Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם תנור בוש מקולקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש מכשירי חשמל עם הגנה מובנת כנגד הפסקות חשמל.

יש לי הגנות כאלו במגבר ובמקרר - גם כאשר החשמל חוזר אחרי דקה - המגבר והמקרר מתחברים אחרי כ 5-10 דקות.

כאשר אתה מנתק את התנור מהחשמל - מערכת ההגנה חושבת כי יש הפסקת חשמל.

וכעת היא נכנסת להשבתה, של מספר דקות בין 5-10 דקות .

אולי גם אצלכם בתנור יש פיקוד הגנה.

השאר את התנור מחובר לחשמל - ואפשר ומערכת ההגנה של התנור תחבר לבד את החשמל .

אייל.

גם אני חשבתי שאולי זאות איזשהי הגנה מובנת.

הבעיה שהיא עובדת מאוד מוזר...

התנור כבר מחובר שעתיים לחשמל, לאחר שהוצאתי את התקע לכמה דקות, והוא לא עובד.

כדי שהוא יעבוד צריך לנתק אותו לכמה שעות ואז לחבר חזרה לחשמל.

לא נראה לי שזה תפקוד נורמאלי.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

פורסם

רוצה לעדכן שעכשו היה אצלי טכנאי.

דבר ראשון הוא חיבר את התנור לשקע אחר, בגלל שזה כצפוי לא עזר, הוא החליט להחליף כרטיס (1200ש"ח), מזל שיש אחריות.

אחרי שהוא כיוון את השעון, הוא ארז את הדברים ורצה כבר לצאת. מזל שהתחלתי לבדוק אם התנור באמת עובד.

אחרי שהוא עבד פחות מדקה הופיעה תקלה על הצג.

הטכנאי לא ידע מה לעשות, התחיל להתקשר לחברים שגם לא ידעו מה התקלה.

בסוף הוא החליט להזמין מוביל שיקח את התנור למעבדה....

פורסם

אני מקווה מאד שיש לך אחריות בואן רשמי. הניסיון שלי אתם הוא שלא תמיד הם מאבחנים את התקלות, אבל הם לא ישאירו אותך בלי פתרון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא שזה עוזר לך, אבל אחרי שנים עם תנורים ישנים חסרי מוח, התפתנו לקנות תנור בוש משוכלל (לא מאלו עם מחשב על, אבל כן עם צג דיגיטלי, טיימרים וכדומה). מאז שיש לנו אותו כל פעם שהחורף מרביץ ברקים אני פשוט מנתק אותו מהחשמל ברגע שהסערה מתחילה.

אם התקע לא נגיש, שווה לבדוק אם יש מגן שבאמת יעזור למנוע נחשול כזה. בכל זאת כל חלק אלקטרוני שם זה חצי תנור.

• תוכן חדש...