אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
http://washzilla.io/a/news/0793d9b2-d82b-48d6-a533-55427e7b7fc2?utm_source=taboola&utm_medium=referral&site=ynet-ynet-&thumbnail=http%3A%2F%2Fcdn.taboola.com%2Flibtrc%2Fstatic%2Fthumbnails%2F0b5629eda7e80492cd50cc6549833b55.gif&title=%D7%90%D7%99%D7%9F+%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A+%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8+%D7%91%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%99+%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A1%D7%94+-+%D7%94%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA+%D7%9C%D7%9B%D7%93%D7%95%D7%A8+%D7%94%D7%A7%D7%98%D7%9F+%D7%94%D7%96%D7%94+%D7%A9%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95+88+%D7%A9%22%D7%97×tamp=2019-12-14+18%3A05%3A30&platform=Desktop&campaign_id=2959488&campaign_item_id=2852451552&site_id=10…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
מבצע רכישה באינטרנט מחנות מחשבים מסוימת ודי ידועה (לא רשת) שהוצאתי אצלה בסביבות ה-20,000 שקל במהלך השנים. מקבל אישור במייל שהזמנה התקבלה. כעבור שלושה ימים מקבל עדכון סטטוס במייל שהזמנה נמצאת בטיפול. טוב, סבבה, אני לא לחוץ על החלק. ביום הרביעי לאחר ביצוע הזמנה מקבל טלפון ממספר שאינני מכיר לא עניתי כי הייתי עם לקוח. ביום שישי עוד הפעם טלפון אך גם הפעם לא עניתי כי הייתי עמוס בעבודה של סוף שנה. מספר שעות לאחר מכן מקבל מייל ממנהל מכירות "הזמנה מבוטלת לא היה מענה בטלפון". כתבתי לו "אני זמין מוזמן להתקשר". ביום ראשון הוא עונה לי "מוזמן לעשות הזמנה חדשה באתר". אני עניתי לו "הזמנה חדשה אני הולך לעשות באמזון". ככה איבדו אותי בתור לקוח. לא יראו ממני שקל יותר. לא י…
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נישלח לג'ימייל שלי ואין לי מושג האם אותנטי או שאיזה נבלה מנסה להשיג משהו (מה?). כמו כן מה זה הענן שלהם והאם הוא חובה בנייד שלי? מה השימוש לו? איך משתמשים איתו? גלקסי 10 חדש יחסית. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, מחשב של חברה שלי. Dell Inspiron 15 5000 series חוץ מלפרמט עשיתי הכל- 1. הסרתי כל זבל אפשרי מהמחשב. 2. עדכנתי את הדרייבר לגרסה חדשה שקיימת באתר של dell. 3. חסמתי את ההתקן, אפשרתי את ההתקן. 4. נטרלתי את מקשי הווליום מטה/מעלה בf2 וf3 על מנת לשלול תקלת מקלדת. 5. שום דבר חוץ ממטען לא מחובר למחשב כרגע. באינטרנט אומרים תקלת חיישן טמפ' שמראה כאילו המחשב חם ואז המחשב אוטומטית משבית את ההגברה. נדרש להתקין דרייבר כזה וכזה שהוא מתוקן. התקנתי כבר כל דבר שרק הציעו ועדיין תקוע. עזרתכם בבקשה. אין לי בעיה לפרמט אבל אם יש משהו קטן שאפשר לעשות אני אעדיף. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Pavlik, -
- 1 תגובות
- 653 צפיות
הפעלתי היום את טאבלט לנובו מדגם D330-10IGM שרכשתי לפני כחצי שנה. עם הפעלתו הופיעה הודעה על עדכון BIOS. בתמימתי אישרתי את הפעולה, המחשב כבה ומזה כ-40 דקות מופיע מסך כחות עם הכיתוב Getting Windows ready, Don'r turn off your computer. מארועים קודמים של עדכוני BIOS (במחשבים אחרים) היה מדובר בפעולה קצרה. הרושם שלי הוא שיש כאן תקלה. האם יש למישהו רעיון כיצד להתגבר עליה? מה הסיכון בכיבוי המחשב בשלב זה?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 902 צפיות
שלום חברים, יש לי בחדר שינה מתג שמפעיל מנורת תקרה. אני רוצה להחליף את המתג למתג שבו גם יהיה אפשר להדליק את הנורה בלחיצה פיזית, וגם דרך אפליקציה שתתחבר אליו. באיביי ראיתי בעיקר מתגים שמתחברים למערכת של בית חכם או מתגים שנשלטים ע''י שלט, וזה אופציה אחרונה מבחינתי כי לא בא לי על עוד שלט ליד המיטה. המלצות? Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 3 תגובות
- 683 צפיות
רכשתי כאן את אלה: https://www.ebay.com/itm/5FT-Samsung-Galaxy-S9-S8-Plus-Note-9-8-S10-Original-Fast-Charger-Type-C-Cable/222906190221?hash=item33e63e898d:g:uscAAOSwWxNawmlf ולהלן התמונות של המקורי שהגיע עם המכשיר, לעומת הנירכש אצל המוכר הזה. התחתון, המבריק יותר הוא הנירכש וזה השחור מט, העליון, הוא המקורי. כפי שניתן לראות, המוכר מתוייג גבוה ואמין, וגם ההצהרה שלו היא שמדובר במותג מקורי, אבל איך אני כקונה, יכול לדעת זאת אם אין שום סימון של סמסונג על הפריט? הכבלים אגב עובדים. גילוי נאות הוא שגם על הכבל המקורי אין שום כיתוב של סמסונג וכו'.
הודעה אחרונה מאת Michaelr, -
חימום מים בגז
מאת GOLF-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
די. נשבר הז*%. רוצה לקום בבוקר ולקבל מים חמים. רוצה לחזור מהעבודה ולהתקלח בכיף, במקום לבהות בכפתור האדום המחורבן הזה. גם ככה ככל הנראה שהפלאנג׳ וגוף החימום סיימו את חייהם, ובינינו, הדוד עצמו כנראה שטוב לעוד שנים בודדות. מה העלויות של התקנת מערכת חימום בגז? יש משהו מומלץ? איך העלויות של הדבר הזה מבחינת גז מול חשמל? כל טיפ יתקבל בברכה. שוט.
הודעה אחרונה מאת Asfanut, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
קניתי את המשדר הבא שישב במחסן: https://a.aliexpress.com/qzlp29yy חיברתי אותו, הורדתי את האפליקציה, דרך האפליקציה מורידים שלטים למזגן דרך חיפוש של היצרן, ונשבע לכם שיש להם כל יצרן בעולם חוץ מטורנדו. יש אולי איזו חברה שחולקת איתם פקדים או משהו לעשות בנידון?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
כמצויין בכותרת - אנו מתכננים מס׳ חבר׳ה גיחה לנצרת לקרחנת הכריסמס בשעות הערב/לילה. השאלה אם יש בכלל טעם לשקול הגעה לאיזור עם רכב? יש מקומות חניה אסטרטגיים (חושב לחנות בנצרת עילית ומשם אולי לרדת לנצרת)? תודתי נתונה לכם מראש.
הודעה אחרונה מאת gbguy, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לא יקר מדי, נניח בתקציב של 500-600 ש"ח. הערכה תשמש אותי בבית, כך שלא חשוב במיוחד שהיא תהיה ניידת. החל ממברגים, וכלה במפתחות אלן, שוודי, פטישים וכד'. האם מברגה כזו יכולה להספיק לי? https://ksp.co.il/?select=.3511..3483.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%94&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= מחפש משהו פשוט שיש לו קצת כוח, לחילוץ ברגים והברגה. אני לא חושב שבשלב זה אני זקוק לאימפקט או לקידוח.
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כבר מס' שנים, שבהם אני חונה ברחוב מסוים (אצרף תמונה בהמשך). אין שום מגבלה או איסור חניה על נהגים המגיעים מבחוץ. התמרור היחידי שמוצב בכניסה לרחוב: דרך משולבת + דרך ללא מוצא. אף פעם לא העירו לי, ולא אמרו לי שום דבר על כך שאני חונה שם. פתאום אתמול, מישהו הסתובב ברחוב וכשיצאתי מהרכב הוא אמר לי שאני לא תושב/דייר כאן ואסור לי לחנות כאן ושהחניה היא של דיירי הבניינים/הרחוב. הסבתי את תשומת ליבו על כך שאין שום מגבלה ואין שום שילוט שאוסר. הוא חזר על אותו המשפט שאסור לחנות כאן, וציין שיש מישהי נכה שזקוקה לחניה פנויה. (יש לציין שאין שם שום תמרור נכה). מוסרית אולי הוא צודק אבל חוקית לדעתי לא. מצד שני - הרחוב הזה למיטב ידיעתי הוא שטח ציבורי. בשביל לא להיגרר …
הודעה אחרונה מאת tanga, -
-
שלום, אני חושב להצתרף אליהם, רציתי לברר אם זה עובד חלק ולא נתקע? אם אני אתקין את האפליקציה בטלויזיה (ללא הממיר שלהם) אפשר יהיה להקליט תוכניות ולהקפיא את התמונה? תודה!
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
https://ksp.co.il/?uin=76067&select=.1062..242..7116..2202.&txt_search= https://ksp.co.il/?uin=68223&select=.1062..242..7116..2202.&txt_search= https://www.bug.co.il/brand_mi/color_white/mi_airdots_tws/
הודעה אחרונה מאת Yondalar, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מכר מתגורר בבניין עם מוסר תשלומים נמוך לועד הבית. נתקלתי בהודעה הזו: https://www.iec.co.il/homeclients/pages/vaad.aspx השאלה, האם על פי החלטת הרוב ניתן להחליט שאפשר לעשות מהלך כזה ולכפות אותו על כלום? קשה לי להאמין, שרוב האנשים יסכימו לצעד שכזה. (בעיקר מי שנוהג לא לשלם)
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
דירה מתמ"א - בעד ונגד 1 2
מאת gozal- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי חברים, אני מתלבט אם לרכוש דירה בתמ"א באזור חולון. חולון היא עיר טיפה בעייתית אז האופציה היא די טובה. הנכס נמצא באזור מתפתח. הדירה שאני רוצה היא 4 חדרים עם 94 מ"ר, מגיעה עם מרפסת, מעלית כמובן ונמצאת בקומה 6 והיא מהדירות החדשות שהוא מוסיף כחלק מהתמ"א בקומות החדשות למעלה. הבעיה היא שיש מכפילים בחניה ולא חניה רגילה. המחיר הוא סביב ה-1.85, שזה מחיר מעולה לנכס כזה באזור המדובר. השאלה שלי בכללי, האם דירה חדשה מפרוייקט תמ"א (חיזוקים ותוספות) הוא משהו טוב ? בעתיד יהיו לי בעיות כלשהן ? האם חניה במכפילים זה משהו שצריך להיזהר ממנו? אשמח להבהרות בנושא בבקשה.
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
עשיתי חיפוש בפורום, קראתי המון בפורומים שונים וכתבות כאלו ואחרות. ועדיין, אשמח לקבל המלצות מחברי הפורום שביקרו בעיר המעניינת הזאת: אטרקציות עיקריות (בגדר חובה שאסור לפספס), אתרים, מקומות בילוי, מסעדות עם אוכל טעים, תחב"צ (האם כדאי כרטיס לכל התקופה או לא? מתכוון להגיע עם רכבת משדה התעופה שונפלד למלון - מגיע כ300 מטר מהמלון). טס ב20 לחודש עד 23 (הבנתי שחג המולד חל ב24 ואז הכל נסגר).
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
יש סכום כסף מסוים בבנק, הוא לא גדול, אבל עובר את רף המינימום לרוב ההשקעות שאני רואה שמפרסמים, וכואב לנו לראות אותו שוכב בעו"ש ולא עושה כלום. לאן הולכים? מה עושים? יש לי אפס ניסיון והדבר האחרון שאני רוצה זה להתחיל להתעסק עם זה ולקרוא בלוגים של הסולידרית או איך שלא קוראים לה ולהוריד תוכנות day trading ולקנות 6 מסכים לחדר העבודה ו... הבנתם. מדרון חלקלק. אני צריך כתובת או אתר אינטרנט או אני לא יודע מה שאני אוכל לבוא, להגיד "היי, הנה XXX כסף, תעשו איתו משהו" ואז יגידו לי "איזו רמת סיכון אתה רוצה?" ואני אגיד "לא יודע... נמוכה-בינונית כזה?" והם יגידו "אוקיי" ויקחו את הכסף שלי ואני ארוויח עליו 1-2-3-4% בשנה. בנק? בית השקעות? מה זה בכלל בית השקעות? זה אשכרה בית אמית…
הודעה אחרונה מאת avargel, -
- 5 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
כותרת.
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מנוי בגולן, באירופה (במדינות שונות ומכשירים שונים) לא הצלחתי להתחבר לרשת טובה יותר מ H, אבל כל עוד שגוגל מאפס עבד אז סבלתי בשקט. מה ששבר אותי זה שבארהב רוב הזמן הייתי מחובר על e, ווויז בקושי עבד. שיחות רגילות הצלחתי לקבל אך חוץ משיחה אחת לא הצלחתי להוציא יותר שיחות בתמיכה לא הצליחו לסדר לי את זה בזמן שהותי בחול. רוצה לשמוע מכם עם איזו חברה סלולרית הכל טוב כמובן בארץ ובחול אתם ממש מרוצים מהמהירות המתקבלת והשיחות עובדות טוב אין משמעות למי יותר יקר ואני לא מעוניין בסימים מקומיים שכן אני גם פותח את המכשיר לשיחות רגילות וחבילות מותאמות כדי להמשיך לעבוד כרגיל. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת shake, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן , קרוב משפחה אוהב שעוני יד ואני צריך לקנות מתנה בשבילו. חשבתי על שעון יד אך עלתה בי המחשבה שכל החומרים שמהם עשויים רצועות שעוני היד , הם הרי מזיקים ומפרישים חומרים מסוכנים לעור לא כך? פלדת אל חלד צבועה מפרישה חומרי מתכת וצבע גם עור הוא הרי צבוע ומפריש חומרים. האם שעון מגוף קרמי גם הוא מפריש חומרים? האם אין מנוס מלקנות שעונים מצופים זהב מלא? למי שיש המלצה לשעון טוב אשמח לשמוע, התקציב הוא עד 800 שקל עדיף באיזור ה500 תודה!
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
רכשתי באתר אינטרנט מוצר שהתיאור שלו הוא סט 4 כסאות לפינת אוכל. המחיר היה מרגיש מעט זול. פניתי לשירות הלקוחות פעמיים טרם הרכישה, הם במייל והן בצ׳אט והם אישרו את פרטי הרכישה. מדגיש שוב. ביררתי זאת פעמיים. רכשתי ולאחר הרכישה הם הודיעו לו שנפלה טעות במחיר והמחיר עלה פי 4 (מסתבר שהמחיר היה לכסא בודד). האם החוק לצידי? או שזה תלוי בטוב ליבם?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
סיני כמובן. הפחד שלי הוא מחימום יתר של הבטריה ו או המטען מה שיגרום לכישלון של אחד מהם {יקר זה} האם לדעתכם להטעין את הבטריה במקום קריר ? {יש חדר קירור בעבודה ששם תמיד 3-4 מעלות- להטעין שם?} תודה
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 866 צפיות
מצאתי מספר קובצי סרטים משפחתיים שכאשר אני מנסה לפתוח אותם - המחשב מסרב בטענה שכבר לא תומך בהם (?). להלן תמונות של קובץ כזה. כיצד אוכל לפתור הענין? האם ניתן להמיר את הקובץ למשהו נתמך? מודרני יותר? כיצד עושים זאת? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
הי. מחפש מקום לניקוי חול למלחציים גדולות שבשיפוץ. לחלופין מישהו שיש לו את המכשיר ומוכן לנדב רבע שעת עבודה על המכשיר. באזור פתח תקווה - ת״א.
הודעה אחרונה מאת אביב, -
- 3 תגובות
- 593 צפיות
ערכים שלמים בכפולות של 10 אפשר להבין (10,100,100 וכו'), אבל קשה לי להבין מאיפה צמחו הערכים הסטנדרטיים של 4.7 בכפולות של 10 (4.7 47, 470, 4700) אוהם, פארד, הנרי וכו'.מישהו יודע?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי, רכשתי מספר כרטיסי טיסה לחופשה במהלך אוגוסט. שרציתי לבטח אל מול ביטול אפשרי הסתבר לי שאפשר לבטח רק עד 7 ימים לאחר הרכישה למרות שהטיסה עדיין רחוקה מאוד. למישהו יש רעיון איך אפשר לבטח נגד ביטול טיסה? תודה
הודעה אחרונה מאת shake, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו רכש לאחרונה? מכיר מבצע? המכונות הן של אוראל-בי מתוצרת בראון, כ- 7 במספר. תודה.
הודעה אחרונה מאת ModChiP, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
יש לי מספר מכשירים עם תקע אמריקאי, כרגע אני משתמש במתאמים הקטנים שמתלבשים עליהם. אני מחפש מפצל עם תקע ישראלי (כולל הארקה) ו5-6 יציאות אמריקאיות. ב ksp / ace / זאפ וכו לא מצאתי כלום. יש חיה כזו?
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
היי, מחפש לעשות לוחית רישוי על מנת להרכיב על המנשא אופניים - במכון טסטים הקרוב לא מוכנים לעשות. הם טוענים שלא עושים כזה דבר ושלחו אותי לקרביץ לקנות לוחית רישוי מקרטון איך ניתן להשיג לוחית רגילה ותקנית כמו שמחייב החוק להתקין? תודה
הודעה אחרונה מאת amosbmw,
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 742 אורחים (הצג רשימה מלאה)