Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודו שתמיד חלמתם על דיספסר סבון אוטומטי. כזה שפועל ללא מגע יד. נו זה ברור שכן...גם אני.

הזמנתי לפני כ 3 חודשים את הדיספנסר הזה מעליאקספרס, במחיר 14 דולר ומשלוח חינם. מותג - לא ממותג.

1.jpg2.jpg

קיבולת מיכל הסבון 250 סמ"ק, אם ממלאים בו סבון נוזלי כמו שהוא, המכשיר לא עובד. הסבון הנוזלי סמיך מידי והמשאבה הפנימית של המכשיר לא מצליחה להזרים אותו. ממלאים כ 20% נפח סבון נוזלי והיתר מים. משקשקים קצת עד לקבלת תערובת אחידה וסוגרים.

20191120_043205.jpg

המכשיר מגיע עם משפך מילוי מצחיק.

20191120_043257.jpg20191120_043312.jpg

הזנה: 4 סוללות AA. מכסה תא הסוללות אטום עם גומיה שמונעת חדירת מי סבון.

יש התראת סוללה חלשה - הנורה האדומה שבחלק העליון של המכשיר מהבהבת בקצב איטי כשהסוללות נחלשות.

הסוללות ששמתי לפני 3 חודשים עדיין לא התרוקנו, אבל אחת מהן הייתה פגומה (ירדה ל 0 וולט) וכך אני יודע שהתראת סוללה חלשה באמת עובדת.

20191120_043236.jpg

למכשיר יש כפתור כיבוי/הפעלה וכפתור טרנספר High/Low.

בהילוך High הוא מזרים סבון במשך שניה אחת, בהילוך Low מזרים במשך חצי שניה.

20191120_043153.jpg

כמות קצף הסבון ב Low:

20191120_044242.jpg

כמות קצף הסבון ב High:

20191120_044210.jpg

לסיכום מוצר די מוצלח. חסכוני - מילוי מיכל הסבון נדרש בערך פעם בחודש, כאמור משתמשים במילוי רק בכ 50 סמ"ק סבון נוזלי. וגם לא "אוכל" סוללות יותר מידי. שווה לדעתי 14$.

פורסם

הא...נכון שלא כזה מעניין?

מי שזה לא מעניין אותו, מוזמן לדלג האלה. לא צריך להתעצבן, פשוט לדלג האלה ולא להתעקב על זה אפילו רבע שניה.

אבל אולי יש מישהו שזה כן מעניין אותו. אם יש גולש אחד כזה, כבר היה שווה לעלות את השירשור.

אפשר לכתוב באוף טופיק על כל דבר. כל עוד מעלים את זה בצורה מסודרת ובהתאם לכללים, בשירשור נפרד שנפתח במיוחד למטרה הזו.

זה בסדר גמור. מי שרוצה, יקרא. מי שלא - לא חייב :lol:

פורסם

מה עם לינק למוצר עצמו?

וכמה נראה לך שהגומיה הזו באמת מונעת כניסת מים / סבון לתא הסוללות?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

רק מוסיף, קניתי גם לפני כמה חודשים מוצר זהה של שיאומי, לפני כשבועיים הפסיק לעבוד. הסוללות תקינות, וגם לא מתריע על סוללה חלשה, אבל שמקרבים את היד לא מזהה ולא יוצא סבון..

גם ההתעסקות עם המילוי די מעיקה, אבל אולי אצלי זה היה בתדירות גבוהה כי הילדים שיחקו עם זה כל הזמן.

תכלס, לא מזמין עוד אחד.

ליאור.

עריכה אחרונה על ידי bjlb
פורסם

יש לי גם כזה של שיאומי, כבר בערך שנה.

מוצר מעולה לילדים קטנים שמתקשים ללחוץ על המיכל הרגיל של הסבון.

קניתי גם סוגר אוטומטי לברז, כי הילד התקשה לתפעל את הברז בכיור.

פורסם

יש בזה דווקא הגיון. אם פיית המשפך הייתה עגולה, לא הייתה מתאפשרת יציאת אוויר מהמיכל והמילוי היה נעצר אחרי כמות קטנה, או שהיו עולות בועות דרך הסבון שבמשפך.

לכל משפך פלסטיק "נורמאלי" יש צלעות באיזור הזה שלא נותנות לפייה לשבת צמוד ומאפשרות שיחרור אוויר.

פורסם

אחלה פוסט, אומנם אין לי צורך במכשיר כזה אבל נחמד שאנשים חולקים דברים כאלה. תודה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

עבד 3 חודשים ואז הפסיק לעבוד לחודשיים ואז חזר לעבוד שבועיים ואז החזיר את נשמתו לבורא.

בקיצר לא ממליץ על המוצר הזה

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
עבד 3 חודשים ואז הפסיק לעבוד לחודשיים ואז חזר לעבוד שבועיים ואז החזיר את נשמתו לבורא.

בקיצר לא ממליץ על המוצר הזה

עם כאלה חופשות הוא יכול להיות מורה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לי כבר שנה את זה של שיומי (מצ"ב תמונה).

מכשיר מעולה ש"אכל" בלי מלח את כל המתחרים שלו (יש סקירות מהארץ ויש סקירות מחו"ל) - מכשיר פצצה.

(סביבות ה 18-20$ באליאקספרס)

איציק

20181012130918_23029.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש לי אותו דבר של שיאומי.כרגע עובדאבל שמגיע החלק למלא סבון כל פעם מלחמה עד שזה חוזר לעבוד.מממליץ שממלאים סבון לנער את המיכל כשהוא לא מחובר למכשיר.הילדים מגיעים לסבון...לא צריך לפמפים סבוניות יותר גם יותר חסכוני..בקיצורצעצוע נחמד

• תוכן חדש...