Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לתרמוס איכותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

זקוק לתרמוס שישמור מים חמים בטמפ' שלהם, או קרוב אליה למשך כמה שיותר זמן. נניח 10 שעות.

לצורך העניין מים רותחים שאחרי כמה שעות עדיין חמימים או יותר מכך.

קיים? ריאלי?

תקציב לא מוגבל (פליז אל תמצאו לי תרמוס משובץ יהלומים שעולה 50K).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם אני משת מש בקונטיגו ומרוצה, אבל לגיד שהוא שומר על המים רותחים 10 שעות? ממש לא. בסוף יום העבודה (נניח 8-10 שעות אחרי הכנת הקפה בבוקר) המים בהחלט פושרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי תרמוס מתכתי של klean kanteen.

לא בדקתי אותו על פני 10 שעות, אבל כעבור 5 שעות המים חמים ברמה שצריך לעשות פוווו לפני שמכניסים לפה

יום טוב גם לך

פורסם

כמי שעבר את כל חברות התרמוסים הקיימות, זוג'ירושי בלי לחשוב פעמיים.

https://amzn.to/2WaHfMh

https://amzn.to/2DCEVGJ

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם (נערך)

רגע, מה הבעיה בתרמוס פשוט עם גוף זכוכית עם וואקום? אתה פשוט מסתכל בפנים ורואה מיכל זכוכית כמו מראה, מבחינת שמירת חום עדיפים על כל תרמוס עם גוף מתכתי בפנים-יש אומרים גם בטעם שנישמר טוב יותר בזכוכית.

vacuum-flask-metal-inside-container.jpg

קניתי כזה ב20 שקל מאושר עד:

https://www.walmart.com/ip/Thermos-710-Thermal-Carafe-Glass-34-Oz-White/161503609

החיסרון היחיד הוא אי עמידות בנפילות.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תרמוס זכוכית זה אחלה, עד שהיא נשברת ואתה מגלה את זה כשאתה שותה כוס קפה ולא מבין למה השיניים מתחילות לגרוס משהו.

היה לי כזה בתקופת הלימודים באוניברסיטה והתאור למעלה זה בדיוק מה שקרה לי.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

רק חשוב לי להבהיר שהתרמוס עבור אישה מבוגרת וחולה שמתקשה לקום בלילה למלא לעצמה מים חמים לשתייה.

המטרה היא לצמצמם כמה שפחות את הצורך שלה לקום, בגלל זה העדפתי משהו שהוא גם כזה שאפשר לשתות ממנו ולא מחייב מזיגה (CUP כזה עם ידית נניח שיהיה לה נוח), אך אם הם פחות איכותיים היא תסתדר גם אם תצטרך למזוג לעצמה לכוס.

וכמובן תודה לכולם על ההמלצות, אני מעריך את זה מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היו לי כמה תרמוסים מזכוכית, כולם נשברו ממכות קטנות. מאז שעברתי לקונטיגו הקפה דבש .

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

zojirushi אמור לשמור על חום למשך 6 שעות, קנייה+משלוח מאמזון יפן אמורה להיות זולה יותר.

thermos טוענים לשמירת חום ארוכה יותר אבל לא בדקתי בפועל.

פורסם
(פליז אל תמצאו לי תרמוס משובץ יהלומים שעולה 50K).

לא הצלחתי למצוא, אבל באמת שניסיתי והקדשתי ל זה יותר זמן משנוח לי להודות...

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני רכשתי דרך אמזון את הקונטיגו שכלכך הומלץ בשרשור התרמוסים הקודם והוא דיי מאכזב.

הוא שומר על חום סביר רק 3 שעות, אחרי 5 שעות השתיה ממש קרה

והבעיה הכי גדולה שלו זה שבכל סיום מזיגה אי אפשר להמנע מזה שישפכו ממנו ועליו הנוזלים.

פשוט "פיה" שמהונדסת גרוע מאוד.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...