Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש מלון בקרבת החרמון עם משפחה לשישי שבת ולא מצאתי משהו..

היחיד שעלה לי בחיפוש שהוא לא צימר הוא מלון נווה אטיב אבל לא מאפשר לינה של שישי-שבת.

יש לכם המלצות?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מה זה קרוב בעיניך?

יש לא מעט מקומות בגולן שהמרחק מהם הוא חצי שעה נסיעה לחרמון ולדעתי תצליח למצוא שם מקום בקלות (מרום גולן, עין זיון, קלע אלון...).

פורסם (נערך)

בית ספר שדה חרמון ליד הבאניאס. כחצי שעה משער העליה לאתר. לא יקר וממש נחמד.

אכסניית הנוער בתל חי, כ 45 דקות מהעליה לאתר.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

אם אתה רוצה ממש מלון (יקר מאוד) יש את מלון הגושרים בקיבוץ הגושרים, כ 40 דקות נסיעה מאתר החרמון.

חוץ מזה יש כפר נופש באודם, כפר נופש בעין זיוון, כפר נופש בקיבוץ גונן (קצת יותר רחוק, כ 45-50 דקות). אלו מקומות יותר צנועים וזולים.

פורסם

לא משנה מה אתה בוחר. אל תעז להגיע לשם בשישי-שבת. בסיוטים הכי גדולים שלך אתה לא רוצה להיות תקוע שם ביום שבת.

ואני לא סתם אומר את זה, אני כבר 15 שנים, כמעט כל שנה נוסע לגלוש בחרמון. בפעם האחרונה שהגעתי לשם בשבת, לקח לי שעתיים! לצאת מהאתר.

בכניסה אני שם לא יותר מאוחר משעה שבע למרות שהאתר נפתח בשמונה, אחרת מחכה לך פקק של שעות בעליה מנווה אטיב עד לאתר. תגיע לפני הפתיחה, בינתיים בהמתנה לפתיחה של המחסום לעליה לחרמון תאכלו פיתות עם לבנה ותשתה קפה מהדוכנים במג'דל שפזורים לאורך הכביש.

ראה הוזהרת!

פורסם

מצטרף, לא מומלץ בכלל בכלל להגיע בסופי שבוע לאתר החרמון.

פעם הגעתי, אחרי שעמדתי בתור כמה שעות הודעיו שהאתר נסגר עקב עומס מבקרים. אחורה פנה וחזרה הביתה.

עדיף לקחות יומיים חופש ולהגיע באמצע השבוע.

• תוכן חדש...