Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב!

עקב חוסר זמן ותפוסה כמאט מלאה של החדר כושר בשעות בהן אני כן יכול להגיעה לשם, אני שוקל לוותר על המנוי שלי ולהתחיל להתאמן בבית.

המטרה שלי היא בניית מסת שריר.

אני מתלבטת בין שתי שיטות:

1. TRX

2. משקולות

שניהם הוצאה כספית, אך קטנה ביחס למנוי חדר כושר.

עם TRX אף פעם לא עבדתי ולפי מה שהבנתי המגבלה היחידה שלו, היא כמות המשקל שאני יכול להעמיס על עצמי.

במשקולות אין את הבעיה הזאת, אני פשוט קונה עוד פלאטות כשאני עולה במשקל, אבל אין לי ספסל וגם אין לי מקום בדירה לספסל, מה שמשאיר לי תרגילים בעמידה או לחלופין ישיבה על כסא \ שולחן \ רצפה וכו'.

מה מומחי הפורום ממליצים?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כדי להעלות מסת שריר אתה צריך שיתקיימו 3 תנאים הכרחיים

1. שינה מספקת

2. העלאה פרוגרסיבית במשקלי עבודה

3. פלוס קלורי מתאים

הדבר היחיד שבאמת אפשר להתאמן איתו בבית זה לקנות כלוב, מוט אולימפי, פלטות, וספה ישרה. כל השאר זה מותרות.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

הבנתי אותך..

כלוב זה לא אופציה. גם לא מוט אולימפי וספה.

מה אפשר לסחוט מהאופציות שנתתי? נגיד לא בהכרח לעלות במסת שריר אלה לשמור את עצמי בכושר.

פורסם

המינימום של המינימום זו ספת כושר.

בלעדיה הרבה מאוד תרגילים אתה לא תוכל לעשות.

אם זה המצב עדיף שתישאר במכון כושר.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יפה ענו לך. האמת שהכי חשוב זה כלוב squat rack. עם כלוב נכון, אפשר גם להכניס ספת כושר פשוטה ולא צריך ספוטר בלחיצת חזה. שלא נדבר על החשיבות של הסקוואטים.

שם לב שאם אתה רציני בעניין, תצטרך מוט אולימפי תקני, צלחות של 20, 10, 5, 2.5 ו 1.25 (אם אפשר פחות אז גם פחות). אל תוותר על הצלחות הקטנות למה אתה תתקע מהר מאוד. 1.25 אלו צלחות קריטיות.

במידה ואנחנו ריאלים ואין לך רצון להשקיע - לדעתי קנה משקולות יד מתברגות. אפשר להגיע לדאמבלים כבדים למדי. אני בזמנו חיברתי כסאות עץ ושמתי שמיכה בשביל הלחיצות חזה (זה מסוכן ממש, אבל חודשים רבים התאמנתי ככה, עשיתי לחיצת חזה יד-יד). בכל אופן אם אתה תתאמן טוב ותשקיע, גם אז תגיע למיצוי יכולת הציוד.

פורסם

אצלינו במכון של הליפטרים אין דבר כזה 1.25. אם נתקעת בפחות מ2.5 לך תאכל מגש פיצה ותחזור מחר.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מי שאומר לך שראק זה חובה... מקובע.

שמע, יש לך עשרות תרגילים שאפשר לבצע שיכולים לתפוס את המקום של הסקוואט והדדליפט, הבנץ' פרס והפרס. אתה יכול לעשות לאנג'ים, שזו תנועה פונקציונלית וחשובה מאין כמוה, במקום דדליפט אתה יכול לעשות קלינים עם שק בולגרי ולהמשיך משם לפרונט סקוואט. לחזה אתה יכול לעשות שכיבות שמיכה עם תוספת משקל (שזה אתגר בפני עצמו, ואתה לא תצליח להעמיס שם 60-80 קילו כמו בלחיצה עם מוט). ומתח, שזה תרגיל לא משהו - אפשר להחליף בחתירות על סוגיהן.

אירובי אתה יכול לעשות כריצה בחוץ, קפיצה בחבל, קלינים\פרונטים ולהכניס גם ספרינטים עם טבאטה.

מה שכן... מבחן המוטיבציה האמיתי מתחיל ברגע שאתה עובר להתאמן בבית.

פורסם

רוב התרגילים ש"מצריכים " ספסל, ניתן לבצע בשכיבה על הרצפה (חוץ משיפועים כמובן).מוט אולימפי - מיותר, מוט W עדיף מהרבה היבטים - אורך כולל קצר יותר ולכן נוח יותר לאחסון, אפשרויות אחיזה בזוויות שונות. לאחר הרבה שנים של אימונים ביתיים, המסקנה שהחסרון היחיד של אימון בבית, זה עבודה על שרירי הגב הארוכים -גם את זה ניתן לפתור ע"י התקנת מוט מתח.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
אצלינו במכון של הליפטרים אין דבר כזה 1.25. אם נתקעת בפחות מ2.5 לך תאכל מגש פיצה ותחזור מחר.

במכון של חובבנים זה אכן כך.

פורסם

יש משקולות של bowflex שמאפשרות לך טווח משקלים דיי גדול ולא תופסות מקום בכלל.

המוצר הזה גאוני, אני משתמש בו כבר שנתיים.

יש לך כמעט את כל טווח המשקלים בית 2.5 פאונד ל 52.5 פאונד למשקולת.

יש גם משקולות כאלה עד 100 פאונד.

זה נראה ככה:

10294222.jpg

12527660-change-the-dumbbells-weight-with-just-the-turn-of.jpg

פורסם

יש לי ספה קומפקטית יחסית + משקולות ומוטות (בודדים) שאני מוכן למכור לך במחיר שובר שוק בעקבות חידוש המנוי בחדר כושר.

לי הם הספיקו במשך שנה וחצי כדי לשמור על כושר ועם עבודה נכונה אפשר לעבוד על כל השרירים בגוף בדיוק כמו במכון.

אם תמצא מקום לאפסן את הספסל ולהוציא אותו רק לשעה של אימון, הסתדרת.

כבונוס אוכל לבנות לך תוכנית עם הציוד החדש (מדריך חדר כושר מוסמך) :wink:.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בדוק ביוטיוב סרטונים של kettlebells וראה אם מתאים לך.

לגבי TRX אל תדאג על המשקל. שינוי קל בזווית ויוצאת לך הנשמה שוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שלומי,

המחיר שלהם הזוי!

למרות שהם נראים נחמד, בכל מקרה לא סכום שאני מוכן להוציא כרגע.

ניטש,

אם כבר נגעת ב TRX, תוכל לספר לי על זה קצת? מעולם לא התאמנתי עם TRX. איך הם מתחברים, איך האימונים שלהם?

MaDxXx,

תודה רבה, אבדוק!

• תוכן חדש...