Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונה 6040Z תוצרת chinaCNCzone

3-4 צירים.

האופציות הן..

לקנות מכונה בארץ במחיר של כ13000₪ כולל ציר רביעי וספינדל של 2.2KW

להזמין את אותה המכונה ישירות מהיצרן (סין) בעלות של 2134$ כולל משלוח ולא כולל מיסים.

או לבנות לבד.

אם לבנות לבד, היכן אני יכול לרכוש סרטוטים מוכנים על מנת להעביר לחיתוך?

היכן לקנות חומרה אני יודע.לקנות סרטוטים לא מצאתי איפה קונים או מוצאים.

התפקיד של כל הגעשעפט הזה הוא כרגע בגדר תחביב (אכן יש לי תחביבים יקרים מעט) ייצור של חלקי אלומיניום למכוניות על שלט שלי ולוולוו שלי.

מה דעתכם בנושא?:roll::oops:

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניסית את המוצר? מנסיוני מוצרים סיניים במחיר כזה משאירים בעיקר טעם מר של עוגמת נפש ואכזבה עמוקה. במפרט הכל נראה טוב, הביצוע לא להיט.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

לקנות כרסומת מבית טובה זו אכן הוצאה לא קטנה אבל ההוצאה היותר גדולה שלא נגמרת אף פעם זה עלויות כלים לעיבוד שבבי קרי כרסומים מסוגים שונים ומידות שונות וכמובן כלי תפיסה שאינם חלק מהמכונה.

אולי תוכל להסתפק בכרסומת תוצרת

ברידג'פורט משומשת שתחייה גם אחרי שאני ואתה כבר לא נהייה על כדור הארץ ?

בזמנו גם אנוכי חיפשתי כרסומת שולחנית קטנה והגעתי אל אורי עמיר בת"א שהוא נציג של חברת PROXXON אשר מייצרת כלים מאוד איכותיים.

יש לי בבית מלחצים תוצרת PROXXON אשר רכשתי מלפני 12 שנים ועדיין הם במצב מעולה למרות שקיבלו ממני מכות פטיש ושריפה עם ברנר חמצן/פרופן.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אם יש לך מקום, חשמל וחשק יש עכשיו 2 fadal בנות כ 20 למכירה שאפשר לקבל עובדת אצלך בסביבות ה 20,000 ש"ח. השאלה היא אם זה מה שאתה רוצה.

יש כל מיני פורומים של תחום ה cnc שיש בהם גם אנשים שבנו מכונות cnc ותוכל לקבל שם הרבה מידע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מכונות ה-CNC אשר בנו אנשים זה צעצוע ולא מכונת CNC אמיתית. אם אתה רוצה לכרסם חלקים מדוייקים או/גם לעבוד עם כרסום בעל קוטר גדול או כרסום שטח הדבר בלתי אפשרי במכונות שראית לבניה עצמית בארץ.

פורסם
ניסית את המוצר? מנסיוני מוצרים סיניים במחיר כזה משאירים בעיקר טעם מר של עוגמת נפש ואכזבה עמוקה. במפרט הכל נראה טוב, הביצוע לא להיט.

דיברתי עם אנשים שהייתה להם כזאת. וראיתי את האיכות עבודה. של זה.

בית פרטי? מרתף? דירה? כמה רעש המכונה עושה?

דירה קומה שנייה בבית פרטי (השכרה) עושה רעש כמו דרמל :-D רק טיפה יותר גדול

לקנות כרסומת מבית טובה זו אכן הוצאה לא קטנה אבל ההוצאה היותר גדולה שלא נגמרת אף פעם זה עלויות כלים לעיבוד שבבי קרי כרסומים מסוגים שונים ומידות שונות וכמובן כלי תפיסה שאינם חלק מהמכונה.

אולי תוכל להסתפק בכרסומת תוצרת

ברידג'פורט משומשת שתחייה גם אחרי שאני ואתה כבר לא נהייה על כדור הארץ ?

הלוואי ברג'פורט... אבל אין מקום לזה בבית ובטח שלא תלת פאזי

בזמנו גם אנוכי חיפשתי כרסומת שולחנית קטנה והגעתי אל אורי עמיר בת"א שהוא נציג של חברת PROXXON אשר מייצרת כלים מאוד איכותיים.

יש לי בבית מלחצים תוצרת PROXXON אשר רכשתי מלפני 12 שנים ועדיין הם במצב מעולה למרות שקיבלו ממני מכות פטיש ושריפה עם ברנר חמצן/פרופן.

זה ממש צעצועים קטנטנים. והמחירים מחירים של כלים של גדולים.

אם יש לך מקום, חשמל וחשק יש עכשיו 2 fadal בנות כ 20 למכירה שאפשר לקבל עובדת אצלך בסביבות ה 20,000 ש"ח. השאלה היא אם זה מה שאתה רוצה.

לא, אני גם אסביר למה. כי כרסומת CNC בת 20 זה כרסומת בת 20. זה כמו לקנות רכב בן 20. אתה לא יודע מאיפה להתחיל לטפל בה. וכאשר אתה כבר יודע. אתה לא יודע מאיפה להביא חלקים, ואם כבר מצאת הם עולים הון.

לעומת זאת הסינית הזאת בנוייה מחלקים שאני יכול להיכנס לאותו האליאקספרס ופשוט להזמין משם את החלק בגרוש וחצי.

יש כל מיני פורומים של תחום ה cnc שיש בהם גם אנשים שבנו מכונות cnc ותוכל לקבל שם הרבה מידע.

היכן יש כאלה?

מה שמביא שוב לשאלה כיצד ייצרו את המחרטה הראשונה ללא מחרטה...

אני יכול לחשוב על מגוון דרכים ליצירת חלקים עגולים ללא מחרטה :-D

פורסם
מכונות ה-CNC אשר בנו אנשים זה צעצוע ולא מכונת CNC אמיתית. אם אתה רוצה לכרסם חלקים מדוייקים או/גם לעבוד עם כרסום בעל קוטר גדול או כרסום שטח הדבר בלתי אפשרי במכונות שראית לבניה עצמית בארץ.

אני לא עסק ולא מפעל. בשביל לייצר חלקים בגודל של 150*150ממ עם דיוק של 0.1ממ ניראה לי הסינית הזאת תספיק לי מעל ומעבר.

פורסם

רק רגע...יש לך ניסיון תעשייתי בכרסום ובבחירת כלים לעיבוד שבבי ? יש לך ניסיון בכתיבת קוד G למכונת CNC ?

מכונת כירסום של

PROXXON קיימות במספר גדלים ומנועים והם עדיפות על בנייה עצמית אבל נכון המחיר גבוה.

בכדי לבנות מכונת CNC עם מנוע של 2KW או אפילו 1KW זה חתיכת סיפור.

לסיכום

לדעתי לך על רכישה של מכונת CNC משומשת ובמקביל תתחיל קורס בכירסום וכתיבת G קוד או/גם לימוד של תוכנת תיב"מ אשר יודעת ליצא קוד G.

תברר מחירים של כלים לעיבוד שבבי כגון: כרסומים איכותיים, מברזים וגם כלי תפיסה ותעשה חשבון עלויות לפני שאתה נכנס לפרוייקט.

פורסם
רק רגע...יש לך ניסיון תעשייתי בכרסום ובבחירת כלים לעיבוד שבבי ? יש לך ניסיון בכתיבת קוד G למכונת CNC ?

מכונת כירסום של

PROXXON קיימות במספר גדלים ומנועים והם עדיפות על בנייה עצמית אבל נכון המחיר גבוה.

בכדי לבנות מכונת CNC עם מנוע של 2KW או אפילו 1KW זה חתיכת סיפור.

לסיכום

לדעתי לך על רכישה של מכונת CNC משומשת ובמקביל תתחיל קורס בכירסום וכתיבת G קוד או/גם לימוד של תוכנת תיב"מ אשר יודעת ליצא קוד G.

תברר מחירים של כלים לעיבוד שבבי כגון: כרסומים איכותיים, מברזים וגם כלי תפיסה ותעשה חשבון עלויות לפני שאתה נכנס לפרוייקט.

לא אין לי. אבל אני בטוח שאני אסתדר.

סולידוורקס, AUTODESK FUSION 360

לפיוג'ן 360 אפשר גם לעבוד על כרסומת CNC ישירות מהתוכנה ללא צורך בתוכנות אחרות.

בקיצור זה התוכנות הרגילות שאני משתמש בהם למדפסת תלת מימד שלי.

פורסם

אין לי ניסיון במדפסת תלת מימד אבל עם מכונות CNC ותוכנת סימטרון יש לי. דע לך שזה דורש ידע והמון ניסיון בעבודה עם מכונת CNC.

לאחר שתשבור כמה כרסומים תבין על מה אני מדבר :shock:

בדקת כמה עולים מלחצים איכותיים למכונת CNC עם אפשרות סיבוב בכול הצירים ?

פורסם
לא אין לי. אבל אני בטוח שאני אסתדר.

סולידוורקס, AUTODESK FUSION 360

לפיוג'ן 360 אפשר גם לעבוד על כרסומת CNC ישירות מהתוכנה ללא צורך בתוכנות אחרות.

בקיצור זה התוכנות הרגילות שאני משתמש בהם למדפסת תלת מימד שלי.

התוכנה תתרגם את מהלכי הכלי ל g קוד אבל אתה צריך לקבוע איך הכלי ילך, באיזו קדמה ובאיזו מהירות וזה לפני שבכלל דיברנו על איזה כלי לבחור.

ראית שאתה מדבר על קומה שניה ב ית ךרטי אז תשכח מה fadal. הן שוקלות קרוב ל 4 טון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
התוכנה תתרגם את מהלכי הכלי ל g קוד אבל אתה צריך לקבוע איך הכלי ילך, באיזו קדמה ובאיזו מהירות וזה לפני שבכלל דיברנו על איזה כלי לבחור.

ראית שאתה מדבר על קומה שניה ב ית ךרטי אז תשכח מה fadal. הן שוקלות קרוב ל 4 טון.

אפילו לא בניתי על FADAL... זה לא מכונה שיכולה לעמוד לי על השולחן בבית...

• תוכן חדש...