוטין. קניתי אייפון 6. שמתי לו את הסים מה5s לבדוק שהכל תקין , שיחקתי קצת איתו באינטרנט וכיביתי אותו. היום אני מדליק אותו ומגלה שהוא מבקש קוד גישה. אני לא זוכר בשום פנים ואופן שהגדרתי לו קוד גישה. מה עושים למען השם?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המצלמה הייתה שייכת לאבא שלי ז"ל ובקושי הייתה בשימוש, באה עם שתי עדשות (אין לי מושג איזה) הערך שלה הוא כרגע מינורי, יש מצב שהיא תהפך מתישהוא לאספנות עם ערך כשלהוא? אם לא יש איזה גוף שאפשר לתרום לו את המצלמה, או שבגלל עלות פילם זה לא מעניין היום אף אחד?
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הסנן מחזיק 12 אלף ליטר איך אפשר לקבל אומדן?
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז אנחנו עוברים לדירה חדשה, והתחלתי לקרוא ולבדוק איזה מערכת לשים בטלוויזיה. בהתחלה חשבתי על סאונד בר, הבעיה שהסלון דיי גדול, ואין קיר מאחורי הספה - אלא כולו פתוח. האם יש אופציות יותר טובות? קראתי הרבה המלצות על הרמקולים המדפים המוגברים של klipsch, אולי לקנות אותם ולהוסיף סאב במקרה הצורך, אולי משהו אחר? אין תקציב מוגדר לגמרי, מערכת בין 2000-4000, שתספק את הצרכים בסלון גדול - בעיקר מעניין אותי לסרטים ומוזיקה.
הודעה אחרונה מאת pipinoadar, -
- 1 תגובות
- 612 צפיות
שלום סוכך מתקפל התפור(או מודבק) משלוש יריעות, נקרע באחד מקווי התפר. מהו סוג הדבק המומלץ לתיקון זה? האם דבק לוקטייט על כלל סוגיו, יכול להתאים לתיקון ספציפי זה? שי
הודעה אחרונה מאת pipinoadar,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,004 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Igalz
- דובצע
- elyas
- vigi
- lanosforce
- master car
- SurfHigh
- Nissim123
- davemustaine87
- ANUTKK
- yoav911gt2
- Tal7