Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשו לי בדיקה בחינם ומיד לאחר מכן עשיתי טעות והזמנתי כי המשקפיים הנוכחיים שלי מעט שבורות. שילמתי 200 שקל על חדשים.

האם אפשר לתקן את משקפיים הישנים? כי נפל עליהם חפץ ופירק את ההברגות אבל הם עדיין תקינים, פשוט לא נוחים. מה אתם אומרים?

פורסם

למה אתה שואל אותנו ולא את הסניף ממנו הזמנת?..אף אחד לא ממש מכיר את המדיניות של המקום

אם ייצרו לך כבר את המשקפיים לדעתי שלא יבטלו לך.

Opel Adam S 2017

פורסם

לא יודע מה מדיניות הביטולים בחנות אבל אם חתכו עדשות לא יבטלו.

מעבר לזה מדובר ב 200 ש"ח כדי לשפר נוחות. לפי מה שאתה מתאר אז תמשוך את הנוכחיות עוד חודשיים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בהתאם לסכום, נראה שמדובר על מספרים נמוכים רגילים שמין הסתם וכנראה קיימים במלאי, סביר מאוד שהעדשות יצאו כבר לחיתוך התאמה למסגרת.

אם ההזמנה בוצעה היום תנסה להרים טלפון לחנות, ייתכן ועדיין לא התחילו לעבוד על ההזמנה שלך.

בכל מקרה תמיד שיש זוג נוסף, תהנה ותתחדש.

פורסם

טוב אני אקח אותם...פשוט הבנתי שגבו ממני מחיר עצום. יש משקפיים 2 במאה. זה בגלל שרק עכשיו התחלתי עם משקפיים אז מחירי השוק לא ידועים לי

פורסם

רגע, רגע... בשוק עליה יש ב 50 ש"ח... אתה יודע, נו כאלה שהמספר הוא לא בדיוק ושנשברות כאשר נופלים.

מחיר הוא לא הכל, אל תחשוב על זה.

פורסם

מחיר עצום... :roflmao::roflmao::roflmao:

לספר לך כמה עולה לי עדשה אחת? בלי מסגרת בלי כלום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אם בדיקת הראיה נעשתה בצורה מקצועית כבר זה שווה את הכסף,

לא כדאי לשחק עם עיניים .

באיזה חנות/רשת קנית ?

אופטיקנה. עשיתי בדיקה לפני מספר חודשים וקניתי משקפיים, אבל הרגשתי שהעיניים מתאמצות איתם ולכן חשבתי שאולי המספר לא מתאים לי. בסוף הוא הגיע לאותה תוצאה ואמר שהתחושה שלי בגלל שאני לא רגיל.

אבל כל מי שאני מספר לו אומר שיש מחירים נמוכים במאות אחוזים ממה ששילמתי. אבל בסדר אני זורם. רק שאלתי וכבר אתם צולבים אותי :wink:

פורסם

תמיד תמצא נמוך יותר, ואופטיקנה היא מהרשתות היקרות. אבל מנהיסיון שלי, השירות שלהם טוב בכללי,

ואם יש איזו בעיה יבואו לקראתך. שווה עוד כמה שקלים לדעתי האישית והבלתי מחייבת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אופטיקנה. עשיתי בדיקה לפני מספר חודשים וקניתי משקפיים, אבל הרגשתי שהעיניים מתאמצות איתם ולכן חשבתי שאולי המספר לא מתאים לי. בסוף הוא הגיע לאותה תוצאה ואמר שהתחושה שלי בגלל שאני לא רגיל.

אבל כל מי שאני מספר לו אומר שיש מחירים נמוכים במאות אחוזים ממה ששילמתי. אבל בסדר אני זורם. רק שאלתי וכבר אתם צולבים אותי :wink:

מחיר יכול להיות במקסימום נמוך ב 100%.

הניסיון שלי עם אופטיקנה מצויין אבל זה דבר שמאוד תלוי באופטומטריסט הספציפי שנמצא בסניף. אתה הולך כל הזמן על המשקפיים?

פורסם
מחיר יכול להיות במקסימום נמוך ב 100%.

אתה הולך כל הזמן על המשקפיים?

ממש לא, מדובר בניסיון חדש בשבילי. תקופה ארוכה הרגשתי שאני מתאמץ לקרוא מקרוב ובמיוחד לאחר שינה. פעם אחת קיבלתי במקרה הצעה לבדיקה חינם בבר אילן (למדתי באוניברסיטה עד לא מזמן) וניצלתי את ההזדמנות. עשו לי בדיקה והציעו לקנות משקפיים. שילמתי הרבה יותר מ-200. אבל כמו שאמרתי אני זורם כי זה כסף קטן. ממש היום הוצאתי מאות שקלים על כל הסיפור של טסט לרכב

פורסם

שאלתי כי אם אתה לא הולך איתם קבוע לוקיץח הרבה יותר זמן להסתגל

פורסם

200 ש"ח זה לא מחיר גבוה כלל.

המספרים שלך ככל הנראה נמוכים, במספרים גבוהים יותר המחיר קופץ גם מעל 1000 בקלות.

ובלי קשר, לא הייתי מחפש את ההכי זול במשקפיים. בכל זאת אלה העיניים שלך.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...