Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לתרמוס איכותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רכשתי דרך אמזון את הקונטיגו שכלכך הומלץ בשרשור התרמוסים הקודם והוא דיי מאכזב.

הוא שומר על חום סביר רק 3 שעות, אחרי 5 שעות השתיה ממש קרה

והבעיה הכי גדולה שלו זה שבכל סיום מזיגה אי אפשר להמנע מזה שישפכו ממנו ועליו הנוזלים.

פשוט "פיה" שמהונדסת גרוע מאוד.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הקטהטיגו שבו אשתי ואני משתמשים מיעד לשתיה ישירה, לא למזיגה. לדבר הזה הוא מצויין, לא מכתים לי את החולצה.

ראיתי פעם איזו השוואה בין תרמוסים שונים מבחינת שמירת חום, הקונטיגו בהחלט לא היה במובילים. יש לו יתרונות אחרים (מבחינת הנדסת אנוש), אבל מבחינת שמירת החום הוא בינוני.

That said, אחרי כל התרמוסים עם פנימית זכוכית ששברתי, אני לא מתכוון להחליף אותו. לא אכפת לי ששיירי הקפה בשעה 3 לא חמים. אם הקפה ניתן לשתיה אחרי 9 שעות - דיינו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מה בנוגע לקומקום/מיחם/תרמוס של שיאומי?

מתחבר לחשמל, 1.7 ליטר, שומר חום כמיחם למשך זמן וטמפ' שאתה קובע לו דיגיטלית

קלות שימוש כמו קומקום רגיל, הוא אלגנטי, ואם זה גם ככה ליד המיטה, לא רואה סיבה לא להשתמש בו למטרה הזו

הוא בעצמו שומר חום למשך זמן ממושך (דופן כפולה) ככה שמספיק שיתפקד כמיחם ל3 שעות במהלך ה10 שאתה צריך ובסוף עדיין ישארו מים חמים

עולה כ200 שקל

שווה לנסות?

לדעתי כן, אלא אם חיבור לחשמל זה קו אדום

ואם זה כבר ליד המיטה ולא רוצים חיבור לחשמל אז הייתי משתמש באחד כזה

https://store.enforia.co.il/products/%d7%aa%d7%a8%d7%9e%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a9%d7%90%d7%91%d7%94-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2-2-5-%d7%9c%d7%99%d7%98%d7%a8/

אם הקישור לא עובד אז תחפש תרמוס משאבה בגוגל, אתה כבר תבין למה אני מתכוון

עריכה אחרונה על ידי elik0

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...