Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שאלה למומחים בבישול גפילטע פיש


דניאל1983
שימו לב! השרשור הזה בן 1472 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חג שמח לכולם!

בשלב ראשון, מבשלים במשך כחצי שעה את העצמות, התבלינים והירקות.

אחרי זה שמים בציר את הקציצות והדגים הממולאים .

רציתי לשאול, כמה זמן צריך לבשל את הקציצות והדגים בציר?

קראתי כמה מתכונים והזמני בישול משתנים בין 40 דקות לשעתיים וחצי... 

שאלה נוספת, באיזה תבלינים אתם משתמשים ובאיזה כמות? 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Night Driver כתב:

ושאלת המשך,

 

כמה זמן אחר כך זה מחזיק מעמד במקרר עד שאפשר לזרוק את זה.

אצלי זה כבר שבוע..

אני חושב שעם הזמן זה נהיה אפילו יותר טעים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש גם גפילטע מוכן בצנצנות (יש כאלה שמתים על זה).

נראה כמו החיות בחדר טבע, בבית הספר, ששמורות בצנצנות מלאות פורמלין לתצוגה.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זמן בישול בין 30 דקות ל - 40 דקות. בסוף הבישול להשאיר מכוסה עוד חצי שעה. 

 

תבלינים בסיסיים, מלח, פלפל לבן או שחור סוכר. 

כמויות, לקילו דג נקי בערך כף וחצי סוכר, כף מלח, בין חצי כפית לכפית פלפל. כל הכמויות משתנות לפי העדפת טעם. כלומר, מי שאוהב מתוק, מוסיף סוכר. מי שאוהב חריף, כנ"ל.

 

בהצלחה.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...