אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,392 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אהלן לפני כמה חודשים +- גיליתי עולם חדש של קפה, בעיקר לשחור ומדי פעם אספרסו. לפעמים אני קונה איזה 100-200 גרם של פולי קפה מחנויות שמתעסקות בזה בעיקר, טוחן את זה עצמאית עם מטחנה ידנית או חשמלית אצל המוכר או אצלי (ידנית). אני אחד שלא אוהב קפה חזק ומריר מדי, אלא קליל ובעל ארומות וטעם עשיר. בחלק מהמקומות שביקשתי כזה שמתי לב שמנסים לדחוף לי לפעמים איזה מותג כנראה שהם עובדים איתו ופחות על מה אני אוהב באמת. לכן השאלה - איזה קפה אתם שותים ואיך אתם בוחרים אותו? אצלי הקפה הוא בעיקר 70% שחור וכל השאר זה אספרסו או נס קפה כשבא לי קלילות.. פעם ראשונה ניסיתי קפה אתיופי, שבאמת היה קליל ובעל ריח טוב וטעים אבל היה חסר לי משהו בטעם. בפעם השניה לקחתי של S.Giusto inte…
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 791 צפיות
מתי התקופה יותר טובה לטוס לארה״ב מבחינת עומס תיירים ומזג האויר. טיול של בערך חודש וחצי כדאי לעשות גם את הצד המזרחי וגם המערבי או להתמקד בצד אחד בלבד?
הודעה אחרונה מאת tanga, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בין חטאי אני ועד הבית בבניין בו אני גר. אחד הדיירים גר בדירת גן. באדמה של החצר שלו עוברים שני צינורות מי גשמים (צמ״ג) 4 צול. הצמ״ג יורד מגג הבניין בתוך אחד מהעמודים התומכים, דרך האדמה שבחצר של אותו שכן ומגיע לחומה המפרידה בין החצר לרחוב, בחומה יש חור דרכו הוא עובר ומתנקז לשטח עם שיחים. בכל שטח הגינה של השכן יש יציקת בטון ועליה ריצוף. הריצוף שקע בצורה משמעותית והשכן הביא קבלן שיהרוס את הקיים ויבנה מחדש. במהלך ההריסות גילו שאחד הצמ״גים התנתק בדיוק בסיבוב, הנקודה שבה הוא עובר מלרדת לאורך הבניין לרדת לעבר החומה. בדיוק באותה נקודה יש סחף גדול של אדמה, חלק מרצפת הבניין ״באוויר״. השכן מצפה שעוד הבית ישלם על עלות תיקון הצמ״ג, סכום שאינו זניח. שאלתי היא על מי מוטלת האחריות…
הודעה אחרונה מאת OFF-RoaD, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
השאלה בכותרת. ברצוני לכוונן את דלת הכניסה שלי, כמו גם לנקות מתחתיה סוף סוף, ולא הצלחתי להבין כיצד לפרק את הדלת מהציר התחתון. עם העליון אני מסתדר ללא בעיות. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת -Galant-, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
ערב טוב חברים, אני עובד 4 שנים כהנדסאי בחברה ממשלתית. לפני כחודש,תוך כדי עבודה במשרה מלאה, סיימתי את לימודיי בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה. מאוד מעוניין להתייעץ, כיצד ניתן להתכונן לראיונות עבודה להנדסה בהתמחות תקשורת? בד"כ, סטודנטים בשנה ה-3 ללימודיהם נקלטים למשרת סטודנט, מתחילים לצבור ידע (פרקטי) ולאחר סיום הלימודים כבר משתלבים לתפקיד המתאים. מי שעבר תהליך זהה, או המלצה כיצד ואיך מתכוננים לראיונות לתחום הנ"ל. תודה!
הודעה אחרונה מאת D_D, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יש לי רעיון לרכוש מדחס המיועד להפעלה משקע 12 של רכב, ולחבר אותו לקיר, כאשר אצטרך כמובן שנאי שיוריד את ה- 220 וולט ל- 12 וולט של המדחס. איזה שנאי לקנות - והיכן? מדחס - חשבתי משהו כזה: https://www.workimhi.co.il/items/2159908-https-www-workimhi-co-il-items-2159908-admin-version-1548707490#techDetailsAName
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
תה - איפה קונים? 1 2
מאת arik100-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
התה בארץ נורא יקר - מחירים של קרוב לפי3 וגם המבחר מאוד מצומצם איפה אתם קונים תה? אפשר גם שקיקים, וגם תפזורת
הודעה אחרונה מאת garicho, -
-
מדובר בחבר לפני גיוס, שעבד כחודשיים בבית קפה כשוטף כלים והפסיק לעבוד מסיבות שונות. כרגע - בעל הבית מכחיש כל קשר לחבר, טוען שלא מכיר אותו, וכמובן לא מוכן לשלם את שכרו. יש מה לעשות בנידון ? יש ארגון שיכל לעזור במקרה כזה ? אין כסף לעורך דין. אין חוזה עבודה חתום או כל מסמך אחר. כן יש התכתבויות בווטסאפ שיכולות להעיד על יחס עובד מעסיק. מודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
שלום, קרובי משפחה כבר די הרבה שנים סובלים משכן שגר מתחתיהם ומעשן סיגרים כול היום, כול יום. הוא מתעקש לעשן בתוך הדירה וכול העשן עולה למעלה וחודר לדירה דרך החלונות. אפילו כשהחלונות סגורים עדין העשן אכשהו חודר לדירה. גם כשמדליקים מזגן, מהתריסים של המזגן יוצא ריח מסריח של סיגריות. שיחות עם השכן לא עוזרות, הוא מבטיח להפסיק אבל חוזר לעשן אחרי כמה ימים. וועד בית ושוטר קהיליתי לא מצליחים להשפיע אלו... הוא מתנצל וחוזר לעשן... מה אפשר לעשות? הם ממש שבורים וסובלים מכאבי ראש, בחילות, ושיעול אסמטי כתוצאה מהעשן.
הודעה אחרונה מאת falou, -
פניתי לאורגל דרך האתר, כולל צילום חשבונית, ולא חזרו אליי כמובטח (2 ימי עסקים). ככל הנראה יש רק שנה אחריות לצינור, כנראה שמהם לא תבוא הישועה. הצינור בן פחות משנתיים, פיתח חור מתחת למעטפת של הצינור (מעין בד פלסטי קשיח). הזוי כשלעצמו שאין אפילו סימן חיצוני קטן (לרוב הם מתחילים להיקרע בנקודות מסויימות) - כאן אין שום סימן. המקט שאני צריך, לפי תמונות במרשתת הוא: 48293000 לפי חיפוש במרשתת, אני צריך לפנות לבנק בבקשה להגדלת המשכנתא. מישהו יודע אם יש חליפיים או איפה אפשר להשיג מקורי במחיר סביר ? (נמנע להשתמש במילה הגיוני, כי הגיוני זה כנראה לא יהיה) תודה מראש למשיבים. איציק
הודעה אחרונה מאת Eily, -
- עוקב אחד
- 44 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם לאחרונה אישתי לחצה עלי שהיא רוצה מחשב שולחני בשבילה, במסגרת התקציב רכשתי לה מעבד AMD ryzen 5 3600, לוח אם MSI B450 gaming pro Carbon ac, ספק חדש וזכרונות של קרוסאייר 2X8 2666 הכל עובד מעולה חוץ מאשר זיהוי הזיכרון, הלוח אם משום מה מראה שהזיכרונות הם במהירות 2130 ורק אחרי OC לזכרונות הלוח מראה 2666. השאלה מה הסיבה שהלוח לא מזהה את המהירות של הזיכרון? את הBIOS עדכנתי לגירסה האחרונה.
הודעה אחרונה מאת renaultfreek, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שאלה למבינים בתנורי אפיה. אמל"ק- התנור מקפיץ פחת .מצאתי את גוף החימום הבעייתי אבל נוצרה בעיה אחרת אז ככה יש לי תנור דו תאי בנוי של דלונגי. כל פעם שמפעילים אותו למעלה מ10 דקות הפחת קופץ. היום החלטתי לתקן זאת לאחר ניסוי ותעייה הגעתי למסקנה שהגוף העליון מקצר וניתוק אישש זאת. אך עכשיו צצה בעיה חדשה. גם אם כל המחוונים על 0 מנורת החיווי של התנור פועלת (במצב תקין זה אומר שאחד הגופים עובד ) . מה שמוזר הוא שאם אני שם את התנור על מצב כלשהו (גריל טורבו וכ'ו) כשהמעלות על 0 הנורה נכבית אלא אם כן אני מכוון את המעלות (מצב תקין) לחילופין אם אני משחק עם מחוון המעלות גם כשהתנור על מצב 0 (לא גריל לא גוף עליון תחתון וכ'ו) גם הנורה נכבית. כל התופעה פוסקת אם אני פיזית מנ…
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הבקשה בכותרת. 1) אודה לעצות כיצד למקסם את יעילות החיפוש (כולל חממות כמו זו בבורלא בחיפה). 2) אשמח להמלצות על חברות השמה\כ"א שעזרו לכם למצוא עבודה במהירות. התחום המדובר הוא קניינות רכש או ניהול מחסן. העדפה ברורה לקניינות. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
היי ושבת שלום לפורום , אשמח במידה והמקום לא מתאים להעביר לאוף טופיק . ב16.2 מתחיל לעבוד בעבודה חדשה , השכר הוא כ11 ברוטו שכוללים בתוכם את השכר בסיס , נסיעות וכיוצא. נשאלתי אם אני מעוניין לקחת רכב כנגד שווי המס שלו , הרכב המוצא לי הוא יונדאי I20 , עכשיו זה פעם ראשונה שלי בנושא הזה וחישובי ברוטו - נטו בפרט , אם משתלם לקחת את הרכב ? היום אני מחזיק רכב וקטנוע והמרחק מעבודה לבית הוא כ 25 ק"מ לכיוון . אני בן 23 , רווק שגר בדירה שכורה .
- 13 תגובות
- 15.1 אלף צפיות
קיבלתי משלוחה מאסוס, בהגעת החבילה ארצה קיבלתי מייל מAPG עם בקשה לתשלום מע"מ. ברצוני להחזיר את החבילה לאסוס עם זאת אני לא מצליח להבין מהו התהליך לבקשת החזר מע"מ מ APG. האם מישהו ביצע את התהליך בעבר ויכול להפנות למדריך/לספר על התהליך?
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
רובוט שוטף לבית
מאת Benor- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש למישהו ניסיון עם רובוט כזה? מדובר בחלל דיי גדול. הבנתי שבשוק קיים רק דגם אחד שבאמת מייבש את המיים ושוטף. (לא מעביר סתם מטלית לחה) סקובה למיטב ידיעתי, שאר הרובוטים מעבירים סמרטוט או מגבון לח על הרצפה והבנתי, שזה לא באמת מנקה יותר מדי.
הודעה אחרונה מאת Benor, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי בעיה שמטרידה אותי בימים האחרונים ואולי מישהו כאן יוכל להסביר לי את ההגיון העומד מאחורי המיסוי שקשור אליה: במסגרת העבודה שלי אני מקבל החזרי נסיעות+חניות, כמובן שעל הנסיעות אני משלם מס (בדלק) ומע"מ (בתיקונים, ביטוח וכדומה, כמובן גם יש מע"מ על החניה עצמה, ומי שמרוויח מהחניה משלם מס הכנסה על הרווחים...). ובכל זאת, אחרי שאני מקבל את ההחזר מהעבודה (שעובר את האלף ש"ח בחודש) אני משלם עליו מס. הגילום של ההחזרים האלו בברוטו גורמים לי לעליית מדרגת מס בסוף השנה, ובנוסף 'נגזלים' לי מהכיס קרוב ל2000 ש"ח נוספים רק על מיסוי, שכאמור כבר שילמתי? דיברתי על זה עם כמה חברים והרבה באמת התחילו לשאול את עצמם את השאלה הזו - 'למה אני משלם מס כפול?' למישהו יש הסבר? אני…
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 963 צפיות
השאלה בתמציתה: האם מזרון יקר (נניח תקציב 7K-10K ) ייהרס באותה המהירות כמו מזרון זול (נניח תקציב 1K-2K) מאנשים בעלי משקל תלת ספרתי אשר עליהם אני נמנה?... מזרון ב-2500 החזיק 4 שנים. אחד ב-1300 החזיק 3.5 שנים.האם אחד ב-7000 יחזיק 8 שנים אודה להמלצות מניסיון מעשי (לגבי המזרון, עם הדיאטה אני מסתדר לבד ).
הודעה אחרונה מאת Gattuso8, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
אז אהלן לכולם שוב אני והחפירות המוזרות שלי, חשקה נפשי הרבה זמן במגוון הטעמים של הרעל האנרגטי הזה, איפה משיגים אותו? לפני שנתחיל ב"למה לך הרעל הזה" וכו' וכו'...מדי פעם זה טעים, זה נחמד ומיוחד אני מחפש באיזור ראשל"צ והסביבה, אם יש למישהו מושג קלוש איפה ניתן להשיג ובמחיר שפוי..אשמח לדעת בקניון הממתקים / שוויצריה הקטנה וכדומה אין במלאי כרגע. מעבר לזה שבחולון הסניף שלהם פשוט בלתי ניתן להגעה, למצוא חניה שם זה כמו לזכות בלוטו.
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחפש פיתרון כמה שיותר פשוט עבור האמא המבוגרת שלי. הראוטר יושב בסלון ליד הטלויזיה. מהסלון יוצא מסדרון באורך 10 מטר בערך ובקצה חדר העבודה שבו נמצא המחשב השולחני עם דונגל וויפי. במסדרון אין נקודת חשמל, רק בית מנורה (יש מגבירי טווח עם הברגה E27?). מחפש את הפיתרון הקל ביותר שיתן קליטה טובה בחדר. שום דבר שנשלט על ידי אפליקציה בנייד וכאלה. הכי פלאג אנד פליי שאפשר. תודה למבינים.
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
פרופלור-לוג: אז ככה, כחלק מתהליך ההזדקנות המואצת שלי, ביתי הבכורה תחגוג 12 בשנה הבאה, וכיאה לכל זוג הורים עצלנים שלא עושים אירועים אמרנו לה שנעשה לה טיול. מאחר והבת שלי לא אוהבת פורמולה 1 / רכבים מהירים/ רכבים בכלל, טיולי שטח, טיולי מדבר, ראלי ועוד, לא ממש אוהבת פינק פלוייד, מאיר אריאל לא זורם לה באוזן והגשש החיוור חיוור לה מידי, ומאחר שאין לי שום רצון שזקנתי תבייש את נעורי הזוהרים, ובכדי לשמר קצת עדנה לאחריתי...החלטתי שהכי טוב יהיה לצרף את אחותה בת ה 10 וכך באמת שתיהן תוכלנה להנות ולשעשע אחת את השניה בזמן שאני מעמיק את המינוס בבנק. אני אצא עם הבנות ואשתי תישאר עם הקטנים בבית. טנטטיבית מייד קמתי לבדוק טיולים מאורגנים שאמורים לסגור את הפינה, ורק ברגע האחרון נזכרתי שאני…
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
חיפשתי בכל ירושלים, ביקשתי לקנות תנור סיני עלום שם שיעבוד שנה אחת, זה הדרישות. התקציב- 1000 שקל במזומן, אין בעיה לקנות מתצוגה. כולם הציעו מעל 1600 וגם זה סיני. גם לא היה מתצוגה. א.ל.מ ליאור ביג אלקטריק זיק אור בסוף הזמנתי מעולם הקולנוע 950 שקל כולל משלוח דירוג אנרגטי B מיוצר בטורקיה https://www.cwc.co.il/product/תנור-משולב-גז-טורבו-רחב-60-סמ-masimo-lav60w ממליץ תנור אחלה כיריים עובדות תקין וחזק. מוזר שלא מצויין ארץ הייצור. היבאון:BTY
הודעה אחרונה מאת Gattuso8, -
בלומברג פרסמו כתבה מעניינת על סוף עידן הנפט עם נתונים על כך שאין ויכוח על כך שכבר בימי חיינו הוא יעלם ושאפילו חברות הנפט כבר לא מכחישות את זה. ושכרגע אי ההסכמה היחידה היא האם הצניחה בביקוש לנפט תתחיל בעוד 10 או 20 שנים. לפי קרן המטבע העולמית זה יתחיל לקרות ב 2030-2040 ואילו חברת הנפט הסעודית צופה את תחילה הירידה בביקוש ב 2035 (בסך הכל עוד 15 שנים). כך שכנראה שילדים שנולדים עכשיו, כבר לא ינהגו אף פעם ברכב עם מנוע בעירה פנימית. זה גם מצטרף לעוד נתונים כמו הצעה של הממשל הבריטי להקדים את האיסור על שימוש בכלי רכב עם מנוע בעירה פנימית מ2040 ל 2035. 15 שנים זה כלום, אני עדיין זוכר מה שעשיתי בשנת 2005 וזה ממש לא מרגיש לי רחוק. אז לכל הפטרול הדס, אתם זן נכחד שחי על זמן …
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
עקב מחלוקת עיסקית אשר נגררת להליך משפטי מבקש לדעת באם יש אפשרות לשחזר הודעות מהאפליקציה הנ"ל? בתכתובת יש הודעות חשובות אשר סותרות את טענות התובע ויכולת לסיים את ההליך לפני שיגיע לערכאות. מדובר על שליפת הודעות מהמכשיר שלי בלבד, לא מדובר על ניסיון חדירה למכשירים אחרים ואו פעילות לא חוקית מכל סוג שהוא!
קודם כול אין לי הרשאה לכתוב באוף טופיק, אני מאוד אשמח אם תעבירו את השרשור לשם. טוב אז קודם כול אני אספר קצת על עצמי אני בן 24 מהמרכז, בעל תעודת בגרות מלאה- ממוצע 80 כולל בונוסים (כן אני יודע לא משהו בכלל), עשיתי צבא 3 שנים בתפקיד נהג יחידה. אתם בטח שואלים למה אני פותח שרשור כזה על הנושא שכבר חרוש פה בפורום? אז זהו שאני באמת כבר אובד עצות ולא יודע לגבי המשך פיתוח הקריירה שלי. כבר בעת שחרורי מהצבא כמו הרוב חיפשתי לימודים אקדמיים ולא רציתי לעשות טיול גדול כמו שנוהג כול משתחרר לעשות. התחלתי לברר לגבי לימודים ומה מושך אותי, והכי התחברתי לתחום של הבנייה או במילים אחרות הנדסה אזרחית. ובגלל שאני בעל 3 יחידות מתמטיקה ואנגלית נרשמתי לאחד המכונים הכי מומלצים לשיפ…
הודעה אחרונה מאת ANUTKK, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
חרשתי את הקניונים ברמת-גן ולא מצאתי תחתונים בצבע וורד לגבר. אני חייב לרכוש עד יום שבת זוג מתאים. תעזרו לי.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
פוסט ראשון שלי פה מקווה לא לפשל בבית של סבתי התחיל לדלוף החיבור בין האסלה לבין היציאה לביוב. בעוונתי לא מכיר אפילו את סוג החיבור נראה כמו בטון עם חבק ברזל שהחליד עד התפוררות וממנו דולפים מי הביוב. עכשיו יש לי טיפה נסיון בנושא להחליף אסלה עם חיבור pvc אבל פה זה קצת יותר מורכב וצריך עזרה. אז לשאלות עצמן 1.האם זה בטון בכלל או אסבסט או משהו אחר 2.אני יכול לנתק את התשתית הישנה להחליף את הצינור הישן בpvc ? המרחק לשוחה הוא כ60 סנטימטר מקיר הבית החיצוני, הבית הוא בית קרקע 3.במידה ואני מחליף את הצינור אני יוכל להתחבר לשוחה הישנה ושהחיבור בין pvc והבטון/אסבסט/מה שזה לא יהיה... יהיה אטום?
הודעה אחרונה מאת סאמי, -
בעיית חשמל מוזרה
מאת Quad- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 854 צפיות
המיקרוגל והתנור במטבח שלנו מחוברים לאותו שקע (שקע גוויס 4 מקום). כל המטבח יושב על אותו פקק בלוח החשמל. הפעלנו את המיקרוגל. אחרי שעבד לשתי שניות הוא פתאום מת, ויחד איתו השקע. מאותו הרגע אין מתח בשקע לפי בדיקה עם מברג טסטר. לא קפץ שום פקק וכל שאר השקעים במטבח עובדים. אם מחברים את המיקרוגל או התנור לשקע אחר הם עובדים. פירקתי את השקע המדובר והכל נראה תקין. מישהו יכול לשפוך אור על התעלומה? איך מחזירים את השקע לחיים?
הודעה אחרונה מאת nisim91, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בקר טוב לכל הקהל עלתה במוחי השאלה שבכותרת.אקדים ואומר- אני משתדל ודי מצליח לטייל הרבה בחו"ל, לפחות 3 פעמים בשנה. מעולם לא עלה בדעתי שזה מעניין מישהו, בטח לא זרים שכל שיש לי איתם משותף הוא שאנחנו נמצאים בפורום אינטרנטי. אפילו למשפחתי ולחברי הקרובים אין כח/רצון לשמוע סיפורים שהם לא לקחו חלק בהם. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 772 צפיות
הייתי השבוע בצפון איטליה. כמה רשמים: בולוניה עיר מגניבה מאוד. אחלה אחלה מרכז עיר עם המון פאבים ומעדניות ומסעדות וחנויות נחמדות. הרבה חברה צעירים בלי להפגין עומס יתר. בהחלט תגלית נחמדה. מילאנו: עשירה מדי, מתויירת מדי, צפופה מדי, עפה על עצמה מדי. הדואמו, אחד מפלאי תבל, בשיפוץ מתמיד שעולה הון. ולכן הפך ללוח מודעות ענק: סמסונג, דיסני ושילוט בסינית שמממנים את השיפוצים... בין מילאנו לבולוניה לקחנו רכבת מהירה של 300 קמש. מאוד נוח ומאוד יקר (65 יורו לכרטיס לכיוון אחד) יום לאחר הנסיעה שלנו ירדה הרכבת המהירה ממילאן לסלרנו מהפסים ושניים נהרגו. בשדר היוקרתית של מילאנו ראינו אישה שיצאה מלואי ויטון ולא הצליחה להניע את הפרארי. החברה שלחה ניידת חילוץ היה מראה מוזר לראות את ה…
הודעה אחרונה מאת robertf,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 371 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NEW10
- blackice
- menir1
- BioS
- orsh99
- לירון .ה.
- קורן בן אשר
- _slayer_
- Cycleman
- גולדן191
- Aviady001
- eladts