Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפשטות, אני מחפש להרכיב לעצמי תחנת רנדור. אני מתחיל להוציא יותר מדי כסף על רנדורים שיכלתי להשאיר "אצלי"

בפינה האדומה- AMD עם THREADRIPPER 2990WX.

32 ליבות, 64 נימים. מקס' מהירות שעון 4.2 GHZ, בשילוב עם לוח אם מתאים - בערך 28 ש"ח לGHZ 1 (לא כולל כל מה שנלווה להרכבת מחשב)

יתרונות: חדש, הרכבה פשוטה יותר, תמיכה ברכיבים מתקדמים יותר

חסרונות: מרגיש כמו תנור... פגשתי בבעיות תאימות חומרה.

בפינה הכחולה -INTEL עם ארבעה מעבדי XEON יד שניה מסוג E5 4669 V3.

18 ליבות, 36 נימים לכל מעבד. סה"כ 144 נימים. מהירות שעון מקס' - 2.9 GHZ. בערך 6 ש"ח לGHZ

יתרונות :144 נימים. כאילו. זה מלא. באופן יחסי זול.

חסרונות: ישן, הרכבה מסובכת יותר.

זה על רגל אחת מה שחשבתי לי.

למישהו יש אינפוט נוסף, אשמח לשמוע.

בסופו של יום, אני צריך מחשב שיוכל לרנדר אנימציות וסצינות מהר כל הניתן בצורה אמינה כלל הניתן. ככל שיכנסו יותר עבודות, זה יכניס לי יותר כסף. מידול נעשה על מחשב נוסף שלא קשור, אני רוצה מחשב נוסף לרנדורים ע"מ שהמחשב לא יהיה "תקוע" רק על רנדור.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

GHZ\$ ?! זה שגוי לחלוטין ולא רק בגלל שאתה מתעלם מצריכת החשמל.

TR3 מוכרז בעוד שבוע אז עדיף כרגע להמתין ולראות מה יקרה גם למחירים של הדור הקודם.

פורסם
סתם שאלה - הרינדור - לא משתמש בGPU בכלל ?

או שאתה מתכוון לEncoding ספציפית שרץ על הCPU?

פחות gpu, בעיקר, כמעו בלעדית, cpu . המנוע המרכזי שבו אני משתמש, עובד כמעט בלעדית עם ליבות מעבד בכל מקרה יהיה של כרטיס שיתאים לרנדור.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Stay tuned

פורסם
GHZ\$ ?! זה שגוי לחלוטין ולא רק בגלל שאתה מתעלם מצריכת החשמל.

TR3 מוכרז בעוד שבוע אז עדיף כרגע להמתין ולראות מה יקרה גם למחירים של הדור הקודם.

מדובר על גג 1.5 kw. בערך 75 אגורות בעברית. אם התפוקה מהירה פי 2 מה ת'רד ריפר שיצריך בערך 800-100 kw בspec שאני בונה. ובהתחשב בזה שעלות פר ghz היא רבע אז

חשמל מרגיש לי זניח. אני תריך עלות /תועלת. לא מדובר על עשרות מעבדים עם חתימה תרמית אדירה כמו בחוות שרתים. מדובר על "ילד קומבינטור" שמחפש למקסם עלות תועלת לעסק שלו. אני לא הראשון שבונה לו שרת בתור חוות רנדור ביתית.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Stay tuned

• תוכן חדש...