אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,393 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי בנות, מכיוון שכולם פה אנשי אינטרנט וכי אנחנו תמיד מעדיפים קודם לבוא לאנשים "שלנו", אני בא אליכם עם הצעה להצטרף אלינו לפרויקט גדול וסודי (פרטים יימסרו באופן פרטי) עם אפשרות להמשיך מאוחר יותר להישאר כחלק מצוות האתר. הדרישה היא למישהו שיודע לעבוד ב-PHP ו-HTML ועם דאטאבייס של MySQL. ידע ב-Front End ו/או UI/UX הוא יתרון מאוד משמעותי. כל העבודה כמובן תהיה בתשלום, אבל כדי שלא יהיו אי-הבנות, לא "משכורות של הייטק". את משך הפרויקט בשעות עבודה קצת קשה להעריך, אבל כנראה שמדובר על כמה עשרות עד מאה שעות. היות והמקסימום שאני יודע על מחשבים זה להפעיל ולכבות, ולא תמיד בסדר הזה, כל האיפיון הטכני ייעשה מול הצד היותר טכני של הצוות וכמובן כל הזמן יהיה קשר רציף איתי ועם שלומי, וב…
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי, אני מחפש לקנות חדר שינה קומפלט(מיטה סטנדרטית + שידות + קומודה) בסגנון מודרני במחירים הגיוניים (זוג צעיר) מצאנו חדר שינה שממש מצא חן בעינינו ב איקאה אבל המידות לא רלוונטיות (חדר קטן ומיטה שבדית בסטנדרט 2 מטר). אשמח לשמוע המלצות לאיזה כיוון ללכת? איזה חנויות? אזורים אפילו? תודה!
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 516 צפיות
יצא לי להסתובב בהרבה איזורים עם הרכב באיזור פתח תקווה, ויש הרבה מאוד מקומות שבהם פתחי manhole מאוד שקועים בכביש, ככה שברגע שאתה בא קצת במהירות הרכב חוטף זעזוע קל ולא נעים. אין איזה תקן להתקנה של פתחים כאלה? יישור של הקרקע או הרמה? ממש מוזר שתופעות כאלה קורות בכבישים דיי ראשיים יחסית - שמותרת בהם המהירות של 60-70קמ"ש
הודעה אחרונה מאת arik100, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אצל אדם מבוגר יש נזילה מהניקוז של האסלה (שטוצר החרסינה, התותב המובנה למטה באסלה) לבין צינור הביוב (שהוא ברך פלסטיק). הבעיה היא שהברך נעלמת בתוך הקיר (לא ממש יודע מה עבר בראשו של השיפוצניק לפני 20 שנה) ולכן לא ניתן פשוט לפרק אותה ע"מ לחדש האטימה (אלא אם אתחיל לשבור הקיר ומי יודע היכן בקיר היא מחוברת ולמה היא מחוברת...). כרגע אני רואה שמרוח חומר אטימה או מרק כלשהו והוא נסדק ומשם הנזילה, כלומר לא בטוח כלל שהשתמשו אז בגומיית אטימה. אני מתכנן לפרק, לחרוץ ולהוציא עם מברג כמה שיותר חומר אטימה, לנקות היטב עם טינר, לייבש ואז לדחוף חומר אטימה חדש. האם אני מדבר שטויות או אומר משהו הגיוני? אם כן, איזה חומר אטימה מומלץ? כל מידע נוסף או טיפ/רעיון יתקבלו בברכה, אני באמת מעו…
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום רכשתי מזגן חדש 2.5 לסלון האם אני זקוק לשקע חשמל נפרד? הכוונה להזמין חשמלאי שיעשה נקודה מתאימה למזגן? או שזה רק מעל 2.5? תודה.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 7 אלף צפיות
היי! בסדר גודל של 2000שח ניתן לקנות מנגל גז טוב? למה אני מתכוון טוב? - לא עם מבערי פח ומפזרי להבה באיכות של ... לזרוק לפח כעבור שנתיים. - הפקת חום גבוה בכדי שאוכל לתת מכת חום לנתחים. - רשת עבה וכבדה. מחיפוש בפורום דליתי את אלו (כמובן שאשמח לשמוע איך הם וכמובן שאשמח לשמוע - אם יש המלצה אז עם לינק או תמונה). המון תודה! https://www.carmeldirect.com/%D7%A7%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%92/%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9C%D7%99-%D7%92%D7%96-grand-hall/%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9C%D7%99-%D7%92%D7%96-%D7%9C%D7%9E%D7%A8%D7%A4%D7%A1%D7%95%D7%AA/%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9C-%D7%92%D7%96-%D7%92%D7%A8%D7%A0%D7%93%D7%94%D7%95%D7%9C-gti3-%D7%A8%D7%91-%D7%9E%D7%9B%D7%A8/#popup-inline …
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, מחפשים חבילת אינטרנט (תשתית וספק) + טלוויזיה עקב מעבר דירה (עד עכשיו זה היה "כלול" בשכירות, אז לא התעסקנו בזה). מעדיפים חבילה אחת שכולל את שני השירותים. דרישות ושימושים עיקריים: 1. אינטרנט - גלישה, יוטיוב וסרטים מדי פעם. רוחב הפס צריך להספיק לצפייה חלקה בתוכן HD (סרטים, סדרות). רוב הזמן יהיו מחוברים עד 2 מכשירים (טלוויזיה, מחשב, טלפון נייד) בו זמנית. 2. טלוויזיה - כרגע צופים בעיקר ב-NG, סדרות של HBO (באמצעות VOD של סלקום) וליגת אלופות, כך שמחפשים חבילה עם תוכן דומה, ורצוי באיכות HD. לרוב צופים עד שעה ביום (סופי שבוע אולי מעט יותר). נדרש ממיר אחד. כרגע האופציות הכי אטרקטיביות שראיתי הן: 1. פרטנר - אינטרנט 100 מגה (ספק ותשתית) וטלווי…
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 865 צפיות
מתכוון להתחיל צביעה בחודש הבא. יש מספר נקודות לא גדול שדורשות מילוי וישור של קלסימו לפני הצביעה. אין לי הרבה זמן לפרוייקט. האם אקדח אוויר חם יקצר לי משמעותית את זמן ההמתנה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 28 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
מנסים לא לשתות חלב בבית ששותים בו בין 2ל 3 ליטר חלב ביום {4 ילדים! שוקו ,שוקו חלב, חלב עם קורנפלקס,חלב עם פיצפוצי אורז, חלב עם פיצי, חלב עם ציפי, חלב עם חלב} אלפרו עולה ברמי לוי בירושלים 15 שקל לליטר. יש רעיונות נוספים? אין לי בעיה עם קנייה קבוצתית גדולה.
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קובי בראיינט נהרג בהתרסקות מסוק Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
שלום, מדובר על פיצה קפואה של שגב "פיצת שף סיצליאינית". בבצק של הפיצה הייתה חתיכת זכוכית די עבה בגודל 0.5ס"מ*0.5ס"מ, במזל הרגשתי את החתיכה בפה ולא בלעתי אותה. שלחתי מייל ליבואן עם תמונות ותאור המקרה. איזה פיצוי לפי דעתכם אני צריך לבקש מהיבואן?
הודעה אחרונה מאת ModChiP, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 930 צפיות
היי חברים אני ופרודתי נמצאים בשלבי התרת נישואינו (היא לא יהודיה על פי הכרת הרבנות אלא גיורת רפורמית, אני כהן), בהסכמה וברוח טובה. לאחר פתיחת התיק בבית הדין למשפחה נשלח אלינו מכתב בו הודעה שיש להביא 2 מסמכים עם אישור עו''ד. - טופס 43א מאומת כדין בפני עו''ד. - תצהירי תמיכה בבקשה מאומתים כדין בפני עו''ד. מה בדיוק עלינו לעשות? למצוא כל עו''ד אשר מתמחה בדיני משפחה ולהחתים אותו על הנ''ל? האם יש "מחירון" לחתימות הללו?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
שלום לכולם. אני מתחיל לתכנן את החופשה השנתית. כנראה שהפעם, לראשונה, נלך על דירת airbnb. איך בוחרים היכן? בחרתי משכיר מומלץ עם פידבק גבוה. למה עוד לשים לב לפני שאני סוגר? שאלה נוספת; כמו באתר בוקינג, גם כאן מחיפוש לחיפוש מחיר אותה עסקה עולה[emoji35] איך אני נמנע מזה? תודה Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי בעיית רטיבות חוזרת שאני סובל ממנה בדירת קבלן. מדובר ברטיבות שהופיעה על הקיר החיצוני של חדר השרותים הראשי. פועלים מטעם הקבלן פעמיים פתחו את הקיר חיכו שיתייבש וסגרו אותו מחדש והרטיבות חזרה. החליטו לבדוק הנושא "לעומק" והסתבר שלא בוצע איטום כלל בחדר השרותים. גם במקלחת (הייתה אמורה להיות אמבטיה אך בזמן הבנייה ביקשנו להסב אותה למקלחת) וגם ביתר רצפת השרותים. כל החיבור בין חיפוי הקיר לרצפה היה פתוח והמים נכנסו חופשי. בוצע איטום עם משהו שנראה כמו סיליקון בכל התפר האמור. תיקון שהחזיק בערך שנתיים. עתה שוב פעם מופיעה רטיבות בקיר המלווה בקילוף רציני. הקבלן מצידו הגיע וביצע שוב איטום במקלחת. תיקן את הקיר אך לאחר כמה ימים הכל חזר לקדמותו. אשמח לקבל המלצה על מישהו אמין מ…
הודעה אחרונה מאת samg, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
ברור שצריך לנקות לו את הפילטרים מדי פעם. ידוע. השאלה היא בקווים כלליים יותר- האם לסובלים מאסטמה מומלץ שלא להשתמש במזגן (קור? חום? שניהם?)? כמו כן, אודה לטיפים וכל מידע אחר שלדעתכם קשור לנושא. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
בשנת 1994 כמדומני, רכשתי קטנוע חדש מהניילון, סוזוקי פרונטיר, (Suzuki Frontier) נפח מנוע 100 סמ"ק. הקטנוע יוצר בטייוואן, זה בטוח. אבל כרגע חוץ משלוש ארבע תמונות באתרים, בעיקר פיליפיניים, אני לא מוצא שום פריט מידע. בכלל, לא מוצא מידע על מפעל של סוזוקי בטייוואן שמייצר או ייצר קטנועים - אולי זה מפעל אחר שייצר בהסכמי OEM? גם את זה לא מצאתי...מצ"ב מודעת פרסומת, במקרה מצאתי באתר ישראלי. Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
- 1 תגובות
- 597 צפיות
המרפסת שלי נמצאת מעל המרפסת של השכנים. בגלל הגשמים, תעלת הניקוז\המרזב שבמרפסת שלי נסתם והמים עלו כ5-7 ס"מ, דבר שהוביל לנזילה וגרם לנזק בקיר של המרפסת שמתחתיי. הכל כמובן צולם. לא אני ולא השכנים יודעים להעריך את עלות התיקון. הם מעוניינים להזמין את השיפוצניק שביצע להם את העבודה, על מנת ביצוע הערכה. אני לא בטוח שהערכת הנזק תהיה הוגנת וחסרת אינטרסים. לדירה שלי יש ביטוח מבנה ואני מתכוון ליצור איתם קשר מחר. מה עוד אפשר לעשות? תודה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום לכולם, האם ניתן להשתמש בכלי עבודה חשמליים לאחר שהיו במשך שעות מתחת למים? אני מדבר על מקדחה חשמלית, מברגה נטענת, פטישון חשמלי, משחזת זוית, ג'קסו... אם ניתן להשתמש בהם או בחלק מהם, אז מהם השלבים להחזרתם לשימוש? תודה מראש, אבנר
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לפורום, לפני 3 שבועות הזמנתי מייבש כביסה באתר אינטרנט של חברה ישראלית כלשהי. כתוב בפרטי ההזמנה "אספקה עד 7 ימים". אחרי 7 ימים התקשרנו לשאול מה עם המייבש, אמרו לנו שמבררים ושנשלח תלונה דרך האתר. אחרי 10 ימים התקשרנו שוב, אמרו לנו שהם מטפלים בזה מול המחלקה. אחרי 14 ימים התקשרנו שוב, אמרו לנו לכתוב עוד תלונה דרך האתר ושהם מטפלים בזה מול המחלקה. בשבוע שעבר קיבלנו טלפון מחברת משלוחים כדי לתאם מועד מסירה. כמעט פתחנו שמפניה. המשלוח היה אמור להגיע בחמישי האחרון. בפועל אחרי שהמוביל לא הגיע כמה שעות אחרי הזמן שנקבע, התקשרנו לטלפון של ההמוביל שהופיע בהודעה. הוא אמר שאין לו שום מוצר כזה במלאי ושאולי רק ביום שלישי השבוע רק יגיע. עוד שיחה, עוד עצבים, "נבדוק ונחזור א…
הודעה אחרונה מאת mm1987, -
-
לא יודע עד כמה זה מועיל למישהו, אך אשתף. אז התקלקלה לנו מכונת הכביסה ששירתה אותנו כ10-11 שנים. הוחלט לא לתקן, אלא לקנות משהו חדש קטן וזול כרכישה למספר שנים בודדות עד שבתקוה יבנו את דירת המחיר למשתכן שלנו, למקרה שנחליט לעבור לשם, ואז נקנה כבר משהו איכותי באמת. בשבילי אישית זו החלטה לא קלה, כי אני מעדיף להשקיע במותג טוב וסקר שוק מקיף - הרגל שלא הכשיל אותי עד כה אפילו פעם אחת. אז מתחיל לחפש, אישה אמרה שמעדיפה מכונה קטנה - 5 ק"ג. לא מבין כלום בים ה-NONAMES שיש בשוק. ואז נזכרתי ששופרסל גם מוכרים מוצרי חשמל ואני במקרה חבר מועדון שם. חיפשתי את הדגם הכי זול שהם מציעים - מכונה של PILOT ב-800 ש"ח. מסתבר שהיה לי גם קופון פעיל של רכישה באונליין על סך 80 ש"ח, אז המחיר הפ…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כנראה בזמן משיכת כסף בכספומט צולם/שוכפל כרטיס האשראי שלי ומאז כבר כמה פעמים נמשכו לי כספים מהחשבון, לקח לי קצת זמן לעלות על זה מאחר שאני משתמש הרבה בכרטיס וקצת קשה לעקוב אחריי העסקאות מפה, אני חייב את הכרטיס הזה בשביל להתנהל פה, כל התשלומים הגדולים על טיסות ומלונות הכל משולם בכרטיס, מה עליי לעשות במצב כזה? למי לפנות? אני כרגע בפרו ואין לי מקום קבוע ככה שאני לא יכול לעשות אחד חדש ושישלחו לי אותו לכתובת/מלון.
הודעה אחרונה מאת Aviv943, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כאחד שעובר שם המון בחודשי הקיץ. מה זה יתן? המכוניות עם המספרים הירוקים הפלסטינאים לא יסעו שם? הצבא ומשטרת ישראל שם, מה יקרה עכשיו? הבדואים בצידי הכביש, יפונו? בית בקליה שהיום זול מאוד {800 אלף שקל} יתייקר או יוזל? המחסום יזוז מעיינות צוקים? המון שאלות ואפס תשובות מבחינת גוגל. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום. בהוראת היצרן מופיעה הוראה להתקנת מסב גל ארכובה באופנוע ישן - 6207CN כאשר CN = clearance 6-20 ואילו לספק שלי יש רק מסב כזה שהוא CM, שזה מציין חופש של 9-17. שאלתי היא האם זה באמת כל כך קריטי או שכמו שהספק שלי מציג את זה: CM מכיל בתוכו את העפיצות של CN וזה מה שנהוג כיום...
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אהלן לכולם, השתדרגתי לאחרונה בטאבלט חדש, החיבור העיקרי שם זה TYPE C. בחיפוש ברשת אחר רכיב שבעל חיבור כזה ויוידע לעבוד עם ווינדוס 10 נתקלתי ב2 ואני מתלבט מה להזמין. הראשון תומך בDVB-T2 שזה ידוע לי שעובד בארץ והשני תומך בATSC שבקריאה ברשת זה הדור הבא של העידן פלוס שלא מזמן יצא בפיילוט בארצות הברית, השאלה היא האם אני יכול לרכוש את הדור החדש שזה באותו המחיר והוא ידע לשדר לי את הDVB שקיים בארץ או שאלה טככנולוגיות שונות לגמרי.. ברשת לא מצאתי תשובות ואולי פה יש מבינים בנושא, תודה
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 731 צפיות
גג איסכורית חדש יחסית, בן מספר שנים, שיפוע בודד לצד אחד בלבד. נכנסים מים למחסן וכבר הייתי על הגג אינספור פעמים - מרחתי פה ומרחתי שם - ללא הואיל. אני מאמין כמובן שאין חור או נקב בגג עצמו (אחרת הייתי רואה). מניח שזה מעבר לזה. אין לי ברירה ואני נאלץ לפנות אל בעל מקצוע שיהיה גם מומחה וגם סבלני, שימצא לי את הנזילה ויאטום מה שצריך. אני מהמרכז. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת anonport, -
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
היי! יש לי בסלון נקודה של בזק שכרגע מחובר אליה פילטר ומודם שלי שאליו מחובר ראוטר. אני רוצה להעביר את המודם + הראוטר לחדר עבודה, שגם שם יש נקודה של בזק, אבל הכבלים לא למחוברים לנקודה (יש כבלים מארון תקשורת לחדר עבודה אבל פשוט בקצה הם התנתקו). אם אני מחבר את הכבלים ל RJ11 אני יכול פשוט לעביר את הפילטר + המודם + הראוטר לחדר עבודה והכל יעבוד? אם כן, יש איזה תסריט או MANUAL איך לחבר כבל 4 גידים לשקע קיסטון RJ11? במידה וזה לא יעבוד, מה עלי לבדוק? יש פס קרונה בארון תקשורת שלזכרוני כל החדרים מחוברים אליו, האם יש לי מה לעשות שם או שאהיה חייב ביקור טכנאי? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת dany, -
בקצרה - תבעתי את טורקיש על איחור של 14 שעות בהגעה ליעד, וקיבלתי פיצוי של 3000 ש"ח (לאחר דיון בבית המשפט). ועכשיו לא בקצרה: ראשית, אציין כי אין בסיפור שלי משום המלצה לתבוע את חברת טורקיש איירליינס או כל חברת תעופה אחרת, ואני רק משתף בנסיוני האישי. שנית, איני בעל השכלה משפטית, וכל הידע שלי מתבסס על קריאה ומחקר באינטרנט, וכן על פסקי דין קודמים בנושא לפני שנה וקצת טסתי עם טורקיש מתל אביב לבייג'ינג דרך איסטנבול, עם קונקשן של שעה וחצי. הטיסה מתל אביב המריאה באיחור של כשעה, מה שהותיר לי זמן מעבר בפועל של 50 דקות. למרות כל מאמציי (בקשה מהדיילת ליצור קשר עם חדר הבקרה ולהודיע לטיסה הבאה, יציאה מהירה מהמטוס וריצה ברחבי השדה וניסיון לפלס את דרכי בבדיקת הבטחון) ל…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מדובר בשוחת ביוב מבטון, בעומק של כמעט 2 מטר. מבחינה מבנית היא במצב טוב ולא מתפוררת, אין קריסות. במיקום מסויים בדופן, ממש קרוב לתחתית נפרץ חור שלדעתי הוא אחד הפתחים שלא בשימוש. הגשמים גרמו לכך שהמון חול מהסביבה נשטף דרף החור הזה לביוב והאדמה מסביב נעלמת בכמויות. בעזרת שפכטל שמחובר למוט ארוך סתמתי את החור עם בטון מיוחד של סיקה לסתימת פרצי מים, אך לאחר כמה זמן התיקון נשבר והחור נפתח חלקית. מאחר והשוחה צרה יחסית לא ניתן להיכנס לתוכה באופן שיאפשר להתכופף ולהגיע לתחתית. עבודה עם מוטות לא מאפשרת לבצע תיקון איכותי וכנראה שעומד מים של 2 מטר מפעיל כוח רציני שיפרק תיקון שכזה. חשבתי לחפור מבחוץ אבל עבודה כזו מחייבת מחפרון, מה גם שהשוחה במרכז שביל בטון עם גרנוליט, כך שהאפשרוי…
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
כרגע משלם 160 שקל לספק אינטרנט , מהירות 100 {עלאק} וסלקום TV חשבתי להתחבר לCCC https://ccc.co.il/heb/Internet/HomeInternet/PrivateInternet/ נגיד ל100 מגה שלהם ראוטר עוד 10 שקל או שאקנה אחד {אשמח לדעתכם} ואז סלקום TV, ללא מיר {אקנה שיומי בוקס} ב70 שקל לחודש. דעתכם? {*רק שתדעו, תואם להיום טכנאי שיפתור את תקלת האינטנט שמתנתק בין 15:00 ל18:00 ולא הגיע. שהתקשרתי ב18:00 לשאול איפה הוא אמרו שלא רשומה אצלהם בכלל קריאה-אמרתי שהשיחה מוקלטת כי ביום חמישי התקשרתי, ולאחר דין ודברים, הוסכם כי מהירות הגלישה תרד ל40, ויגיע טכנאי ביום שני בין 15:00 ל18:00, המהירות ירדה, האינטרנט יציב אך איטי מאוד והטכנאי לא הגיע- כרגיל ביקשתי מנהל ומחר נבקש פיצוי נדיב מאוד, אמרתי…
הודעה אחרונה מאת CartMan2oo5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
אז כן, מחפש תנור נפט. הבעיה היא שאין לי מושג היכן לקנות או איזה דגם מומלץ. הדבר היחיד שהבנתי משיטוט בזאפ, זה שהדגם של גולד ליין פחות מומלץ. אני יודע שתנור נפט זה לא הדבר הכי מדהים שיש, אבל אני גר בדירה ישנה עם תשתית חשמל חלשה (אין אופציה לשידרוג או התקנת מזגן) ואני לא מעוניין בקפיצות חשמל כל רגע. אני מודע לצעדים הבטיחותיים שצריך לנקוט כדי להפעיל תנור כזה. מישהו מכיר חנות לתנורים כאלה? איזה דגם לקנות? למה לשים לב? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,001 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- santiago
- davemustaine87
- D4K
- Matanb1998
- vigi
- אהרן ג
- zaf
- mikk
- פאר האורה
- מחכה
- FROGIE
- amit54