Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכשתי כובע גרב ברשת חנויות טיולים מוכרת. כשהגעתי להחזיר את המוצר (באותו היום) נטען בפני כי הכובעים נמצאים תחת קטגורית הלבשה תחתונה ולכן אין אפשרות להחזיר אותם.

אכן, בתקנון ההחזרות של אותה הרשת מופיע: "אין זכות החזרה על הלבשה תחתונה, גרביים, ובגדי ים ומוצרי מזון למעט במקרים המפורטים בחוק".

השאלה שלי היא האם כובעי גרב נכללים בקטגוריה זו ומה אפשר לעשות.

עריכה אחרונה על ידי Tamlin
פורסם

באנגלית המונח הוא undergarment והוא כולל פרטי לבוש שבאים במגע ישיר עם העור ונלבשים מתחת לבגדים אחרים. כובע עונה רק על התנאי הראשון אז אפשר להתווכח איתם, אבל בסופו של יום אני מבין אותם. כובע נלבש ישר על הקרקפת, נוגע בשומנים של העור, קשקשים, כינים ומה שלא יהיה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חבר,

בדוק מה אומר החוק להגנת הצרכן בעניין הזה.

הרי הם אומרים שמבחנתם כובע זה הלבשה תחתונה אבל זה לא אומר שגם מבחנת החוק זה ככה.

דבר שני, כפי שהם ציינו שאין החזרות על הלבשה תחתונה,בגדי ים ומוצרי מזון הם היו יכולים לרשום גם כובעים אך לא עשו זאת.

זה לבד יכול לשחק לטובתך.

תתעקש

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
באנגלית המונח הוא undergarment והוא כולל פרטי לבוש שבאים במגע ישיר עם העור ונלבשים מתחת לבגדים אחרים. כובע עונה רק על התנאי הראשון אז אפשר להתווכח איתם, אבל בסופו של יום אני מבין אותם. כובע נלבש ישר על הקרקפת, נוגע בשומנים של העור, קשקשים, כינים ומה שלא יהיה.

אני לא יודע מה איתך, אבל גם רוב החולצות נלבשות ישירות על העור לפחות בארץ או מתחת לבגדים אחרים, בוודאי שלא תרצה שיחזירו חולצה שמישהו עשה איתה מרתון, נפל לתוך שלולית קקי וניגב איתה חומוס מהלחי, אז אני לא חושב שאלה הפרמטרים הנכונים.

לדעתי הפרמטר החשוב הוא מה הסיכוי להעביר איזשהי צרה רפואית בעזרת הפריט הנ"ל

למשל עם גרביים אפשר להעביר איזשהי פטריה, עם כובע כינים כמו שאמרת ועם תחתונים שלל בעיות אחרות.

עם חולצות ומכנסיים הסיכוי יותר נמוך, לדעתי, לכן ניתנים להחזרה.

פורסם

כובע גרב

זה כמו:

לראש גרב

גרב לראש

לדעתי הלבשה תחתונה כמו גרב לרגל

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היום בבוקר התקשרתי לשירות לקוחות של הרשת. ענתה לי יחסית מהר אישה נחמדה שביררה עבורי את הנושא, התקשרה למנהל הסניף שקניתי בו ואמרה לי שאני יכול להגיע לסניף ולקבל החזר כספי. היום בערב הגעתי, המנהל לא היה נוכח, העובדים התקשרו אליו וההחזר בוצע.

פורסם

ובא לציון גואל.

אם לא ניתן להחליף/ להחזיר כובעים שיכתבו זאת מפורש ולא ייתנו משמעויות לתחומים אחרים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...