Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפרופו קלוקוב, הוא כרגע בארץ ומעביר סדנאות בהרמת משקולות

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לדעתי אתה לא צריך משקולות בכלל.

יש מספיק מתאמני רחוב שמציגים תוצאות בין אם זה בכוח ובין אם זה במראה, שלא פחות טובות מכול משתמש חדר כושר ממוצע.

העניין הוא לעשות תרגילים שתמיד ישאירו אותך בהיפרטרופיה, מה שיותר קשה לעומת חדר כושר, ששם פשוט מעלים משקל וזהו.

פורסם (נערך)
קלוקוב זה אתה?

לא, אבל מי שאומר לך שהוא מעלה פלטות של 2.5 כל צד כשהוא מתקדם באימונים, הוא אידיוט, גם אם הוא עושה קלין של 300 קילו.

זה אפשרי רק למתאמנים מתחילים בחודשים הראשונים (אני מקווה שהבנת שהכוונה הייתה ל 1.25 כל צד).

לדעתי אתה לא צריך משקולות בכלל.

יש מספיק מתאמני רחוב שמציגים תוצאות בין אם זה בכוח ובין אם זה במראה, שלא פחות טובות מכול משתמש חדר כושר ממוצע.

זה נכון, אבל תזכור שהממוצע בחדר כושר זה אנשים שלא יודעים להתאמן. מי שיודע להתאמן כמו שצריך ומקפיד על תזונה טובה, יהיה הרבה יותר חזק וגדול מאחד שעושה פארקורים או אימוני רחוב.

עריכה אחרונה על ידי Dark Muse

פורסם

בדיוק חזרתי מהסדנה של קלוקוב - מדהים!

פלטות של 1.25 יהיו חשובות במיוחד להתקדמות בבנץ' ובפרס. וככל שהמשקלים יעלו ויהיו כבדים יותר הן יהפכו להיות משמעותיות יותר גם בסקוואט ובדד.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תשקיע כמה מאות, תקנה סט משקולות מתברגות, ותעשה את המיטב לעבוד על כל הגוף בתרגילים שונים ומגוונים, לפחות 3 פעמים בשבוע.

בלי קשר לזה תצטרך לישון מספיק, לאכול, והרבה.

גילוי נאות: כותב התגובה גודל עם 5000 קלוריות ביום, משימה לא פשוטה.

ואל תשכח NEVER SKIP LEG DAY

פורסם
בדיוק חזרתי מהסדנה של קלוקוב - מדהים!

פלטות של 1.25 יהיו חשובות במיוחד להתקדמות בבנץ' ובפרס. וככל שהמשקלים יעלו ויהיו כבדים יותר הן יהפכו להיות משמעותיות יותר גם בסקוואט ובדד.

אפילו בחורות מתקדמות שבועית בדד עם 2.5

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לי אישית קשה לראות איך אני יכול להתאמן ובכלל לגדול במסת שריר בלי כלוב. אני בטוח שאפשר לעשות הרבה דברים אחרים, אבל לדעתי האישית, אימון למסת שריר ללא כלוב (סקוואטים, פרס כתפיים, דדליפט) וספסל לאימון חזה, לא יהיה אותו דבר עם אימון שכולל רק משקולות מתברגות

פורסם

EliC25

תודה רבה, כנראה שזה מה שאעשה.

mazinya

אני מבין, אבל בוא נגיד ככה שאין לי רצון עז להוריד חולצה בחוף הים. פשוט רוצה לשמור על הגוף ועל הבריאות. רוב היום שלי עובר במשרד מול מחשב. בשביל קצת לגוון אני רוצה להתאמן ולשמור על עצמי בכושר.

פורסם

אחרי תקופה דיי ארוכה נפרדתי מהמכון כושר לפני שנה בערך.

עברתי לרכב על אופניים בעיר במסלול של 15 - 35 ק"מ בצורה אינטנסבית.

רוכב עד לים, עוצר בפארק ולפעמים קופץ לשכנה מדרום ת"א.

מתאמן בפארק במתקנים החיצוניים ועושה השלמות עם משקולות בית לפי חשק ואנרגיה.

זה לא אימון של מקצוענים אבל עם תזונה נכנונה יש תוצאות מצויינות.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

ytimsit

אני גם רוכב. בעיקר סופי שבוע.

אבל אני לא רוצה שהאימון שלי יהיה תלוי ברכיבת הסוף שבוע שלי. לפעמים אני לא רוכב כי יש תוכניות אחרות, לפעמים חם מידי, לפעמים גשם וכדומה.

יש לי 7 ימים בשבוע שמתוכם אני רוצה להקדיש 30 דקות 3 פעמים על מנת לשמור על הכושר הכללי שלי, לפני שאני אגיע לגיל 30 עם בעיות גב \ רגליים \ יד \ צוואר וכדומה.

פורסם
אחרי תקופה דיי ארוכה נפרדתי מהמכון כושר לפני שנה בערך.

עברתי לרכב על אופניים בעיר במסלול של 15 - 35 ק"מ בצורה אינטנסבית.

רוכב עד לים, עוצר בפארק ולפעמים קופץ לשכנה מדרום ת"א.

מתאמן בפארק במתקנים החיצוניים ועושה השלמות עם משקולות בית לפי חשק ואנרגיה.

זה לא אימון של מקצוענים אבל עם תזונה נכנונה יש תוצאות מצויינות.

יש לי חבר שמתאמן דומה (אופניים פלוס פארקים פלוס קצת משקולות בבית).

הוא נראה מנופח כהלכה (איש די צנום במבנה שלו), לא פחות מהולכי חדר הכושר.

מצד שני, אני לא בוחן גברים מקרוב, אז אולי יש הבדלים שאני מפספס...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לאדם הרגיל יהיה קשה להבין מהו אדם "מנופח" באמת, כמו שלפחות אני רואה את זה (מעל מאה קג נקיים יחסית) משום שהוא לא נתקל בהם ביום יום, לכן כל אחד שעובר בכמה קג את האדם הממוצע שאתה רגיל אליו, אותם אנשי 65 עד 75 קג, יראה לך מאוד שרירי, אבל הוא בסהכ הגיע לתוצאות של שנה עבודה

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם
יש לי חבר שמתאמן דומה (אופניים פלוס פארקים פלוס קצת משקולות בבית).

הוא נראה מנופח כהלכה (איש די צנום במבנה שלו), לא פחות מהולכי חדר הכושר.

מצד שני, אני לא בוחן גברים מקרוב, אז אולי יש הבדלים שאני מפספס...

יש הרבה שאתה מפספס אם אתה קורא לזה מנופח

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...