אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,393 נושאים בפורום הזה
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אז מי שהכיר מלפני כמה שנים ועד לא ממזמן פעל בטלגרם ובווטסאפ ערוץ שבכל בוקר היה שולח את כל עיתוני ישראל של אותו יום בפורמט PDF היישר לנייד. עקב מלחמת זכויות יוצרים הערוץ נסגר ופעילותו הופסקה. אני הייתי רגיל בכל בוקר להכנס לערוץ ולהוריד את כלכליסט ודה מרקר של אותו יום ולקרוא אותם, מאז שהערוץ נסגר חיפשתי דרך להמשיך ולקבל את העיתונים האלו בפורמט PDF לנייד ואני מוכן לשלם עבור כך, עשיתי מינוי גם לכלכליסט וגם לדה מרקר אבל אף אחד מהם לא מספק את העיתון בPDF, כלכליסט עד פתח הבית ודה מרקר במהדורה הדיגיטלית אפשר לקרוא באתר את העיתון של אותו יום, שניהם מאוד לא נוחים. האם מישהו מכיר דרך לקבל את העיתונים הללו בPDF או לחילופין ערוץ עיתונים חדש? תודה.
הודעה אחרונה מאת ANUTKK, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 536 צפיות
בניתי בסוף הקיץ האחרון ספסל גינה מעץ אורן. לאחר הבניה צבעתי אותו עם שמן איכותי לחדירה עמוקה של חברת flood. לאחר החורף וללא שמש ישירה עליו העץ החל להשחיר מאין פטריות/עובש מצ"ב תמונות. אשמח אם מישהו נתקל בתופעה ומה הסיבה שיכולה לגרום לזה לקרות. בנוסף, כיצד ניתן לטפל בזה ולמנוע מזה לחזור בעתיד. ניסיתי לנקות עם מים ואקונומיקה והפיגמנט השחור עדיין קיים למרות שירד מעט. כיצד ממליצים לי להתקדם מפה? ישנם חומרים לחידוש עץ? או למרוח שמן מחדש ואח"כ לכה? אשמח לעצות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת hans, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 501 צפיות
מחפש משהו שיוכל לשמש את הילדה שלי בת כמעט 5 ואולי מעט גם אותי. מה שחשוב לי זה שלא יהיה דיליי וכמובן עלות מול תועלת, לא משהו יקר מידי אבל גם משהו שכן ימחיש את החוויה ולא יהיה סתם משהו שיבאס בכלל להשתמש בו. החיבור כרגע לאקסבוקס 360 ישן אבל לא שולל רכישה של אקסבוקס חדש. Sent from my MI 9 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, בצל הקורונה, בראשון הקרוב מתחילים שיפוץ בדירה שקנינו שחלק ממנו זה שיפוץ נרחב בחשמל ובמיקומים שלו. חלק מהשיפוץ הוא הכנה למערכת ק"ב. האדריכלית שמלווה אותנו מאוד מתעקשת למקם את הטלויזיה והרמקולים הקדמיים (כולל הסאב) בקיר המשותף עם חדר השינה של הילד, שזהו גם הקיר שצמוד למיטה שלו. אני מאוד חושש שבערבים כאשר הילד ישן ונראה טלויזיה/סרט/נטפליקס יהיה לו הד ורעש מהקיר. מה אתם חושבים? כדאי להחליף לקיר השני (הארוך)? תודה ורק בריאות
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 829 צפיות
התבקשתי לברר עבור חיילת צעירה לגבי המכשיר הזה: https://us.happyskinco.com/ אמרתי לה מייד: כן בטח... יש לי היכן לברר עליו... 😶 ובכן, השאלות הן לגבי: קודם כל הבטיחות: האם כלי כזה בטוח לשימוש ביתי, יומיומי וכו'? האם אכן יעיל? יש מכשירים מוצלחים יותר? מה הגברות רוכשות כיום בנושא? ממש אין לי מושג קלוש בנושא, אז מאד אשמח ואודה אם תבררו אצל הגברות שלכן, מי שיש לה כמובן מכשיר כזה/זהה, לייזר. תודה רבה מראש מנציגה עסוקה של כוחות הבטחון.
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום שנה שעברה בגשם הראשון החלה רטיבות בתוך הבית מתחת לחלון המצורף בתמונה (החלון פונה לצד דרום וחשוף לגשמים חזקים) נבדקו כל הגומיות ונעשה איטום חיצוני של מסגרת החלון האיטום לא פתר את הבעיה,לאחר מכן עשיתי איטום של כמה חורים קטנים בפלטת שיש אופקית שנמצאת בחלק התחתון החיצוני של עדן החלון,גודל הפלטה 50ס"מ על 30 ,(מצורפת תמונה)הרטיבות פסקה לכל החורף שעבר וגם עד לתחילת השבוע הנוכחי שבוא חזרה.הפלטת שיש הזו דיי עבה אבל מלאת חריצים וחורים קטנים..מישהו יכול להמליץ על פתרון לאיטום הפלטה ? דבק שיש ממתקלף דיי מהר מעדיף פתרון לטווח ארוך. תודה
הודעה אחרונה מאת blackpolo, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 708 צפיות
היי חברים, יש לי הארד דיסק SSD תקול שלא ניתן להתחבר אליו. הוצאתי אותו מהמחשב הישן במטרה להוציא ממנו חומר למחשב החדש. כרגע הוא מתחבר באמצעות USB למחשב החדש ומערכת ההפעלה לא מזהה אותו, יש לו כנראה כמה אזורים דפוקים שלא נותנים לקרוא את המידע במלואו. ניסיתי למצוא איזה תוכנה שעוברת על החומר ומוציאה משם אחרי תיקון את החומר. ניסיתי להיעזר בנ"ל: EaseUS Data Recovery W Minitool power data recovery Wondershare Recoverit Dokan Library כולם לא ממש עשו את העבודה לצערי, השאלה האם מישהו מכיר תוכנה טובה וחינמית שתעשה את העבודה ?
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 20.5 אלף צפיות
שלום לכולם! המכונה בת פחות משנתיים האחריות נגמרה (יש 10 שנים אחריול על המנוע) ולאחרונה היא פשוט נתקעת לקראת סיום הכביסה היא נתקעת והזמן לא יורד אחורה, והמכונה פשוט לא מבצעת סחיטה. פתחתי את הפילטר וביצעתי ניקוי, ניסיתי גם תכנית כביסה אחרת, ניסיתי להוריד קצת מהמכמות של הכביסה אבל כלום לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?.
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי פריטים בחו"ל ושילחתי אותם באמצעות פדקס. המשלוח הקודם כלל חיוב לא הגיוני ע"י פדקס ולאחר דין הדברים נתנו לי הנחה שלמורת רוחי השלמתי איתה. במשלוח הנוכחי החלטתי להתעקש ולהבין בפרוטרוט את החיוב הנדרש. המוצר שהזמנתי הוא רדיאטור/קולר/מצנן לרכב בעלות של $92 + משלוח לארץ $52 .להל"ן הרכישה שלי : http://www.ebay.com/itm/360449969377?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 המוכר החליט להגדיל ראש ולשלח באמצעות פדקס . להל"ן המעקב לחבילה : http://www.fedex.com/Tracking?tracknumbers=798881463271&cntry_code=us&language=english&clienttype=ivother& החבילה אכן הגיעה במהירות ובזריזות לארץ לאחר מס' ימים התקשרה נצי…
הודעה אחרונה מאת erezgur, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 520 צפיות
כן הכותרת לא הכי אינפורמטיבית סליחה. אבל זה נושא מאוד מורכב ואנסה לפשט את זה כמה שיותר: כבר תקופה אני עוסק בסוג של שיווק דיגיטלי מה שאני עושה בפועל זה עוזר לאנשים למצוא את מה שהכי מתאים להם דרך האינטרנט כלומר בסדר כרונולוגי זה עובד ככה: א. אצל הלקוח מתעורר צורך כלשהו בשירות או מוצר מסוים למשל בו נגיד שאתם צריכים לרכוש טלוויזיה ב. הלקוח מתחיל לחקור באינטרנט איזו בחירה עליו בדיוק לעשות כי קיימות הרבה אופציות בשוק לדוגמה אם אתם בוחרים טלוויזיה אתם מתחילים לקרוא ביקורות ולהשוות דגמים ומחירים ג. זה השלב שבו אני מתערב אני אני מציג ללקוח מודעה שמציעה לו לעבור שאלון עם מספר שאלות שיעזור לאפיין את הצרכים שלו ואז מציע לו את המוצר\שירות שעונה על הצרכים שלו. בפועל איך זה …
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
נפתחים בפורום המון שירשורים בנושאי אחזקת הבית, גם אני פתחתי כמה כאלו ותמיד קיבלתי הסברים והדרכה מצויינים שבחלק גדול מהמקרים עזרו לי לפתור את התקלה. החלטתי לעלות תיעוד של תיקון קטן במכונת כביסה, שיישב על עמוס...יתכן שמישהו יוכל להיעזר בזה בעתיד. מכונת כביסה פתח קידמי 6 קילו אלקטרולוקס, מודל 2009. ראיתי מים על הרצפה מתחת למכונה. פתחתי את הגב של המכונה - 6 ברגים עם ראש משושה 7 מ"מ, הפעלתי אותה על ריק והתחלתי להסתכל עם פנס. ראיתי טפטוף ממקום שמסומן בתמונה. זה קצת ביאס אותי, היה נראה שזה מהתוף. ייבשתי את המקום והרצתי עוד כביסה על ריק. ואז שמתי לב שאחרי שהמכונה מסיימת את מילוי המי…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 647 צפיות
שלום חברים/חברות. לאחר שנדפק הארד דיסק במחשב ,הותקן בהארד דיסק החדש "ווינדוס 7". מאז אין אפשרות לראות תמונות בלוח יד 2 ,ומן הסתם באתרים נוספים.(יש סמל של תמונה קטנה עם קפל בפינה"}. התופעה הזו קורית בשני דפדפנים (כרום ואקספלורר). ביצעתי אינספור השוואות בין המחשב הנייד השני שעליו מותקן ווינדוס 7 ,החל מהדפדפנים ,אבטחה ועוד ,וטרם עליתי על הבעיה. דבר נוסף ששמתי לב אליו ,שבמחשב הבעייתי ,אתר יד 2 אינו מאובטח ,שלא כמו בנייד ,אף על פי ששני הדפדפנים בשני המחשבים מעודכנים ועם אותם נתונים בדיוק. ביטול ad blocker לא פתר את התופעה. מדוע במחשב אחד ,האתר אינו מאובטח ובשני כן ? האם יש קשר ? רעיונות יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 600 צפיות
במסגרת שיעמום הקורונה, שוטטתי בגוגל Earth. הרבה זמן לא עשיתי זאת. אם תיכנסו לקישור הזה: https://www.google.com/maps/@56.0196102,-116.0817889,98349m/data=!3m1!1e3 תגלו שאזור של אלפי ק"מ ריבועיים (אולי אני מגזים, וזה מאות ק"מ) מרושת בשבילים שמוליכים אל אתרים או מקומות ללא עצים. תגדילו את הרזולוציה ותגלו מאות כאלה. מצד שני הרזולוציה חסומה מרמה מסוימת והלאה. כמובן שההנחה היא שמדובר במתקנים הקשורים לבטחון קנדה, אבל מהם? מאות כאלה? לשם מה? כל האזור שבין פיס ריבר ועד מזרחית ל- red earth creek. כל ספקולציה או ידע - יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
- 10 עוקבים
- 14 תגובות
- 810 צפיות
הבחור פעיל וחסר סבלנות והבת שלי דורשת פתרון. ראיתי שיש כאלו המודדים באוזן (אבל דורשים החלפה של מסנן חד פעמי) ויש מהירים למצח. יש לחברים הנכבדים כאן ניסיון עם המכשירים האלה והמלצות ?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 28 תגובות
- 9 אלף צפיות
לפני כשבוע רכשנו מייבש כביסה מתוצרת א.א.ג. מחנות ברעננה. קנינו מייבש מיבוא חליפי על ידי היבואן י. שלום כי המחיר היה נמוך במאות שקלים מזה של היבואן הרשמי. הודיעו לנו שהמייבש יגיע (הגיע) ביום חמישי (שעבר) בין השעות 10 בבוקר ל-4 אחרי הצהרים (6 שעות!!!). בתגובה על מחאתנו על משך הזמן התבקשנו להתקשר ב-10 בבוקר, לקבל את מספר הטלפון של הנהג ולתאם איתו. התקשרתי ב-10 בבוקר, קיבלתי את מספר הטלפון של הנהג והתקשרתי אליו. הוא אמר שהוא מעמיס את הסחורה ויחזור אלי אחרי שעה. הוא לא חזר אלי, ולכן התקשרתי אליו בסביבות 2 בצהרים. הוא אמר שיגיע אחרי חמש. בסופו של דבר הוא הגיע אלי בשש וחצי בערב, אחרי המתנה של 8 וחצי שעות. בדקתי באינטרנט והתברר לי שיש "חוק המשלוחים" שלפיו מי שממתין …
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 641 צפיות
אהלן! למישהו יש אפשרות לשלוח הזמנה לאתר HeBits? אשמח לקבל הזמנה למייל [email protected] תודה! Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת iAmital, -
יש לי מחשב בן חמש שנים אם יש מישהו שיכול לעזור לי בלבדוק אם אפשר לשדרג חלקים או אם זה כדאי שימוש לגיימינג בקטנה אשמח להודעה פרטית .
הודעה אחרונה מאת קראנק, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 547 צפיות
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שלמרות שהשעון שבת של הדוד נמצא על מצב OFF, שומעים את הגלגלי שיניים בפנים נעים. הבנתי שיכול להיות שדבר זה מעיד על כך שהוא קרב לסופו. במהלך השבוע שעבר, הייתה גם פעם שהדלקנו את הדוד והנורה לא נדלקה כמו שצריך (אולי חברה שלי לחצה לא עד הסוף? לא יודע). בגלל משבר הקורונה, אני לא רואה את עצמי מזמין איש מקצוע בזמן הקרוב. השאלות שלי הן: האם בעיות שכאלו בשעון שבת יכולות לגרום בעיות בדוד: נניח שהדוד פתאום יפעל כל הזמן, מבלי שנדע, ואז גם הדוד יפגע וגם הכיס. האם העובדה שהשעון עובד, גם כאשר הוא כבוי זה דבר שהוא הגיוני? או שמע, יש איזו זליגת זרם אשר מפעילה אותו?. תודה רבה וחג שמח אנשים!
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שאלה מפגרת אבל חייב לשאול כשאני נוהג בכביש ארבעים בקטע מסויים יש ירידה לשבילי אספלט מימין ומשמאל שנקראים רפאל צפון ודרום. מה היעוד של השבילים? לאן מובילים והאם הם בשימוש אזרחי או צבאי? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
-
- 5 עוקבים
- 3 תגובות
- 700 צפיות
נתקלתי במבצע הנ"ל משיטוט קצר באינטרנט, https://www.lastprice.co.il/p/36322915/גריל-גז-3-מבערים-Australia-Chef/Australia-Chef-Sydney לא מחפש משהו יקר ורצוי מתחת ל 1,000 ש"ח. האם מישהו מכיר את המוצר/החברה הנ"ל ויכול להמליץ? בנוסף, האם הטעם של הבשר לא יוצא בדומה לכזה שסתם מכינים על מחבת ויש מה להשוות בכלל לבין מנגל רגיל עם פחמים?
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
מהיכן ניתן להוריד ברשת? אני יודע שניתן לרכוש בעלות מינימלית בהרבה מקומות אבל אני רוצה לנסות קודם להוריד לבד.. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 796 צפיות
אז ככה, חמישה כרטיסי טיסה לארה"ב לסוף יולי. נרכשו מלופטהנזה, עם אפשרות להחזר חלקי ויש גם ביטוח ביטול טיסה. כמה גורמים להתלבטות: 1. האם יהיה ניתן לטוס בכלל? ואם כן, האם יש טעם לטוס, כשכנראה אפשרויות הבילוי יהיו מוגבלות? כרגע הנטיה שלי היא לבטל. 2. אין עדיין ויזות. פעמיים קבעתי תור לשגרירות, ופעמיים הוא בוטל. כרגע יש תור לאמצע מאי, עם סיכוי שגם הוא יבוטל. 3. אם אני מחכה שהטיסה תתבטל, אז לכאורה אני זכאי להחזר מלא, אבל אני רואה בפייסבוק אנשים שמתקשים לקבל החזר. במקרה כזה, גם מתבטלת האופציה לפיצוי מהביטוח (תקף רק אם אני מבטל). 4. נניח שאני רוצה לבטל. החברה הסירה את האפשרות לבטל טיסה דרך האתר (אני לא מוצא אפשרות כזו). במקום זה הם רק מציעים דחיית הט…
הודעה אחרונה מאת nepet, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 712 צפיות
אהלן, בביתי תנור דה דיטריך דגם שקר כלשהו doe705xj שמסתבר שזה בכלל סאוטר או פלטפורמה זהה ליצרן אירופאי ובוא שים מדבקה של מה שבא לך. הגומיה כבר בסוף חייה. מבירור קצר, מספר החלק הוא 74X2460 והוא עולה הון! מצאתי ב269 ש״ח והכי זול הוא ב189 שקלים בלי דמי משלוח. מישהו מכיר טכנאי תנורים או חנות חלפים זולה ככל הניתן. התנור הוא של בעלת הבית ולא שלי ולכן מבקש פיתרון זול. תודה, מועדים לשמחה ורק בריאות!
הודעה אחרונה מאת מה רע בשביט?, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי, האחיינים (גיל 9-12) קבלו חתול במתנה. הפלוס הראשון-משחקים עם הגור (בן חודש וחצי) ולא תקועים כל הזמן בטלפון :) אני רוצה לעזור להם במציאת מידע נרחב ככל הניתן אודות חתולים בכלל והסקוטיש סטרייט בפרט. מדובר בחיית מחמד ראשונה בבית-אין כל ניסיון קודם. כל מידע (יותר נכון ,מקור מידע) אותו אעביר אודות אופן הגידול יתקבל בשמחה. מהמעט שהצלחתי למצוא-מדובר בחתול ביתי , רגוע שאוהב ילדים. מצרף תמונה של הגור החמוד (עדיין אין לו שם ). תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חג שמח לכולם! בשלב ראשון, מבשלים במשך כחצי שעה את העצמות, התבלינים והירקות. אחרי זה שמים בציר את הקציצות והדגים הממולאים . רציתי לשאול, כמה זמן צריך לבשל את הקציצות והדגים בציר? קראתי כמה מתכונים והזמני בישול משתנים בין 40 דקות לשעתיים וחצי... שאלה נוספת, באיזה תבלינים אתם משתמשים ובאיזה כמות?
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
בחור בחל"ת. צריך כסף יש לו את כספי הפנסיה. יכול למשוך אותם?
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 974 צפיות
שלום, ככל הנראה אאלץ לוותר על הרישיון לתקופה הקרובה. אני צריך דרך להמשיך להתנייד, וחשבתי על אופניים חשמליים כאופציה, אבל ראיתי אפשרות נוספת - טרקטורון חשמלי. מדובר על כלים עם בטריות דומות לאלו של אופניים חשמליים (48/60 וולט) ותהיתי אם יש למישהו ניסיון עם כלי כזה - מה הטווח שלהם, לאיזה מהירות אפשר להגיע איתם, אם יש חברות מומלצות ומה בנושא החוקיות - האם מותר לנסוע איתם חופשי בכבישים עירוניים? תודה רבה ופסח שמח לכולם! Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
המלצה קטנה לסגר למנויים ב- Yes - התוכנית "Flipping Bangers" או בשם הישראלי "מגרוטאה למציאה":
מאת shlomi6280- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברים, תקופת הסגר לא פסחה גם עלי וגם אני כשכיר וכסטודנט, מוצא עצמי בבית בלי יותר מדי מעש. לאחר שיטוט ב- VOD ב- Yes הבחנתי בתוכנית מאוד נחמדה שבה זוג חברים מכונאים ואוהבי מכוניות בשם גאס ו-וויל מבריטניה רוכש מכוניות מאקזמפלרים מאוד לא רצויים ולא פופולריים, משקם אותן, מתקן אותן- לעיתים בעבודה אגרסיבית ולעיתים פחות ומוכר אותן ובכך עושה את הקופה שלו שלפעמים גבוהה ולפעמים שלא. אני מתאר לעצמי שלא מעט מכם מכירים את התוכנית אך לאלה המעוניינים לראות את התוכנית ולא הכירו ולא ראו- לא אגלה לכם את המכוניות שמופיעות בתוכנית (לא מדובר ברכבי על או משהו אך קלאסיקות מדהימות בעיני), רק אמליץ על התוכנית ואוסיף שמאוד מהנה לראות את ה…
הודעה אחרונה מאת shlomi6280, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 499 צפיות
חג שמח, מתוך שיעמום, כנראה יוטיוב זיהה את דפוס הצפייה שלי והמליץ לי על כל מיני סירטוני Will It Start למיניהם שלא הכרתי. מדובר על סירטונים שאנשים מצלמים את עצמם מוצאים בעיקר כלי צמ"ה ומשאיות נטושות לאחר שלא הניעו אותם עשרות שנים בדר"כ, ואז באמצעים בסיסיים יחסית מצליחים להניע את הכלי, לקחת אותו אליהם ולבצע טיפול מעמיק יותר, חלקם גם מבצעים שיחזור מלא. יש כמה סירטונים שממש אהבתי - צירפתי קישורים. אם מצאתם סירטונים מעניינים - צרפו אותם בתגובות. שלומות! חלק 1 - מוצא את הכלי ביער, מניע אותו ולוקח אותו אליו. חלק 2 - עובד בחווה חלק 3 - עובד בחווה חלק 4 - מבצע טיפול חלק 5 - מבצע תיקונים בזרוע נ.ב 1 - התפלאת…
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
חברים, הורי מחוברים לאינטרנט דרך תשתיית הכבלים של הוט עם מודם תוצרת ARRIS TM602A והספק נטוויז'ין. היום הם מחוברים במהירות של 30MB. השאלה האם לשם שידרוג מהירות הגלישה ל-100MB המודם תומך במהירות זו ?
הודעה אחרונה מאת מרק10,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,001 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- santiago
- davemustaine87
- D4K
- Matanb1998
- vigi
- אהרן ג
- zaf
- mikk
- פאר האורה
- מחכה
- FROGIE
- amit54