Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפילו בחורות מתקדמות שבועית בדד עם 2.5

שמת לב שכתבתי "כשהמשקלים יעלו ויהיו כבדים" כן?

לפי איך שאתה מדבר או שאתה עילוי גנטי וגם כשהגעת לסקוואט 200 ודדליפט 250 עדיין הצלחת להמשיך ולהתקדם בקפיצות של 5 משבוע לשבוע.

או שאתה עוד לא מרים כבד.

תשאל כל מאמן כוח שמכבד את עצמו והוא יגיד לך שגם התקדמות לינארית כמו שאתה מתאר כדאי "לסחוט עד הסוף". גם קילו אחד מעל הPR הישן שלך זה PR חדש.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אף אחד לא מתנפח, זה מושג די מטופש.

זה מאסת שריר שעולה, שריר לכל דבר ולא אויר.

סך הכל זאת משימה לא קלה ולא מהירה כמו שלרוב חושב מי שמשתמש במילה "מתנפח"

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יש הרבה שאתה מפספס אם אתה קורא לזה מנופח

אם לא הובן, לא מדובר במישהו שהופך את המראה שלו לתחביב העיקרי בחיים.

איש שרירי בכושר.

אתה יודע, ציצים, ידיים שריריות, קוביות... לא הר אדם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ytimsit

אני גם רוכב. בעיקר סופי שבוע.

- לפני שאני אגיע לגיל 30 עם בעיות גב \ רגליים \ יד \ צוואר וכדומה.

הרכיבה היא חלק בלתי נפרד מהאימון מבחינתי - אירובי+כח.

50-60 דקות רכיבה אינטנסיבית + אימון כח בפארק/משקולות בבית.

הרכיבה מבחינתי מתבצעת בכל מזג-אויר מלבד שטפונות וקרח.

הדבר האחרון שחסר לי זה המראה המנופח, פשוט מחפש לשמור על פיגורה נאה.

לצערך "הכאבים בגוף" זה חלק בלתי נפרד מתהליך ההתבגרות אחרי גיל 30.

הבעיה הרצינית היא שעכב הזנחה כללית בקלות בני 30-40 יכולים להראות בני 50 עם בטן הריון.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

לפי איך שאתה מדבר או שאתה עילוי גנטי וגם כשהגעת לסקוואט 200 ודדליפט 250 עדיין הצלחת להמשיך ולהתקדם בקפיצות של 5 משבוע לשבוע.

או שאתה עוד לא מרים כבד.

תשאל כל מאמן כוח שמכבד את עצמו והוא יגיד לך שגם התקדמות לינארית כמו שאתה מתאר כדאי "לסחוט עד הסוף". גם קילו אחד מעל הPR הישן שלך זה PR חדש.

מרבית האנשים יתקעו במשקלים בגלל תזונה/שינה לקויה לפני שהם באמת צריכים לעשות מיקרולואודינג

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אני אוהב את הגישה של ליצור התקדמות, גם אם היא קטנה, זו עדיין התקדמות. למשוך את ההתקדמות לאורך זמן ארוך יותר סטטיסטית הביא את המתאמנים שלי להישגים טובים יותר. גם אני משתמש בזה. יש עוד המון גישות אבל לזלזל בעוד 2.5 קילו על המוט זאת גישה שלא מתאימה למישהו מהתחום שאימוני כוח מעניינים אותו.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

זה נכון, אבל תזכור שהממוצע בחדר כושר זה אנשים שלא יודעים להתאמן. מי שיודע להתאמן כמו שצריך ומקפיד על תזונה טובה, יהיה הרבה יותר חזק וגדול מאחד שעושה פארקורים או אימוני רחוב.

עכשיו פה נכנסת ההגדרה של "מהו חזק"?

בסוגים של "תחרויות כוח", בין מרימי משקולות לבין מתאמני רחוב במשקל זהה, יש בדרך כלל מגמה ברורה- כשהתחרות מתבססת על הרמת משקולות- למרים משקולות יש יתרון, וכשהיא מתבססת על דברים כמו "מתח", למתאמן רחוב יש יתרון.

וזה גם בסה"כ הגיוני- כול אחד יותר טוב במה שהוא מתאמן עליו.

אבל מכיון שבסיטואציות יומ יומיות, אתה מרים דברים, ומערב שרירים שבדרך כלל אתה לא מערב אותם בהרמת משקולות, דווקא אני מוצא שלמתאמן הרחוב יהיה "יותר כוח" במצבים כאלה.

לגבי גודל, אני מסכים. לגדילה צריך היפרטרופיה, ובסופו של דבר בחדר כושר אתה תשיג יותר מזה מאימוני רחוב.

אבל אם תשאל 95 אחוז מהגברים, הם יעדיפו להראות חטובים ושריריים ומאשר הרי אדם בודיבילדרים(אני חושב שכך גם יאשרו לך 95 אחוז מבנות המין היפה :wink:)

פורסם

בסוגים של "תחרויות כוח", בין מרימי משקולות לבין מתאמני רחוב במשקל זהה, יש בדרך כלל מגמה ברורה- כשהתחרות מתבססת על הרמת משקולות- למרים משקולות יש יתרון, וכשהיא מתבססת על דברים כמו "מתח", למתאמן רחוב יש יתרון.

אבל מכיון שבסיטואציות יומ יומיות, אתה מרים דברים, ומערב שרירים שבדרך כלל אתה לא מערב אותם בהרמת משקולות, דווקא אני מוצא שלמתאמן הרחוב יהיה "יותר כוח" במצבים כאלה.

לגבי גודל, אני מסכים. לגדילה צריך היפרטרופיה, ובסופו של דבר בחדר כושר אתה תשיג יותר מזה מאימוני רחוב.

אבל אם תשאל 95 אחוז מהגברים, הם יעדיפו להראות חטובים ושריריים ומאשר הרי אדם בודיבילדרים(אני חושב שכך גם יאשרו לך 95 אחוז מבנות המין היפה :wink:)

אתה מערבב בין WL וPL להרים ארגז כבד מהרצפה כנראה יהיה יתרון לPL עם דדליפט של 3 ספרות שלרוב מתחיל ב2 ולפעמים ב3.

יש גם strongman שזה משהו אחר לגמרי

פורסם

דווקא בפעולות יום-יומיות סגנון של PL נותן הכי הרבה תמורה לאגרה. תזכיר לי מתי בפעם האחרונה היית צריך לעשות עליית כוח ביום יום שלך? לעומת זאת להעמיס שתי שישיות מים זאת בהחלט פעולה שכיחה.

באימונים עם משקולות לרוב מתחזקים מהר יותר וניתן להגיע לתוצאות מהר יותר. מבטיח לך ש95 אחוז מהגברים גם לא יגיעו לרמה של באדיבילדרים. אם זה היה כל כך פשוט היו מסתובבים בינינו הרבה יותר הרי אדם :wink:

ואם יש לך קצת זמן פנוי ומעניין אותך חפש BodybuildingRev ביוטיוב. יש שם סירטונים נחמדים להעביר את הזמן.

פורסם

זה אחת הערוצים האהובים עליי :)

מודה ומתוודה, בזמני חדר הכושר שלי מעולם לא התעסקתי ב פאוור ליפטינג. זה תמיד היה ניראה לי מאוד מסוכן לגב. אבל כן, זה כניראה יהיה הכי קרוב לפעילות יומיומית.

דרך אגב, לא טענתי לשניה שהרמת מקשקולות היא לא טובה, פשוט היא לא הדרך היחידה. במיוחד לאנשים שלא רוצים לשפוך ים כסף בחדר כושר או שאין להם מקום בבית לציוד.

פורסם

ליומיום ולכל דבר אחר סביר להניח שקרוספיט יהיה הכי פונקציונאלי.

שם מתחזקים ב pl/wl, מתח וטבעות (גם סטריקט וגם קיפינג), הרמת דברים, ריצה, קפיצות וכו'.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
זה אחת הערוצים האהובים עליי :)

מודה ומתוודה, בזמני חדר הכושר שלי מעולם לא התעסקתי ב פאוור ליפטינג. זה תמיד היה ניראה לי מאוד מסוכן לגב. אבל כן, זה כניראה יהיה הכי קרוב לפעילות יומיומית.

דרך אגב, לא טענתי לשניה שהרמת מקשקולות היא לא טובה, פשוט היא לא הדרך היחידה. במיוחד לאנשים שלא רוצים לשפוך ים כסף בחדר כושר או שאין להם מקום בבית לציוד.

שטויות במיץ. מי שאומר את זה מאמן רק חזה וידיים שזה בטח ממש "בריא" לגוף.

PL בונה לך שרשרת אחורית מאוד חזקה

פורסם

או שאתה עוד לא מרים כבד.

צודק לגמרי. התקדמות גם באה לידי ביטוי בהוספת סוגרים ששוקלים חצי קילו בשלבים בהם ההתקדמות לא יכולה להיות גדולה מדי.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם (נערך)

יש סרטון ביוטיוב של פאוורליפטר שמביס מתאמן רחוב במתח על טבעות.

לא שזה מייצג משהו, אבל כוח הוא הגדרה מאוד ברורה...

מרבית האנשים יתקעו במשקלים בגלל תזונה/שינה לקויה לפני שהם באמת צריכים לעשות מיקרולואודינג

אין שום אימון יעיל בו אתה מעמיס 5 קילו על המוט מאימון לאימון, אחרי השלב שאתה מתחיל (וגם זה רק בחודש-חודשיים ראשונים עד שהמשקלים כבדים). 2.5 קילו על המוט מאימון לאימון זה הנורמה, חוץ מפרס ששם כדאי אפילו לעלות פחות. ברור שבלי תזונה ושינה טובה נתקעים, אבל זה כבר בשלב שאתה לא אמור לעלות 5 קילו מאימון לאימון. ככל שקופצים מהר יותר, נתקעים מהר יותר.

עריכה אחרונה על ידי Dark Muse

• תוכן חדש...