Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק תיקון:

במחיר למשתכן אין איש מכירות. תרצה, תקנה - לא תרצה, אל תקנה.

כך היה בכל הפרויקטים שראיתי. אף אחד לא ניסה לשכנע אותי.

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

פורסם
מוזמן לביקור, בראש העין בדירה שאני שוכר כרגע, לא קשורה למחיר למשתכן (שוק פרטי), אין צילום של גוגל סטריט וויו אז תצטרך להסתפק בתיאור.

כביש ראשי נמצא במפלס מסוים (נקרא לו 1-), פנייה ימינה לרחוב צדדי כולל עלייה למפלס אחד למעלה (נקרא לו 0), מהרחוב הזה יש כניסה לחניון לא מקורה ומעבר לרכב פינוי אשפה מצד אחד, וירידה לחניון תת קרקעי מצד שני, ירדנו הגענו ל-1- שוב, חניות מימין ומשמאל בסוג של Clusters כאלה, ואז יש ירידה ל-2-, אבל אם תמשיך קצת קדימה ותפנה ימינה, תגלה שיצאת מהחניון התת קרקעי לחניון על קרקעי, שהוא נמצא במפלס הרחוב הראשי וצמוד אליו, והוא לא מקורה בכלל.

אה וכל הקומפלקס חניה הזה משרת 5 בניינים, 2 של 23 קומות ועוד 3 של 9 קומות.

אגב גם הלובי, תיבות הדואר ומועדון הדיירים בקומה 1-, ב-0 יש כניסה אחורית ודירות.

מתווה השכונה (פסגות אפק) הוא - באופן יחסי - נחשב להררי יחסית, ולכן מאוד מקובל למצוא כאן בלא מעט פרוייקטים הרבה "קומפלקסים" שמכל צד שתיכנס אליהם, אותו המפלס יקבל שם\מיספור אחר.

החניה שלי נמצאת במינוס 1. אנחנו חניון משותף ל 6 בניינים (6 מתוך 8 ).

אם תלך לצמד הבניינים משמאלי בקומפלקס (וגם לצמד הבניינים ש"מאחוריי"), שחולקים איתי בדיוק את אותו מפלס חניה ונכנסים אליה בדיוק מאיפה שאני נכנס, אותה קומת חניה נקראת מינוס 2. פיזית הם נמצאים על שטח יותר גבוה משלי, למרות שמדובר במרחק של 10-20 מטר.

במתחם הצמוד יש בניינים כמו בחיפה, ברחוב "למעלה" אתה נכנס לבניין (קומת כניסה) ולמעשה יש לך עוד 2 קומות לרדת למטה כאשר בכל אחת מהן יש 2 דירות (בניין על צלע הר). מצד אחד הבניין נראה כמו בניין קטן של 4 קומות אבל אם אתה מסתכל בצידו השני - הוא 6-7 קומות.

בגדול כל הסיפור הזה מתרחש בגלל שמדובר ב"קומפלקס". כשבונים בניינים באופן נפרד אחד מהשני זה לא קורה כי כל בניין הוא בניין בפני עצמו ואתה לא צריך לתת שום סוג של "קישור" בין הבניינים כמו בקומפלקס.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

דווקא אצלנו עניין המפלסים יחסית מאוד אחיד, אפילו בין הבניינים שעל אותה צלע הר, אצל כולם הכניסה מחיים הרצוג זה 1- (למי שיש, שזה 21 23 25 נדמה לי), אצל כולם הכניסה מכיוון הפארק / ניסים אלוני היא 0)

מה שניסיתי לומר לבחור זה שגם אצלנו יש חניון ב-0 שהוא בגובה הכביש של ניסים אלוני, וממנו ירידה ל-1- שבה יש חניון תת קרקעי וגם חלק על קרקעי שמקביל למפלס הרחוב (וצמוד אליו גם) של חיים הרצוג.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
רק תיקון:

במחיר למשתכן אין איש מכירות. תרצה, תקנה - לא תרצה, אל תקנה.

כך היה בכל הפרויקטים שראיתי. אף אחד לא ניסה לשכנע אותי.

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

צודק. אז קבל תיקון, זה שבוחרים דירה מולו.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...