אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,392 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום חברים, אני מעוניין לעבור לצפון בתקופה הקרובה - אזור גליל תחתון אבל אני לא מכיר את האזור. אולי מישהו מכיר פורום של תושבי הצפון שאפשר להצטרף אליו? אנחנו זוג+ילד+חמותי
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי אתר/בלוג. אחרי שנתיים וחצי בעורך הבלוגים של Wix (בגרסת פרימיום בתשלום), עברתי היום לגרסה החדשה של עורך הבלוגים הם קוראים לזה New Blog, לעומת Old blog עד כה. אבל, הכל התחרבש שם, ניסיתי לקבל מהם תמיכה טלפונית, דיברתי שעה באנגלית עם נשות תמיכה, כנראה בארה"ב. היה קשה להבין אותן. שורה תחתונה - יש בקהל מומחי Wix שיכולים לסייע? Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת dorosen, -
- 3 תגובות
- 973 צפיות
כמו הרבה אנשים, אני מרגיש שהעולם הדיגיטלי תופס יותר מדי מהזמן שלי. להתנתק לגמרי- בלתי אפשרי, וגם אני לא רוצה. אבל לפחות בזמן הפנוי , לא רוצה להסתמך על כוח הרצון בלהתנתק מהסמארטפון, כי זה פשוט לא יעבוד. האם אתם מכיר אפליקציה או איזה רעיון שמשעות מסויימות פשוט "נועל" את המכשיר ואי אפשר להתשמש בו לשום דבר חוץ משיחות והודעות?
הודעה אחרונה מאת hans, -
שלום לכולם, זה מספר חודשים שאני ובת הזוג שלי סובלים מהשכנים שמעלינו (משפחה עם שלושה ילדים קטנים), הילדים לא מפסיקים לרוץ במשך שעות רצופות וארוכות, ומפריעים את מנוחתנו בעיקר בסופי שבוע (אנחנו לא נמצאים יותר מדי בבית במהלך השבוע עצמו אז יש לנו מזל) אנחנו אפילו שוקלים לעזוב (שכירות), שתבינו עד כמה זה בלתי נסבל. בפעם הראשונה שהחלטנו לעלות ולדבר איתם ניסיתי לדבר עם אב המשפחה בצורה מאוד מנומסת והסברתי לו שזה כבר המון זמן ככה ואנחנו ממש מבקשים שיהיו בשקט, הוא אמר שהוא ישתדל אבל הוא "לא יכול לקשור את הילדים" אז כמובן שבאותו יום למספר שעות הרעש פסק אבל זה חזר לשגרה מהר מאוד. בת זוגתי ניסתה שוב לאחר זמן מה, בצורה קצת יותר אגרסיבית, וזה עדין לא עזר. אבקש המלצות לפתרונו…
הודעה אחרונה מאת falou, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, היום נתקלתי בסיטואציה שהיא זרה לי. כידוע לכם ארה''ב הכירה בריבונות ישראל על רמת הגולן, אני מתגורר מזה כמה חודשים בקצרין והייתי צריך להזמין טכנאי dell לתיקון לפטופ באחריות. להפתעתי dell לא רוצים להגיע לקצרין כי היא מעבר לקו הירוק. השאלה שלי היא האם dell כחברה אמריקאית לא אמורה לשנות את המדיניות שלה כלפי מתן שירות בגולן לאחר ההכרזה? אני לא מבין גדול בפוליטיקה ואשמח להסבר, מה בעצם מועילה ההכרה הזאת. תודה. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת RBRB, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לפורום שיודע הכל. החלטתי לפנק את אשתי היקרה במתנה ליום ההולדת - מכונת "חריטת לייזר" דוגמת זו: https://www.gearbest.com/laser-engraving-machine/pp_009913613548.html?wid=1433363 המטרה: צריבת דוגמאות ועיטורים על חומרים רכים, כמו עץ. התבלבלתי לאור שפע האפשרויות. אני רואה עוצמות שונות (1000 עד 3000 מיליווט) וגם אורכי גל שונים (כחול, סגול). האם למישהו יש כזה צעצוע ויכול להמליץ? האם יש דגמים או "יצרנים" מומלצים או לא מומלצים? האם יש בעייה בייבוא של כזה מוצר (לייזר בעוצמה גבוהה)? עוד משהו שעליי לדעת? פורום ישראלי רלוונטי להשגת מידע?
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 53 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
בעצם הפוסט הזה אני מסתכן שיקראו לי "מילניאל מפונק שמחפש להיות מנהל אחרי שניה שהוא בתפקיד" אבל בכול זאת, אני עובד בתפקיד בתחום חדש בשבילי ללא נסיון קודם, שאני לומד בו המון, אבל המשכורת שלי כרגע היא די נמוכה לתפקיד ודי ודאי שאחרי 2-3 שנים של נסיון, אני יכול להגדיל את המשכורת שלי ב 4-5 אלף שקל בחודש. אז היה לנו שיחת שכר שיצאה אחרי כמעט שנה וחצי בתפקיד(אין שיחות שכר למי שהיה פחות מחצי שנה באותו זמן) ובה קיבלתי העלאה של.... 150 שקל ברוטו. כאילו, באמת? 150 שקל? ככה מעודדים אנשים לרצות להשאר במקום העבודה? לא מבין למה קיימות ההעלאות האלה. זה כניראה עדיף מכלום, אבל זה לא רחוק בהרבה מכלום.
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום מגובר בגוף תאורה צמוד עם כמה נרות T5 וכמה משנקים (צוקים),חלק מהנורות נדלקות ואז כבות וחלק נשארות דולקות.מנורה מאוד גדולה וכבדה מעדיף איש מקצוע שיגיע הביתה.איזור השרון תודה.
הודעה אחרונה מאת סלע, -
-
אתמול הודיעו שניל יאנג מגיע עם קרייזי הורס להופעה, היום בבוקר כבר מוכרים כרטיסים ועבדכם הנאמן מצויד כבר בשניים. עפ"י השמועות, גם הרולינג סטונז ירום הודם בדרך לפה. בנוסף, ב 28/3 אני רואה את המניק סטריט פריצרז בלידס (אנגליה). בקיצור, קיץ של רוק "נותן בראש"!!! הללויה! My my, hey hey Rock and roll is here to stay It's better to burn out Than to fade away (ומי שהולך לכתוב פה הודעות בסגנון של "זקנים מבית אבות", תחסכו לי...)
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום בתמונות המצורפות אפשר לראות את הרוכסן של המעיל (העליון מבין השניים) אליו היה מחובר מין 'הארכה' שאותה אפשר לראות התמונה השניה. החלק הזה התנתק מהרוכסן. פרט לכך המעיל במצב טוב. אפשר לסגור את הרוכסן גם ככה, אבל זה קצת קשה אם הידיים בתוך כפפה למשל. אפשר לחבר את החלק שהתפרק בחזרה למעיל? עם דבק 7 נגיד? או שעדיף לאלתר משהו אחר? או שעדיף לפנות לבעל מקצוע? אם כן, מי?
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
שלומות, תקציב - 3-3.5K שימוש: מידול ב solidworks , עיצוב תמונות/ציור פרינטים/עבודות גרפיקה ב Photoshop, adobe illustrator. האם כרטיס גרפי המיועד למשחקים geforce למיניהם יכול לשמש גם בתוכנות המוזכרות? לשם ההתחלה, שמתי עין על 2 המחשבים שבלינק http://startpc.co.il/new-pc/solid solid2 ו solid3 האם אני בכיוון? מה מיותר ומה דורש שיפור?
הודעה אחרונה מאת none77, -
- 4 תגובות
- 784 צפיות
טוב, לא יודע מה להגיד אבל נתקעתי ואין לי מושג. יש בכידון את החלק הכסוף למטה שחצוי. אני מכניס את המוט פנימה אבל אין שום השפעה. הגלגל לא מסתובב כשמסובבים את הכידון. מה אני אמור לעשות פה? זה כנראה משהט עם החלק החצוי שאני מפספס? המוט גם לא נתפס כדי לכוון את הכידון לגובה. הוא נופל למטה על הסוף
הודעה אחרונה מאת mazinya, -
מצטער על ההקדמה שאולי לא מתחברת לכל התחומים, הנושא של השרשור הוא שכר, איך מתנהלים בנושאי שכר, איך יודעים כמה אתה שווה בחוץ וכמה אתה שווה למעסיק שלך. מה הקשר בין טבלאות השכר שאתה רואה באינטרנט לעולם האמיתי. אלו שאלות שמעניינות אותי, כי אף פעם לא הייתי טוב בלענות עליהן וזהו הגיע הזמן שאתחיל ללמוד. הקדמה: ישנו עובד פלוני אלומני בחברת הייטק כלשהי. העובד מבסוט מהעבודה שלו. הוא עובד על פרוייקט באמת באמת מעניין (לטעמו), עם לו"ז צפוף. זה אומנם מלחיץ, אבל הפיתוח הוא בקצב גבוה, ויש כל הזמן דרישות חדשות - בקיצור מעניין. בגדול מבחינת צד התוכנה הוא היחיד שעובד על הפרוייקט הזה. צוות התוכנה גם באופן כללי מאוד קטן ושביר, החברה מנסה לגייס עוד כרגע. תחום פיתוח - C, Embedde…
הודעה אחרונה מאת gilgil28, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בדיוק באתי לפתוח פוסט עם שאלה ונתקלתי בתשובה, אז אני מפרסם את הפוסט לטובת הכלל. היום דברתי עם הבנק שלי, והנציגה אמרה לי שאין אפשרות כזו ואני יכול לראות את המידע באתר של המנפיקות. באחד הלינקים שקשרתי אליהם מצאתי את התשובה. https://www.boi.org.il/he/NewsAndPublications/PressReleases/Pages/20-11-18-.aspx https://www.hon.co.il/%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%95%D7%9B%D7%9C%D7%95-%D7%9C%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%90%D7%AA%D7%A8-%D7%94%D7%91%D7%A0%D7%A7-%D7%A9%D7%9C%D7%94%D7%9D-%D7%92%D7%9D-%D7%91%D7%9E/
הודעה אחרונה מאת Benor, -
שלום לכולם. אשמח להתייעץ עם חברי הפורום הנכבד . קרוב משפחה חתם על חוזה במסגרת מחיר למשתכן. שילם כבר חלק מהכסף. מכיון שאותו קרוב משפחה לא מבין בתשריטים וגם אני לא , החליט לשאול מספר נציגים של הקבלן , במעמד חתימת חוזה, כאשר השרטוט מונח מולם , אם החניות של הדירה שהוא מעוניין בה הן מקורות. התשובות שקיבל היו חד משמעיות ("החניות הינן מקורות") . לבניין יש חניה תת קרקעית. שמח ומאושר חתם על החוזה. אוקיי עובר זמן מה והוא מחליט לעשות סיבוב בבניין. מגיע למקום וקולט שעבדו עליו בצורה מכוערת. (הבניין כמובן עדיין בבנייה אבל מתקדם בצורה מהירה ). מסתבר כי אכן יש חניה תת קרקעית ובה חניות מקורות , אבל החניה שלו ושל עוד מספר דיירים , נמצאת מחוץ לשטח המקורה. במקרה או לא , אלו הדירות הכי יקרות …
הודעה אחרונה מאת bigbosf, -
פתחתי שרשור חדש במקום לקבור את הפוסט בשרשור הרכבות - יצא לי יותר מאמר מאשר פוסט. בוקי, תעביר אם לא נראה לך. הרבה ממה שתקראו הגיע מזכרוני אבל בוצעו כמה "תחקירים" בשביל לוודא פרטים, כמו גם חיפוש של תמונות תקופתיות. מקווה שיעניין אתכם: ב-1995 מלאו עשרים שנה לרכבת הדיזל המהירה אינטר-סיטי 125, אבל דווקא "בריטיש רייל", שיזמו, תכננו והפעילו את הרכבת, הצניעו את החגיגות בגלל ש"אנחנו לא רוצים שהנוסעים ידעו עד כמה היא וותיקה". ובכן, עשרים שנה הלאה, אינטר סיטי 125 (או HST, כקיצור של High Speed Train) הייתה עדיין הדרך הטובה ביותר לנסוע במהירות על פסי הרכבת של בריטניה, והנוסעים עדיין לא יודעים בת כמה היא. בשנת 2019 הוצאו המערכים האחרונים שלה משרות בקווים המהירים במדינה, וזו…
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני צריך רעיון מקורי לגרום לעירייה להתקין פסי האטה לפני מעבר החצייה שנמצא בצמוד לפארק הומה אדם ובית ספר יסודי, ממנו יוצאות קבוצות ילדים לפעילות בפארק זה ולצערי הנהגים ממש נוסעים מהר מכביש הזה, כך שהחשש הוא שלא יספיקו לבלום במידה והיה צורך. פניתי לעירייה מספר פעמים בכתב. את הפניות שלי התחלתי מפניות למוקד עירוני, תלונות הציבור של העיריייה ומזכירות פיתוח כבישים, אך לא ראיתי או שמעתי תגובה אחת מהם לבקשות שלי. יש איזה חוק מחייב בעניין? תודה
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 0 תגובות
- 491 צפיות
אני צריך להוציא דוח שמבוסס על רבעונים . כאשר אני נמצא ברבעון X , תקופת הדוח מוגדרת על ידי 2 פרמטרים - א.4 רבעונים אחורה ב.חודש אחרון של הרבעון הנוכחי הביאו לי כדוגמא דוח עבור רבעון 3 של שנת 2019 ואני אמור להכין דוח דומה לרבעון 4 של 2019 . אני מנסה לשחזר תוצאות של רבעון 3 במחשב ולא מצליח א. בחרתי 3 רבעונים של 2019 ואת רבעון 4 של 2018 ב.בחרתי את ספטמבר 2019 מה הטעות שלי ? תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלומות, אודה לעזרתכם בזיהוי הז'אנר או הזרם/סגנון של המנגינה הנ"ל: [video=youtube;NyDz4Okg-Hs] היצירה הופיעה לפני מספר שנים בפסקול סרטו של וודי אלן 'חצות בפריז' יחד עם עוד כמה דומות. חפירה קצרה בוויקיפדיה לגבי האמנים החתומים על הפסקול הניבה בעיקר הגדרות גנריות כמו סווינג וג'אז, אבל אני מחפש מונח ממוקד יותר שמתייחס לסגנון האיטי והשקט יחסית הזה, שלפעמים פוגשים כמוזיקת רקע בבתי קפה ומסעדות. להפתעתי, אפילו כשהלכתי לספוטיפיי ועברתי על יצירות אחרות של אותם אמנים, ראיתי שזה היה רק חלק מהרפרטואר שלהם ולא משהו מאפיין. מישהו יודע לתת לזה שם, או להמליץ על אמנים/אלבומים דומים שזו הייתה התמחותם? מודה לכם מראש.
הודעה אחרונה מאת MaDxXx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
לא מזמן בדקתי את המצב שלי בהר הביטוח והר הפנסיה (או איך שקוראים לזה). ויש לי כפילויות ופיצולים ובסופו של דבר למי שלא למד תואר בכלכלה, אין סיכוי להבין מה שהולך שם ומה משתלם. ברור שצריך עזרה מקצועית, אבל האם באמת אין אינטרסים לכל סוכן שלאו דווקא הכי טובים בשבילי. נראה שכל סוכן יודע לעשות מניפולציות על מאגרי המידע ולהסביר למה החברה שלו הכי טובה. אבל גם לא בטוח שסוכן לכאורה עצמאי הוא באמת נטול אינטרסים מה אתם עושים, איך אתם מצליחים לנהל את הפנסיות, קרנות השתלמות וביטוחי הבריאות שלכם?
הודעה אחרונה מאת gilgil28, -
-
שלום חברים, אנחנו רגע לפני העסקת עובדת זרה ויש כמה שאלות שהייתי רוצה לשאול אדם שיצא לו להתעסק בכל העניין הנ"ל: 1- ראיתי שמחיר השוק לביטוח עובדת זרה הוא סביב 2$ ליום, מבירור קצר הבנתי שעבור עובדים זרים קיימת רק פוליסה אחת ויחידה במדינת ישראל ולכן אפשר ללכת על מי שמציע מחיר נמוך ביותר. האם זה נכון? האם הגיוני שהרוב מוכרים ב-2$ ואני מצאתי ב-1.5$? 2-כמה נהוג לתת למטפלת עבור אוכל בשבילה? 3-כיצד הכי מומלץ להפריש פנסיה+פיצויים? לפתוח קופת חיסכון וכו? 4-כל פרט שיקל על חיינו וימנע מאתנו לקבל תביעות בעתיד יתקבל בברכה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת dany, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מנסה לעזור לזוג צעיר לברר מחירי השכרה לדירות 3 חדרים ברמת גן, ולאחר שאני מכניס את הפרמטרים הרצויים, האתר יד 2 מראה לי מכל הארץ, כולל אילת... מה קורה פה? והאם יש אתרים טובים יותר?
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש סופח לחות לחדר שינה קטן כ10 מ"ר. מחפש משהו קטן שקט ושעושה את העבודה. שלא יהיה יקר, ראיתי באיביי ונראה שהרוב מגיעים עבור מתח של 110v לכן לא מתאימים. למישהו יש המלצות למכשירים?
הודעה אחרונה מאת tomy669, -
-
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
טוב אז ככה, אחרי 10 שנים של אנדרואיד החלטתי לנסות אייפון, שזה אולי מטומטם כי דבקתי באנדרואיד בשנים שהיא הייתה נוראית ועזבתי דווקא עכשיו, אבל רציתי לנסות. נרכש אייפון 11 פרו בצבע ירוק חצות, לא ידעתי שלחצות יש צבע. בכל אופן, 2 דברים (נכון להרגע) שאני לא מצליח לעכל כשאני עושה Cast מיוטיוב (למשל) לטלוויזיה, הטלפון מתממשק בצורה מלאה לטלוויזיה ולא כמו באנדרואיד רק היוטיוב. הפעלה של הודעה קולית מהצ'ט של האינסטגרם גורמת לכיבוי זמני של הסרטון על גבי הטלוויזיה ולסאונד של ההודעה להתנגן דרך הטלוויזיה. באנדרואיד הייתה הפרדה, הייתי יכול לנגן סרטון מהיוטיוב ועדיין לנגן קבצי שמע באופן מקומי על המכשיר, יש אפשרות להפריד גם כאן? התמונות, מה לעזאזל קורה בגלריה הזאת? באנדרואיד היית…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
אהלן, בשנת 2019 יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של הוט מעל ל20 פעמים (לא צוחק, יש תיעוד תאריכים) עקב תקלות ברשת האינטרנט, שהוט לא יכולה \ ככל הנראה בעיקר לא רוצה לפתור. בחודשיים האחרונים נאלצתי לנתק ולחבר את ההוט בוקס כל ערב על בסיס קבוע על מנת לגלוש, עקב פינגים מטורפים ואי יציבות של החיבור שנפתרת (זמנית, כאמור) אחרי איפוס ההוטבוקס. בEvent log שבהוטבוקס יש מלא תקלות, ביניהן: [TABLE=width: 760] [TR] [TD]Time [/TD] [TD] Priority [/TD] [TD] Description [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #9999CC] [TD] Mon Jan 20 13:01:04 2020 [/TD] [TD] Notice (6) [/TD] [TD]Logged in to GUI from LAN:192.168.1.22(00:e0:53:42:21:fc) Hostname=Unknown [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #…
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעניין אותי אם יש פה מישהו חוץ מאורי הבעלים שהיה ביותר ערבי קרניבורים ממני Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
חוכמת ההמונים. שואל בשביל חברה טובה שמתגוררת בארץ. דורבן התחיל ברגל אחת לפני יותר משנה. עם הזמן הצטרפה גם הרגל השניה. כל ההמלצות המקובלות נוסו... פיזיותרפיה גלי הלם דיקור סיני ויבש (מה שזה לא אומר) מדרסים נעלים מיוחדות צילום mri רופאים מומחים... בטח עוד דברים ששכחה לספר לי הבחורה כבר בקושי עומדת על הרגלים והמצב רק מתדרדר. היא אובדת עצות וממש מיואשת. שום כדור לא עוזר וכאבים בלתי נסבלים. האנושות שלחה אדם לירח אבל דורבן.... מסתבר שגדול עליה. אם יש לכם המלצה לטיפול או רופא (בישראל כמובן) או כל טיפ אחר.... תבוא עליכם הברכה. Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת bagira, -
מחפשים לקנות מזרן זוגי 160x200 חדש עד 7-7.5K. קיבלתי כמה המלצות ואשמח לשמוע מניסיון אם יש פה מישהו עם מזרן של אירופלקס... בעיקר מבחינת נוחות, שירות, מחירים. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שבת שלום לפורום שיודע הכל! ברשותי מסור גרונג של מקיטה שדורש תיקון. המסור פועל היטב מבחינה מכאנית / חשמלית, אבל אם במנוחה הלהב ניצב למשטח, ברגע שמופעל המנוע הלהב מקבל נטייה של כמה מעלות, והחיתוך איננו אנכי אלא בזוית מורגשת. אני מנחש שמדובר במיסבים בלויים. אני אמנם חובב DIY אבל במקרה זה החלטתי לנסות קודם למצוא תיקון מקצועי בתשלום - אעבור לאופציה של תיקון עצמי רק אם לא אמצא מקום שיתקן במחיר סביר. האם מישהו יכול להמליץ מניסיונו האישי על מקום שיוכל לתקן את המסור במחיר סביר -רצוי באיזור השרון, טבל אם צריך, בגוש דן. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי בנות, מכיוון שכולם פה אנשי אינטרנט וכי אנחנו תמיד מעדיפים קודם לבוא לאנשים "שלנו", אני בא אליכם עם הצעה להצטרף אלינו לפרויקט גדול וסודי (פרטים יימסרו באופן פרטי) עם אפשרות להמשיך מאוחר יותר להישאר כחלק מצוות האתר. הדרישה היא למישהו שיודע לעבוד ב-PHP ו-HTML ועם דאטאבייס של MySQL. ידע ב-Front End ו/או UI/UX הוא יתרון מאוד משמעותי. כל העבודה כמובן תהיה בתשלום, אבל כדי שלא יהיו אי-הבנות, לא "משכורות של הייטק". את משך הפרויקט בשעות עבודה קצת קשה להעריך, אבל כנראה שמדובר על כמה עשרות עד מאה שעות. היות והמקסימום שאני יודע על מחשבים זה להפעיל ולכבות, ולא תמיד בסדר הזה, כל האיפיון הטכני ייעשה מול הצד היותר טכני של הצוות וכמובן כל הזמן יהיה קשר רציף איתי ועם שלומי, וב…
הודעה אחרונה מאת פבל,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 371 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NEW10
- blackice
- menir1
- BioS
- orsh99
- לירון .ה.
- קורן בן אשר
- _slayer_
- Cycleman
- גולדן191
- Aviady001
- eladts