Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לאיזה שהוא "איזור נוחות" (הוא הרבה דברים, אבל נוח הוא לא בת'כלס) שאני רוצה לצאת ממנו.

התקציב לא מאפשר לי לחזור לעשות דברים אהובים שזנחתי.

אשמח לרעיונות...

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

Hiking.

אנחנו בדיוק בפתח של עונת הטיולים.

בתקציב של זוג נעליים נוחות + כמה ליטרים של דלק אפשר להעסיק את עצמך למס' שעות (תלוי בכושר כמובן). גם תמיד כיף לגלות מקומות חדשים, וגם משפר לך את המרגש.

פורסם

ספורט! מוכח גם מדעית.

המון אפשרויות - ריצה, הליכה, אופניים, שחיה, חד"כ.

אם נעשה בקבוצה יחד עם אנשים שאתה אוהב אז זה אפילו כיף כפליים.

S60 Rdesign

פורסם

טיולים, גם עם אופניים, עושה.

ספורט, מתאמן בקראטה כבר כמעט שנתיים.

קריוס, גם אני עושה את זה. אני עושה רהיטים ביד, עושה לעצמי כלים ביד, הכל עושה ביד... חובב נגרות. :wink:

פורסם
נכנסתי לאיזה שהוא "איזור נוחות" (הוא הרבה דברים, אבל נוח הוא לא בת'כלס) שאני רוצה לצאת ממנו.

התקציב לא מאפשר לי לחזור לעשות דברים אהובים שזנחתי.

אשמח לרעיונות...

תודה לעונים.

מה שאתה עושה ביד ימין תתחיל לעשות ביד שמאל או להיפך. שינוי מבורך ומהנה חינם אין כסף.

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יש לך צמחי פלסטיק בבית, תחליף לצמחים אמיתיים. ישדרג לך את הבית, את איכות החיים ויפיג את השיעמום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גינון. כמעט דונם שלם של דשא ומיטות פרחים, עושה הרבה גינון (מלבד חיתוך הדשא שעושה הגנן) ותחזוקה של הבית.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

חלום חיי ללמוד לנגן על גיטרה, ניסיתי בעבר. אני סקרן לדעת אם בן אדם עם חוש קצב לקוי בגיל 36 יכול ללמוד לנגן.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אשמח לרעיונות...

החבר'ה למעשים טובים מארגנים סדנאות אוכל בהתנדבות לאוכלוסיות מיוחדות ברחבי הארץ ותמיד שמחים לעוד זוג ידיים, במיוחד כזה שמבין דבר או שניים בלוגיסטיקה. מנהל העמותה הוא הבעלים לשעבר של אתר 'הסליק', כך שאני מאמין שתמצאו כמה נושאים משותפים לשיחה.

פורסם

התנדבות לא בא בחשבון כרגע. אני כל הזמן בריצות וטירטורים בשביל אנשים א, וזה מה שהעלה לי את הצורך למצוא משהו כיפי בשביל הגיוון.

-לגדל בעל חיים

יש:-D

-ללמוד כלי נגינה

יש גיטרה. תמיד חלמתי ללמוד לנגן. זמן ותקציב...

-ללמוד שפה חדשה

יש לי פטור מהתיכון :lol:

-לכתוב בלוג

מי ירצה לקרוא על מעללי ברווז?

-להכין בירה בבית

לא שתיין גדול. ואין מקום לציוד...

-לעשות קמפינג

רעיון.

חלום חיי ללמוד לנגן על גיטרה, ניסיתי בעבר. אני סקרן לדעת אם בן אדם עם חוש קצב לקוי בגיל 36 יכול ללמוד לנגן.

אני קצת מבוגר ממך. מאותגר קצב בעצמי. ושמאלי.

אין סיבה שלא:wink:

• תוכן חדש...