Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי להתחיל לרוץ. יש לי נעליים סבבה (ניו בלאנס 860V2).

יש טיפים להתחלה?

איך נושמים נכון? כאלו דברים. יש לי סיבולת לב ריאה של קורקבן.

ומי שיתן פה את המשפט של קרמבו יקבל את הקרמה של פרנקוס כנקמה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תתחיל ממש בקטן:

1. תוריד אפליקציה לסמארטפון שמודדת מרחק, זמן וכו'. אני ממליץ על Nike Running או RunKeeper. תמיד נחמד לעקוב אחרי הריצות, בעיקר בהתחלה

2. תבחר קטע קצר ולא קשה מידי ליד הבית שלך, תתחיל מאיזור ה1-2 ק"מ, כדאי שיהיה מעגלי וכמה שיותר מישורי

3. תבחר שעה נוחה (אני אוהב לרוץ בשעות הערב)

4. תתחיל לרוץ את המסלול, תרוץ כמה שאתה יכול כשהמטרה שלך היא לסיים את המסלול, מה שלא תוכל לסיים בריצה, תסיים בהליכה

5. תשתדל לרוץ פעמיים בשבוע כשבכל פעם אתה לא יורד ממה שעשית קודם. למשל לרוץ מרחק יותר גדול לפני שאתה מתחיל ללכת, לרוץ יותר מהר, להוסיף עוד קטע לאורך המסלול

6. חשוב מאוד חימום ושיחרור!

---כל הנכתב, נכתב מתוך ניסיון אישי שלי, אימונים ב"אחרי - כושר קרבי" ואימונים בחדר כושר. אין לי הסמכה של מאמן ואני לא נושא באחריות---

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

נושמים איך שנוח, בדרך כלל זה מהפה.

האם הנעלים הותאמו לכף הרגל שלך ?

אימון טוב לריצות ארוכות זה אינטרוולים, למשל דקה רצים מהר ודקה נחים, תשקול אולי בהתחלה להצטרף לקבוצת ריצה משתי סיבות א. כדי שלא תוותר גם על אימונים וגם בריצה עצמה ב. אי אפשר ללמוד ריצה בהתכתבות אתה צריך מישהו שידריך (יראה איך אתה רץ ויתאים לך אימונים וכו').

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תבצע הליכה של 7 דק' לפני ריצה כדי שהגוף יתחמם, במיוחד בשינויי מזג אוויר עכשיו לקראת החורף, השרירים נוטים להיות יותר 'קרים'.

אחרי מס' דק' של הליכה תתחיל בריצה קלה לאט לאט.

בסיום ריצה - מתיחות חובה!

פורסם

אלוהים, אני מסכים איתך חלקית. לאחר הריצה הקלה חובה(!!!) לבצע מתיחות טוב טוב וגם לאחר סיום הריצה (הרצינית נקרא לה) כמובן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

השתדל לשמור על קצב נשימה קבוע, ומומלץ לשאוף דרך האף ולנשוף דרך הפה. לא מדברים תוך כדי. כל זה טיפים לייעול. בתכלס, כאשר סיבולת לב הריאה שלך לא משהו, אתה מתנשף כמו חמור אחרי 2 דקות של ריצה ככה שתעשה מה שאתה יכול. ובינינו, אם אתה לא איזה ספורטאי, פשוט תרוץ, ועם הזמן תשתפר. אין כאן דרכי קסם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כשאני יוצא לרוץ בד"כ אני רץ למסלול הריצה, רץ שם 10-15 ק"מ ואז ממשיך בריצה הביתה

מכין לי חבילת המבורגרים ונרדם.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שחייה אני דווקא יודע. לא משהו אבל יודע. האמת שהבעיה היחידה שלי היא הסדרה וקצב נכון של הנשימה. משהו שם לא עובד לי טוב ואני מאבד די מהר את היכולת לשמור על קצב בגלל שאני מרגיש שממש נגמר לי האוויר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אם נגמר האויר, כנראה שאת נושם נשימות שטוחות למדי

לפעמים עוזר את הנשימות לפי צעדים

2 צעדים שאיפה 2 צעדים נשיפה

או 3\3

תערבב איך שמתאים לך, זה עוזר לתזמון בעקרון

בשלב מסויים הנשימה כבר תסתדר לבד.

זה גם הרבה תלוי באיזה קצב אתה רץ.

למשל כשאני רץ עם אנשים שקצב הריצה שלהם איטי משלי אני מתעייף הרבה יותר מהר מאשר שאני רץ לבד בקצב שלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...