אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,393 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 842 צפיות
במקום לספר את כל הסיפור, אני מגיע ישר לסוף: השאלה היא סופר פשוטה, כי אני באמת כבר לא מבין מה קורה כאן. האם איכשהו בעולם יכול להיות מצב שחוט שעובר בו מתח 5V-DC, ובנקודה מאוד ספציפית עובר בצמוד לכבל ירוק XLPE שמעביר מתח 220V-AC, יכול לגרום לאיזושהיא בעיה השראתית שפוגעת ביכולת קליטת ה WIFI של המכשיר שמוזן ב 5V-DC של אותו הקו ? מדובר בחוט *רגיל* (כמו של רמקול) 2 גידים 1.5 ממ"ר שמעביר 5V-DC למרחק של 5-6 מטרים בערך. איציק
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
שלום לכולם, אז אחרי 6 שנים הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, בהתחלה הצצתי קצת ב KSP בקטגוריה של "מחשבי גיימינג מומלצים" והמחשב הזה צד לי את העין הן מבחינת המפרט והן מבחינת התקציב. הדרישות שלי מהמחשב הן בעיקר גיימינג, משחקים חדשים וגם קצת ישנים, סטייל wolfenstein\call of duty\GTA\NFS\far cry וכו' לאחר יום יומיים של התלבטויות התחלתי להשתעשע עם הרעיון של להריץ את רשימת החלקים באמאזון כדי לראות מה ההפרשים ובגלל שיש לי אופציה שיביאו לי אותם מארה"ב לקחתי את זה יותר ברצינות וגיליתי שאני יכול לחסוך מעל 4000 ש"ח בקניה של החלקים האלה מאמזון (למעט מארז שאקנה בארץ). בגלל שהידע שלי כבר לא מה שהיה ואני לא באמת מעודכן בכלום, רציתי להתייעץ איתכם האם יש מקום להוזיל את החבילה ה…
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רכשתי כובע גרב ברשת חנויות טיולים מוכרת. כשהגעתי להחזיר את המוצר (באותו היום) נטען בפני כי הכובעים נמצאים תחת קטגורית הלבשה תחתונה ולכן אין אפשרות להחזיר אותם. אכן, בתקנון ההחזרות של אותה הרשת מופיע: "אין זכות החזרה על הלבשה תחתונה, גרביים, ובגדי ים ומוצרי מזון למעט במקרים המפורטים בחוק". השאלה שלי היא האם כובעי גרב נכללים בקטגוריה זו ומה אפשר לעשות.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 667 צפיות
שלום, היום איך שהאישה באה לצאת מהחניה, נתקע לה חתולה בתוך מכסה המנוע, פתיחה לא עזרה והחתולה לא הסכימה לצאת, תחילה עוברי אורח ניסו לעזור ללא הצלחה. אחד מעוברי האורח התקשר למכבי אש, הם הגיעו וטענו שאין באפשרותם לעשות כלום והלכו. כיבוי אש שאלו של מי הרכב ולקחו פרטים מאישתי, אני חושש שהם ישלחו דרישת תשלום בדואר, בדקנו מול כיבוי אש בטלפון והנציגה טענה שאין על זה חיוב, אני חושש שהיא מסרה לי תשובה לא מדוייקת, מישהו התנסה? יכול לשפוך אור על הנושא?
הודעה אחרונה מאת anonport, -
אני ובת הזוג רוצים לצאת לסקי 3-4 ימים, מתישהו בחודש הקרוב [כן, נזכרנו מאוחר מאוד] משיחות עם חברים הבנתי שכדאי לפעם ראשונה לטוס לסופיה ולנסוע לבנסקו עם רכב עם מדריך פרטי שאלות: איפה כדאי ללון שם איפה כדאי להשכיר ציוד ואיזה מה צריך להביא "מהבית"? - כרגע אין לנו כלום חוץ משכבה ראשונה תרמית ובתכלס כל מידע יהיה נחמד מאוד החופשה חייבת להיות על סופש, כנראה שאנחנו הולכים לשלם בהתאם תודה
הודעה אחרונה מאת BarryG, -
אני צרכן סחוג כפייתי, ולצערי הסחוג של זהבי ירד מגדלותו. זה של מיקי מלוח כמו הגיהנום, וגם רפי כהן מאכזב. תעזרו לי, אנשים טובים.
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
טופס תאום מס
מאת sperial- 2 תגובות
- 512 צפיות
אשתי קיבלה טופס תאום מס שבו מצויין סכום שעד אליו יש לנכות מס הכנסה בשעור 35% ומעליו 47%. האם מישהו ממומחי המס כאן יכול להסביר לי האם הסכום המצויין הוא חודשי או שנתי?
הודעה אחרונה מאת malcishua, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 4 אלף צפיות
יש לי 4 דיסקים של JUST DANCE כולם לPS3. הילדים מאוד אוהבים. רוצים את הדיסקים החדשים יותר שעובדים על PS4. אם אקנה PS4 {יש בדיוטי פרי עכשיו ב200$ ויש לי מישהו שטס} איך אוכל להפעיל אותם? אני לא מעוניין לחבר 2 מכשירים לטלויזיה ואני לא מעוניין לקנות מחדש את הגירסאות של JUST DANCE הישנים לPS4.
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בדצמבר השנה רציתי למצוא מקום נחמד לנהוג בו, הבעיה? רוב אירופה שלג וחסימות – כל הכבישי נהיגה דיי סגורים ומה שלא סגור לרוב יחסית יקר לאין עונה של דצמבר לצאת אליו(לפני חנוכה חיפשתי טיסה). מצאתי טיסה טובה עם סוויס(שאני דיי אוהב לטוס איתם והטיסה הייתה ב850 שקל הלוך חזור) לגראן קנריה(קונקשין בציריך, לילה בהלוך ובחזור – מצאתי מלון ב250 שקל בשדה"ת בציריך והיה תאכלס נוח), נזכרתי בטיול לפני שנה בטנריף ואמרתי יאללה זה הזדמנות לטייל באי ליד. הרכב שכרתי פורד פיאסטה 3 דלתות או דומה כולל ביטוח מלא ב42 שקל ליום בחברת השכרה מקומית ומוכרת באיים בשם CICAR. הגעתי לסוכנות ההשכרה ואמרו לי שאני מקבל סיאט לאון חדשה מהסוכנות(הגיעה עם 13 קילומטר) רמת גימור אקסלנס מנוע 1.0 ידנית 6…
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 4 אלף צפיות
היכן אתם ממליצים לרכוש? אני מעונין לתת אותן במתנה לבחור צעיר. חשוב שיהיו מקוריות אפל, ולא רכש באילת אלא דרך הרשת / זאפ. כאשר אני נכנס לכל ספק בזאפ, מייד מופיעות אצלו הבהרות שמדובר באוזניות המסופקות בקופסא פתוחה, ללא אחריות היבואן הרשמי ועוד בלה בלה בלה ושכדאי לשדרג למוצר המושלם (שאותו הן כאמור גם מציגות למכירה). לא ממש הבנתי את הקטע. מדוע לא למכור מייד מההתחלה את כל החבילה? וכאמור - היכן מומלץ לרכוש אוזניות אלו עם אחריות, מטען וכו'?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
שלום לכולם. צריך לקנות טרולי עליה למטוס. הדרישות: שיתאים גם ללאו קוסט. נראה לי גודל 19 מקס'. משקל עצמי קל. איכותי. סולידי. צבע שחור/כחול. גג אפור. עד 400 שח. מה מומלץ? כמעט כל מה שיש בחנויות זה סוויס/מרקו פולו וכיוב'. נראה ומרגיש לא משהו. אני לא רוצה לקנות ג'אנק ב200 שקל שיכשל תוך כדי שימוש. תודה Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רבות דובר כאן על מיזרונים, על מה כדאי ומה לא, אבל אני חושב שזה אינדיבידואלי, ואם אין המלצות ספציפיות מניסיון ממה להתרחק, מבחינת איכות וטיב (לא נוחות), זה בהחלט נושא אישי, כל אחד והגוף שלו והגב שלו. ראיתי שיש למיזרונאים חנות בבני ברק. מישהו יכול לתת מידע מניסיון? אני מחפש מה שתמיד מחפשים בחנות כזו: שירות, ידע, הוגנות, מחיר טוב ושלא ינסו למכור לי את מה שהם רוצים, אלא יעזרו לי למצוא את מה שאנחנו רוצים. כמו כן - עמינח: שלל מותגים יש להם. מי מהם הכי זול והיכן מומלץ לרכוש? תודה.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הי חברים יש לי שאלה ישנו לוח שבו מותקן בקר כל שהוא שמגיב ברגע שסוגרים לו מגע בנקודה A ו B . הבקר מחובר למנוע נקרא לו סרוו שנמצא 150-200 מטר מוזן ב 24 AC וגם מחובר לו כבל 6005 מסוכך למגע היבש בין המנוע לבקר. המנוע עושה סיבוב של 90 מעלות בסוף הסיבוב סוגר מגע ובכך מאותת לבקר שהגיע לקצה שלו. הבקר מאוד רגיש ואמור לקבל רק מגע יבש ללא מתח השראה. ובכל זאת על הכבל מדדנו בין 3-5 וולט של מתח וזאת כנראה מכיוון שהוא רץ בתעלות שבו יש כבלים ירוקים במתחים 230-400 וולט. איך אפשר להפתר מהמתח הזה ועדיין לסגור מגע? חשבתי אם לשים נגד בטור אולי יפול המתח אך המגע לא יסגר לעולם. אופציה שניה שחשבתי זה מאין ל"האריק" את הכבל לגוף בלוח בעזרת נגד ? האם אפשרי או האם יש דרכים נוספות אשמח לעצה.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 968 צפיות
אהלן, אני מחפש מלון בקרבת החרמון עם משפחה לשישי שבת ולא מצאתי משהו.. היחיד שעלה לי בחיפוש שהוא לא צימר הוא מלון נווה אטיב אבל לא מאפשר לינה של שישי-שבת. יש לכם המלצות? Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 763 צפיות
עבור ההורים, לוודא שהמנקה לא גונבת, לשים בכמה חדרים, מתחבא במנורה/פתח מיזוג/וכו', מבוסס WIFI עם אפשרות להקלטה. מכיר בארץ מצלמות רגילות עם DVR וכו', לא מעוניין בכל הכאב ראש הזה (שלא לדבר על החוטים) אך אין לי שמץ על מצלמות מהסוג הזה. תודה.
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, בימים הקרובים אני נכנס לדירה ריקה בזכרון יעקב, ואני מתלבט לגבי הריהוט. אין לי רכב אז אופציית אגורה ויד 2 מסתבכת לי אוטומטית לטעמי. הכיוון שלי הוא כזה: לקנות מקרר, תנור משולב, מכונת כביסה ומזרון חדשים. לקנות את המוצרים הזולים ומחיפוש מהיר לדעתי אפשר למצוא את כל הדברים האלה בסביבות 4000 ש"ח. אומנם הם לא יהיו שיא האיכות, אבל גם השימוש שלי בתור רווק יהיה מועט. כרגע אני לצורך העניין מפעיל מכונה פעם בשבוע, הגז מאכיל בעיקר אותי ואם המקפיא במקררים המשרדיים היה יותר גדול אז הייתי מסתדר גם איתם. וכשיש את כל אלה אז תכננתי להכין לבד פינת אוכל, ארון, בסיס מיטה ובסיס לפינת ישיבה שעליה אשים מזרונים איכותיים לפינה. תאכלס היה נראה לי אחלה אבל כל מי ששמעו על התיכנון התפלאו ואמרו…
הודעה אחרונה מאת Benor, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי, אני ואשתי עוברים דירה, בדירה החדשה יש צורך בתנור בילט אין (עד היום היינו עם משולב). בעיקרון התקציב הוא 1500-2000 ש״ח, אין צורך במשהו מתוחכם מידי (אם כי הייתי שמח לאופציה של תנור פירוליטי או ניקוי אחר). בעיקרון סביר להניח שנקנה באלמ (אם כי אני לא פוסל קניה במקום אחר) מכיוון שיש לנו שם הנחה גדולה בגלל הכרות עם מנהל הסניף (אז יכול להיות שלפי האתר שלהם גם דברים שיעלו מעל 2000 ש"ח יבואו בחשבון). אשמח לעזרה, תודה
הודעה אחרונה מאת TheOne23, -
- 5 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
המגנטי בדלת המקלחת חורק כמו טנדר טויוטה מתחילת שנות ה- 90. אני מבין שהוא חשוף יותר ללחות וביקשתי לשמן אותו, לא ממש הצלחתי להיכנס אליו או לפרק אותו חלקית ע"מ לשמן. מה גם שבדלת אחרת בדירה - הקפיץ שלו התפגר. בקיצור, נמאס לי מהם ואני מעונין להתחיל להחליף לצילינדר (איכותי) קונבנציונלי. אפשרי?
הודעה אחרונה מאת BRAVO_SX, -
מכונה 6040Z תוצרת chinaCNCzone 3-4 צירים. האופציות הן.. לקנות מכונה בארץ במחיר של כ13000₪ כולל ציר רביעי וספינדל של 2.2KW להזמין את אותה המכונה ישירות מהיצרן (סין) בעלות של 2134$ כולל משלוח ולא כולל מיסים. או לבנות לבד. אם לבנות לבד, היכן אני יכול לרכוש סרטוטים מוכנים על מנת להעביר לחיתוך? היכן לקנות חומרה אני יודע.לקנות סרטוטים לא מצאתי איפה קונים או מוצאים. התפקיד של כל הגעשעפט הזה הוא כרגע בגדר תחביב (אכן יש לי תחביבים יקרים מעט) ייצור של חלקי אלומיניום למכוניות על שלט שלי ולוולוו שלי. מה דעתכם בנושא?
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום חברים, מדובר על ילדה בת 4. במסגרת בדיקת שיניים שגרתית בקופת החולים, נאמר לנו שיש לילדה חור או שניים (כך ניסח זאת הרופא) שצריך לעשות בהם סתימה. ביקש לקבוע תור לצילום לפני ביצוע הסתימות עצמן. מכיוון שמדובר בילדה קטנה, בטיפול עם גז צחוק ובטיפול ראשון בכלל, החלטנו לפנות לרופא פרטי ליתר ביטחון. קיבלנו המלצה ממכרה ושילמנו על בדיקה. הפעם נאמר לנו שלא נראה חור בשיניים, אבל כדי לוודא צריך לעשות צילום (עד כה נשמע מצוין). אבל בנוסף, הומלץ לעשות איטום חריצים בשמונת השיניים הטוחנות ועוד כמה פיצ'קפס. זאת הרשימה המלאה שהוצעה: מדובר על עלות של מעל 2500 ש"ח, ואני מזכיר על ילדה בת 4 עם שיניי חלב כמובן. האם כל מה שברשימה באמת נדרש? בגיל כזה? האם יש סיבה לעשות טיפול…
הודעה אחרונה מאת mystopp, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קומת כניסה - גובה 0 קומה ראשונה - גובה 5.1 מעל הדירת גן יש חלונות דמה שלא ניתנים לפתיחה (נראה פרספקס). חלון הממ"ד "חסום". בחתך שרואים מתוך היתר הבניה אין שם כלום. מה יש שם? למה עשו את זה? תודה לעונים,
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
עם איזה שמן אפשר לעשות את זה? Wd40 כידוע הוא לא שמן. ספריי סיליקון יכול להתאים למטרה? תריסי הזזה חורקים, מתגי חלון תקועים וכד'. שמן שישמור ינקה את האיזור ולא יגרום לקורוזיה. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת arik100, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 905 צפיות
שלום חברים . כמו בכותרת ,אפליקציית וויז מאבדת תקשורת לסרוגין. התופעה קורית ,אם אני עובר לוואטסאפ וחוזר . לאחר כדקה ,או סגירת האפליקציה - הכל תקין. מסתבר שתופעה זו קורית גם בדגם מסוג פוקופון. רעיונות ?
הודעה אחרונה מאת MOTIOZ, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 536 צפיות
יש לי רקע וידע עשירים בערוצים אחרים בשיווק באינטרנט אך למרות זאת אני מובטל מזה 6 חודשים ורוב מודעות הדרושים בתחום שלי דורשים גם ידע ברכישת מדיה, כלומר: קידום ממומן קיבלתי לבקשתי הפניה לקורס שיווק דיגיטלי (קידום ממומן, PPC) מלשכת התעסוקה. זוהי למעשה הפניה למפגש הסברה שיכלול הסברה, ראיון אישי ומבחן ידע ממוחשב. חיפוש באינטרנט לא הוסיף לי ידע על מה מצפה לי. אך למדתי שבמכללות אחרות הדרישה היא אנגלית ומתמטיקה ברמה של 3 יחידות. יש למישהו נסיון עם מבחן ידע ממוחשב כזה או דומה לו? אשמח לדעת למה לצפות, עברו 30 שנה מתקופת הבגרויות שלי וכיום אני רחוק מלזכור (או להצליח) את החומר.
הודעה אחרונה מאת Platinum, -
שמתי לב שאצל לא מעט אנשים בארץ (כולל אצלי...) ממשק הטלפון הנייד הוא באנגלית, וגם מערכת ההפעלה במחשב ובעצם כל ממשק בכל מכשיר שניתן לבחירת שפה. רובינו שולטים באנגלית ברמה כזאת או אחרת, חלקינו שולטים די טוב אבל ברור שבעברית אנחנו שולטים יותר טוב. ועדיין המששק באנגלית. כששאלתי את עצמי את השאלה הזו, לא ממש הצלחתי לתת תשובה הגיונית... אנא עזרו לי
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן יש דרישה לשלוח ל x אנשים שאלון בעברית בלבד, הכולל בתוכו שאלות והרבה מלל, וטבלאות למילוי. לאחר מכן, יש צורך לנתח את הטבלאות האלו (עדיף באקסל או איזשהו מעבד טבלאות), ולייצר התנייות, לדוגמא - אם בטבלה כלשהי דווח על עמודה מעל Y, אז שייעדכן אותי בהתראה או משהו כזה. לא מצאתי שירות או משהו כזה ברשת. הדבר היחיד שמצאתי שקרוב לזה,זה: ONLINE FORM BUILDER, אחרי שעברתי על כל מה שמציע חיפוש בגוגל- הגעתי לאתר בשם JOTFORM (בחינם עד 5 טפסים, וכרגע אני צריך יותר ולא יודע אם לשלם להם כי זה לא זה) שנותן אפשרות להכין את הכל בצורה נחמדה, אבל הפלטפורמה הזו לא מיועדת לשימוש לטווח רחוק, וגם לא מותאמת לעברית באופן מלא. בעזרת האתר הזה אני שולח לX אנשים את הטופס המקוון , הם…
הודעה אחרונה מאת ohanaohad, -
לא מבין את הקונספט. אני פותח דיספיוט, ובתגובה המוכר מאריך את זמן הגנת הקונה. כשהזמנתי המוצר התחייבו לספק המוצר לתאריך מסויים ואם לא החזר כספי מלא, בפועל לא הגיע בזמן שהובטח (נעזוב את עניין דואר ישראל) אני אמור לקבל החזר מיידי. אשמח לדעת אם אכן מישהו קיבל החזר
הודעה אחרונה מאת hans, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 688 צפיות
אהלן, לפני חצי שנה פירקתי מצבר חדש יחסית מרכב שעשה תאונה (מאחורה, אין חשש למצבר). מאז הוא עומד אצלי בבית, הטענתי אותו עם מטען חכם פעם אחת וזהו. מישהו יודע כמה עולה מצבר של החברה הזאת? לא הצלחתי למצוא ובחיים לא ראיתי אותה. מתלבט אם כדאי למכור אותו (ואם כן, בכמה?), בפועל מהייצור ועד שהוא ירד הוא היה בשימוש בקושי שלושה חודשים ככה שהוא אמור להיות במצב מעולה. ברכב שלי (קקטוסולר) אמור להיות מצבר דומה ככה שמבחינתי כרגע המצבר הזה עומד כגיבוי. רעיונות? Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
בקרוב אגש למכינה. ומיד אחריה ללימודי הנדסאי מה מבוקש היום בשוק? מה פחות מבוקש? איפה השכר והתנאים? הכיוון הוא הנדסאי מכונות/הנדסאי רכב/הנדסאי אלקטרוניקה. כרגע יש ניסיון . בתחום המתכת. מכונות, מכלולים. ניסיון גם בתחום הרכב. לאחרונה התחלתי לעבוד בתור איש החזקה במפעל שכימעט כולו קווי מיון אוטומטיים,רובוטים. מה דעתכם בנושא?
הודעה אחרונה מאת rev-Match, -
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הגיע הזמן להחליף את הלפטופ בעבודה. עד היום הייתי עם HP ELITEBOOK 840 G3 (מסך 14"), שהוא כבר בן 3.5. האופציות הרלוונטיות מבחינתי : HP ELITEBOOK 840 G6 בגודל 14", שוקל 1.6 ק"ג https://laptopmedia.com/review/hp-elitebook-840-g6-review-one-for-the-classy-business-people-out-there/ LENOVO T490 גם 14", שוקל 1.5 ק"ג. https://www.notebookcheck.net/Lenovo-ThinkPad-T490-Laptop-Review-A-business-laptop-with-long-battery-life-and-an-iGPU.424838.0.html שניהם עם מעבד אינטל i7-8665U, זכרון 8G, ודיסק SSD 240G. למישהו יש נסיון אישי עם אחד מהם? אני נוטה יותר ל-HP, יש לי נסיון טוב איתם (יש לי גם לפטופ שלהם בבית), ומבחינת מבנה/מקלדת וכו' הוא נוח לי מאד ונר…
הודעה אחרונה מאת shaharper,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,001 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- santiago
- davemustaine87
- D4K
- Matanb1998
- vigi
- אהרן ג
- zaf
- mikk
- פאר האורה
- מחכה
- FROGIE
- amit54