אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,393 נושאים בפורום הזה
-
בדיקת MRI דחופה 1 2
מאת רון332-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 21 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
היי! צריך תור דחוף לmri בטן. כמובן שיש הפניה אבל לא מצליחים להשיג תור מהיר בשום מקום!(פנינו למספר רב של בתי חולים וציינו שאין לו בעיה להגיע בכל שעה) מוכנים לעשות פרטי (יש ביטוח) מישהו מכיר מקום/דרך שאפשר להשיג תור במיידי? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 507 צפיות
אהלן אנחנו מעוניינים לקנות רכב תקציב של באיזור ה40k בגדול יש לנו את הכסף נזיל השאלה מה הדרך הנכונה\יעילה למימון הקנייה כאשר הרציונל הראשוני שעולה לי לראש בהלוואה הוא שאני יכול להכניס את הוצאת הרכישה כהוצאת רכב ברישומי ההוצאות החודשיות (זה עניין נטו של נוחות להסתכל על הוצאת הקנייה ברמה החודשית) להוציא את כל הסכום מההון העצמי שיש לנו או לפנות לכיוונים של הלוואה ושאר מימונים אפשריים? אשמח לעצות תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Bushmaster, -
לדירת רווקים, החלטתי ללכת על חדש. אני לא רוצה להתפרע יותר מדי אבל גם לא רוצה להתקמצן אז אני אלך על משהו באמצע. כרגע אני צריך: מקרר יספיק לי 150-200 ליטר ? תנור בילטאין בגודל סטנדרטי. (ללא כיריים) מכונת כביסה מייבש כביסה מיקרוגל - אקנה משהו סיני פשוט בבית יש akai והוא אחלה. כדאי שכל המכשירים יהיו בדירוג אנרגטי A יש טעם או שההבדלים זניחים? הבנתי שמקררי שארפ אמינים. לגבי השאר - bosch/siemens/constructa ? תודה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
יש למישהו המלצה עם איזה מע' הפעלה יהייה לי יותר נוח באוניברסיטה? מתלבט
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
- 4 עוקבים
- 1 תגובות
- 527 צפיות
שלום וברכה. אשתי מעוניינת בקורס / שיעורי אנגלית אונליין מהבית, כאשר המטרה העיקרית היא שיפור האנגלית שלה, בעיקר נושא הדיבור. למישהו/י יש בבקשה המלצה לאתר כזה (רצוי מנסיונו האישי)? תודה.
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 546 צפיות
היי.מתכוון לרכוש מצלמה שהפאנל הסולארי שלה הוא בעל הנתונים המופיעים בתמונה.אממה ,הפאנל יותקן במקום שבו חצי מהיום לא תהייה שמש ישירה.אני מחפש לקנות פאנל גדול יותר עם הספק רב יותר ,אבל מפחד שהסוללות תתפוצצנה מעומס טעינה .איזה נתונים לחפש בפאנל הסולארי החלופי?. זו המצלמה: https://a.aliexpress.com/_d6MbZRZ Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, אני מתלבט היכן עליי ללמוד-מדעי המחשב באוניברסיטת חיפה,שם תנאי הקבלה קלים יותר או אווירונאוטיקה בטכניון, שם תנאי הקבלה קשים יותר, אך זו גם פקולטה פחות "נחשבת". כמו כן, אשמח להמלצות על מגורים בסביבת כל אחת מהאוניברסיטאות בעד ונגד. אני מתנייד בסוזוקי אלטו ידנית ושמעתי שאולי היא לא תשרוד בעליות בחיפה. ברכות, מייק. נ.ב-ניסיתי למצוא תשובות ב"סטודנטים בטכניון" אך נראה שיש שם בעיקר טרולים.
הודעה אחרונה מאת כוכב השחר, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 479 צפיות
האם כדאי לאחד את הכל לחברה אחת? האם כדאי להעביר מחברה לחברה? האם יש חברה-מסלול מומלץ? ובכלל איך לאכן את כל המקורות הכספיים שלי ממהלך השנים? אשמח גם לחומר קריאה בנושא
הודעה אחרונה מאת arik100, -
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לא חוזים אלא כסף ׁׁ(Silver) פיזי שאני מקבל ביד כלומר לא אחסון בבנק/בית השקעות כלשהו? כיצד מאבחנים איכות של כסף?
הודעה אחרונה מאת Katom, -
- 6 עוקבים
- 22 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברים, מקווה שהמקום מתאים לשאלה. אני בן 23, אין לי ניסיון בתחום אבל אמא שלי מעוניינת למכור את הדירה שלה ולקנות חדשה. מצב כלכלי לא בשמיים ואין שום הון עצמי כרגע, לכן הקנייה די תלויה במכירת הדירה הנוכחית שעל שמה. מה צריך לדעת כשמוכרים? מה צריך לדעת כשקונים? איך מומלץ לפרסם את הדירה למכירה? היכן אפשר לאמוד את מחיר הדירה? אני בטוח שיש לי עוד המון שאלות, אני בור לגמרי בנושא הזה לכן אשמח לכל עזרה שלכם בנושא. כל דבר שיאיר לי את העיניים לגבי זה, אשמח מאוד.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 526 צפיות
לצערי לעיתים אני נאלץ להתקשר לאנשים בחו"ל שלא משתמשים באמצעים כגון - WA , MAIL וכו' בעיקר לארה"ב. איך מתקשרים - שיחה בשנה בערך נגיד? לא משנה לי אם מהפלאפון,מחשב או טלפון ביתי כמובן מחיר לפי דקה..
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
ראיתי שפרסמו ב-TheMarker דירוג של 100 מקומות העבודה שהכי כדאי לעבוד בהם. גם בימי קורונה: 100 החברות שהכי כדאי לעבוד בהן בישראל רציתי לשאול עד כמה לדעתכם הוא אמין והאם כדאי להתבסס עליו בבחירת מקום עבודה ל-40 שנה שבהן אני הולך לעבוד? כלומר, האם כמהנדס עדיף לעבוד בשטראוס יותר מאשר באינטל או רפאל? איך אתם בוחרים את מקום העבודה שלכם? ואם לא אהבתם את מקום העבודה ומעוניינים לעבור למקום עבודה אחר, האם תעזבו את מקום העבודה הנוכחי שלכם גם כאשר יש הוצאות וצריך לדאוג לכלכלת הבית?
הודעה אחרונה מאת garicho, -
זהו שרשור מתגלגל בוא כל אחד מוזמן לתת את הטיפים שלו , לייעץ ולהתייעץ וליצור דיון ענייני ופורה בעניין הכה מורכב ולא פשוט שאיתו גברים רבים נאלצים להתמודד בתקופה מאתגרת זו. הרבה זוגות הולכים לצערנו לגמור ברבנות בשנה הקרובה, עקב המתחים הרבים שיווצרו עקב המצב. אז בואו נדאג ונעזור פה אחד לשני.
הודעה אחרונה מאת Bob Ross, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 546 צפיות
הי פורים, חצי אוף טופיק עוד חודשיים מסתיימת הלוואה עם בלון של 3 שנים לרכב שהיה בזמנו חדש רוצה לממן מחדש את הבלון (כ 80 א' ש"ח) הבנק מוכן לא מוכן לשעבד שוב את הרכב ולכן מציע תנאים של פריים + 2.5% לתקופה של 3-5 שנים, ללא שיעבוד רכב. נשמע לי יקר למדי, בטח ביחס להלוואה מקורית של פריים + 0.5% שלקחתי בזמנו (לרכב יד שניה לפני 3 שנים הבנק הציע פריים +1%) מישהו לקח הלוואה דומה ויכול לשתף ריביות? לא יכול לממש את המסלול של הלוואה מקרן השתלמות שזה אטרקטיבי אבל לא זמין כרגע. תודה!
הודעה אחרונה מאת רק מיאטה, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 517 צפיות
משתף אותכם במשהו שמעניין את כולם בעיקר בימי הקורונה- אינטרנט. נכנסתי לכתבה הזאת וגיליתי שם ספק אינטרנט ITC עברתי אליהם כי לא הייתי מרוצה מהחברה הקודמת. מסתבר שהם ממש טובים והשירות לקוחות שלהם מעולה. בכללי אם אתם רוצים טיפים שיעזרו לכם לבחור ספק אינטרנט כדאי לכם להיכנס לשם ולקרוא https://www.ashqelon.net/%d7%9e%d7%92%d7%96%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%a9%d7%a7%d7%9c%d7%95%d7%9f-%d7%a0%d7%98/%d7%9b%d7%9a-%d7%aa%d7%91%d7%97%d7%a8%d7%95-%d7%a1%d7%a4%d7%a7-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%a8%d7%a0%d7%98-%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%99-%d7%91%d7%a9%d7%a0%d7%aa-2020-441822
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
אני רוצה לפרוק מעט על עסקים שממשיכים לעבוד בזמן קורונה. בגלל הגבלות הקורונה לאחרונה התחלתי להזמין מוצרים רבים אל ביתי (במקום לקנות בחנות). כאדם שחי במדינה אני מודע לכך שלעסקים קשה לפעול לאחרונה, אך עם זאת אני רוצה למחות על כל שישנם בעלי עסקים שפשוט מרשים לעצמם לזרוק על הלקוח בתירוצי הקורונה. להלן 2 דוגמאות המתקופה האחרונה: 1. KSP: הוזמנו אוזניות וציוד כושר, כאשר זמן האספקה הוא עד 8 ימי עסקים. נכון להיום עברו כבר 9 ימי עסקים. אני מבין ומכיל את הקושי בביצוע שילוחים אך עם זאת סטטוס ההזמנה לא השתנה כבר למעלה משבוע, אפילו לא בוצע הליקוט במחסן. שירות לקוחות לא קיים, וזאת מכיוון שבטלפון ישנה הודעה של "תתקשר בזמן אחר" (בכל שעה ביו…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 26 תגובות
- 2 אלף צפיות
מישהו רוצה להמיר את דתו?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
קראתי את הכתבה הזאת ב ynet: https://m.ynet.co.il/Articles/57268220 נכון שמזמן הפקדנו את הפרטיות שלנו בחברות השונות, אך האישור לכך היה שלנו גם אם לא ממש היה לנו ברירה בשביל לההשתמש באפליקציה כלשהיא. עכשיו מדברים על אובדן הפרטיות ללא אישור של האזרח, בטענה של בריאות הציבור, ואין מי שיגן עלינו האזרחים. לשלטון יש אינטרס לדעת הכל על האזרח כי כך יותר קל לשלוט עלינו. רק אני מוטרד מכך? מרגיש לי שכל הסגר הזה היה בשביל לבנות את התשתית הזאת מבלי שהאזרח ישים לב ויוכל להתנגד. פחות מדבר על ה 5g המפורסם יותר מתכוון על מצלמות מכל עבר שמחוברות למאגרי מידע שאף אחד לא יודע לאן מגיע. Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת save, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 655 צפיות
בוקר טוב. חמתי גרה בכפר סבא בבניין בתהליך תמ"א. דלת הכניסה , כנראה מעודף אבק ולכלוך לא ננעלת כראוי , כאשר היא בבית זה פחות קריטי כי אפשר לנעול עם הלשונית , אולם שהיא רוצה לצאת, מתחילות מלחמות על הנעילה. מכיוון שאני גר באזור ראשון לציון, פחות מכיר בעלי מקצוע באזור השרון. מישהוא יכול להמליץ על בעל מקצוע ישר ואמין שיכול לבוא ולטפל בבעיה?
הודעה אחרונה מאת michaelbe6, -
-
- אחראי פורום
- 29 עוקבים
- 57 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
שלום, מאז שהוצאתי רשיון ב2008 במשך 12 שנים אין יום שאני לא נמצא בפורום קיבלתי המון מידע גם בנושא רכבים וגם בכללי מהפורומים השונים, אני פחות כותב או פותח נושאים אבל בהחלט עוקב כבר 12 שנים אחרי כמעט כל השרשורים. כמו כן הכרתי בעלי מקצוע מדהימים דרך פה. מאז השדרוג יש בלי סוף בעיות שונות ומשונות שפשוט התייאשתי אני כמעט ולא נכנס כלל, שזה הזוי לחלוטין שדווקא בתקופה זו שאני כבר חודשיים בבית בחל״ת זה הזמן הכי טוב לחרוש את הפורום. אני בטוח שישנם עוד המון חברי פורום כמוני שנאבדים. החלום שלי (ואני יודע שלא יקרה) שהפורום יחזור לקדמותו. זהו פרקתי, לא יודע אם יקרה מזה משהו אבל הייתי חייב.
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 986 צפיות
שלום חברים. האם אזרח זר שיש לו ויזת עבודה בישראל (ב1) יכול לפתוח עסק מסוג "עוסק פטור" על שמו? משהו התנסה בתהליך ויכול לחלוק מנסיונו?
הודעה אחרונה מאת Igalz, -
-
מדובר בקומה הראשונה בבניין. המים יורדים כמו שצריך. לאחר מס' שעות ביוב (כנראה מהבניין) עולה בחזרה לאסלה+סרחון. מה זה יכול להיות? סתימה באחת מבריכות הביוב/ביקורת בבניין? בכל הבית מבדיקה זריזה ,לא נראה שיש בעיה של סתימה והמים יורדים היטב בכיורים וב-2 האסלות. טרם הוזמן אינסטלטור יוזמן לאחר שהמצב בחוץ ירגע.
הודעה אחרונה מאת Benor, -
עזרה בקניית כיריים 1 2
מאת TheOne23- 9 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אהלן! מחפש לקנות דגם מוצלח של כיריים גז לדירה חדשה. הכיוון הוא 5 להבות 75 ס"מ עם להבת טורבו במרכז, דרישה של הבוסית כדי שאפשר להכין מספר סירים בכיריים הצדדים בנוחות בו"ז. תקציב עד 2.5-3K. למישהו יש המלצות/דיס המלצות על AEG או בוש/סימנס מהדגמים האלה? יש דגם מומלץ אחר? האם עדיף זכוכית או נירוסטה? https://www.lastprice.co.il/p/52048470/כיריים-גז-זכוכית-AEG/AEG-HKB75540NB https://www.lastprice.co.il/p/43859536/כיריים-גז-5-להבות-Bosch/BOSCH-PPQ7A6M20Y תודה! תודה!
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
לה"ו חשקה נפשי אחרי תקופה נחמדה לגוון קצת את התחביבים שלי, סיימתי בשעה טובה לאחרונה תהליך של בניית בית (עד כמה שבאמת אפשר לסיים) ועכשיו הגיע הזמן קצת לחזור לעצמי. מה אני מחפש? משהו קל, מסיבי ואיכותי לא צעצוע של ming ב 600 ולא specialized ב 3000 די באמצע כזה, בעיקר לראות ולגשש עד כמה אני בעניין ומשם ננסה להתפתח בתחום. רכיבה, בהתחלה במושב שלנו, שבילים קרובים מסביב, לאחר מכן שבילים מעניינים באיזור. מימדי גוף 1.90 שוקל 110 ק"ג עיניים חומות מה ראיתי והתלהבתי? 1. https://www.matzman-merutz.co.il/storm_4_29 2. https://www.matzman-merutz.co.il/storm_3_29 3. https://www.fridman.co.il/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7…
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 789 צפיות
אז כמו שחלק כאן יודעים לפני שנה ו9 חודשים+/- עברנו לטקסס במסגרת רילוקיישן מטעם העבודה שלי. מדינה חדשה, אנשים שונים , חלומות ישנים שאפשר להתחיל להגשים. אני לא מדבר על אקדחים אהמ אור- למרות שאני לגמרי מבין אותך ומדי פעם עוברות מחשבות בראש של טקסס , טקסני.. בכל אופן, לפני כשנה +/- קניתי לי אופנוע דו"ש לטיולים ורכיבות שבילים. אחרי חפירות בלתי נגמרות, הוצאת רישיון מקומי וישיבה על הלוחות לדוג את האופנוע שאני רוצה(WR250R) החלטתי- אין מצב שאני נוסע 500 מייל כדי לראות אופנוע שלבסוף אולי לא אקנה כי א,ב,ג.. וקניתי חדש. התחלתי לרכב קצת פה ושם וגיליתי 2 דברים: 1.בטקסס אין אפשרות לרדת מהכביש לשביל בשטח בספונטניות כי השטח כנראה שייך למישהו שלא בדיוק מצפה לך. 2.שלמרות שהכ…
הודעה אחרונה מאת AK21, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 519 צפיות
מכונת כביסה בוש לא מחממת מים. איך ניתן לבדוק האם זה הגוף חימום או משהו אחר. אין ברשותי רב מודד. יש מברג טסטר שיודע להגיד אם מגיע חשמל או לא.
הודעה אחרונה מאת פיני, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
עזרה בויכוח. החל"ת מוגבל למינימום חודש. על זה אין ויכוח. מה קורה כאשר נגמר החודש והחל"ת עוד בתוקף? האם: 1} חובה לחכות עד שיסתיים החודש השני 2} ניתן לחזור בכל רגע נתון תוך כדי עדכון הביטוח הלאומי בכדי שלא יהיה כפל תשלומים מצד המעסיק והביטוח הלאומי. אני אומר 2 חבר שהוא מנהל משאבי אנוש במלון בירושלים טוען 1
-
קופת חולים
מאת carkin- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 923 צפיות
שלום לכולם אני קורא מדי פעם באתר אך מעולם לא נרשמתי. בעקבות מקרים שקרו לי בקופת החולים שלי שבהם יש זמני המתנה בלתי סבירים לרופאים (לפעמים 3 חודשים) ושהרופאים מאוד מחפפים ומצפים שתור אצלם יהיה 5 דקות ולא נותנים אפילו את הרבע שעה שבהם אמור להיות התור (ואומרים לך באופן מפורש שתקבע עוד תור כשיש זמן המתנה של חודשיים-שלושה), רציתי לשמוע מניסיונכם מה זמני ההמתנה בקופות השונות והאם הרופאים שם נותנים את השירות המצופה בעת הגעה אליהם. כמובן שרופא אחד יכול להיות מצוין ואחר לא, אך המטרה היא לראות באופן כללי מה טיב השירות כדי לשקול מעבר לקופה אחרת.
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 102 תגובות
- 34.1 אלף צפיות
שואב אבק במחיר מדהים, עם עיצוב מדהים עם אפליקציה ועדכוני תוכנה (אין לי מושג מה אפשר לעדכן שם) עם חיישן והתראה לטלפון על פילטר שנסתם ומצב סוללה מדוייק, עם מנורת לד במברשת שאיבה. עוצמת שאיבה של 18500PA לעומת 16000PA בדייסון. זמן עבודה במצב רגיל מגיע ל55 דקות! במצב טורבו חצי שעה. טעינה לוקחת שעתיים וחצי. 4 שלבי סינון, עלויות פילטרים נעים בין 35-70 שקלים. טבלת השוואה מלאה: בכל מקרה, קניתי בעבר שואב מהמותג דיבאה, הוא עשה לי עבודה טובה בהתאם למחיר שלו אך רצה הגורל והוא התרסק לי מגובה גבוהה ושבק חיים, חשבתי להוציא 2000 שקל על הדייסון, בדיוק יצא השואב של שיאומי וחיכיתי לראות חוות דעת של אנשים שרכשו, קיבל שבחים. עוצמת השאיבה שלו+מחיר חלקי חילוף+זמן עבודה …
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הגדרתי בדיסק און-קי ישל 16GB כ-12GB לטובת האצת ביצועי המחשב בעזרת האפשרות ReadyBoost הקיימת ב-WIN7 ולצערי אינני מרגיש שום שיפור בביצועי המחשב. מישהו יודע למה ? המחשב יחסית מאוד יישן אבל עם 5GB זיכרון RAM ומעבד E2160 במהירות של 1.8G ומערכת הפעלה WIN7 מעודכנת.
הודעה אחרונה מאת arik100,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,001 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- santiago
- davemustaine87
- D4K
- Matanb1998
- vigi
- אהרן ג
- zaf
- mikk
- פאר האורה
- מחכה
- FROGIE
- amit54