Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כן, לאיפה ולמה?

יש לי טיסה מתוכננת לוינה בעוד שבועיים ובאמת שאין לי מושג מה לעשות (מלונות אפשרלבטל 48 שעות לפני, טיסה כנראה הפסד מלא).

.We apologise for the inconvenience

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תיקח את זה אישית- אבל במה הת'רד הזה מועיל? בסופו של דבר זו החלטה אישית מאוד, לכל אחד יש את הסף שלו שבו הוא אומר "לא בשבילי", וכל יעד מאוד שונה מהשני.

כנראה כל אחד ואחד מחברי הפורום עם טיסות לאיטליה כבר ביטלו, אנשים שטסים לארה"ב כנראה שלא, קרוב משפחה טס לפראג עוד שבועיים, וכל הנתונים האלו כנראה שלא יעזרו לך ממש עם ההחלטה בנוגע לטיסה לוינה.

פורסם

אני הזמנתי חבילת נופש לברצלונה (ללא אופצייה לביטול מוקדם) ולמרות זאת, קיבלתי טלפון מחברת הנסיעות בה היא מציעה לי ביטול ללא עלות עקב המצב. ביטלתי.

פורסם

תלוי באיזה חברה.

היתה לי טיסה מתוכננת לשבוע הקרוב לפולין עם אלעל, בוטלה בלי שאלות ואני אמור לקבל החזר מלא למרות שמדובר בכרטיס lite. חוץ מהמתנה של 30 דקות על הקו (סה"כ לא מפתיע, לאור המצב) שירות הלקוחות היה ענייני וזריז.

הנראה שחברות הלגאסי די גמישות (אבל צריך לבדוק פרטנית), ה-LC נוקשות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ספריאל, הכרטיסים הוזמנו דרך סוכן או ישירות מאל על?

אני שואל כי שני בני משפחה הזמינו טיסה ישירה לניו יורק עם אל על, הוזמן דרך סוכן שלא ממש מראה נכונות לבטל לאור המצב.

מחר ינסו ישירות מול אל על.

אגב, כל מי שמבטל מספר שהוא לא מבטל בגלל החשש להידבק אלא מהחשש לשהות בבידוד כשיחזור. סיבה מספיק טובה לביטול.

עריכה אחרונה על ידי RBRB
פורסם

זו גם הסיבה שלי (וציינתי זאת בשרשור הייעודי). יש לי קרוב משפחה שנכנס לבידוד שלשום, 8 ימים אחרי שחזר ממילאנו. למזלו כנראה בטיסה בלי חולים.

אני מזמין טיסות בדרך כלל באופן ישיר, והפעם הזו לא היתה חריגה. החריג היה שמדובר ב"מכרז" של אלעל (שמתנהל יותר כמכירה פומבית) מינואר, לפני פרוץ הקורונה לחיינו.

שמחר יתקשרו לאלעל ותאזרו בסבלנות, אם כי נדמה לי שמי שרכש כרטיסים דרך סוכן צריך לפנות לסוכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

על חופשה משפחתית הייתי מוותר כרגע, אבל עבודה אני טס כרגיל (לא למזרח ולא לאיטליה...), וכך גם אשתי.

אחי ביטל חופשת סקי עם הבנות שלו בסוף מרץ לאיטליה (כמובן...).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

החברה שלי (עבודה) ועוד באותו סדר גודל ביקשו לבטל כל נסיעה לא הכרחית.

ראיונות עבודה מתקיימים בשיחות וידאו והרבה כנסים גדולים בחודשיים הבאים מבוטלים בכל העולם.

אני כבר ביטלתי עקרונית נסיעת עבודה שלא הכרחית ב100% לחודש הבא (סוף מרץ. לפחות אם ההנחיות נשארות)

ההורים שלי גם שוקלים את צעדיהם בהקשר של נסיעה שמתוכננת להמשך החודש לאירופה.

מה אני אגיד לכם - shits starting to get real מבחינתי.

השבוע אותי אישית זה התחיל להלחיץ.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני הזמנתי דרך אליס טיסה למדריד ב5/4.

את האמת אני מאוד רוצה לטוס, לא מפחד מהוירוס, מפחד להגיע לשם ולגלות שהכל סגור ויש הגבלות . כרגע אני חבר בעשרות קבוצות של מטיילים במדריד וכולם מדווחים של שגרה.

לבטל לא ניתן, פניתי כבר בניסיון לבטל ואמרו לי 100% דמי ביטול. אז ככה או ככה אין לי ברירה.

פשוט אגיע לרגע של הטיסה ואבדוק מה קורה שם.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אם כן, לאיפה ולמה?

יש לי טיסה מתוכננת לוינה בעוד שבועיים ובאמת שאין לי מושג מה לעשות (מלונות אפשרלבטל 48 שעות לפני, טיסה כנראה הפסד מלא).

אם זה עוזר, חזרתי אתמול מחופשת סקי באוסטריה, הטיסה הייתה עם קונקשן בשדה התעופה בוינה. הכל מתנהל כרגיל, היחידים עם מסיכות זה אסיאתיים וישראלים...

פורסם

טס עם זוגתי בעוד שבועיים לפראג. לא עלתה במוחי המחשבה לבטל.

לוקח ברצינות את הנושא, אנקוט בצעדים ההגיניים האפשריים על מנת לצמצם ככל האפשר הדבקות כזו או אחרת, אבל לבטל? לא.

פורסם

מה שלא חייב לא טס.

אני תמיד סוגר ממש לפני הטיסה אבל גם אם היו לי כרטיסים ביד הייתי מוותר עליהם ולא טס אם לא חייב. לא יקרה כלום אם מוותרים לכמה חודשים על חו"ל.

בנוסף גם הנחתי את כל האנשים שלי לא לגעת בביוב (חלק מהעבודה) עד שלא מתפרסמות הנחיות מפורשות שזה לא מסוכן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

משרד הבריאות כבר הודיע שאחרי הבחירות יצאו הנחיות חדשות,

ההנחיות הישנות כבר לא רלוונטיות.

אם תתחיל הדבקת קהילה בארץ, אז אני לא רואה הבדל בין שהייה בארץ לבין שהייה באירופה.

פורסם

אם הטיסה לא חיונית הייתי מבטל גם אם המשמעות היא איבוד כמה מאות דולרים.

-שדות תעופה ומטוסים מקומות קלאסיים להדבקה

-מה תעשה בחו"ל אם יתחילו לסגור אטרקציות תיירותיות ומקומות בילוי?

-יש סיכוי להתקע שם בגלל ביטולי טיסות

-את מערכת הבריאות בארץ אני מכיר, בחו"ל הכל זר, יש מחסום שפה ויש ענייני ביטוח להתעסק בהם. עדיף להיות בארץ אם חס וחלילה נדבקים.

-חלית בחו"ל, גם במקרה והמחלה קלה קיים סיכוי שהרשויות שם יכניסו אותך לבידוד ארוך, לא נעים.

פורסם

יש לי נסיעת עבודה לבלגיה באמצע שבוע הבא.

בקשתי מהבוס שלי שיחשוב אם הנסיעה כה הכרחית.

כאמור, נושא הבידוד מטריד אותי יותר מהכל.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...