Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע רכשנו מייבש כביסה מתוצרת א.א.ג. מחנות ברעננה.

קנינו מייבש מיבוא חליפי על ידי היבואן י. שלום כי המחיר היה נמוך במאות שקלים מזה של היבואן הרשמי.

הודיעו לנו שהמייבש יגיע (הגיע) ביום חמישי (שעבר) בין השעות 10 בבוקר ל-4 אחרי הצהרים (6 שעות!!!).

בתגובה על מחאתנו על משך הזמן התבקשנו להתקשר ב-10 בבוקר, לקבל את מספר הטלפון של הנהג ולתאם איתו.

התקשרתי ב-10 בבוקר, קיבלתי את מספר הטלפון של הנהג והתקשרתי אליו. הוא אמר שהוא מעמיס את הסחורה ויחזור אלי אחרי שעה.

הוא לא חזר אלי, ולכן התקשרתי אליו בסביבות 2 בצהרים. הוא אמר שיגיע אחרי חמש.

בסופו של דבר הוא הגיע אלי בשש וחצי בערב, אחרי המתנה של 8 וחצי שעות.

בדקתי באינטרנט והתברר לי שיש "חוק המשלוחים" שלפיו מי שממתין יותר משעה אחרי פרק הזמן שנקבע יפוצה ב-300 ש"ח ללא הוכחת נזק, ומי שממתין יותר משעתיים יפוצה ב-600 ש"ח.

הבוקר התקשרתי ליבואן והנציגה שלו אמרה לי: "ככה זה במשלוחים"...

אנחנו נשקול את צעדינו ונראה שנתלונן ברשות להגנת הצרכן.

אני מציע לכם לשקול טוב טוב אם לקנות מוצרים המיובאים על ידי י. שלום.

יום טוב לכולם.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

לדעתי האישית, מהומה על לא מאומה, נתנו לך את הטלפון של הנהג, אמר שיגיע אחרי 5, הגיע ב 6 וחצי.

זה לא שאמרו 8-10 בבוקר ובאו ב 6 וחצי בערב.

אבל כאמור, רק דעתי האישית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

דעתי זהה. לא הייתי עושה מזה רעש בטח לא מפרסם את זה.

יותר חשוב שהמוצר יהיה תקין, ועם שירות במידה ותזדקק לו. (מקווה שלא)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

אם אתה מרגיש שנפגעת בגלל ההתנהלות של העסק הזה תתבע בתביעות קטנות, הליך קל ומהיר ואם תזכה, הפירסום של פסק הדין יעשה לעסק הזה הרבה יותר נזק מהפירסום השלילי שאתה מנסה לעשות לו כאן.

פורסם

יתרה ממה שכבר אמרו, אני אפילו לא יודע אם הזעם שלך צריך להיות מופנה בכלל כלפי היבואן ולא כלפי חברות המשלוחים, או רחמנא ליצלן השליח הספציפי עצמו שקובע לעצמו את הלו"ז. יש סיכוי טוב שתזמין שוב את אותו מוצר, מאותה חנות, ויגידו לך שהוא יגיע באותן שעות, והוא יגיע אליך ב-10 ורבע בבוקר כי השליח החליט הפעם דווקא להתחיל את הסיבוב מאצלך.

• רעיון טוב! 1

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מי.שלום קניתי המון מוצרים בשנים האחרונות מאז היבוא

המקביל,

מעולם לא היתה בעיה איתם,

גם אני מציע להבליג,

תהנה מהרכישה זה הכי חשוב.

פורסם

איפה בדיוק קראת על ״חוק המשלוחים״? אני לא מכיר חוק כזה. יש את ״חוק הטכנאים״ אבל הוא לא תקף במקרה שלך, רק לגבי תיאום טכנאי.

פורסם

מה יהיה עם השיימינג המדומה הזה? כל אחד קם בבוקר עם רצח ונקמה בעייניים והולך לרשת להפיל אימפריות.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה לא קשור ליבואן י.שלום או כל יבואן אחר.

היבואנים מאחסנים את הסחורות שלהם במחסנים גדולים של חברות הובלה, וכאשר אתה מבקש משלוח של המוצר הבייתה, המוצר הזה מגיע מהמחסן של חברת ההובלת במשאית שלהם ונהג שלהם (או קבלן משנה), כאשר מי שמדבר איתך בטלפון זו לרוב מתאמת של חברת ההובלה ולאחר מכן באותו יום זה הנהג, לכל חברה יש גם את הנורמות שלה מבחינת התנאים של האספקה, יש כאלו שדורשות ממך גם להיות בין-8 ל-16 עם שעה התראה מראש שהנהג מגיע.

כל בעיה בשרשרת האספקה הזאת צריכה להיות כלפי חברת ההובלה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

קניתי כבר כמה פעמים מהמשרדים שלהם בתל אביב.

הם לא נותנים שרות מלא שיבואנים אחרים נותנים אבל הם מיבאים מוצרים איכותיים, מחירים טובים ואספתי לבד אז לא שילמתי משלוח.

אייל

פורסם

אתה מתלונן על אספקה? חכה שחס וחלילה תצטרך לממש אחריות אצל י.שלום.

עדיף להשלים עם זה מעכשיו שאין אחריות, ככה יהיה לך יותר קל נפשית אחרכך

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בכל נושא היבוא המקביל של מוצרי חשמל חשוב להבין מראש שמחיר הקניה הוא זול משמעותית אבל בשעת תקלה/מימוש אחריות...חייך, אכלת אותה.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
למה אתה פונה לי שלום ולא לחנות ממנה קנית אשר היא אחראית על אספקת המוצר ?

זה לא קשור ליבואן י.שלום או כל יבואן אחר.

היבואנים מאחסנים את הסחורות שלהם במחסנים גדולים של חברות הובלה, וכאשר אתה מבקש משלוח של המוצר הבייתה, המוצר הזה מגיע מהמחסן של חברת ההובלת במשאית שלהם ונהג שלהם (או קבלן משנה), כאשר מי שמדבר איתך בטלפון זו לרוב מתאמת של חברת ההובלה ולאחר מכן באותו יום זה הנהג, לכל חברה יש גם את הנורמות שלה מבחינת התנאים של האספקה, יש כאלו שדורשות ממך גם להיות בין-8 ל-16 עם שעה התראה מראש שהנהג מגיע.

כל בעיה בשרשרת האספקה הזאת צריכה להיות כלפי חברת ההובלה.

אני לא מבין את הקטע בלבוא לתלונות לחברת משלוחים.

הלקוח לא בקשר עם חברת המשלוחים, הוא לקוח של י. שלום, הוא משלם להם.

הם בחרו להשתמש בשירותים שלהם אז שיקחו אחריות על פאשלות שלהם, אותי כצרכן לא מעניין איך תביאו.

זה פשוט זריקת אחריות כל הקטע הזה.

גילוי נאות: גם אני נכוותי מחברת משלוחים לא מזמן ופירסמתי פוסט לגבי זה.

לפות"ש אני מבין את העצבים אבל זה לא שווה את זה, לדעתי אין יותר מידי מה לעשות עם זה היום.

• תוכן חדש...