אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 793 צפיות
שלומות בר המים החליט לפעול עצמונית באמצע הלילה. קמנו לבריכה. בימים האחרונים הטאץ' כבר לא הגיב טוב, יתכן שיש קשר. לפני שאני מתקשר לחברה (המכשיר לא באחריות), מישהו מבין בזה?
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי, שוכר א' גר בדירה 8 מתוך 12 חודשים בשנה (שלושה רבעים משנה). שוכר ב' גר בדירה 4/12 חודשים (רבע שנה). חברת אחזקה של הבניין מבקשת תשלום מיוחד, שחרג מדמי ועד הבית, עבור 4 קריאות מיוחדות במהלך אותה שנה קלנדרית. 3 מתוכן התרחשו בשלושת רבעי השנה שבה התגורר שוכר א'. אחת התחרשה ברבע השנה במהלכה גר שוכר ב'. מי אמור לשלם את המחיר? 1. האם הדבר ההוגן לחלק 3/4 שוכר א' ורבע שוכר ב'? 2. האם שוכר ב' אחראי לשלם הכל משום שהוא השוכר הנוכחי? האם ההיגיון (אופציה 1) מגובה בחוק? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
יש לי סים פריפייד שלהם. מעוניין לטעון אותו אבל לא יודע מה מספר הטלפון שלו... יש דרך קלה לבדוק? Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, אני עובר לדירה שכורה ומתכנן להשתמש בשירותי partner tv. הבנתי שpartner tv מחייב התקנה עם כבל תקשורת פיזי (כלומר לא wifi) לראוטר הביתי. הטלויזיה בסלון תהיה צמודה למיקום הראוטר ולכן חיבור פיזי הוא לא בעייתי. לעומת זאת אנחנו מתכננים גם להשתמש בטלויזיה בחדר השינה, וגם בו נרצה partner tv. האם זה יחייב סלילה פיזית של כבל לאורך הקירות בבית? מדובר בדירה שכורה ואני מעוניין להשאיר קדיחות בקיר למינימום. פחות מתחשק לי שטכנאי חאפר יתחיל לחווט את הבית מחדש. האם יש אפשרות לחבר partner tv על wifi? ואם לא, האם כדאי לשקול כבר לקחת סלקום tv? (הרתיעה העיקרית מסלקום היא העובדה שהטלויזיה היא בעצם עידן+, ואני לא מת על הקליטה של עידן+).
-
היי! מעוניין "לפצל" את הראוטר + מתג + נקודת גישה (ALL IN ONE) שלי, לרכיבים בודדים. להבנתי זה אומר שאני עולה מרמה של ציוד consumer grade לציוד soho / enterprise grade. אין לי חשש להגדות CLI אבל מעדיף WEB UI, ורוצה יציבות, כלומר אחרי שהגדרתי הכל, המערכת תמשיך לעבוד בלי התערבות ידנית כל שני וחמישי. המטרה היא ללמוד קצת רשתות וגם לפצל את רשת ה WIFI ל VLANים שונים (למכשירים שאני סומך עליהם כגון טלפונים ומחשבים ניידים של הדיירים, רשת לאורחים ורשת למכשירי IOT סיניים). לא מדובר באחוזה אלה דירה סטנדרטית של 3 חדרים. בגלל שה WIFI היום לא מגיע לממ"ד כנראה אצטרך 2 נקודות גישה. כרגע יש מתג טיפש בארון תקשורת שמאפשר לי ליצור עד 5 נקודות קוויות בכל חדר שאצטרך. בצורה קווית …
הודעה אחרונה מאת raiden, -
לאורך השנים ובתקופה האחרונה פתחתי כמה שרשורים לגבי מחשבים ניידים שבסופו של יום המטרה היא להבין מה אני מחפש ומה טוב או לא. בשונה מהרבה תחומים אחרים אין לי כוח לבנות ידע בתחום מקריאה ברשת, פשוט אין לי סבלנות לזה אז אשמח לעזרה של מביני עניין. הצרכים? אשתי מורה, זה בעיקר הכל ומצד שני לא בא לי לקנות לה זבל. מה הדרישות? 1) גודל בינוני ומטה עם משקל נמוך 2) מסך מגע 3) מקלדת מוארת 4) ביצועים טובים בפעולות יומיות כמובן ללא גיימינג 5) מארז איכותי (לי למשל יש לנובו שעם הזמן הפלסטיק שלו פשוט מתחיל להתפרק גם בלי שהוא נפל לי). ולמשל: איך זה? https://www.amazon.com/dp/B07T84JFZL/ref=cm_sw_r_wa_apa_i_Er8YDbNEDXZCC Sent from my MI 9 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאנדרואיד יש פיצ'ר נחמד של דחיית שיחה עם הודעה (בסגנון "אני עסוק התקשר אחר כך" וכדומה, וגם אופציה ליצירת הודעה אישית), שזה נהדר, אבל חסר שם אופצייה לתזמון. האם יש דרך כלשהי \ אפליקציה לתזמן את ההודעה הזו? למשל, שתשלח אוטומטית לכל מתקשר מעבר לשעות הפעילות של העסק?
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום הייתה כתבה ב ynet, לגבי זה שטכנאי מזגנים מעכשיו יצטרך רשיון, שזה אחלה לדעתי, גם אם ייקר את הטיפול. בכל מקרה, אני מצוטט את הכתבה "כניסתם של הדור החדש של המזגנים הכולל שילוב של מערכות גזים דליקים". מה זה הדור החדש? מה שונה ממה שהיום? הכוונה רק לגז פריאון או בכלל לצורת העבודה? תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני במשך כל חיי אני סובל מהזעת יתר. בכל הגוף כעיקרון אבל המקום שהכי מפריע לי הוא הבית שחי. הארון שלי שחור כמו ארון של כומר קטולי. חולצות בהירות לא באות בחשבות בכלל. כמובן שניסיתי את כל התכשירים / כדורים/ דודורנטים מיוחדים מכל הסוגים והמחירים. בעבר התענייני בכל מיני שיטות טיפול כאלה ואחרות והתאכזבתי מכל האופציות ולכן וויתרתי על זה. עד היום הוצא לי רק פתרון אחד נורמלי, הזרקת בוטוקס, אבל צריך לעשות את זה כל 4-6 חודשים, מה שלא בא בחשבון. ניתוחים כירורגיים למינהם זה גם לא פתרון טוב. יש לי חבר טוב שעבר ניתוח בבית השחי, ועכשיו יש פיצוי זיעה רציני באיזור הגב, במקום עיגולים רטובים מתחת לידיים החולצה שלו רטובה באיזור הגב עכשיו. האם יש פתרונות חדשים תחת השמש? …
הודעה אחרונה מאת arik100, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
האם ניתן להניח ברכב מקרר בינוני/קטן בשכיבה? נסיעה של שעה, פוחד שזה יזיק לו, הוא יחסית חדש. Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
יש לי שניים כאלה. אחד משנת 1991. שני מ-2002 (והשעון שלו עוד בתחום הירוק). (יש גם שלישי, חדש, על כל מקרה שלא יבוא). להיכן ניתן לפנותם ? (ברשת לא מצאתי משהו ממוקד). תודה.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הגיע הזמן לחדש ביטוח. רכב פיג'ו 208 שנה 2017 אפס תאונות אפס תביעות אפס עבירות תנועה אפס שלילות בן 34 חובה 1,030 מקיף 3,300 לא נשמע יקר מידי? אומנם המקיף יחסית מקיף צד ג' עד 2 מיליון, אין השתתפות עצמית, אבל עדיין זה לא הרבה? כמה אתם משלמים?
הודעה אחרונה מאת ishayk, -
- 5 תגובות
- 772 צפיות
כרגע מנוי ב-012 בכ-10 ש״ח בחודש שכולל 200 מגה גלישה. לא משתמש בקו רוב השנה עקב היותי תושב חוץ. כשאני מבקר אני צריך חבילת גלישה גדולה. בעבר 012 היו נותנים להגדיל את חבילת הגלישה בעלות של כעשרים ש״ח אבל כיום כבר לא מאפשרים זאת. אשמח להצעה של ספק סלולר שיכול להציע לי את השירות הזה. מעוניין לשמור על המספר טלפון הנוכחי שלי. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת borsood, -
איך בכלל זה הולך? בהתאם לחוג, מן הסתם. ועדיין: האם זה פעם-פעמיים בשבוע בשעות היום כל היום? כל השבוע בשעות היום? איך אפשר לשלב עבודת יום עם לימודים כאלו? האם יש טעם בתעודת הנדסאי בגיל מבוגר או שרצוי כבר תואר שלם? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
עזרתכם מתבקשת בכל נושא שקשור לענין: סה"כ נהיה 11 אנשים. אין ילדים קטנים. 2 מכוניות מן הסתם, זה שהנכה יוסע בו יצטרך להיות מיניוואן כלשהו, אני מניח בסגנון VW טרנספורטר ודומיו (שוב, כל דעה {אחרת} שלכם נחשבת). הנכה נעזר בהליכון, אין כסא גלגלים. השאלות שלנו הן כדלקמנצ'יק: איך טסים? אנחנו מנסים להימנע מקונקשן מסיבות מובנות. לנכה יהיה קל יותר באוטו, שניתן לבצע הפסקות, מאשר להיגרר בשדות תעופה. האם מינכן? בזל? מי מטיס? לאן? רכבים. אילו רכבים מומלצים? היכן לוקחים את הרכבים? כל נושא ונקודות נוספות - מבורך. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 955 צפיות
גרים בבית שכור, 2 מפלסים, מפלס אחד ללא צורך בחימום והשני כן. יש בבית חימום תת ריצפתי חשמלי אבל למיטב ידיעתי הוא צורך המון המון חשמל, תקנו אותי אם אני טועה? כרגע יש ראדיטואר אחד שלרוב נמצא בחדר של התינוק, בנוסף לחדר של התינוק יש סלון ואת חדר השינה שלנו שעד עכשיו לא חיממנו. כל הבית עם מזגנים אבל פחות אוהבים את החימום שלהם. איך מומלץ לחמם? כמובן שיהיה גם כמה שיותר חסכוני וכמה שיותר אפקטיבי. תודה
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני בחור בן 34. בריא. טפו, טפו, טפו. משלם כל חודש בערך 150 שקל למכבי שלי כמעט 2,000 שקל בשנה. אני עובר על רשימת ההטבות ותכל'ס אני לא רואה משהו רלוונטי לי למעט אולי מכבי דנט וכמובן אפשרות לניתוחים פרטיים בארץ ובחו"ל. אני מפספס משהו? מה לגבי מכבי דנט? שווה לשלם 2,000 שקל בשנה בשביל הזכות להשתמש בשירותים שלהם?
הודעה אחרונה מאת Alkash, -
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
גרתי המון שנים במרכז ובשנים האחרונות הייתי עם הבנדל ספק הוט ותשתית של 012 והכל היה נהדר במשך שנים רבות! כשעברתי לדירה החדשה באשקלון בחודשים הראשונים בגלל חוסר ברירה הייתי מחובר לבזק עם תשתית של בזק בינלאומי. חווית האינטרנט לא הייתה מרשימה במיוחד ומתוך ה100 שהובטחו לי הייתי מקבל 60 ביום טוב. כמובן שמדובר על חיבור קווי איכותי. לפני כחצי שנה הוט סוף סוף חיברו את הבניין שלי ורצתי לחזור לידיים המוכרות של 012+הוט. אני אכן מקבל 200 מגה הורדה ו5 העלה לרוב. הבעיה האמיתית מתחילה בין השעות 18:00-23:00. מהירות ההורדה יורדת ל30-50 מגה, אבל זה לא מפריע לי. הבעיה האמיתית היא הPING שלי לחו"ל מגיע למספריים הזויים של 2000-2500MS. בתור חובב משחקי רשת בשעות הפנאי ואבא…
הודעה אחרונה מאת Alkash, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 20 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
חבר טוב שוקל למכור דירתו ולעבור לאחד ממגדלי המגורים המודרניים שכבר בנויים או שמתוכננים באזור רמת גן. הבעיה היא שהוא פנסיונר ואמרתי לו שעד כמה שאני שמעתי, מדובר בדמי ניהול חודשיים של כ- 1000 ש"ח לדירה (מה שפעם היה דמי ועד אצלו...). המגדלים הללו מחזיקים שומר בכניסה (יעני דורמן) ועוד שלל דאווינים וענינים. הוא לא מאמין שזה יכול להגיע לאלפייה, למרות האחזקה היקרה (מעליות, מגדל מים עצמי, מערכת חימום המים, דחסן אשפה, ועוד, שלא נדבר על לובי מפולצן). אז, מי יודע כמה העלות, בערך?
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
קניית בית דמי ביטול 1 2
מאת asa160- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים. קונה בית ראשון. מהו הסכום הנהוג לעניין דמי ביטול בחוזה ? תודה רבה. מה אתם עשיתם ? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
למטרה חיובית - אני צריך בירור קטן. בה"פ.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום, זה צינור מים שמספק מים לאחת הכניסות בבניין. נמצא בחדר שרות ולידו ברז מים עם כיור. המנקה שמגיע לנקות משתמש בכיור הזה ולכן הרצפה כל הזמן רטובה, הצינור מחליד. לפני מספר שנים בגלל הבעיה הזאת כבר החולף שם קטע צינור, מה שדרש הרמת רצפה וכמובן סגירת מים בכל הבניין לכמה שעות. כפי שניתן לראות, הצינור החדש מחליד גם, עדיין אין נזילה. איך אפשר למגן אותו מפני המשך התפתחות החלדוה? תודה.
הודעה אחרונה מאת yosi05, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
בעקבות מעבר למחשב החדש אני עושה קצת סדר בתמונות. מצאתי הרבה כלים חינמיים שמוצאים את התמונות הכפולות, אבל מוכנים למחוק רק 10-20 תמונות. כדי למחוק יותר צריך לקנות את הגרסה המלאה. אצלי יש מעל 1000 כפילויות. מישהו מכיר כלי חינמי אמיתי? אם אפשר ליצא את הרשימה של התמונות הכפולות לקובץ זה מספיק טוב לי.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
זכור לי שמישהו כתב על שען מומלץ בסיביבות אלנבי, אבל אני לא מוצא את השרשור (גם לא בשרשור השעונים הזערורי).מישהו זוכר / יכול המליץ?
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו היה וחזר כדי לספר?
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הסיפור, בעבודתי אנחנו מעסיקים בחור בן 25 אשר סובל מפיגור שכלי קל {לדעתי} לטענתו, ההורים שלו לוקחים לו את כל הכסף שהוא מקבל מביטוח לאומי - זה נכנס ישירות אליהם. והמשכורת הדלה שנכנסת לו ממקום העבודה, נכנסת אליו לחשבון , אך הוריו מבקשים ממנו את רוב הכסף. דוגמא מהזמן האחרון: אחותו רצתה החלקה ולקחה לו 1000 שקלים. נישאר לו ממש מעט כסף וכל אהבתו היא לאכול בחוץ על האש ופעם בשנה לקנות לעצמו פלאפון חדש. יש מה לעשות בנידון? באופן חוקי. כי באופן לא חוקי יש כמה אנשים במקום העבודה ששומעים את סיפוריו וליבם כואב ואין להם שום בעיה לסגור חשבון עם ההורים האלה {עם עבר בכלא ורישום פלילי - הם לא מפחדים מכלום} *הערה: קיים סיכוי שהבחור בודה מליבו את הסיפורים האלו,…
הודעה אחרונה מאת korola, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
קצת על עצמי, אני בן 27, יזם בתחילת דרכו, אני מכוון ליזום חברות בתחומים שמעניינים אותי באופן אישי כגון רבוטיקה, בינה מלאכותית, למידת מכונה, תוכנה, ועוד, כמו שאפשר לראות אלו נושאים עם דגש כבד מאוד על טכנולוגיה. אני בוגר תואר במנהל עסקים (מימון) בהצטיינות יתרה (ממוצע ציונים 97) ומצטיין דיקאן שלוש שנים ברציפות, מטעם המרכז הבין תחומי. יש לי ראש מאוד אנליטי ובכל הקורסים הכמותיים בתואר קיבלתי 100 עגול, כמו כן יש לי נסיון מוכח בניהול והובלת צוותים, פיתוח עסקי וכו'. בצד הניהולי\פיננסי\עסקי אני מאוד חזק ויכול לתרום המון, אבל במסגרת השאיפות שלי אני מרגיש שאני חייב גם הבנה טכנולוגית\הנדסית\תוכנתית, נכון שביזמות מחפשים שותף שישלים אותך אבל אני לא מרגיש בנוח להיות בור\בעל ידע מינ…
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 908 צפיות
אבי עדיין עובד עם מייל של ספק ולא עם Gmail ודומיו. יש דרך לסנכרן בין מה שמופיע ב-Outlook שבמחשב, לבין האפליקציה הקיימת במכשיר ה- Android? למשל: כאשר שולחים דואר יוצא שזה יופיע ויהיה העתק גם באפליקציה.
הודעה אחרונה מאת gbguy, -
- 32 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
שלום חברים, החבר Soundman בנושא הקודם שפתחתי #28 העלה את המוצר - אל פסק. נראה לי פתרון מצוין למקרים של הפסקת חשמל. החלטתי לפתוח נושא חדש בכדי שמי שמבין בנושא יוכל להמליץ לי (ושיהיה גם נושא המלצה לאל פסק, אולי עוד מישהו ירצה, במיוחד תכף בחורף - הפסקות חשמל) הציוד המדובר הוא: מיטה רפואית חשמלית. מחולל חמצן רפואי חשמלי. צילמתי את התוויות על כל מוצר. [ATTACH=CONFIG]524951[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]524952[/ATTACH] אשמח להמלצה והכוונה איזה אל פסק לרכוש, איך בוחרים לפי מה? אשמח להסבר קצר אם אפשר. הבנתי שיש חגיגת קניות עכשיו (מחירים טובים, וגם הזמנות מהאינטרנט במשלוח חינמי -Amazon) אז אם אפשר גם לנצל את הזמן על מנת לרכוש מוצר במחיר ט…
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
היי, מנהל מחלקה כלשהיא בעבודה של מקורב הוציא הנחייה כזאת : "יצאה הנחיה שאין שחרור לחופשיםוכי יהיה חופש מרוכז בסוכות ופסח בלבד" מבין שהמעסיק יכול לדחות בקשה לחופשה אם התאריך לא מסתדר לו, אך כאן יש איסור גורף על כל תאריך שהוא למעט מה שהם קובעים, נשמע לי לא הגיוני ולא חוקי. דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת Emanuel5,
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 742 אורחים (הצג רשימה מלאה)