Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

איך שאני רואה את זה, על אותו עיקרון אתה יכול לאגד את כל הדיירים לומר שהבטיחו להם שיש איטלקי וריהוט מלא מהביטאט לבחירתם. בהצלחה עם זה.

לא יזיק להתייעץ עם עו"ד בכל מקרה, רק בשביל לוודא.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איך שאני רואה את זה, על אותו עיקרון אתה יכול לאגד את כל הדיירים לומר שהבטיחו להם שיש איטלקי וריהוט מלא מהביטאט לבחירתם. בהצלחה עם זה.

לא יזיק להתייעץ עם עו"ד בכל מקרה, רק בשביל לוודא.

כל השאר זה לא , למה לאנשים להגיד סתם. הדבר היותר ההזוי הוא איזה קבלן למען השם בונה חניון תת קרקעי ובאותה קומה בונה גם חניות מחוץ לחניון. זה לא ראיתי בשום מקום...

Sent from my LEX820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא הזוי, כמה שחופרים יותר זה עולה יותר. הרבה יותר זול לעשות חניון על קרקעי.

פורסם
זה לא הזוי, כמה שחופרים יותר זה עולה יותר. הרבה יותר זול לעשות חניון על קרקעי.
לא הבנת אותי. יש חניות מקורות בתוך החניון ויש חניות לא מקורות , באותו מפלס.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה שאי אפשר להכניס את כל החניות של כל הדירות מתחת לבניין, אז חלק מתחת וחלק בחוץ. חניות נכים מקורות כי הן קרובות לכניסה, אז הן מתחת לבניין.

פורסם
כל השאר זה לא , למה לאנשים להגיד סתם. הדבר היותר ההזוי הוא איזה קבלן למען השם בונה חניון תת קרקעי ובאותה קומה בונה גם חניות מחוץ לחניון. זה לא ראיתי בשום מקום...

מוזמן לביקור, בראש העין בדירה שאני שוכר כרגע, לא קשורה למחיר למשתכן (שוק פרטי), אין צילום של גוגל סטריט וויו אז תצטרך להסתפק בתיאור.

כביש ראשי נמצא במפלס מסוים (נקרא לו 1-), פנייה ימינה לרחוב צדדי כולל עלייה למפלס אחד למעלה (נקרא לו 0), מהרחוב הזה יש כניסה לחניון לא מקורה ומעבר לרכב פינוי אשפה מצד אחד, וירידה לחניון תת קרקעי מצד שני, ירדנו הגענו ל-1- שוב, חניות מימין ומשמאל בסוג של Clusters כאלה, ואז יש ירידה ל-2-, אבל אם תמשיך קצת קדימה ותפנה ימינה, תגלה שיצאת מהחניון התת קרקעי לחניון על קרקעי, שהוא נמצא במפלס הרחוב הראשי וצמוד אליו, והוא לא מקורה בכלל.

אה וכל הקומפלקס חניה הזה משרת 5 בניינים, 2 של 23 קומות ועוד 3 של 9 קומות.

אגב גם הלובי, תיבות הדואר ומועדון הדיירים בקומה 1-, ב-0 יש כניסה אחורית ודירות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מוזמן לביקור, בראש העין בדירה שאני שוכר כרגע, לא קשורה למחיר למשתכן (שוק פרטי), אין צילום של גוגל סטריט וויו אז תצטרך להסתפק בתיאור.

כביש ראשי נמצא במפלס מסוים (נקרא לו 1-), פנייה ימינה לרחוב צדדי כולל עלייה למפלס אחד למעלה (נקרא לו 0), מהרחוב הזה יש כניסה לחניון לא מקורה ומעבר לרכב פינוי אשפה מצד אחד, וירידה לחניון תת קרקעי מצד שני, ירדנו הגענו ל-1- שוב, חניות מימין ומשמאל בסוג של Clusters כאלה, ואז יש ירידה ל-2-, אבל אם תמשיך קצת קדימה ותפנה ימינה, תגלה שיצאת מהחניון התת קרקעי לחניון על קרקעי, שהוא נמצא במפלס הרחוב הראשי וצמוד אליו, והוא לא מקורה בכלל.

אה וכל הקומפלקס חניה הזה משרת 5 בניינים, 2 של 23 קומות ועוד 3 של 9 קומות.

אגב גם הלובי, תיבות הדואר ומועדון הדיירים בקומה 1-, ב-0 יש כניסה אחורית ודירות.

גם בפרוייקט הזה יש חניון עילי רגיל , וחניון תת קרקעי במינוס 1 , עם חניות לא מקורות. זה המצב גם אצלך ?

עוד משהו שאני לא מצליח לקלוט , איך הדירות הכי יקרות בבניין , קיבלו חניה לא מקורה , זה מוזר עד גובל בטמטום.

פורסם

כן, זה בדיוק המצב, חניון עילי מקביל למפלס 0 (מקביל לרחוב לא ראשי) כולו לא מקורה, חניון תת קרקעי ב-1- עם חניות מקורות, וחלק ממנו עם יציאה לחניון לא מקורה במפלס 1- של הבניין (שזה מפלס הרחוב הראשי) וחניון תת קרקעי ב-2- שכולו מקורה.

למיטב ידיעתי במקרה הזה הצמידו את החניות בעת הקנייה, וגם את המחסנים, הגיע בעל הדירה שלי, בחר את הדירה, בחר מחסן (מהמחסנים שהיו פנויים) עם מחיר לכל מחסן, ובחר 2 חניות עוקבות שהיה להם מחיר לידן, יכל לבחור חניה בודדת אחרת במחיר נמוך יותר, או חניות עוקבות לא מקורות במחיר נמוך יותר, או חניה בודדת לא מקורה.

ואז סכמו לו את כל החלקים ואמרו לו כמה יצא.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אין את כל מה שרשמת. אפילו בסעיפים שמדברים על הקומות של הבניין , אין אזכור לחניון. מדובר על לובי, והקומות מעליו. אין אזכור לחניון תת קרקעי. רק באחד הנספחים בחלק של חניות נכים , יש אזכור לחניון תת קרקעי.

אין אזכור בשום מקום לכך שהחניה מקורה או לא , יש רק את התשריט.

אני מבין שהקבלן לא מתרגש מדיירים , וזה בסדר. השאלה מבחינה משפטית איך ניתן להתקדם.

לא הבנתי אין מסמך רשמי עם כל המידע "הבסיסי" הנ"ל?

עיר, רחוב, שטח דירה וכו'? כולל מספר חנייה והאם מקורה או לא?

אז לי מה הוא יודע מה החנייה שלו? לפי מרקר של נציג מכירות?

ואם סימן לחצי בניין את אותה החנייה? אין נייר שבו רשום בפירוש?

האם לכל הדיירים זה כך? כלומר אין משהו רשום עם מספר חנייה?

יש איזשהו מסמך, שבו רשומה החנייה? בכל החוזה? משהו?

שווה לבדוק האם חובה לקבל מסמך כזה או לא..

פורסם
לא הבנתי אין מסמך רשמי עם כל המידע "הבסיסי" הנ"ל?

עיר, רחוב, שטח דירה וכו'? כולל מספר חנייה והאם מקורה או לא?

אז לי מה הוא יודע מה החנייה שלו? לפי מרקר של נציג מכירות?

ואם סימן לחצי בניין את אותה החנייה? אין נייר שבו רשום בפירוש?

האם לכל הדיירים זה כך? כלומר אין משהו רשום עם מספר חנייה?

יש איזשהו מסמך, שבו רשומה החנייה? בכל החוזה? משהו?

שווה לבדוק האם חובה לקבל מסמך כזה או לא..

יש מספרי חניה , לא רשום מקורה או לא. פשוט רשום דירה מס' X בבניין Y , מחסן מס' YY , חניות מס' xxx , yyy. לא רשום מקורות או לא. מצורף תשריט ממורקר , עם החניות . כמו שאמרתי , אני לא יודע לקרוא את התשריט ולכן פנינו לנציגת מכירות.

פורסם
"החניות הינן מקורות"

ואולי בכלל הם אמרו "החניות אינן מקורות"? [emoji848]

מה שלא כתוב - לא קיים. בטח ובטח כשנאמר על ידי נציג מכירות, כל נציג מכירות, בכל תחום. פרקטית? שהרוכש יבדוק אם יש חניות פנויות באזור המקורה (לפעמים יש יותר חניות מדירות והיזם מתכנן למכור אותן בשלב האכלוס) וינסה להשתדרג לאחת כזו, אפילו בעלות מסוימת.

אגב, אתה יכול להעלות תמונה של התוכנית שהוצגה לו עם סימון החניות הרלוונטיות?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם
ואולי בכלל הם אמרו "החניות אינן מקורות"? [emoji848]

מה שלא כתוב - לא קיים. בטח ובטח כשנאמר על ידי נציג מכירות, כל נציג מכירות, בכל תחום. פרקטית? שהרוכש יבדוק אם יש חניות פנויות באזור המקורה (לפעמים יש יותר חניות מדירות והיזם מתכנן למכור אותן בשלב האכלוס) וינסה להשתדרג לאחת כזו, אפילו בעלות מסוימ

אגב, אתה יכול להעלות תמונה של התוכנית שהוצגה לו עם סימון החניות הרלוונטיות?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

החניות עם המרקר אלה החניות שלו.dfbc9bc671f49a034b578732dd6b8657.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה מעפנים, יכלו לתת עוד כמה חניות בצד ימין שם.

פורסם

לצורך ההבנה, יש תמונה עם יותר פרטים? כאילו בלי זום על החניות שלו.

האם בחוזה רשום אצלו חניות מקורות? אצל מי שכן יש לו חניה מקורה - רשום אצלו חניה מקורה?

• תוכן חדש...