Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הגדרתי בדיסק און-קי ישל 16GB כ-12GB לטובת האצת ביצועי המחשב בעזרת האפשרות ReadyBoost הקיימת ב-WIN7 ולצערי אינני מרגיש שום שיפור בביצועי המחשב.

מישהו יודע למה ?

המחשב יחסית מאוד יישן אבל עם 5GB זיכרון RAM ומעבד E2160 במהירות של 1.8G ומערכת הפעלה WIN7 מעודכנת.

Untitled.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אני חושב שבגלל ה-5 ג'יגה שגדולים יחסית לשאר החומרה. הפיצ'ר שיפר ביצועים של מחשבים עם מעט זכרון RAM. ויסטה דרש חצי ג'יגה כמינימום. מצד שני אתה משתמש בדיסק של 16 גי'גה, שאני מנחש שהוא SATA II בלבד, ואולי עומד בדרישות המינימום אבל לא משפר באופן משמעותי.

לצורך המחקר - הוצא 4 ג'יגה מהמחשב ובדוק אם READYBOOST משפר. גם אם כן - עוד RAM משפר יותר.

ואחרון - אם אתה משתמש בכזו חומרה עתיקה, יש לי בשבילך מעבדי 775,  E7500 או E7400 שיתנו שיפור גדול יותר (בזכות CACHE פנימי). במתנה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם (נערך)

תודה על הצעה.

אני אנסה לעקוב ביומים הקרובים עם האבחנה של מדוייקת לגבי מה שכתבתי.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

המחשב עדיין משתמש בכונן שאיננו ssd?

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה אינני מתכוון להתעסק עם המחשב הזה. המחשב הזה בתצורת DUAL-BOOT עם WINDOWS XP להרצת תוכנות יישנות+יציאת RS232 ויציאה מקבילית.

לצערי WIN7 וגם WIN10 לא מסוגלים להריץ תוכנות יישנות שברשותיי של 16/32BIT

לפני 32 דקות, hans כתב:

המחשב עדיין משתמש בכונן שאיננו ssd?

אכן כן.

פורסם

אם זאת המטרה (+יציאות) - תחיה עם מה שיש. מה שכן, בחיאת זומזום, אל תחבר אותו בשום צורה לרשת האינטרנט. :-)

• מבאס 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

הפנטנט הזה הגיע לראשונה בסוף 06' שיצא vista. חומרתית זיכרון RAM הרבה יותר מהיר, וכבר אז אמרו שזה גימיק. בזמנו גם בוויסטה וגם עם חלונות 7 ניסיתי את זה על פנטיום 4 זקן שהיה לו 0.5-1.0GB ראם ולא הורגשה השפעה. 

לא מבין יותר מידי בניהול זיכרון של מערכות הפעלה, אבל אולי במקרה של Out of memory , ניצול זיכרון נייד מהיר יותר, עדיף על כתיבה לקובץ הזיכרון הויטואלי על הדיסק הקשיח (על תתפסו אותי אבל אולי זה אותו הדבר מבחינה טכנית*.

אם באמת חשוב לך הביצועים של המחשב, מעבד Q9550 4 ליבות משומש עולה בערך 90 ש"ח בEBAY, וסיכוי טוב שהלוח שלך תומך בו, ואם לא אז q6600 כנראה נתמך.

עוד אופציה זה לבצע O.C, בזמנו היה לי e2180 שהצלחתי להאיץ אותו ל2.8 או אפילו 3ghz ללא העלת מתחים והחלפת קירור. מה שכן הלוח אם הלך אחרי 4 שנים.

דבר אחרון והכי זול זה לבצע איחוי דיסק קשיח. במידה ולא ביצעת את זה הרבה זמן כנראה יש הרבה בלאגן שפוגע בעבודה עם קבצים/טעינת תוכנות.

עוד דבר נוסף ואחרון, במידה והמעבד יש לו בעיית התחממות חלקית (נניח לפעמים הוא עובר על 70-80 מעלות), יתכן ותדר המעבד יורד משמעותית באותו רגע על מנת לייצב את המצב (hwmonitor תוכנה מצויינת לבדיקת טמפרטורה, cpu-z אפשר לראות את תדר המעבד הרגעי). קרה לי בעיה כזו שנפתרה ע"י החלפת ברגי הפלסטיק  של מאוורר המעבד  שפשוט היה להם חופש.

עריכה אחרונה על ידי windows
  • תוכן חדש...