Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עובר על כל תהליך בחיים ומוצא מה אפשר לזרז, לשפר או להשמיט,

בדגש על חיסכון של זמן ומעורבות רגשית.

והכי חשוב:

לא כותבים בלוג כדי שמישהו יקרא.

לא יוצרים מוסיקה כדי שמישהו ישמע.

לא מציירים כדי שמישהו יתבונן.

בא לך ליצור משהו? תיצור. בלי ״כדי״, בלי ״ומה אם״, בלי ״את מי זה מעניין״ ובלי תירוצים.

סתם לדוגמה, אני בטוח שכמו כולנו יש לך בלגן בחדר העבודה ובטח מסתתרים להם שם כל מיני חומרי גלם

ששכחת מהם ואתה לא צריך לקנות כלום בשביל הרעיון שמסתובב לך כרגע בראש. אז לך לסדר ולארגן אותו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בקווים כלליים, מבלגן משהו לאישתי, ואז כשהיא מתעצבנת אני אומר לה "זה לא הדברים החשובים בחיים".

וככה יש לי ערב שקט להתעסק עם הדברים היקרים שאני אוהב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
חלום חיי ללמוד לנגן על גיטרה, ניסיתי בעבר. אני סקרן לדעת אם בן אדם עם חוש קצב לקוי בגיל 36 יכול ללמוד לנגן.

כמוך, רק עם גיטרת באס. כבר סימנתי לעצמי את בת הלוויה לתחילת הדרך, עכשיו רק לא להתעצל וללכת לקנות. החבובים שהכניסו לי ת'ג'וק לזה למרות שכבר רציתי ממזמן הם

. ברגע שאוכל לנגן ככה, נראה לי שאפשר למות, או לכל הפחות להחליף את המאזדה. עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

חפש טרנטה על גבול החינם וסע לגרוטראלי. ככה איך שהיא, בלי יישור קו וכל מני דברים של פלצנים מהפורום.

המחמירים מנקזים את הנוזל קירור ושמים מים מהברז.

אחרי שהתקציב יגדל אפשר לחשוב על השלב הבא

https://www.205africaraid.com/

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• אחראי פורום
פורסם

והכי חשוב:

לא כותבים בלוג כדי שמישהו יקרא.

לא יוצרים מוסיקה כדי שמישהו ישמע.

לא מציירים כדי שמישהו יתבונן.

בא לך ליצור משהו? תיצור. בלי ״כדי״, בלי ״ומה אם״, בלי ״את מי זה מעניין״ ובלי תירוצים.

סתם לדוגמה, אני בטוח שכמו כולנו יש לך בלגן בחדר העבודה ובטח מסתתרים להם שם כל מיני חומרי גלם

ששכחת מהם ואתה לא צריך לקנות כלום בשביל הרעיון שמסתובב לך כרגע בראש. אז לך לסדר ולארגן אותו.

אוי, כ"כ בדיוק.

ברווז, אתה פוסל די בעקביות כל הצעה. אולי תתחיל בלא לפסול דברים כ"כ מהר, להצליח בדברים האלה שנראים מרתיעים באינסטינקט - זה הכי כיף שיש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני מציע צילום רחוב/תעודי כתחביב.

לא צריך בשביל זה ציוד יקר וזה הופך כל הליכה סתמית למעניינת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אשמח אם תוכל להרחיב.

פורסם
אשמח אם תוכל להרחיב.

אין הרבה מה להרחיב, האמת. עבורי לפחות הכוונה ברורה.

קח דוגמא.

כמה זמן לוקח לך לבצע את הקניות לבית? בוא וניקח שעתיים ברוטו כולל נסיעות לצורך הדוגמא.

תכנון מראש של מיקום המוצרים יוריד לך 10 דקות שיטוט בקלות. 1:50.

רשימה מוגדרת היטב... תוריד לך עוד 20 דקות. 1:30.

תכנון היום השבועי של הקניות והשעה יכול להוריד לך עוד כ-20 דקות אם מבוצע נכון. 1:10.

בחירת הסופר המתאים ביותר- קרבה, עלות\תועלת, נוחות- יכול להוריד עוד זמן (במידה ויש לך מבחר נחמד). נניח 10 דקות. 1:00

והופה, משעתיים קיצצת את הזמן של הקניות בחצי! לשעה אחת.

אם אתה לא לוקח אתך את הילדים אז בכלל ייצא לך גם יותר זול...:lol:

זו עצה מצויינת, ואכן מיושמת היטב בחיים שלי.

יש מונח ביפנית הנקרא קייזן- "שיפור מתמיד".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...