Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם

האם קרה למישהו נוסף?

יש לי הוט בוקס עם אינטרנט במהירות של 200 מגה.

עם כבל רשת אני גולש על 180 מגה לערך.

אני מבצע בדיקות מהירות ב-SPEED TEST באופן די תכוף.

אחת לחודש לערך, בשלושה חודשים בהם אנו מנוי לשירות שלהם, המהירות לפתע יורדת לכ-70 מגה הורדה (העלאה תמיד נשאר על 5).

וכך זה נשאר. על 70. עד שאני מתקשר להוט ומתלונן ואז לפתע אחרי דקה של המתנה אני שוב גולש על 180.

שאלתי את הנציג והוא אמר "גם אצלי בבית זה ככה ואז אני מתקשר למוקד ומסדרים לי זה", כן בטח.

השאלה האם מדובר במשהו קבוע בהוט? בכוונת מכוון?

מה שנקרא, שיטת מצליח? מורידים מהירות ומקווים שהלקוח הדיוט ממוצע שלא ישים לב? האם בכלל יוצא להם מזה משהו?

או שפשוט הוט *רא?

אודה לתובנתכם.

תודה

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

כשהיינו בהוט, באופן קבוע המהירות גלישה היתה צונחת במוצאי שבת. היה גם כן הוט בוקס ומהירות גלישה של 100 מגה. בפועל היה מתקבל 30 או 40. מוצאי שבת היתה האטה רצינית ואי אפשר היה לראות מדיה דרך האינטרנט.

אסף

Sent from my MI 8 using Tapatalk

פורסם

תודה

אבל פה לא מדובר על האטה בעקבות שימוש חריג של לקוחות אחרים בהוט..

מדובר על משהו בהגדרות שקורה אחת לX זמן ונשאר כך ללא תלות בשעה / יום של הגלישה.

ואכן בשיחת טלפון להוט עם שינוי של משהו בהגדרות מהצד שלהם לפתע המהירות חוזרת ל-200 הרגילה.

לכן חשבתי שמדובר במשהו שהם עושים בכוונה מכל סיבה שהיא ועניין אותי לדעת אם קורה לאחרים

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...