אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, זקוק לעצה במציאת פריטים מסויימים, אני זקוק להם לתיקון ציוד מסויים שנמצא בשטח (בישראל). בדרך כלל אני מקבל מחו"ל ערכת התקנה שכוללת את כל הרכיבים קומפלט, אולם הפעם נגרם נזק ע"י בני בליעל מקומיים והדרך המהירה ביותר תהיה לתקן באמצעות רכישת ציוד ורכיבים בארץ. אני אמנם מתקין את הציוד אבל ההתמחות שלי נוגעת לפונקציונליות של הציוד, אני לא שוחה בעולם החשמלציה ולכן מבקש להתייעץ. אני מחפש: -קופסאות חיבורים IP65 עם טרמינלים מובנים וגלנדים - משהו בסגנון המצ"ב. זקוק לכמה קופסאות בגדלים שונים, החל מכזו עם 20-30 טרמינלים ועוד כמה קטנות עם טרמינלים בודדים. קופסה שמרכיבים אותה לפי דרישה עם פס דין ובלוק טרמינלים בגודל כרצוני זה מעולה. -כבלים מסוככים סיכוך רשת שזור Li…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
היי, יש לי כונן קשיח של WD. דגם my passport . עד לפני שבועיים הוא עבד חלק. לפני כמה ימים חיברתי אותו כרגיל דרך הUSB ולא ניתן לפתוח אותו. זאת אומרת, שכשאני מכניס אותו ונכנס למחשב שלי ולוחץ על הכונן המחשב נתקע ולא מגיב. ה"מחשב שלי" מפסיק להגיב והדרך היחידה לשחרר את המחשב הוא להוציא את הכונן קשיח. ניסיתי להחליף כניסות ולהשתמש בתוכנת פתירת הבעיות של WD ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. על המוצר עדין יש אחריות, אבל הם טוענים שהמקסימום שיוכלו לעשות זה להביא לי מכשיר חדש בלי שחזור של מה שיש על הנוכחי עכשיו(די מבאס). בקיצור, אני אובד עצות. יש על הכונן חומרים ותמונות מה15 שנים האחרונות. מישהו ניתקל בבעיה ויכול לתת עצות או פתרונות למצב הזה?
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 46 תגובות
- 12 אלף צפיות
אהלן קארספורום, אני רוצה לסגור חופשת סקי ראשונה בחיי, הניסיון הכי גדול שלי עם שלג זה לעשות כדורי שלג ברמת הגולן עם אבנים בפנים כי אני רמאי במשחק הזה. בעיקרון מכוון לחודש ינואר, מחפש אתר סקי עם צעירים ופאבים ומקומות לצאת ולעשות בלילה, הרכב החופשה הוא צעירים בגילאי 27-30 רווקים ומאושרים (אחרת למי היה כסף לחול אחרי החגים). יש אתרים כמו סנואומן שמציעים חבילות שלמות, למישהו יש ניסיון איתם? מה לגבי שכירת ביגוד, יש רשת מומלצת בארץ?
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הבוקר התקשרתי לברר משהו בחברת גולן טלקום. המתנתי במשך שעה ושבע דקות עד שנציג הואיל לענות לי. פשוט לא יאומן. שרות ברמה של מדינת עולם שלישי.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 5 עוקבים
- 29 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
צברתי הון עצמי צנוע שברצוני להשקיע בדירה להשקעה. המטרה לבצע רכישה השנה. קורא לא מעט בתחום ומתלבט האם קורס השקעות בנדל"ן יהווה השקעה נבונה מבחינת הידע שהוא יעניק לי. האם עקומת הלמידה תהיה תלולה יותר? או שכל המידע בעצם קיים וזמין והקורסים האלה לא באמת שווים. חשוב לי לציין שאני מאוד תומך בלרכוש ידע ממקצוענים בתחום תמורת כסף, כאשר יש ערך אמיתי בידע שהם נותנים לי ומייעלים באופן משמעותי את תהליכי הלמידה שלי. מה דעתכם? יש אנשים שהתנסו בקורסים כאלו? המלצות/דיס על קורסים ספציפיים?
הודעה אחרונה מאת BarryG, -
תקציב עד 4000 שח. 88 קלידים, scaled weighted/hammer action, פדלים (1, 3?). סאונד כמה שיותר חם ועשיר, לא חייב להיות נייד במיוחד, עדיף עם חיבור למחשב אך לא קריטי. תודה על כל עזרה.
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 23 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
שלומות, ברשותי עט בלוגרף שאבי קיבל מהעבודה לפני יותר מ50 שנה (רשום עליה- שי מועד תרבות, תשכ"ט). בגלל שגיאה שעשו בשם שלו, הוא אפסן אותה בצד עד שאני לקחתי עליה בעלות לפני 15 שנה. מאז אני כותב בעיקר איתה, עשיתי איתה 2 תארים בהנדסה ועדיין לא נס ליחה, ומה שעוד יותר מפתיע זה שהדיו לא מתייבש, איך זה הגיוני? האם מדובר פה בעט עם איזה שיא גינס או שמדובר במשהו נפוץ בעטים מהתקופה ההיא?
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הכוונה לרכש לצורך השקעה עתידית. מישהו גר באזור? שמע ממישהו שקנה? יודע? האם נכון יהיה לקבוע שמבשרת היא ישוב איכותי ואילו האזור הדרומי, מעבר לכביש - פחות? האם הדרומי הוא עדיין "מבשרת" לכל ענין או שיש לישוב שם אחר? האם תחת עירית י-ם? מועצה אזורית? מיהי המוניציפלית שם? ראיתי שבונים שם את ה"חדשה" ואשמח לכל מידע. תודה וחג שמח!
הודעה אחרונה מאת hans, -
עד היום לא השתמשתי בקאר פליי באוטו שלי כי זה פשוט היה מעצבן מדי. העדפתי לעשות הפרדה בין מסך המולטימדיה/מערכות רכב לבין הטלפון שפתוח על וויז רוב הזמן. בשימוש בCAR PLAY אחת הבעיות המעצבנות הייתה שאי אפשר היה לעשות שום דבר בטלפון במקביל לניווט בוויז על המסך של הרכב - ברגע שהיית משתמש בטלפון לכל אפליקציה אחרת - המסך הראשי ברכב היה מראה את מסך הבית בלבד. עכשיו ב-IOS13 זה השתנה, ויש הפרדה בין המסך של הטלפון למסך של הרכב, אפשר להשאיר את וויז פתוח קבוע ברכב ולעשות מה שרוצים בטלפון. בנוסף יש מסך מפוצל שמראה מפה ופאנל של שליטה במוזיקה. כרגע לצערי זה עובד רק עם המפות של אפל, לא עם וויז. אני עדיין בוחן את העניין אם זה מספיק נוח לשימוש כבר, אבל בהחלט עשו צעד משמעותי בכיוון. …
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הכוונה לכובעי בייסבול/מיצחיה שעלותם יחסית יקרה(בסביבות ה100 ש״ח ואף יותר),האם הכובעים הללו באמת כל כך איכותיים ואופנתיים שמצדיקים את עלותם הגבוהה?
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
הכל התחיל שמפה לשמה שמעתי על טיסות ממש זולות מעובדה בראיינאייר, בדיקה קצרה העלתה טיסה במרץ מעובדה לשדה תעופה בשםFrankfurt-Hahn במחיר מצחיק של 46 יורו כולל בחירת מקום וטרולי(שכבר לא בחינם היום). עכשיו, Hahn(ובניגוד אלי תדאגו להגיד "האנן" ולא לקרוא את זה באנגלית ולהגיד "האהאן") למרות השם המבלבל לא באמת קרובה כ"כ לפרנקפורט, אלא השדה תעופה נמצא דיי באמצע שום מקום – מרחק 130 קילומטר וכמעט שעתיים נסיעה באוטובוס מהעיר עצמה(שדות כאלה זה שטיק ידוע של ראיינאייר). במילים אחרות? טיסה משום מקום לשום מקום במחיר ממש זול, אבל מה אכפת לי? (והנסיעה לעובדה היא גם חוויה, ולא עולה לי כסף נוסף ברכב חברה) – אני מרוויח טיסה לגרמניה מרחק שעתיים נסיעה באוטו משטוטגארט עיר המפעלים הגר…
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
בשעה טובה הקימו אצלינו בבניין תשתית. קודם כל רציתי לדעת האם אתם מרוצים? חווים ניתוקים, בעיות? דבר שני, כשדיברתי עם נציגת השירות, נאמר לי שאחרי שנה עלות הנתב בהשכרה היא 25 שח לחודש, כשבאתר שלהם כתוב: חבילות אינטרנט ביתי: מחיר החבילות הינו לחודש למשך שנה, לאחר מכן יתעדכן המחיר ב-20 ₪. במחיר כלול נתב תומך מתקדם, לתקופה של 12 חודשים, לאחר מכן בעלות חודשית של 10 ₪ לחודש עכשיו, או שהפייבר לא נכלל בהגדרה של חבילות אינטרנט ביתי או שניסו לעשות עלי שיטת מצליח שנה לפני הזמן? האם יש פה מישהו שנמצא איתם מעל שנה ויכול להגיד לי כמה הוא משלם על הנתב?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
האם יש פה מישהו שניסה להשקיע בחברה שמתעסקת בהלוואות חברתיות P2P? האם היה לכם נסיון עם חברת TARYA?
הודעה אחרונה מאת BeBest, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי שנה טובה מ-YES התנתקנו לפני כ-4 שנים . סרטים וסדרות אני רואה רק דרך אפליקציות באנדרואיד וממש נהנה. יש בבית מנוי IPTV שכולל כ200 ערוצים ב75 ש"ח ,בין היתר יש את ערוץ 11 \13\14 פוליטיקה לא מעניינת אותי , אם יש משהו ממש חשוב , מקבל עדכונים בסמרטפון. מה שדי חסר הם ערוצי ספורט בעברית. ליגת אלופות אני כמעט לא רואה -יש לנו ערוצי ספורט מכל העולם אבל קשה לי שהם לא בעברית. כנ"ל האם ישנו מנוי של חברה כלשהי שכולל ערוצי ספורט בלבד ?
הודעה אחרונה מאת BeBest, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברה, אני אוהב את הפרי הזה. הוא מאוד מזכיר פיטאיה והוא מאוד טעים. מישהו יודע היכן אפשר לרכוש אותון בצפון ?
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 5 תגובות
- 932 צפיות
חודש ספטמבר האחרון נראה לי היה חסר תקדים מבחינת פשיטות הרגל שהוכרזו בו. לאחר שהחודש התחיל בנפילת 2 החברות הצרפתיות איג׳ל אזור וxl איירוויז אחת אחרי השנייה והמשיך להתרסקות חברת הנופש הענקית תומאס קוק הבריטית הוא הסתיים לאחר שבוע של הקפאת טיסות וניסיון למצוא משקיע - בפשיטת הרגל שהוכרזה אתמול לפני סוף החודש של חברת אדרייה אייר(עד 2016 חברת הדגל של סלובניה) שהכריזה סופית על פשיטת רגל ב31 בספטמבר. 4 חברות תעופה בחודש אחד!. העסק מוריד קצת מהביטחון של להזמין טיסות בטווח הרחוק מחברות שהן לא ענקיות(כמו לופטנזה,ראיינאייר וכו׳) - נראה שחברות קטנות וביינוניות רבות לא מחזיקות מעמד באקלים החדש ונופלות וספטמבר הזה הוא פשוט חסר תקדים בנושא. על תומאס קוק שמעתי מלא הסבר…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים שלום, אני רוצה לשדרג את הכונן הפנימי של הנייד, לסוג החדש , שעובד מהר יותר - SSD ? ככה קוראים להם ? (אלו שאין בהם חלקים נעים) הנה תמונה של הכונן הקיים היום בנייד שלי (דל) , מישהו יכול לומר לי איזה גודל כונן אני צריך ? האם זה כונן 2.5 ? מספר הדגם הוא ST1000LM014 - בדקתי באינטרנט, אבל לא הצלחתי להבין מה אני צריך לחפש בכדי להחליף אותו תודה רבה
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי. אני מצרף תמונה של "נוף" שנשקף ממרפסת בבניין קומה 2, שמולו יש את מה שמופיע בתמונה. המרחק בין המרפסת לשכן הוא כ 6-8 מטר. 1. האם זה באמת אסבסט? 2. האם מסוכן? אם כן, באיזה אופן? תודה
הודעה אחרונה מאת stas12, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן. אשמח לשמוע את דעתכם, רוצים לטוס בחופשת חנוכה , חמישי עד שני לפראג. המחיר קורץ, אנחנו זוג יחסית טרי אז פראג נראה לי יעד קלאסי עבורנו. לא מחפשים משהו מיוחד, בעיקר לטייל,לראות,לאכול. הפחד הגדול הוא קור מטורף מידי, כאילו אני משרת ביחידה שבורכה בשלג וטמפ' קרובות ל 0 רוב לילות החורף. חברה שלי גם לא רגישה במיוחד לקור, השאלה היא כמה קור יכול לפגוע בטיב הטיול. טיילתי כבר בקרוב ל15 מדינות באירופה אבל תמיד בקיץ, אולי היה במצב הכי נורא 10- 15 מעלות והיה תענוג. החלופה היא מדריד שפשוט משכה את העין, המחירים גם בסדר גמור והטמפ' גבוהה יותר. ההבדל במחירים הוא נגיד 1200 ש''ח טיסה לפראג, 1600 למדריד. מלונות בטח גם הפרש כזה. אנחנו מתעקשים על טיסות בשעות טו…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ארוע מוזר שקרה לי לפני כמה דקות: הסתכלתי על דף הפייסבוק שלי וראיתי סימול על ה"חברים". האתר הודיע לי שאושרה בקשת חברות שלי. העניין הוא שמדובר בבקשה שלא שלחתי, לאדם שאן לי מושג מיהו, וכאשר בדקתי ברשימת החברים לא מופיעה לגביו האופציה של unfriend. האם מישהו נתקל בארוע דומה, או שיש לו פירוש? עדכון: אחרי זמן מה אופציית ה-unfriend נפתחה והפעולה בוצעה. עדיין מוזר לי כיצד בוצע החיבור בלי שביקשתי.
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום, אני גר בשכונה שעובר בה כביש דו סיטרי, כאשר בצד אחד יש פארק גדול ובצד האחר בית ספר. המון אנשים חוצים את הכביש הנ"ל, כולל קבוצות ילדים היוצאות לטיולים מהביה"ס. פניתי לעירייה מספר פעמים עם בקשה להתקין פסי האטה, מהסיבה שהרבה מהנהגים נוהגים במהירות מופרזת, אך העירייה לא מתייחסת ולא מגיבה לבקשות שלי ושל תושבים אחרים בשכונה. מישהו יודע/יכול להמליץ למי כדאי לפנות ע"מ לקדם את העניין? תודה.
הודעה אחרונה מאת aka77, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שנה טובה לכולם מדובר בלוח של מנורת הלוגן, שמטרתה להמיס שעווה להפצת ריח. המנורה נשברה בגלל מכה באשמתי, בתום לב קניתי מנורה שבמראה 1 על 1 אבל במקום 230V 35W קניתי 12V 35W. כמובן שברגע שהפעלתי אותה היה פיצוץ ובקניית מנורה תקינה זה כבר לא עבד. למיטב ידיעתי החלק מלמטה צד שמאל זה הפיוז שכנראה דורש החלפה, אשמח להכוונה מה עוד להחליף על הדרך, וכמובן איך לזהות מה החלק הנכון לקנות מחול/מהארץ. תודה
הודעה אחרונה מאת CartMan2oo5, -
- 15 עוקבים
- 354 תגובות
- 98.4 אלף צפיות
ישבתי השבוע לשיחה עם חבר, זה לא חדש שהמחירים בשמיים. השאלה היא כזו: להוריד את המחירים - לא משתלם למדינה, הרי דיי ברור שזה לא יקרה. מה לגבי ההפך ? המחירים יעלו ? כבר הגענו למצב שדירת 4 חדרים חדשה בפריפריה עולה 1.5 מליון לאן עוד אפשר לעלות מכאן ? אנשים מגיעים למסקנה שהם לא יכולים לגור במרכז כי המחירים פשוט הזויים אז הם הולכים לגור בפריפריה אם המחירים ימשיכו לעלות גם שם לא יוכלו לגור מי יקנה דירות ? מחיר למשתכן יגמר מתישהו, חוץ מזה לא כולם זכאים לקנות. מה יעשו ? בנאדם פשוט לא יוכל לקנות דירה ב-2 מליון ולא נראה לי שבאמת אפשרי שרק טייקונים יוכלו לקנות כאן דירות.
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני שואל כי כך נאמר במייל ששלחו לי (לטובת שנור שהם רוצים, תרומה).
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
-
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
לאחרונה היו מספר שרשורים של רכבים בעלי תג (ולא תו) נכה שחנו במקומות אסורים והתפלאו שקבלו דו"ח. אז מה לעשות ומגיע להם, תג נכה לא אמור שאפשר לשים את האות השביעית באלף-בית על העולם ושכולם יקפצו. כך לדוגמה וחבל שלא צילמתי, לפני מספר שבועות חניתי על המדרכה כשהשארתי מקום מרווח של מעל שני מטר, אני חוזר לרכב ורואה רכב נוסף חונה על ידי כך שלא נשאר מעבר לעגלות וגם בקושי להולכי רגל, לא נראה לאותו אחד שהוא חוצפן? מתוך משרד התחבורה - חניה אסורה : מתוך משרד התחבורה - חניה מותרת : היום אני חונה בחניית נכים ליד סופר, באי תנועה על ידי מחנה רכב נוסף של נכה. האם השטח הזה נראה לו כחנייה חוקית? לשלוח אותו ללמוד מחדש חוקי תנועה! למה במקום להכניס את אימי בקלות לרכב, …
הודעה אחרונה מאת yossy, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 920 צפיות
אז צריך פסנתר (דיון אחר). יש אפשרות לרכוש מקרוב משפחה פסנתר ממותג ללא מוניטין - Stichel. הפסנתר נשמע בסדר לאוזני הפלבאית, אבל מהמידע הזעום שנגיש באינטרנט הבנתי שהמנגנון שלו לא משהו. האם שווה להשקיע (הובלה, תיקון אם צריך) או שזה בור בלי תחתית? תודה
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 749 צפיות
מדובר במכשיר שיאומי רדמי נוט 5A. כאמור, כאשר אני מנסה להעלות תמונה שמאוכסנת בגלריה, לוקח המון זמן עד שהיא עולה. האם יש איזושהי תרופה לכך?
הודעה אחרונה מאת saay222, -
- 4 עוקבים
- 33 תגובות
- 18.2 אלף צפיות
מעוניין לרכוש איך הגזים בסודה ? משתווים לסודה רגילה? בעבר היה לי סודה קלאב והמשקה לא היה דומה לסודה רגילה חוץ מזה שאחרי מס' שעות בבקבוק הייעודי הגזים היו יוצאים, ככה ש 24 שעות אחרי שהכנו את הסודה כבר כמעט לא היו גזים בבקבוק. אשמח לתגובות ממי שמחזיק סודה סטרים
הודעה אחרונה מאת khc, -
אז אהלן, החברה היקרה שלי הפתיעה אותי ליום הולדת עם ה PS4 הנפלא הזה, מוצר מגניב לגמרי ואני עדיין לומד להתעסק איתו. אבל הכי חשוב זה - איפה קונים משחקים במחיר נורמלי ואיך קונים אותם? מורידים לדיסק כמו פעם בצורת האולד סקול או שקונים מפתחות בחנויות אינטרנטיות שונות ואז מזינים את הקוד לתוך הPS4 כמו שאני עושה במחשב דרך G2A וכאלה? רב תודות!
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אמש הגעתי הביתה מאוחר וזה הספיק לנאלחים הקטנים לבנות טור מסודר בזמן הפשיטה המי יודע כמה שלהם על המטבח. לזה חיכיתי. הטור הוביל אל מאחורי המקרר, על הרצפה בין המרצפות הן חיו להן באושר. מסביב ובאזור חור הכניסה היו הרבה חול ואבק מהחפירות שלהן. הן מבקרות כבר כמה חודשים, כך שלדעתי יש שם כבר קן רציני, עם מלכה, משרתות, נסיכים, פיות, כתבים, צלמים ואולי גם ליצן חצר. אני יכול לשאוב את פתח הקן עם שואב, ומבקש לדעת מה לשפוך או לפזר שם, כמו כן האם לתוך פתח הקן ישירות, או מסביב לו. אם צריך להדביק סאמטקס לבלטה, גם אין לי בעיה. אזהיר השכנים לפני שאני יוזם את המטען.
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 439 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- GOLF
- natco
- גולדן191
- guy.a
- tan tan
- Yuvalino
- NickName1
- swiv
- ofralon
- falou
- teyal
- axSupreme