Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קופת חולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני קורא מדי פעם באתר אך מעולם לא נרשמתי.

בעקבות מקרים שקרו לי בקופת החולים שלי שבהם יש זמני המתנה בלתי סבירים לרופאים (לפעמים 3 חודשים) ושהרופאים מאוד מחפפים ומצפים שתור אצלם יהיה 5 דקות ולא נותנים אפילו את הרבע שעה שבהם אמור להיות התור (ואומרים לך באופן מפורש שתקבע עוד תור כשיש זמן המתנה של חודשיים-שלושה), רציתי לשמוע מניסיונכם מה זמני ההמתנה בקופות השונות והאם הרופאים שם נותנים את השירות המצופה בעת הגעה אליהם.

כמובן שרופא אחד יכול להיות מצוין ואחר לא, אך המטרה היא לראות באופן כללי מה טיב השירות כדי לשקול מעבר לקופה אחרת.

פורסם

זמינות תלויה הרבה באזור.

אם אתה נייד עם רכב אתה יכול לקבוע אחד לכל הארץ במידה ודחוף ואז הזמינות משתפרת פלאים.

יכול להגיד על מכבי שבאזור חיפה רופא מומחה הכי קרוב היה צריך להמתין חודש וחצי.

ולאותה מומחיות אצל רופא אחר במאוחדת היה מספר רופאים אחרים, זמינים לתור פחות משבוע.

פורסם

תעבור, זה לא איזה ביג דיל.
הותק שלך בביטוחים המשלימים נשמר ואתה יכול לחזור אחרי 3 חודשים לקופה הישנה שלך או ללכת לאחת אחרת.

פורסם

הבעיה העיקרית שלי עם הקופות חולים זה שכל פעם אני רואה רופא אחר

ולא ניתן להשיג את הרופא במייל או בכללי לתקשר איתו

פורסם

מנסיון, זה מאד תלוי סניף, וממש לא תלוי קופה.

אתה צריך לשאול באחת מקבוצות הפייס/ווטסאפ השכונתיות שלך מי מרוצה ובאיזו קופה וסניף הוא.

יש סניפים פחות עמוסים, ועם רופא, ולא פחות חשוב ממנו - צוות אדמיניסטרטיבי איכפתי ונחמד, וזה עושה את ההבדל.

בלי שום קשר, בכל הקופות, לראות רופא מקצועי זה סיוט ארוך.

רכוש לך ביטוח משלים, או יותר טוב - פרטי, וגש לכל רופא תוך כמה ימים, בהשתתפות עצמית קטנה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...