אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,392 נושאים בפורום הזה
-
- 10 עוקבים
- 28 תגובות
- 4 אלף צפיות
שוקל לקנות קונסולה למשחקי רטרו זקוק לחיבור HDMI לטלוויזיה הקונסולה אמורה לשבת בתוך ארונית טלוויזיה סגורה ולכן צריך שלטים אלחוטיים (רדיו ולא IR) בשביל לשמור על שלום בית הקונסולה צריכה להיות עם שני שלטים ומשחקים שיאפשרו משחק של שני שחקנים חושב על הקונסולה הזו: https://www.aliexpress.com/item/32903532059.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3da01efadY8QZi&algo_pvid=9b9792f8-db0c-49be-a1d4-041a92110285&algo_expid=9b9792f8-db0c-49be-a1d4-041a92110285-6&btsid=0ab50a5715875711714844120e8552&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ אם התנסיתם איתה אשמח להמלצות / דיס המלצות אם לא, ויש לכם המלצות לקונסולה …
הודעה אחרונה מאת מרטין מקפליי, -
- 11 עוקבים
- 27 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום התחלתי ללמוד לבד בניית אתרי אינטרנט. מתעסק להתחלה עם html וCSS יש אתרים מומלצים שמקיף ידע כמה שיותר בבניית אתר ועיצובו? כמו שלמדים בקורסים של הfull stack? וחינמים באנגלית/עברית לא משנה כול כך. תודה.
הודעה אחרונה מאת maxcher, -
- 5 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני רוכש הרבה באינטרנט יש לי כרגע חשבון דולרי ושקלי ואני פשוט קונה דולרים כל כמה זמן אבל זה עולה לי עמלת פעולה +המרה השאלה היא אם המרה מיידית באמצעות הבנק-כרטיס אשראי יותר משתלמת ודורשת פחות התעסקות
הודעה אחרונה מאת garicho, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 507 צפיות
שלום לכולם, בקרוב מזמינים מטבח וכבר עכשיו רוצים לדעת את המידות של מוצרי החשמל. המטבח די גדול, אז חשבנו ללכת על מקרר 120, בנוסף נרכוש תנור בנוי, מדיח, כיריים אינדוקציה או משולב אינדוקציה.(או בכלל להפריד, שיהיה נגיד 2 גז עצמאי ו 4 אינדוקציה)? על מה כדאי לשים דגש? קראתי באינטרנט בנושא הגז של המקרר שיהיה מהסוג הישן 134. להקפיד אחריות ארוכה ככל האפשר. לא הגדרתי תקציב אבל גם לא מעוניין סתם לזרוק כסף, בסה"כ אנחנו משתמשים סטנדרטיים. לא מחפשים להשתגע. מאיזה חברות כדאי להתרחק? על מה אתם ממליצים? תודה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 577 צפיות
אייפון XS שנרכש לפני שנה וחצי פתאום הפסיק לעבוד. נכנס לBoot loop ולא מפסיק. ניסיתי לעשות Restore במצב recovery וגם במצב DFU ושום דבר לא עבד. כנראה כשל hardware.. שגיאה מספר 4013 מישהו מכיר מעבדה אמינה שמתעסקת בתיקונים כאלו? באזור המרכז\תל אביב. תודה.
הודעה אחרונה מאת G. P. Magnus, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 627 צפיות
בגלל הקורונה (ולפעמים גם סתם בגלל עומס) חברת החשמל מנפיקה חשבונות ע"פ הערכה. לעיתים הערכת החברה גבוהה משמעותית מהצריכה בפועל, ואז אתם למעשה מלווים לחברת החשמל כסף בלי ריבית ובלי הצמדה. קיבלתם חשבון? בידקו את המונה שלכם. אם ההערכה גבוהה מהצריכה בפועל כנסו לאתר חברת החשמל, עדכנו את קריאת המונה בפועל, ותזוכו בהתאם. לתיקון קריאת המונה בחשבון החשמל
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מכבס את הריפוד כסא רכב של הילדים, נשארו כתמים גדולים של משהו דביק ובוהק, מאוד מזכיר סוכריית טופי שנמעכה ניסיתי מסיר כתמים, לא הזיז לזה. ניסיתי לגרד/להוריד עם היד - זה רק נמרח. ניסיתי אפילו לגרד עם סכין גילוח, לא עזר. רעיונות ?
הודעה אחרונה מאת nimrod7676, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים, הבניין שלי חובר לאחרונה לסיבים של פרטנר. היום יש לי אינטרנט 40 מגה של 018 עם ראוטר של TP LINK 9980 שמחובר לראוטר גוגל וויפי (google wifi) שרכשתי. אני מעוניין לעבור ל 1000 מגה של פרטנר, אבל לא מעוניין לשלם להם על הראוטר technicolor שהם מציעים ב 20 שח לחודש. אני יודע שהראוטר הנוכחי שלי לא תומך ב ac, אבל מעוניין להשתמש בראוטר של גוגל במקום לשכור מהם ראוטר. השאלות הן (לא הצלחתי לקבל מהם תשובות ברורת בתמיכה הטכנית וגם במכירות): האם זה אפשרי בכלל טכנית? אם כן - למה מחברים אותו? האם הם מספקים מודם שעובד עם גוגל וויפי? אם כן - האם אצטרך לשקנות מהם או באופן פרטי חומרה נוספת? או שזה כבר כלול בהתקנה שהם מספקים? האם יש צורך לבקש משהו ספציפי בע…
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 514 צפיות
חלק הציר פלסטיק הקטנצ'יק שמסובב את הצלחת התחיל להישרף. טכנאי אמר לי שזה בגלל לכלוך שכנראה הגיע לשם ומציע לי משומש ב 70 ש''ח. זו באמת הסיבה שנשרף או יכול להיות סיבה אחרת חשמלית? זה מיקרוגל דיגיטלי בן 10-15 אבל עבד מצויין עד עכשיו ואני בעד להחליף רק בגלל סיבה אמיתית.
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי בקבוק פלסטיק של יטבתה, שאני סובבתי את הפקק הוא עשה רעש כמו שפותחים משקה מוגז. מין רעש כזה של גזים, האם זה אומר שהחלב לא טוב? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי כלום.
הודעה אחרונה מאת Ooga, -
-
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
היי, אני מסיים השנה תואר בהנדסת מכונות, מתחילת השנה אני מנסה לחפש עבודה ולצערי עדיין לא מצאתי. תוך כדי החיפושים שמתי לב להיצע הדל במשרות בתחום המכונות, כאשר רוב רובן של המשרות מיועדות למהנדסים בעלי ניסיון של לפחות 5 שנים בערך וגם אין כמעט משרות במרכז (פרט אולי לרחובות). בראיונות הבודדים שכן זימנו אותי אליהן, השכר היה מצחיק מאוד ורחוק שקלים בודדים מהמינימום (משרות סטודנט). הייתי בראיון אחד בחברת סטארט אפ ותנאי העסקה והשכר פשוט נמצאים בכמה רמות מעל לעומת מה שהוצע לי במשרות של הנדסת מכונות. מהעבר השני, אני לא מפסיק לראות משרות בתחום התוכנה. זה בלתי נתפס כמות המודעות המתחדשות שיש וכמות ההתראות שאני מקבל. לצורך העניין, יש לי בלינדקין התראות למשרו…
הודעה אחרונה מאת amisha, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 811 צפיות
בעוונותי, עוד כשהייתי צעיר (דצמבר 2019) הזמנתי כרטיסי טיסה לאיסלנד לטיול (עצמי) מקיף. איסלנד להזכירכם בימים אלה נמצאת בעיצומו של פרויקט חיבוק עצים גדול, אבל לא זה העיקר. העיקר הוא שחברת התעופה שבה בוצעה הזמנת הטיסה (KLM במקרה שלי) הודיעה לי על ביטול הטיסה. ובהודעה זו היו מספר בעיות : - הטיסה כוללת למעשה שתי טיסות - לסכיפהול (KLM) ולקפלוויק (Icelandair) וכמובן שתי טיסות נוספות בחזרה. הודעת הביטול התיחסה רק לרגל מנתב'ג לסכיפהול (טיסת היציאה) ולא לשלוש הטיסות הנוספות. - המכתב התייחס רק להחזר של וואוצ'ר שמוגבל למימוש תוך שנה (אם כי אפשר להזמין טיוסת גם למועד מאוחר יותר). כיוון שזה לא ממש מקובל עלי, פניתי לחברה בערבו של יום א' בבקשה לקבל החזר מלא …
הודעה אחרונה מאת כוכב השחר, -
- 11 עוקבים
- 27 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי לכולם, ערב עצמאות שמח אשמח אם תוכלו לייעץ לי בהכוונה מקצועית. אני עוד מעט בן 30, אני עובד כרגע בתור פקיד בחברה ששייכת למדינה. זה לא תפקיד חיי ואני מרגיש מבוזבז שמה. בעבר עשיתי פסיכומטרי ויש לי כבר עבר אקדמאי למרות שאין לי תואר (עשיתי שנה וחצי של תואר ופרשתי לפני שנתיים שלוש). התחום שלמדתי היה תיירות, היום אני מבין שזה לא כל כך מתאים לי. בזמנו חשבתי שזה מה שאני רוצה לעשות אבל מאז עבר לי הרצון להתעסק בתיירות. מאז שהתחילה הקורונה הכל נכנס לאי ודאות התחלתי לחשוב מה באמת אני רוצה לעשות מאשר לעבוד מ8 עד 16 ולהרוויח קצת מעל המינימום. לפני שבועיים מילאתי Career Test שנתן לי את הHolland Code שלי - CEI, עכשיו חלק מהתפקידים שהוצאו לי : מנהל סיכוני…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 690 צפיות
שלום, מחר אני נפגש עם העורך דין שלי בנושא הזה, אשמח להגיע לשיחה כמה שיותר מוכן ועם המון שאלות... אם מישהו מכיר ויצא לו להתמודד עם הבעיה שאני נמצא בה זה יעזור לי מאוד, זאת דירה שאני מעוניין לקנות. הדירה נקנתה ונמכרה בעבר ככה שאין בעיה (אני מניח) לקבל עליה משכנתא המחיר נסגר לפני שהנושא הזה עלה, האם יש פה עניין להורדת מחיר של הדירה? תודה,
הודעה אחרונה מאת NirLevi, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 740 צפיות
אני סובל מבעיה והבעיה היא שאני מקבל חשש כשאני נוהג רחוק בכבישים מהירים פתאום עולה בי המחשבה מה יקרה אם אצטרך עזרה אם לא ארגיש טוב אני לבד אני במקום מרוחק ואז כשאני קולט שאני מסתכל בכביש אני רואה שאני נוסע לבד על כביש חמש ללא אף אדם שיעזור לי במידה וארגיש לא טוב ואני מקבל התקף חרדה יש לציין שאני נהג מיומן ואני סומך על כישורי הנהיגה שלי וזה לא קשור לשליטה ברכב כלל האם משהו חווה את מה שאני מרגיש ?
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 548 צפיות
שלום לכולם, חובבי "הסופרנוס" אולי זוכרים את פרק 6 בעונה הראשונה של הסדרה, הלו הוא Pax Soprana. הפרק מסתיים בארוחת ערב מפוארת בה מוכתר ברוב כבוד והדר אנקל ג'ון הטרחן לתפקיד ראש המשפחה, בעוד המלצרים באירוע הם למעשה סוכני FBI מוסווים שמתעדים את כל האירוע במצלמות המוכמנות בבגדיהם. מה שהופך את הסצינה הזו לבאמת מהנה הוא הפסקול הזה. כפי שניתן להתרשם, ביוטיוב הכל הולך חלק - אלא שצפייה ב-YES VOD מביאה את אותה סצינה ללא חלק מהפסקול. ניתן לשמוע את המוזיקה באופן חלקי בלבד. בדקתי וזה כך גם בשאר הטלויזיות בבית (ממירי HD ו-HD MAX). אשמח לעצה/השערה מדוע זה קורה ומה אפשר לעשות. האם זה כי כבל הHDMI שיס סיפקה לא מתקדם דיו? ייתכן שמעביר את המוזיקה באופן…
הודעה אחרונה מאת אייתוללה, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 968 צפיות
בזמן האחרון יש לי מכה של הזורל הזה בבית ובמיוחד בחדר. מישהו מזהה אותו? הוא מזיק? איך מטפלים?
-
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בוקר טוב, הדוד לא מחמם, בדקתי הבוקר את התרמוסטט - מוציא מתח תקין מההדקים, במדידת מתח על הגוף חימום קיים מתח תקין. בדקתי זרם על הגוף חימום = 0 אומת גם בהדלקת הדוד ובחינה של מונה החשמל הביתי שהמשיך באותה המהירות כמו לפני ההדלקה. השאלה, מה הסיכוי שהמספק בבית לא מעביר זרם (מפסק שעון שזז ואני שומע אותו עובד) או שהגוף חימום התקלקל ( הוחלף פלאנץ' בתחילת ינואר)?
הודעה אחרונה מאת rev-Match, -
ערב טוב, אני מתלבט בין כמה דגמים שיש עכשיו במבצע ב ACE https://www.ace.co.il/garden/grills/gas-grill.html ההנחה די משמעותית, עדיין לא הלכתי לראות אותם אבל כנראה שאני אקנה את ה balcony 2 אם במחינת הגודל הוא יראה לי מספיק גדול בשביל מה שאני צריך. אם לא אז balcony 3 או elegance. מישהו יכול לתת חוות לדעת על אחד מהם? או על החברה BBQ בכלל? איך הם בהשוואה ל camptown?
הודעה אחרונה מאת timur2008, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
יש לי גיפט קארד. אחד הדברים הכי גרועים שיש - כי אתה משלם עליו כסף ושאתה בא לקנות איתו כולם עושים לך פרצופים. המעסיק שלי התאמץ אפילו שהגיפטקארד יגיע לפני החג. ואז בא הסגר. ועם גיפט קארד אי אפשר לרכוש און ליין, כי אנחנו רק ב-2020. בכל מקרה, ראיתי מוצר שרציתי לרכוש באתר של אחת החנויות: https://www.bug.co.il/brand/hp/color/black/24w/ips/monitor/ הזמן עבר לו וחלק מסניפיה נפתחו. הלכתי לסניף, המוצר לא היה במלאי, הזמנתו לסניף אפשרית - אבל המחיר שלו בסניף 599. אגב היה הבדל בין המחיר באתר למחיר בחנות על מוצר אחר שמישהו לפני בא לרכוש. עכשיו - אני לא ראיתי שמצויין באתר שהמחיר ייעודי או מיוחד לאתר. מה שנאמר לי לגיטימ…
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
אז הפוסטים הקודמים בנושא התיישנו. יש מצב גדול שזה יקרה בחצי שנה הקרובה. כרגע הדלק יוצא לי בסביבות ה-800-1000 לחודש. התכנון הוא לצמצם את הנסיעה ברכב ולנסוע לעבודה ברכבת . (חופשי חודשי 340 ש"ח) אני לא מעוניין לגור עם שותפים השכירות כנראה תהיה באיזור ה- 2600. (לא מדובר על ת"א/מרכז) ביטוח כ- 3000 ש"ח (מקיף+חובה) טסט - 1200 ש"ח דלק - אני מעריך שזה יהיה בסביבות ה500-600 ש"ח לחודש. טיפולים - 700 ש"ח (טיפול קטן ) אחזקת רכב כרגע בסביבות 1600 ש"ח +/- לאחר המעבר זה יהיה בסביבות ה- 900-1000 (סדר גודל) אני אסע ברכב בעיקר בסופי שבוע ולמרחקים קצרים (קניות וכד') ארנונה לחודשיים - 550. אני זכאי להנחה אז זה יצא לי בסביבות ה- 100 ש"ח לחודש ועד בית - 200. …
הודעה אחרונה מאת Benor, -
שירשור זיכרון 1 2
מאת zivk-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, היום ערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה. תהיתי לעצמי, מדוע שלא לפתוח שירשור זיכרון כאן, לא ראיתי שהיה כזה בעבר, אז החלטתי שאפתח. לצערנו במדינתנו הקטנה, כמעט כל אחד איבד חבר, מכר או קרוב משפחה, וזהו המקום להזכיר את כל אלו שהיו ואינם . אז אני אתחיל: אני מזכיר כאן את אחי, סמל ניר כהנא ז"ל, שנפל בקרב ב8 בדצמבר 2005 במעבר קלנדיה. ניר היה אדם מדהים, אח גדול שהיווה מקור להערצה, או כפי שהוריי בחרו לחקוק על מצבתו: "היה מלאך גם בחייו הקצרים: צנוע, אוהב אדם, רודף צדק ושוחר שלום." אתם מוזמנים לקרוא גם בדף של ניר באתר יזכור: http://www.izkor.gov.il/HalalView.aspx?id=517276 ולהאזין לשיר שכתב וביצע חברו, חובי סקולץ: יהי זכרם ש…
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 516 צפיות
אהלן חברים, אשמח לקבל ממכם רעיונות והצעות בחקירת הבעיה שיש לי. אני כבר שבוע וקצת מחובר בדירתי החדשה לסלקום ובזק (עסקת באנדל) ולאחרונה שמתי לב שיש לי ירידה בביצועים ואז זה חוזר. היום התחלתי לחקור קצת לעומק את הנושא ועל כל התפתחות אעדכן גם בשרשור זה. תחילת בדיקות : 6:00 בבוקר - מריץ פינג קבוע ל-DNS של גוגל (כתובת 8.8.8. 6:24 - ירידה משמעותית בביצועים. מ-66ms עלה ל-900ms וזה נשאר בטווח של 1000+- 6:34 - סיום איטיות, חזרה ל-66ms וככה חוזר חלילה כל שעה (אני מתעד אצלי). בזמן הביצועים הטובים והאיטיות לא היה שום דבר במחשב שלי (מחובר קווי) שעבד קשה (אני עם גרפים על הכרטיס רשת). בוצע גם ניסיון לבדיקת מהירות במכשיר אחר, והתוצאה הייתה גרועה מאוד ב-10 דקות של האיט…
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 589 צפיות
שלום. היום מנויים לטריפל הוט ומעוניינים לחסוך עלויות. קיבלתי הצעת מחיר מצויינת מפרטנר על טלויזיה, טלפון ואינטרנט עם תשתית בזק. אבל , מסתבר שבבניין לא קיים סיב אופטי ולכן מדובר על אותם 100 מגה שיש היום בהוט. חברים שהיו מחוברים / מחוברים עדיין מחולקים לשניים: מרוצים - אלה בבניין עם סיב אופטי. מאוכזבים/התנתקו - מי שבבניין ללא סיב אופטי. האם זה באמת משנה את התמונה עד כדי כך? אשמח לדעתכם לפני קבלת ההחלטה . לא ידוע מתי יחובר הבניין שלי.
הודעה אחרונה מאת nepet, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האם קיימות עוד חנויות שיש להן קטלוג און ליין כמו לאיקאה? הכוונה לאתר שבו אני רואה את המוצר, ואז יכול לנסוע אליהם ולרכוש אותו (או לרכוש אינטרנטית ולהוסיף הובלה. לא משנה) ולקבל מוצר שאוכל להרכיב בעצמי? מצאתי את יראון וגם את דמיר, אבל לצערי לשניהם אין בדיוק את מה שאני מחפש.
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 672 צפיות
האם ניתן להחליף עינית מדגם USP-6013 ל USP-900 העינית USP900 דורשת מתח 220V ואני לא יודע כמה מגיע למקורית שהיא USP6013 החיבור הוא כמו כבל S_VIDEO תודה
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
שבוע טוב! עקב חוסר זמן ותפוסה כמאט מלאה של החדר כושר בשעות בהן אני כן יכול להגיעה לשם, אני שוקל לוותר על המנוי שלי ולהתחיל להתאמן בבית. המטרה שלי היא בניית מסת שריר. אני מתלבטת בין שתי שיטות: 1. TRX 2. משקולות שניהם הוצאה כספית, אך קטנה ביחס למנוי חדר כושר. עם TRX אף פעם לא עבדתי ולפי מה שהבנתי המגבלה היחידה שלו, היא כמות המשקל שאני יכול להעמיס על עצמי. במשקולות אין את הבעיה הזאת, אני פשוט קונה עוד פלאטות כשאני עולה במשקל, אבל אין לי ספסל וגם אין לי מקום בדירה לספסל, מה שמשאיר לי תרגילים בעמידה או לחלופין ישיבה על כסא \ שולחן \ רצפה וכו'. מה מומחי הפורום ממליצים?
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
תודו שתמיד חלמתם על דיספסר סבון אוטומטי. כזה שפועל ללא מגע יד. נו זה ברור שכן...גם אני. הזמנתי לפני כ 3 חודשים את הדיספנסר הזה מעליאקספרס, במחיר 14 דולר ומשלוח חינם. מותג - לא ממותג. קיבולת מיכל הסבון 250 סמ"ק, אם ממלאים בו סבון נוזלי כמו שהוא, המכשיר לא עובד. הסבון הנוזלי סמיך מידי והמשאבה הפנימית של המכשיר לא מצליחה להזרים אותו. ממלאים כ 20% נפח סבון נוזלי והיתר מים. משקשקים קצת עד לקבלת תערובת אחידה וסוגרים. המכשיר מגיע עם משפך מילוי מצחיק. הזנה: 4 סוללות AA. מכסה תא הסוללות אטום עם גומיה שמונעת חדירת מי סבון. יש התראת סוללה חלשה - הנורה האדומה שבחלק העליון של המכשיר מהבהבת בקצב איטי כשהסוללות נחלשות. הסוללות ששמתי לפני …
-
הילדים דואגים שלא ישעמם לי בבידוד הקטן נזכר שמצלמת הרשת שלו התקלקלה כבר לפני זמן. וביום ראשון יש לו שיעור מקוון... אמרתי "מה הבעיה, נכנס לאייבורי ברשת+ תשלום מופקע על משלוח מהיר, וביום שני בבוקר כבר תהיה מצלמה לשיעור" אז זהו. שלא. אין משלוח מהיר. החנויות סגורות והכל מגיע מהמחסן הראשי. וממה שקראתי כאן בשרשור המרמור על עסקים, במקרה כזה גם אין סיכוי לקבל בזמן סביר במשלוח רגיל. לקספ ובאג בכלל אין במלאי דבר כזה. אני מפספס משהו? זה לא דבר ממש שימושי בשנת 2020? איך זה שאין מבחר של 10 דגמים בכל חנות? מה, זה מוצר נישה? ואגב-מה זה המחירים המופרעים האלה? אני זוכר שמצלמות רשת פשוטות כאלה עלו כמה עשרות שקלים. גג מאה-…
הודעה אחרונה מאת danniel, -
שלום לכם. מבקש את דעתכם על המפרט הבא של מחשב גיימינג שראיתי ב ksp. התקציב הוא 5000 שקל כולל מסך. מבקש המלצה על חנות מומלצת ואמינה במרכז. מדובר בבן 13 שישתמש במחשב ללימודים וגיימינג. https://ksp.co.il/mob/item/39617/מחשב-נייח-desktop-intel-core-i5-9600kf-3-7ghz-gmr-alpha
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 393 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- BEEKER
- hans
- baer
- Gavrik
- AUDIO KING
- sperial
- `Infinity
- yosi554
- avi60769
- RK
- the Batman
- davemustaine87