אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,392 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 804 צפיות
כאמור בנושא, בבית פרטי אשר נמצא ברב קומות ובכל דירה ובכל חדר יש מתז של כיבוי אש. האם נדרשת בדיקה כל שהיא תקופתית? האם יש צורך להחליף את הקפסולה פעם בתקופה (בתור תחזוקה)? למה נשאל... אצלנו בבניין "נפרצה" הקפסולה באחת הדירות, למראית עין ללא מקור אש, אבל יש לציין שהמתז נמצא בסמוך לתנור חימום (כבר 10 שנים), עדיין לא סביר להניח שהתנור הפיק חום רב כזה שיגרום למתז לעבוד.
הודעה אחרונה מאת locus, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 508 צפיות
הצורך עלה למשקפי ראיה.. אחרי חיפוש הבנתי שיש את האופטומטריסטים בבר אילן אבל הבדיקה ארוכה.. אין לי כח, או זמן. מישהו יכול להמליץ על אופטומטריסט מקצועי באזור המרכז? (אני גר בתל אביב). אני גם צריך מן הסתם לקנות את המשקפיים עצמם וגם אחרי סקר קטן הבנתי שיש מלא חברות שונות ומלא טכנולוגיות וציפויים שונים. הבנתי שמומלץ Zeiss כי הם הכי טובים מבחינה אופטית. זו פעם ראשונה שאני אשתמש במשקפי ראיה, אז אני מעדיף משהו היי-אנד שיחזיק לי להמון זמן. אשמח אם מישהו עם התנסות עם החברות השונות יכול לשפוך קצת אור על הנושא הזה של חברות "פרמיום" כמו Zeiss לבין משהו אחר. אני רוצה להימנע מלהגיע לאופטומטריסט שהוא בעצם חצי איש מכירות שרק ידחוף לי מה שהוא צריך למכור, ויעשה לי בדיקה שגויה…
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני צריך לשלם על איזה כנס מהעבודה בפולין והם חיים שם בתקופת האבן ומוכנים לקבל רק העברה בנקאית. מישהו יודע איך זה עובד ומה סדר הגודל של העמלות ? בפרטים של ההעברה של הכנס יש גם מספר IBAN וגם מספר swift code. מה מהם צריך? מה סדר הגודל של העמלות שהבנקים יגבו על העברה כזאת של 50 יורו?
הודעה אחרונה מאת FARM, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 736 צפיות
אז מסתבר שזה לא כזה פשוט למצוא את החלקים המתאימים לגריל, לפחות לגרילים היותר ישנים חשבתי שפשוט אפשר יהיה להכניס S/N ולמצוא אבל זה פחות אז אני מסתמך על הטבלה הזאת https://consumer-care.weber.com/hc/en-us/articles/360023604812-What-Flavorizer-Bars-fit-my-gas-grill- וMODEL NUMBER מופיע אצלי בתור 310 ולשאלות 1. האם אתם ממליצים על PORCALINE או STAINLESS STEEL? 2. האם להחליף גם את המשטח צלייה? 3. האם משטח האיסוף אשפה דורש החלפה?
הודעה אחרונה מאת arik100, -
-
רוצה להשקיע סכום כלשהו איבדתי את הידיים והרגליים מכל האופציות שיש בשוק בהתחלה התעניינתי בחשבון מנוהל, אחרי זה ב Best Invest בסופו של דבר התרשמתי שכל המוצרים האלו עושים את אותו דבר בדרכים אחרות עם עלויות שונות הגעתי למסקנה שאני מעדיף לשלם את האקסטרא כמה שקלים ולהשקיע דרך החשבון בבנק שלי עכשיו השאלה איך אני בוחר קרנות כשיש כל כך הרבה עם נתונים דומים ועם עלות דומה הייתי רוצה לפזר את הכסף על 5 קרנות נניח, בפיזור של 30% מניות הייתי אצל כמה יועצי השקעות, לא התרשמתי יותר מדי עצות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 841 צפיות
היי, לפני כניסה לדירה, זקוק לרכישה של מזגן לסלון + מטבח לפי השרטוט: לפי מה שחישבתי השטח הוא 8.6*3.6 = ~31 מ"ר (חישבתי נכון?) הכיוונים הם צפון (למעלה) דרום (למטה בחלון של המטבח), מדובר על משפחה שסובלת מחום ולחות. כמה כ"ס או BTU לרכוש? חברה מומלצת? מעדיף להימנע מאינורווטר וטורנדו. מזגן צפוי להיות בפינה המזרחית למעלה. תודה!
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 1 תגובות
- 970 צפיות
שלום חברים, שאלה למנעולנים - בסיבוב המפתח הדלת לעיתים לא נפתחת למרות שמפתח מסובב עד הסוף ימינה. מדובר בצילינר מגנום 66 (33+33) עם לשון בודדת + פרפר. נראה לי קשור לזה שהבריחים לא חוזרים למקומם - כפי שמופיע בסרטון. האם החלפת צילינדר תסדר את הבעיה, או שצריך להחליף את כל המנגנון? https://youtu.be/FBfL2vSiDfk
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 6 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני בן 40 ומצאתי את עצמי בצומת בחיים, חייב לעזוב את ה-IT. אחרי מחשבות ולבטים, החלטתי לנסות ולנסות להגשים חלום ישן, טיסה אזרחית. כסף יש, וגם זמן. אני מחפש מקור מידע מהימן (אולי פורום של טייסים, לא יודע) ע"מ שאוכל להתחיל לחקור את הנושא, אולי מישהו מכם מכיר טייס אזרחי שמוכן להקדיש כמה דקות של שיחה טלפונית? תודה.
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
מתארגן טיול מאורגן ישראלי למצרים למקומות שציינתי בשבוע של פסח. מה הסיכוי שאני חוזר ארצה בחתיכה אחת ולא מוצא את עצמי עם שקית בד על הראש במרתף כלשהו בקהיר?
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 505 צפיות
יאללה שרשור בכורה בפורום החדש והמגניב שלנו אז לפני שבוע וקצת חזרתי מטיול קצר ברומניה, שמטרתו היחידה הייתה יומיים נסיעה בהרים על אופנועי שלג. הטיול הוזמן כחבילה דרך חברה ישראלית בשם JEEP TOUR שמתמחה בטיולי ג'יפים וטיולי אופנועי שלג. ממליץ בחום על החבר'ה שם, אנחנו היינו קבוצה אורגנית של 7 אנשים, הם דאגו לנו לכל פרט ופרט, תמיד זמינים ונחמדים מאד, ומקצועיים בתחום. https://israel4x4.com/tours/safari-snowmobiles-in-the-carpathians-in-romania/ אז מה היה לנו? בצל החששות מהקורונה (ערב לפני הטיסה עוד שקלנו לבטל, בסוף הוחלט לקחת סיכון מחושב), יצאנו בטיסת בוקר לבוקרשט ביום חמישי, שם חיכה לנו נהג פרטי עם מיניואן מרווח שהיה צמוד אלינו כל הטיול. …
הודעה אחרונה מאת windsurfer, -
אם כן, לאיפה ולמה? יש לי טיסה מתוכננת לוינה בעוד שבועיים ובאמת שאין לי מושג מה לעשות (מלונות אפשרלבטל 48 שעות לפני, טיסה כנראה הפסד מלא).
הודעה אחרונה מאת omricn, -
יעוץ משכנתא
מאת jhonston- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 552 צפיות
הצטרפנו למעגל הרוכשים ואני נדרש למשכנתא. הסכום הדרוש כ 1.3M מכיוון שאנו יכולים להנות מהטבת "חבר" אנו שוקלים לשכור את שרותיי הייעוץ של "מנטה יעוץ משכנתאות". אשמח אם מישהו יכול להמליץ על סוכן מסוים בחברה הנ"ל או לחלופין להזהיר, כמובן על פי ניסיונכם.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לדעתי אין טרם לפרט יותר מידי על התסכול שלי ממדינת ישראל. כל מי שמכיר אותי בפורום יודע כיצד אני מתבטא בכתב. למישהו כיף לקרוא, אחרים לא מחבבים אותי ויש כאלה שגם מסננים אותי. זה מה יש. לצערי אין לי יכולת להגר מחוץ למדינת ישראל. כצעד של מחאה החלטתי להקדיש את הניסיון המקצועי שלי במיסוי אמריקאי וישראלי במטרה להקל על אנשים שמעוניינים לעזוב את מדינת ישראל בלי לשוב. המדריך לא יכול לגעת בכל סוגיות מיסוי אשר עולות כתוצאה ממהלכים מורכבים שכאלה. לאחר שיקולים החלטתי לכתוב על 7 נקודות אשר מניסיוני תקפות לגבי רוב המוחלט של שכירים אשר עוזבים את מדינת ישראל. אשמח לענות על שאלות יותר ספציפיות בפרטי או על גבי הפורום. אשמח לקבל הערות לגבי ניסוח ו/או טעויות אשר קוראים ימצאו במדרי…
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- 1 תגובות
- 514 צפיות
מחפש מכונת כביסה פתח עליון, צרה, שלא תהרוס את הבגדים (מה הקריטריונים לכך? יש הבדל בין הקולות ליקרות בכך? ), אמינות טובה, במחיר רצוי סביר, מסך דיגיטלי שמראה כמה זמן עבודה נשאר, אחריות ארוכה בונוס גדול. יש לי הובר מכנית בת שמונה ששרדה יפה עד היום אבל היא כבר גמורה וצריך להתקדם. ראיתי מידאה עם חמש שנות אחריות שווה לשקול או לברוח?
הודעה אחרונה מאת yb, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, מחפש מידע על המחשב/פקס או מחשב-טלפון הזה, הדגם היחידי שכתוב עליו זה מה שמופיע בכותרת. המקשים והסמלים כולם באנגלית , הדבר היחיד שמצאתי בגוגל זה: https://www.pinterest.de/pin/308285536994439539/ וזה גם נראה בדיוק ככה. מישהו יודע מה זה בדיוק? כמה זה שווה היום? האם אספנות? תודה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 17.4 אלף צפיות
על הפנים הם מנתקים את הקו לשיחות יוצאות ללא הודעה מוקדמת, כבר פעם שניה. החברה זאת פשוט לא יודעים להתנהל אני מצטער שהצטרפתי אליהם לפני שנה. יש לכם המלצה לחברה נורמלית אחרת עם מחיר זול ושרות נורמלי
הודעה אחרונה מאת Jester, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 9 אלף צפיות
מכונת התפירה מונעת ע"י מנוע חשמלי פנימי בעזרת 2 רצועות גומי מיוחדות. כאשר החגורות מתבלות הן מחליקות כמובן על הפולי והמנוע מסובב עצמו לריק. במקום לרכוש חגורות מקוריות, שהן קשות להשגה ומי יודע מהו גילן, חשבתי להרכיב חגורות חוליה קטנות, כמו שראיתי פעם על איזו מחרטה, אם אני לא טועה. אשמח לשמוע דעתכם לגבי חגורת החוליות, היכן לרכוש ו/או כמובן כל פתרון אחר. אגב, המכונה היא ברנינה ביתית משנת 1953.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
עשו לי בדיקה בחינם ומיד לאחר מכן עשיתי טעות והזמנתי כי המשקפיים הנוכחיים שלי מעט שבורות. שילמתי 200 שקל על חדשים. האם אפשר לתקן את משקפיים הישנים? כי נפל עליהם חפץ ופירק את ההברגות אבל הם עדיין תקינים, פשוט לא נוחים. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
בורג באופניים (בין בולם הזעזועים לשלדה). איזה אהבל סגר עם לוקטייט אדום כנראה. M6. קשה לחמם בשביל לשבור את הלוקטייט כי זה ליד הראש של בולם הזעזועים ועדיף לא להרתיח את האיזור. ניסיתי עם חולץ, נשבר. צריך חרט או מישהו מקצועי שיטפל בזה. המלצות? חולון, ראשון, דרום תל אביב וכו׳. תודה!
הודעה אחרונה מאת amirmoshe, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 956 צפיות
שלום וברכה. למרות סבך הבחירות שנופלות עלינו כל שני וחמישי, אבקש נא עזרתכם בהמלצה למסעדה המתמחית באוכל פרסי, עיראקי או סורי (התמחות אחת טובה - עדיפה ביותר). צריכה להיות כשרה ובאיזור המרכז (גם השרון והשפלה יישקלו באהדה). רצוי מאוד שפתוחה גם בערבים. והכי חשוב - מניסיונכם האישי (אפשר גם לומר לאן לא כדאי לגשת). תודה.
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- 1 תגובות
- 563 צפיות
היי, יצא לי להכין פעמיים וופל בלגי. בפעם הראשונה הוא יצא כמו סמרטוט. בפעם השנייה יצא יותר טוב אבל היה די דחוס ולא קריספי כמו שאני רוצה (שיהיה דומה לעוגיות חמאה). אם יש לכם מתכון מומלץ אשמח לנסות אותו. תודה
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מדבר על המחשבון הזה https://www.misim.gov.il/simulatormas/ אני מעוניין לבדוק אם מגיעים לי החזרי מס מבלי לטרטר את המערכת. המחשבון הזה תקול.. יש אלטרנטיבה (מבלי לשלם ליועצי מס)? או שפשוט להגיש בקשה להחזר ויהיה מה שיהיה?
הודעה אחרונה מאת Igalz, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, עזרו לי להחליט בבקשה. אני מחובר כרגע עם 3 מנויים ל- 019 מובייל ואני לא מרוצה מהם כלל. מכיוון וזה לא אשכול שיימינג לא אפרט יותר מדי - אלא אם כן תלחצו עלי. we4G יצאו אם חבילות לכל החיים וההצעה נשמעת מפתה מאוד, אשמח לדעת מחברי לפורום איך הם בענייני קליטה, אינטרנט, ובכללי אם אתם מרוצים מהשירות שלהם או שכדאי בכלל לשקול מפעיל סלולרי אחר. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
שלום, ברשותי מקרר שארפ SJ-3265 , תקין לחלוטין. לאחרונה אנו מבחינים כי מתחת למגירות הירקות יש מים - אע"פ שאני סופג את זה לאחר כמה שעות שוב פעם מתמלא חזרה. ממה יכולה להיות הסיבה? האם זה משהו שאני יכול לאבחן / לתקן ללא טכנאי? תודה לכל המבינים
הודעה אחרונה מאת rafi_vk, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 684 צפיות
שלום, אתם מכירים במקרה תיבות דואר להשכרה באיזור קניון חולון? האם רק דואר ישראל נותן שירות להשכרת תיבות ?
הודעה אחרונה מאת וולברין, -
-
- 1 תגובות
- 672 צפיות
אני מעוניין "לרפד" נישה בקיר בשעם עבה. המטרה היא שזה יהיה איזור בקיר שניתן לנעוץ בו פתקים ולתלות בו יצירות של הילדים. המידות לא סטנדרטיות, בערך 55 על 180. משתדל להימנע עד כמה שאפשר משימוש בדבק, כל הבית עבר צביעה, מעדיף 4-6 ברגים כדי לתלות אותו. אם יש שעם בהיר (אפרפר, לבן) זה מצויין. למישהו יש ניסיון? מחירים? כל מידע יתקבל בתודה.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 4 עוקבים
- 22 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
תאור התקלה - סתימות חוזרות ונשנות בין 2 בורות ביוב (שאחד מהם הוא הבור האחרון והעמוק ביותר) עובדתית - יש בעיה של שורשים! אך גם לאחר הסרת השורשים יש סתימות שנראה/לעניות דעתי לא קשורות לשורשים. אינסטלטור פרטי - מכניס מצלמה, רואה מים עומדים במטר האחרון של הצינור (מה שנקרא מפל) וטוען שיש בעיית שיפוע. האדמה זזה, גרמה גם לשבר/ממנו חודרים השורשים. המלצה, לחפור 2 מטר עומק ולהחליף את המטר וחצי האחרון של הצינור, כולל תיקון שיפוע, מפל וכד... עלות 10K אינסטלטור חברת הביטוח (עם אינטרסים של חברת הביטוח) - צילם וטוען שאין שיפוע, אלא שורשים בלבד. הביטוח מוכן לנקות את הקו, לגלח שורשים ולעשות פאטש של הצינור מבפנים (עושה רושם של בחור מאוד מקצועי עם ציוד חדיש). עלות 600 ש"ח (ה…
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בבית הבנוי בניה "מהירה", הקיר החיצוני עשוי צמנטבורד או שווה ערך. בכל אופן כאשר דופקים עליו קלות הוא נשמע כמו גבס, כלומר קל וחלול. הדיירת שם מעונינת לתלות עליו גגון כזה: https://www.palramapplications.co.il/door-canopy אשמח לדעת מהו הבורג (או קשיח אחר) המתאים לתלייתו באופן החזק ביותר. תודה ואחלה שבוע.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
השאלה בכותרת, האם אפשר להוציא צ'ק בנקאי בפועלים רק בסניף שבו מתנהל החשבון או בכל סניף אחר? תודה!
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. איפה אפשר למלא באזור קריית גת בלון 5 קילו של אמישראגז לגריל גז? תודה
הודעה אחרונה מאת korola,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 371 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NEW10
- blackice
- menir1
- BioS
- orsh99
- לירון .ה.
- קורן בן אשר
- _slayer_
- Cycleman
- גולדן191
- Aviady001
- eladts