Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת כביסה "נתקעת" ולא מבצעת סחיטה LG F1008xm

itamarg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

המכונה בת פחות משנתיים האחריות נגמרה (יש 10 שנים אחריול על המנוע) ולאחרונה היא פשוט נתקעת לקראת סיום הכביסה היא נתקעת והזמן לא יורד אחורה, והמכונה פשוט לא מבצעת סחיטה.

פתחתי את הפילטר וביצעתי ניקוי, ניסיתי גם תכנית כביסה אחרת, ניסיתי להוריד קצת מהמכמות של הכביסה אבל כלום לא עזר.

מה יכולה להיות הבעיה?.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדרך כלל כרטיס אלקטרוני גמור. מכיר את המכונות האלו בקרוב. דווקא אוהב

את המותג. אבל כמו כל דבר אלקטרוני הם רגישים ללחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא זוכר במדויק וזה תלוי בסוג המכונה/כרטיס. זה היה משהו בסביבות 450/400 ש"ח כולל עבודה.

ראיתי גם מצבים (בעבודה) שהמכונה הייתה מושבתת עקב מחיר גבוה עבור כרטיס שאינו כדאי.(עדיף לרכוש חדשה) ככה שכל מקרה לגופו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המים יוצאים אבל לפעמים נישאר קצת בתוף. לפעמים היא עובדת כמו שצריך ולפעמים נץקעת בימים האחרונים זה החמיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חייב להבהיר שאני לא טכנאי מכונות. מה שאני כותב זה רק על פי מה שחוויתי עם המכונה. (בעבודה שלי יש 3 מכונות של LG) תמיד מומלץ להתייעץ עם בעל מקצוע מוסמך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם נשארים מים לפעמים,תבדוק שבאמת שום צינור לא סתום במכונה,החל מהצינור שמתחבר למשאבה ,תבדוק שאין שום גורם שמפריע למשאבה לעבוד בצורה תקינה,אם שם הכל תקין,תפנה לצינור השחור שמחבר בין התוף לאיזור המשאבה,כנראה שיש שם משהו שיוצר סתימה חלקית,בתוך הצינור השחור הזה,הוא עבה יחסית צריך להיות כדור(כן כן כדור)בלבד ולא שום גורם זר אחר שנקלע לשם,כגון גרב,או כל פריט קטן אחר.

כמובן שאם יש לך ידע טכני,אתה יכול לעשות זאת לבד,במידה ולא,תפנה לטכנאי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון: הזמנו טכנאי וביקשנו שיגיע דחוף ואכן היגיע. הוא בדק את המכונה הפעיל אותה ללא בגדים והיא עבדה ללא בעיה.

בדק כמובן את הפילטר ואמר שהוא לא רואה בעיה. הבאנו את סל הכביסה שלא נסחטה כראוי והוא אמר שלדעתו יש בעיה של איזון מכיוון שהייתה שם שמיכה קטנה והיא מפרה את האיזון של המכונה ולכן היא נתקעת. הכנסנו שוב את הכביסה ללא השמיכה ואכן היא עבדה ללא בעיה מהשלב שהיא לוקחת מים ומרטיבה את הבגדים ועד לסחיטה.

הוא אמר שהוא לא רואה בעיה ולכן לא רוצה להחליף סתם משהו ולכן אמר לנו להשתדל לא לערבב שמיכות או דברים גדולים עם בגדים קטנים. לקח 200 שקל ונסע לשלום.

אני מקווה שבאמת לא מדובר בתקלה ורק באיזון כמו שהוא אמר (המכונה גם הייתה רועדת המון אז הוא כיוון את הרגלית שלה ועכשיו היא לא רועדת בכלל והרבה יותר שקטה והוא גם אמר שאולי זה גם קשור שהיו לה המון ויברציות וזה שיבש אותה).

בנוסף הוא אמר שאם התקלה מתרחשת שוב במקרה ואין שמיכות להוציא מהחשמל לחכות כמה דקות ולהחזיר שוב לחשמל.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכונת כביסה יודעת לזהות סוג בדים? זה לא אמור להיות לפי משקל?

מקווה שדבריו נכונים? וזו הבעיה באמת - כי זה נשמע מעט חסר היגיון. (אבל אולי יש משהו שאנחנו לא יודעים) תעדכן בהמשך, מעניין לדעת מה התפתח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פתחתי את החוברת של המכונה והאמת שיש שם תחת "פתרון תקלות" שאם יש שגיאה ue בתצוגה צריך להוציא את הבגדים ולסדר אותם מחדש במכונה כדי שיהיה איזון, זה אמנם לא השגיאה שהופיעה לנו הפעם אבל לך תדע עם כל האלקטרוניקה הזו...הוא טען שבגלל שהשמיכה כבדה יותר מהבגדים האחרים זה יוצר חוסר איזון במכונה ולטענתו ככה זה במכונות החדשות.

אגב מקודם הסתיימה עוד כביסה והכל היה תקין היו רק בגדים...הלוואי וזה הפתרון...

עריכה אחרונה על ידי itamarg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הלוואי.

בסה"כ LG מייצרת מכונות כביסה טובות לדעתי. במיוחד בשנים האחרונות. (בהתחלה היו להם, עד שהם למדו) אני רוצה לרכוש אחת חדשה לבית. אבל לא סגור על סוג המותג עדיין. (מעט התלבטויות)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן, פריטים כמו שמיכה צריכים להיות מעורבבים עם פריטים "בקטגוריה שלה" מבחינת משקל. גם ג'ינסים לעיתים יכול לגרום לבעיות בחלק מהמכונות, זה פשוט מפר את האיזון (בסחיטה, כן ?) ובשלב שבו המכונה בודקת איזון (לפני הסחיטה) יש מקרים בהם ניתן להרגיש ברעידות חזקות מתי שאין איזון בפריטים.

היה לי מקרה דומה שהכנסתי רק שמיכה למכונה, והיא גרמה לבעיה של איזון (נצמדה לצד מסויים של התוף ולא "התפרסה" על כולו) . לא זוכר אם היה לי קוד UE או EU אבל היה משהו.

מדובר במכונה של LG בקיבולת "7 קג" שעובדת כאן כבר כמה שנים (מעולה ומאוד מרוצים ממנה).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי תופעה דומה עם מכונת בוש (פתח עליון) כבת שנתיים. בד"כ כאשר יש פריטים כבדים כמו שמיכה או ציפה. התקלה היא שהמכונה מגיעה לסיום התוכנית, אולם הסחיטה לא מספקת. בדרך כלל במצב הזה אני מוציא את הפריט הכבד ומפעיל את המכונה בתוכנית של סחיטה ושאיבה עם הפריטים הקלים, ואחרי סיום תוכנית זו (16 דקות) חוזר עליה עם הפריט הכבד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...