אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
המלצה לתרמוס איכותי 1 2
מאת ניקו פ.-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 21 תגובות
- 5 אלף צפיות
היי, זקוק לתרמוס שישמור מים חמים בטמפ' שלהם, או קרוב אליה למשך כמה שיותר זמן. נניח 10 שעות. לצורך העניין מים רותחים שאחרי כמה שעות עדיין חמימים או יותר מכך. קיים? ריאלי? תקציב לא מוגבל (פליז אל תמצאו לי תרמוס משובץ יהלומים שעולה 50K).
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
שלום חברים. אני רואה לאחרונה במרשתת הרבה התייחסויות לשירות החדש של אפל. ניסיתי לדלות מידע לגבי התכנים אבל עדיין לא כ"כ ברור לי מה מקבלים עבור המחיר האטרקיבי שהם דורשים. מישהו יכול להאיר את עיני? באתר של אפל יש רשימה מאוד קצרה של תכנים מקוריים. האם זה כל מה שיש שם כרגע? או שזה בנוסף לתכנים רבים ואחרים כמו בנטפליקס?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אם גיגול היה פותר את זה לא הייתי שואל כאן. תעריף 1- ברור לי. מוגדר וקבוע היטב. תעריף 2- ברור לי. מוגדר היטב גם כן. תעריף 3- פה התמונה מתחילה להיות לא ברורה במיוחד. אשמח להבהרה פשוטה וקלה להבנה. תעריף 4- בחיי שלא מצאתי שום אזכור לזה. הגיוני חשבון מים לאדם יחיד, מעל 300 לחודשיים? כשהרוב תחת אותו "תעריף 4" מסתורי? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני מאחסן ציוד במתחם מיוחד שבו המחסנים צמודים אחד לשני ונגישים לכולם, בין כל המחסנים יש שביל גישה שעליו מניחים את הסחורות לפריקה וטעינה. בזמן שהנחתי חלק מהציוד על הכביש והקפתי את המקום כדי להגיע עם גב הרכב ולהעמיס, כנראה עבר רכב אחר במהירות ממש גבוהה ולא הספיק לבלום לפני שהוא ראה את הציוד. כשאני הגעתי עם הרכב ראיתי את כל הציוד מלא אבק (כנראה שקיבל מכה ממש חזקה והתגלגל על הכביש) ונגרם נזק של כמה אלפי שקלים. נעבור על המצלמות כדי להוציא את פרטי הרכב ופרטי הנהג. האם ניתן לתבוע על זה?
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
לדעתי האישית, הקניות הכי טובות הן אלו שהופכות את החיים לקלים יותר. ועל זה השרשור. הצמיחה אצלי היא לא מהירה. אני מתגלח פעם בשבוע, ואפילו אז זה לא ממש ארוך. ומצד שני, לפעמים אני קצת מזניח ואז הזקן נהיה ארוך- סיוט להוריד את זה רק עם סכין, 20 דקות לפחות של 3 או יותר מעברים כדי להוריד את הסבך שגדל אחרי 3~ שבועות של עצלנות. אחרי שראיתי את הפרסומת בטלויזיה נכנסתי קצת ליוטיוב לראות על מה מדובר, סה"כ נראה מכשיר פשוט ולא יקר. נפלא. חיפוש קצר ונסגרתי על דגם, 250 זוזים, שעת טעינה, והיידה לעבודה. התוצאה- 5 דקות על יבש, 0 כאב/משיכות שיער/גירוי לעור, ושיגעון של גילוח. בלי המסרק המצורף המכשיר מגלח קרוב ל 0, בנגיעה תרגישו טיפה חספוס אבל מבחינת מראה אין "צללית" של זיפים. אני לא מר…
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
התחלנו לחפש דירה לרכישה, לצורך מגורים ולא השקעה. אחרי כמה חודשי חיפוש, מצאנו דירה ששנינו אוהבים. עכשיו השאלה היא מה לעזאזל צריך לבדוק? לוקחים את הדירה למכון בדיקות ומעלים אותה על ליפט? בודקים לה קומפרסיה בניאגרה? הדירה בבניין מאמצע שנות ה70, קומה שלישית ואחרונה, לא משופצת (למעט המקלחת ששופצה אבל לא לטעמנו). אחרי הרכישה לא יהיה לנו כסף לשיפוץ מידי, וזה דבר שיאלץ לחכות כמה שנים (הדירה במצב טוב ובמבט לא מקצועי נראה שאפשר להכנס ולגור בה בלי בעיה). איזה בעלי מקצוע מביאים לפני רכישה? שמאי עושה משהו חוץ מלבדוק את מחיר הדירה מול מחיר ממוצע לנכס דומה? איך אני יודע שאין הפתעות כואבות בצנרת? בחשמל? בעצם השאלה האמיתית היא מה הם הצעדים לעשות כדי לצמצם את …
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי פחית של "שמן רובים" מריקושט (תרסיס). הפחית כבר ישנה וכמעט גמורה. WD לא מתאים להרבה מהשימושים שאני צריך (גורם לחלודה, מתאדה תוך זמן קצר וכדומה). אני פחות בקיא בכימיקלים כאלו לתעשייה, כך שאשמח להמלצות. רוב תודות.
-
אשמח לשמוע המלצות לכאן או לכאן, אם יש אלטרנטיבות טובות אני פתוח. צריך את זה גם לילדים וגם לערוצי עידן+.
הודעה אחרונה מאת bobi, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
חשבתי להתחיל לרוץ. יש לי נעליים סבבה (ניו בלאנס 860V2). יש טיפים להתחלה? איך נושמים נכון? כאלו דברים. יש לי סיבולת לב ריאה של קורקבן. ומי שיתן פה את המשפט של קרמבו יקבל את הקרמה של פרנקוס כנקמה.
הודעה אחרונה מאת aka77, -
-
- 1 תגובות
- 645 צפיות
שלום למומחי הפורום. אנחנו רוצים בעבודה להכין מתנה לחבר שעוזב והוחלט על מעמד זכוכית עם חריטה מסויימת. כבר דיברנו עם המון עסקים קטנים בתחום, אבל העניין הוא כזה: העסקים האלו מקבלים או תמונות או מודלים תלת מימדיים. הקובץ שלנו הוא כבר ענן נקודות תלת מימדי שפשוט צריך לחרוט as is בחומר. על פניו זה נשמע פשוט יותר, אבל את זה אף אחד ממי שדיברנו איתו לא יודע לעשות. מי מכיר תותח בתחום שיהיה מוכן להתעסק עם זה?
הודעה אחרונה מאת nisim91, -
- 2 תגובות
- 695 צפיות
אני טס טיסה ארוכה מאד בעוד 11 ימים, ובחזרה לארץ 15 ימים אחר כך. הורדתי סרטים וסדרות באמצעות אפליקציה למחשב WINDOWS 10. לכמה זמן ההורדות זמינות? עד הטיסה בעוד 11 ימים לא אצפה בהם בכלל...האם ההורדות פגות תוקף? לא ניתן להבין מנטפליקס עצמה.
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מקרר בן שנתיים של לנקו, כבר לא באחריות. תא ההקפאה מקרר כמו תא הקירור, ותא הקירור כמעט ולא מקרר כלל, אבל הנורה בו דולקת. אין קרח בדפנות. הוא לא זז ממקומו ולא היתה הפסקת חשמל מאז שנקנה בעצם. בורר העוצמה על 4 מתוך 5 בשני התאים, והזזה שלו לא משנה כלום. השארתי אותו כבוי כל היום, חיברתי מחדש אבל כלום לא השתנה. המקרר עושה מין רעשים של בטן מקרקרת, כנראה זרימת האוויר נחסמת באיזשהו מקום. רעיונות?
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במסגרת חידוש הריהוט הזמנתי ריהוט וארונות מהאתר "קנייה טובה לישראל", את הארון הבעייתי סיפק לי "דורלן ריהוט משרדי". רכשתי את הארון עם שנה אחריות, בחודש יוני כעשרה חודשים לאחר רכישת הארון הבחנתי כי מנגנון הטריקה השקטה תקול. אין לו נזק פיזי נראה שהוא לא היה תקין מההתחלה פשוט הארון הוא בחדר פינתי ונפתח רק פעמיים בשנה להחליף את הבגדים מקיץ לחורף ובחזרה. כבר בחודש יוני פתחתי קריאת שירות בשירות לקוחות של קנייה טובה. בכל פעם קיבלתי את אותה התשובה "השארנו לספק מייל הוא יחזור אליך". התקשרי לקנייה טובה מידי שבוע והגעתי גם למנהלים שלהם עד שאחד המנהלים שלהם פשוט אמר לי "מה אתה רוצה שאני אעשה זה ספק בעייתי הוא לא חוזר ללקוחות!" כאילו שאני אשם בזה וזאת בעיה שלי... לפני כשבו…
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
ישנם הרבה זיופים בשוק לנעל הזאת ובכל חנות המחיר שונה, איך למעשה מזהים מה מקורי ומה הזיוף?ראיתי נעל שנראית ממש טוב ומאוד דומה למקורית בעלות של 209 ש״ח, יש מצב שבמחיר הזה היא אכן המקורית?
הודעה אחרונה מאת much, -
אוסטריה עם רכב 1 2
מאת Asaf-R- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
זוג מתכננים גיחה לוינה במרץ. המטרה היא לבלות 2 לילות בוינה ומשם לשכור רכב ולטייל באיזורים שסביב ברטיסלבה (סלובקיה) או ברנו (צ'כיה). 1. הסתכלתי באתרים של מרבית החברות הבינ"ל ולא ראיתי איפה מסמנים שאני מעוניין לצאת מתחומי אוסטריה. האם צפויה הגבלה כלשהי על נסיעה מזרחה? 2. המלצות על וינה / ברטיסלבה / ברנו / מקומות לטיול בסביבתם / טיפים לנהיגה שם וכו' - יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 4 אלף צפיות
אחרי שהעלתי רשמים מחווית נהיגה בגרוזיה: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?609728-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%94%D7%A9%D7%9B%D7%A8%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%96%D7%99%D7%94 החלטתי לשטף כמה תמונות, אין איזה מטרה מיוחדת בשירשור הזה. גרוזיה (גאורגיה) היא בגדול מדינה "בלי פילטרים" מהבחינה המוטורית. אפשר לקחת פחות או יותר כל רכב, לקבל מספר רושוי ולנסוע בו. כל רכב הכוונה רכב בתקינה אירופאית, אמריקאית, יפנית. הכל הולך. נוהגים במדינה בצד ימין כמו בארץ אבל 50% מהמכוניות בערך יובאו משומשות מיפן והן עם הגה ימני. חלק קטן מהן עבר הסבה מקומית מהגה ימני לשמאלי. צי הרכב במדינה הוא מיקס מעניין של כל התוצרות, דגמים מערב…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום, היום כנראה הייתה הפסקת חשמל, אחרי שחזרתי הביתה שמתי לב שהתנור לא עובד בכלל ואפילו השעון לא מופיע ואף כפתור לא עובד. הוצאתי אותו מהחשמל החזרתי, לא עזר. פירקתי אותו מהארון, הנחתי אותו על הרצפה, החזרתי חזרה וחיברתי לחשמל, פתאום התחיל לעבוד... אחרי שעה בערך, הוצאתי מהחשמל ואחרי זה חיברתי והוא הפסיק לעבוד עוד פעם. כבר כמה שעות הוא לא עובד. ניסיתי לחבר לשקע אחר אבל זה גם לא עוזר... מישהו יודע במה יכולה להיות הבעיה? Sent from my SM-A530F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 31 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אהלן חברה, בקרוב מאוד מקבלים טופס 4 ואנחנו כבר מתחילים להתעניין במוצרים החדשים שאנחנו הולכים לקנות לדירה החדשה. הסכום שאנחנו הולכים להקצות לרכישות הוא גבוה אך לא גבוה מספיק בשביל קצת להתפרע. הרכישות יכללו גם בין היתר מזגן וסורגים. יכול להיות שאת הריהוט הישן ניקח איתנו לדירה החדשה לתקופה זמנית עד שנקבל החלטה איך אנחנו מעצבים את הבית. ועכשיו ההתחבטות שלנו עם עצמנו. מכיוון שיש לנו סכום מוגבל, חשבנו שנפצל אותו לפי החדרים. למשל, לסלון נקצה X כסף, לחדר שינה של ההורים X וכו'. אבל אז נתקלנו בבעיה. מה יקרה אם התקציב לסלון יגמר ונצטרך לנגוס מתקציב של אחד החדרים. מכיוון שחלקכם כבר עשיתם זאת, איך אתם התנהלתם? אשמח לקבל טיפים ואם צריך עוד מידע, אספק. …
הודעה אחרונה מאת BarryG, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
נכנסתי לאיזה שהוא "איזור נוחות" (הוא הרבה דברים, אבל נוח הוא לא בת'כלס) שאני רוצה לצאת ממנו. התקציב לא מאפשר לי לחזור לעשות דברים אהובים שזנחתי. אשמח לרעיונות... תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
השאלה כמובן מתייחסץ למיקום ממוצע כאשר שתי הדירות באותו בעניין / שכונה עם פרמטרים דומים של כיווני אוויר, נוף. מישום מה נדמה לי ש 4 חד' תמצא שוכר הרבה יותר מהר זה נכון? Sent from my SM-G975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
כן, אני יודע איך זה נשמע, המזל שבאותו בוקר התקנתי מצלמה חדשה באוטו: הברנש הזה רועה צאן, הלך בצד הכביש וכשהסתובב ראיתי שתלוי על גבו דף A4 עם כמה שורות בערבית. גם בתמונה שעברה כמה שינמוכי איכות ניתן לראות שזה דף נפרד מהחולצה ולא הדפס. בכפרים מסביב האוכלוסיה מוסלמית ובדואית. מה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 6 אלף צפיות
שבוע טוב, יש לי את המוצר הסיני החביב הזה: קניתי לפני שנה וחצי ועבד טוב. לפני כמה ימים הפסיק לקרר, המים הקרים אפילו יוצאים קצת חמימים. אני שומע שהמדחס עובד (ברעש קצת יותר חלש אם זה משנה) החלפתי סנן, לא עזר. רוקנתי מים, לא עזר. הוצאתי מהחשמל, לא עזר. יש מאיפה להתחיל להסתכל? אין לי בעיה להחליף עצמאית דברים לפני שאני זורק אותו ורוכש חדש. כמובן שהאחריות פגה אחרי שנה מיום הרכישה
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אמש ראיתי אותו עם זוגתי. מה אגיד לכם - סרט קשה, שיש להגיע אליו עם הרבה סבלנות, אבל סרט מזעזע, מענין, נוקב ומאד מרשים ומעורר מחשבות. העלילה מתרחשת בתחילת או אמצע שנות ה- 80, כך לפחות ע"פ הרכבים והסגנון המוצעים בו, בעיר הבדיונית גותהאם, והוא מציע בעצם 2 הצעות: כיצד בעצם הגיע הג'וקר מעלילות בטמן, לאן שהגיע. מהיכן הוא צץ. כיצד נוצרים פסיכופתים. לא תירוץ, אמפתיה או הצדקה כלשהי למעשיהם, פשוט - כיצד הם נוצרים. כמו כן יש בסרט ביקורת נוקבת על התנהלות החברה השלטת, בעיקר מהפן החברתי וכיצד כל המערכת הזו מושפעת מכוחות של עושר ואפילה על חשבון השכבה החלשה.
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום חברים, על אחד הקירות במטבח תליתי לפני כמה שנים על מבלוק גבס מדף באורך 1.2 מטר על 6 רוזטות אדומות והוא החזיק נהדר משקל מכובד במשך השנים. עקב צביעת הבית המדף הורד ועכשיו ברצוני להחזירו בחזרה. נשארו 6 חורים בקוטר 1.5 סנטימטרת מפירוק המדף. לא הצלחתי לשים רוזטות חדשות כי הן מסתובבות סביב עצמן כי החורים גדלו בשליפת המדף. ניסיתי סיליקון, ניסיתי קלסיבו אבל כשאני מתחיל לסובב את הבורג לתוך הדיבל רוזטה הקלסיבו פשוט מתפורר מעט והדיביל מתחיל להסתובב שוב סביב עצמו. ניסיתי את הדיבל ספירלה ממתכת אך החורים גדולים מידי. לא ניתן להזיז את המדף כמה ס"מ הצידה כי הוא בגודל מדויין שבין הקיר למקרר. הברירה האחרונה שחשבתי אליה היא לקדוח את הקיר בטון שמאחורי הקיר גבס. א…
הודעה אחרונה מאת none77, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי בסינק של המטבח סוגר מצבים - פתוח במידה מסוימת או סגור לגמרי עכשיו יש לו שם עיגול כזה שבאמצעתו זה נעשה הבעיה שבאחד מהכיורים העיגול הזה נעלם, מישהו יודע איפה אפשר לקנות-לתקן כזה דבר? *במקום שיש חור עגול קטן צריך להיות עיגול קטן ממתכת תודה
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 594 צפיות
אני רוצה להחליף את התריסים בסלון. יש לי כ-8 מ״ר. מחפש מקום שרק יכין לי אותם (המסגרת אלומיניום והתריסי פלסטיק) ואני כבר אתקין אז זה על המסילה הקיימת. 500₪ למטר זאת ההצעה הכי זולה שקיבלתי. אני מחפש משהו זול יותר. יש למישהו כיוון?
הודעה אחרונה מאת BRAVO_SX, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 846 צפיות
בפשטות, אני מחפש להרכיב לעצמי תחנת רנדור. אני מתחיל להוציא יותר מדי כסף על רנדורים שיכלתי להשאיר "אצלי" בפינה האדומה- AMD עם THREADRIPPER 2990WX. 32 ליבות, 64 נימים. מקס' מהירות שעון 4.2 GHZ, בשילוב עם לוח אם מתאים - בערך 28 ש"ח לGHZ 1 (לא כולל כל מה שנלווה להרכבת מחשב) יתרונות: חדש, הרכבה פשוטה יותר, תמיכה ברכיבים מתקדמים יותר חסרונות: מרגיש כמו תנור... פגשתי בבעיות תאימות חומרה. בפינה הכחולה -INTEL עם ארבעה מעבדי XEON יד שניה מסוג E5 4669 V3. 18 ליבות, 36 נימים לכל מעבד. סה"כ 144 נימים. מהירות שעון מקס' - 2.9 GHZ. בערך 6 ש"ח לGHZ יתרונות :144 נימים. כאילו. זה מלא. באופן יחסי זול. חסרונות: ישן, הרכבה מסובכת יותר. זה על רגל אחת מה שחשבתי ל…
הודעה אחרונה מאת urban.racer, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בחור בן 32 גרוש פלוס 3 תודה
הודעה אחרונה מאת alexg1987, -
- 1 תגובות
- 744 צפיות
בכל המגרשים יש מספר רב של יח"ד - כך שאני מניח שזה הלך לקבלנים ולא לאנשים פרטים. יש דרך לדעת מי הקבלנים?
הודעה אחרונה מאת korola, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום אני צריך להשלים מספר יחידות בגרות שחסרות לי נרשמתי במערכת הממוחשבת של טלדור לאזרחות,לשון,היסטוריה,ותנך במועדי החורף 2020. המבחנים לקראת חודש ינואר איך להתכונן למבחן לבד וממתי מומלץ להתחיל ללמוד? מיקודית לכול מקצוע כדאי או לוותר? לא ראיתי מיקודית עדיין למועד חורף 2020 האם מישהו יודע מתי זה יוצא? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת renault5,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 381 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- meir_gi
- hans
- Assafo2
- Camaro 92
- benny62
- quizlette85117701
- SlowRide
- yoav911gt2
- שקבלו
- IsraCar
- shaymolcho
- zaf