Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני ואשתי עוברים דירה, בדירה החדשה יש צורך בתנור בילט אין (עד היום היינו עם משולב).

בעיקרון התקציב הוא 1500-2000 ש״ח, אין צורך במשהו מתוחכם מידי (אם כי הייתי שמח לאופציה של תנור פירוליטי או ניקוי אחר).

בעיקרון סביר להניח שנקנה באלמ (אם כי אני לא פוסל קניה במקום אחר) מכיוון שיש לנו שם הנחה גדולה בגלל הכרות עם מנהל הסניף (אז יכול להיות שלפי האתר שלהם גם דברים שיעלו מעל 2000 ש"ח יבואו בחשבון).

אשמח לעזרה, תודה

פורסם

אני חסיד של אלקטרולוקס / AEG.

פירוליטי נראה לי שלא תקבל בתקציב הזה אבל כן תצליח להשיג נפח עבודה גדול יחסית, זרועות טלסקופיות ואפילו טריקה שקטה של הדלת.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
היי,

אני ואשתי עוברים דירה, בדירה החדשה יש צורך בתנור בילט אין (עד היום היינו עם משולב).

בעיקרון התקציב הוא 1500-2000 ש״ח, אין צורך במשהו מתוחכם מידי (אם כי הייתי שמח לאופציה של תנור פירוליטי או ניקוי אחר).

בעיקרון סביר להניח שנקנה באלמ (אם כי אני לא פוסל קניה במקום אחר) מכיוון שיש לנו שם הנחה גדולה בגלל הכרות עם מנהל הסניף (אז יכול להיות שלפי האתר שלהם גם דברים שיעלו מעל 2000 ש"ח יבואו בחשבון).

אשמח לעזרה, תודה

רכשנו לאחרונה, בוש, אחלה מוצר, שניהם פירולטי.

אין אינדיקציה של שנים אבל מותג טוב סה"כ.

1331d43a84ffeee32ea6bf2be230c7fb.jpg

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

פורסם

בדיוק רכשתי אחד מאלמ במסגרת תקציב דומה...

מהבדיקות והשיחות שלי הבנתי 2 דברים.

1. קח מוצר עם מקסימום האחריות שתוכל לקבל.

2. דגמים מפונפנים (טאצ', דיגיטלי ניקוי עצמי) בתקציב הזה פחות אמינים מהפשוטים אז תוכל לחסוך בתקציב ולרכוש אחד אמין ופונקציונלי.

נק' מעניינת שעלתה היא הניקוי הפירולטי, פתרון מעולה, רק ששאר הרכיבים לא תמיד בנויים לעמוד בחום (מעל 500) לאורך זמן הניקוי. הפעולה מקצרת את חיי המוצר, גם טכנאים וגם מוכרים המליצו לי להימנע ולחסוך כסף.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

היה לי בוש שהתקלקל אחרי משהו כמו 5-6 שנים. ככל הנראה נפגע במעבר דירה, אחת משכבות הזכוכות בדלת יצאה ממקומה ובהמשך המצב הדרדר עד שהטיימר הלך לעולמו, והמחליף (מזה קצת למעלה מ-3 שנים) הוא אלקטרולוקס בסיסי - בינתיים פועל היטב.

לגבי הניקוי הפירוליטי - אנחנו השתמשנו בו פעם בשנה, בניקיון הפסח. שים לב שמחייב ארובה מאחורי התנור (כלומר - שהארון מאחוורי התנור יהיה מרוחק לפחות 10 ס"מ מהקיר, כדי לאפשר יציאת אויר חם). בדירה הנוכחית התנור מתחת השיש, וכדי לאוורר הוצאנו את המגירות משני צידיו. לדעתי זה אלתור לא מוצלח, ועשינו ניקוי קצר (של כשעה - שעה וחצי. הניקוי המלא היה שעתיים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי קיצור אורח החיים של המוצר השאלה על מה מדובר, אם מדובר על כך שהתנור יחזיק סדר גודל של 5 שנים ולא 7 זה משהו שאני מוכן לחיות איתו...

(מן הסתם גם זה לא דיל ברייקר זה פשוט פונקציה נחמדה שיכולה להקל במקצת פעם ב...)

לגבי טאץ' וכו' אני לא חסיד גדול של הדברים האלו גם ככה במוצרי חשמל והייתי מעדיף כפתורים מכניים בסיסיים.

היום יש לנו בבית מכונת כביסה, מייבש וכיריים של אלקטרולוקס ואנחנו מרוצים מהם

פורסם

אם אתה רוצה לנקות תנור שים קערת מים עם טבליה של מדיח בתנור, שים 120 מעלות ואחרי שעתיים תעבור עם מטלית. הכל יורד בקלות.

אני עם בוש שני. הראשון חי 10 שנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נשמע רעיון מעניין לניקוי, בהזדמנות אנסה את זה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

האכזבה שלי מבוש היתה אחרי שלפני כן היה סאוטר (נדמה לי שגם הוא פירוליטי) שהחזיק יפה 13 שנה. אבל סאוטר לא קיים יותר - מדובר במדבקה של אלקטרה.

חייב לומר שגם ממשק המגע של אלקטרולוקס עדיף על זה שהיה לי בבוש. אני משתמש בו רק לכיוון שעון הזמן (בלי זה הבוש לא פועל), ולא משתמש בטיימרים ושאר פונקציות מתוחכמות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מנצל את השרשור כי בדיוק צריך תנור חדש.

חשוב לפי הסדר:

תנור בילט אין, תא אפיה גדול, מסילות טלסקופיות וטריקה שקטה(אם יש צורך אפשר לוותר)

תקציב 1500-2000

האם התנור הזה עונה על הדרישות? https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=990192

או יש המלצה לתנור אחר?

טל.

פורסם

אנחנו כבר שנתיים עם AEG סידרה 4 ומאוד מרוצים, ממליץ בחום. עלה בזמנו 1900 שח.

מגיע מהר מאוד לטמפ' עבודה, האפיה נעשית בסירקולצית חום מכל הכיוונים כך שהאוכל יוצא מוכן אחיד מכל הכיוונים.

בקיצור סוס עבודה, האישה מרוצה.

דגם תנור בנוי AEG BE4003001

בכל מקרה תוודא שהתנור שאתה קונה יש לפחות 3 שכבות זכוכית בידוד.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...