אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,389 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 547 צפיות
שלום לכולם מישהו יודע כמה BTU צריך לדירת 4 חד 95מר+מרפסת פנימית 12מר? איך החישוב הולך? קיבלתי הצעה מהקבלן על מזגן תדיראן55 wind ויש לי הצעה לשדרג לאינוורטר 60 האם כדאי? כסף זה לא פקטור בשיקול..
הודעה אחרונה מאת roy007, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 684 צפיות
שלום לכולם לאחרונה (יותר נכון לאחר שרכשתי לאישתי אופניים חשמליים בגלל הנגרר לילדות) החלטתי להתחדש באופניים, המחשבה היתה לכיוון חשמליים אבל בגלל לימודים ושיפוצים בבית לא רציתי להתפרע והתקציב עמד על 1150 פרנק שווצרי, שזה יוצא כמעט 4 אלף ש"ח, כל מה שראיתי ובדקתי (הרים חשמליים וטורינג חשמליים), היו עם למעלה מ30 אלף ק"מ וכבר לפחות 5 שנים על הכביש. אז מחשמלי ירדתי לבנתיים, אופני הרים טובות יש לי, ואז קפצה לי מודעה באחד האתרים המקומיים לאופני Cyclocross של קיוב 2017, חדשות לגמרי אשר נמכרות בגלל מעבר לאופניים חשמליים :), ראיתי שהוא גר רק 15 דקות נסיעה ברכב, אז אמרתי יאללה למה לא, טלפון וסיכום על להיפגש באותו יום, לקחתי כסף ויצאתי לכיוונו. לאופניים בלמי דיסק…
הודעה אחרונה מאת renaultfreek, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 706 צפיות
מחפש שעון/צמיד ספורט לנוער (מתנת בר מצווה לאחיינים שלי). התקציב הוא כ-500-600 ש"ח והרכישה תעשה בארץ (אילת זאת גם אופציה). נתקלתי ב-fitbit Charge 4, ב-Polar A370 וב-Polar M200 שנראה גדול מידי לנוער. יש למישהו המלצות/תובנות בנושא?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 688 צפיות
אני לא משתמש ברכב הרבה, אולי 5000 בשנה. נסיעות בעיר בעיקר. פעם ב-טיול רחוק אבל יש רכב שני במשפחה שאוכל להלוות. סתם זורק כסף לאחרונה על תיקונים. חשבתי למכור את האוטו או להשבית לתקופה ולנסות אופניים+רכבת. מה דעתכם? מפחיד אותי עניין החוקים של רכיבה על מדרכות שאני לא כ"כ בקיא בהם ורכיבה בגשם/חום. וגם להתקע בלי סוללה ולהזיז את ה25ק"ג האלה עם הרגליים.. אשמח לשמוע דעתכם.
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 32 תגובות
- 20.9 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לבנות ספסל זוגי לגינה (מצורפת תמונה) כיוון שהבנתי שמזרן הישיבה הוא בד"כ ברוחב 140 ס"מ על 60 ס"מ עומק אני מתכוון לבנות אותו עפ"י נתוני הפתיחה הנ"ל(ראיתי באתר "פסים ריהוט גינה" מכירה של מזרנים כאלו) במידה ומישהו ביצע/יש לו בבית ספסל שכזה אשמח לפרטים לגבי סוג העץ/עובי/עלויות/טיפים נוספים תודה! תומר
הודעה אחרונה מאת pipinoadar, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי ברשות ההורים שלי מקרר LG מדגם GR-F258UTK שנקנה לפי כ 8 שנים. ה ICE MAKER שלו פנימי עם מגירה, התקלקל לפי כחודש. הוריי פנו לשירות ברימאג, ושם נאמר להם שהמקרר ישן ושאין חלקי חילוף אבל אפשר לשלוח טכנאי. טכנאי הגיע, קבע ש ICE MAKER תקול ושאין להם חלקי חילוף, וכמובן גבה 300 שקל על כלום!!! מהיכן ניתן למצוא את החלק הדרוש?
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 514 צפיות
בתוך הוונטיל יושבת ליבה, מין טובלן קטנטן עשוי פליז. עליו יושבת גומייה. האם ניתן להשיג את הגומיות בלבד? ואם לא - היכן אוכל למצוא את הטובלן הזה?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 8 עוקבים
- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת garicho, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 553 צפיות
אהלן, אשמח להמלצות על מישהו אמין באיזור המרכז שמוכר ומתקין מצלמות אבטחה. הכיוון הוא 3-4 מצלמות מחוץ לבית כרגע ואולי גם 2 מצלמות בתוך הבית. רציתי לדעת אם יש דגמים מומלצים ומה הטווח מחירים פחות או יותר למערכת סטנדרטית שתהיה אמינה ויהיה אפשר להיכנס דרך הסמאטפון וכו. האם יש אלטרנטיבה טובה למערכות שהם לא אלחוטיות? אם אפשר יהיה להימנע מהכבלים שיהיה צריך להוליך לאורך הקיר זה יהיה נחמד. תודה!
הודעה אחרונה מאת daniel_18, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 710 צפיות
הכוונה היא למכונות לסינון וטיהור האוויר, לא לתרסיסים שמחזיקים בשירותים. מישהו פה מחזיק אחד? מה היו הגורמים לרכישה? מסנן האוויר של שיואמי, יש סיבה לכך שהוא מכונה ״מסנן אוויר״ ולא ״מטהר אוויר״ כמו המוצר של דייסון (היקר פי 5)?
הודעה אחרונה מאת outnex, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 568 צפיות
היו שלום, ממש מקווה שכל הדמויות האהובות עליי ימשיכו לכתוב Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
- 7 עוקבים
- 25 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
מכונת כביסה בוש פתח עליון בת 5. ביומיים האחרונים החלו תופעה שהמכונה נתקעת בסיום מחזור השטיפה ולא מצליחה להכנס למחזור הסחיטה וריקון המים. על הצג מופיעה אייקון לא מוכר לי. בודק בחוברת השירות, שם נאמר על האייקון הזה "נקה את המשאבה". ניתוק המכונה מהחשמל, פתיחת הפילטר, בדיקה שהאימפלור מסתובב חופשי, העברה לתוכנית סחיטה וכל מיני נסיונות לבסוף הביאו אותי למצב שהצלחתי לגרום למכונה לסיים. לאחר יומיים, לא עזרו כבר שום משחקים והמכונה לא נכנסת למצב סחיטה. קורא לטכנאי הקבוע שלנו, גם הוא לא מצליח לגרום לה להכנס לסחיטה, בודק האם אפשר להתחיל תוכנית חדשה, אבל גם לשאוב מים היא לא יכולה בשלב הזה. מפרק פנל צידי בטענה שנראה לו ש"לוכד האויר" סתום. …
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 600 צפיות
פלאפון משתמשים בטכנלוגית mimo שזה אמור לשפר משמעותית את מהירות האינטרנט ביחס למתחרות. יש לי אייפון 11 פרו מקס ושמתי לב שכאשר אין שיחה הקליטה לעיתים יורדת מ 3 ל 1 - האם זה קשור לטכנלוגיה הזאת? אותו מכשיר עם סים של 012 - אות הקליטה היה יציב כאשר המכשיר לא זז
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קבלנו מכתב הביתה כי אישתי חייבת למד"א כ300 ש"ח (250 ש"ח במקור עוד 50 ש"ח ריבית וכו'). האירוע התרחש בתחילת שנת 2013, בצומת עכו דרום. ניסו להתנקש באיזה עבריין מקומי, הוא לחץ על הגז ופגע ברכב בו נסע אישתי (שהיו בו 4 איש). כל ארבעת הנוסעים פונו באותו האמבולנס לבית חולים. או שלפחות זה האירוע היחידי שאנחנו זוכרים, שיכול להתאים לתאריך במכתב שלהם. איך אמורים להתמודד עם הדרישה הזאת שהגיע כעבור 7 שנים? במכתב (אינו רשום) טוענים שכבר ניסו לגבות את החוב - כמובן שזה לא נכון. יש התיישנות על הדברים האלה או שטכנית יכולים לדרוש את הכסף FOREVER?
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
שלום לכולם לאחר החלטה מהאישה, החליטה שנמאס לה מכל הרמקולים בסלון ומעוניינת להחליף למקרן קול/סאונד בר עם סאב. זה הבאלגן שבסלון כרגע נכון לכרגע כל הבאלגן מקדימה כי החלפנו לסלון פינתי ואין מקום לשים כלום מאחורה, יש כ 10 רמקולים בסלון כולל סאב. התקציב סביב ה 1500-2500 מעדיף להישאר במסגרת התקציב. ראיתי אופציה לרכישה מקרן קול של ימאהה דגם Yamaha YSP1600 ב 1600 שקל(עלות יבוא אישי מחול עד הדלת) + הוספת סאב סביב ה 800-1000 שקל אופציה נוספת ללכת על סאונד בר של JBL 3.1 או 5.1. וכן אני יודע שמקרן קול וסאונד בר לא אותו הדבר, בשביל מקרן קול צריך 4 קירות נכון לכרגע יש 3 ואחד רחוק אבל לפי מה שראיתי בימאהה יש אופציה לשחק אם יש קיר רחוק והסאונד בר זה סה"כ הגברה של רמוק…
הודעה אחרונה מאת adam11, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אשמח לחוכמת ההמונים, אם מישהו שמע או ראה. כסא קל משקל, שנפתח בצורה קלה,וניתן לשימוש בים. חשוב מאוד שיהיה בגודל קטן, לא חייב משענת כלל, ואפילו עדיף בלי. משהו באיזור עד החצי קילו. יש משהו בסגנון? תודה!
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 517 צפיות
אהלן חברה, קיבלתי החלטה בסופ"ש האחרון ואני מעוניין לרצף את האזור הקטן הזה באבנים משתלבות (שמתי סתם את הריצוף, הוא יעוף משם). כרגע יש שם אדמה שצריכה יישור. אמרו לי שכדאי ליישר, להניח סומסום וחול ואז את הלבנות. לאחר מכן לשפוך חול כדי למלא את החריצים. האם אפשר לעשות את זה בלי בסיס בטון? תודה
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
בשנה האחרונות התחלתי לסבול בעיניים ממשהו שנקרא ״פלוטרס״ שהם גופיפים שקופים בעיניים ממש כמו זבובונים כאלה שצפים בחלל העין עוד מישהו מכיר את התופעה או סובל ממנה ?
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
- 7 עוקבים
- 26 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קראתם את הכתבה - "חבל שלא נלחמתי מספיק על הנישואים" https://www.ynet.co.il/dating/divorce/article/ByKdd9jo8 עכשיו לאחר הקורונה כנראה מספר המתגרשים יעלה, מה דעתכם בנושא?
הודעה אחרונה מאת arturkopit, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 705 צפיות
אתמול בערב סגרתי את המחשב על סרט.. היום בבוקר קמתי ופריים אחד מהסרט נשאר תקוע על המסך לא משנה אם מכבים מדליקים כל הזמן ברקע מרצד.. רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך לרסט את המסך עצמו דרך המחשב או שהאלטרנטיבה היחידה היא להחליף מסך. וגם פה יש שאלה להחליף אין לי בעיה אבל עלול לקחת חודש עד שיגיע חלק מחול וזה מחשב לימודים.. כמה יעלה תענוג כזה בארץ?
הודעה אחרונה מאת r.e.g.e.v, -
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אז המחשב אמנם לא חדש, מדובר במעבד 4 ליבות, 8 ג’יגה זכרון וכונן SSD. הורדתי את הווינדוס מהאתר של מיקרוסופט, הכנסתי לדיסק און קי, פרמטתי את המחיצה בדיסק והתקנתי. לאחר סיום ההתקנה כביכול והעלאת המחשב מחדש - מוצג אותו מסך תקוע כבר בפעם החמישית (!) רעיונות מישהו? 🧐
הודעה אחרונה מאת carsgo, -
שלום, היום צילמתי כמה תמונות עם גלקסי s20 ושמתי לב שהחולצה הירוקה שלי יוצאת כחולה. כול שאר גווני הירוק שנתקלתי בהם כן יוצאים ירוקים, חוץ מעוד פליס שמצאתי בבית שגם אותו הגלקסי הפך לכחול. כאשר אני מקרב את המצלמה לבגד הוא נראה ירוק וכאשר מרחיק הוא הופך לכחול... מה שעוד הזוי שבדקתי עוד שלוש פלאפונים ישנים תוצרת סמסונג ושניים מהם לא עשו את העיוות אבל גלקסי a8 כן עשה בדיוק את אותו עיוות. למה זה קורה? Sent from my SM-G985F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
כי אני חייב לדעת שאני לא הפראייר היחידי שמנוי לפיס..
הודעה אחרונה מאת BarryG, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 580 צפיות
ראיתי שפתחו שירשורים על אשקלון, אני מתעניין לגבי גן יבנה. מישהו גר שם? איך הישוב? מה צריך לדעת? שכונות עדיפות? איך הבתי ספר? בתי קפה, מסעדות, בתי קולנוע וכו מניח שיש באזור באשדוד. מתעניין יותר לגבי האיכות חיים (שקט, רועש) והאוכלוסיה. תודה אסף Sent from my MI 8 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Metronome, -
מסתובבת ברשתות כל כך הרבה אינפורמציה שקשה לדעת מה אמיתי ומה לא. מצד אחד "שומרי הבית" - פעילים נגד האסדה. מצד שני חברת נובל אנרג'י שחלק גדול מהאסדה שייך לה. מצד שלישי המדינה, כלומר המשרד להגנת הסביבה ומשרד הבריאות. ומעוד הרבה צדדים בעלי אינטרסים כאלו ואחרים. לאף אחד מאלה אני לא ממש מאמין. יש את האתר של שקוף - https://shakuf.press/gas/ אחד האתרים היחידים שלהם אין אינטרס נסתר ואפשר להאמין לו, אבל לא תמיד יש בו אינפורמציה. בקיצור, מה אומרים מומחי הפורום על העניין?
הודעה אחרונה מאת SurfHigh, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 532 צפיות
אהלן, מישהו מכיר במקרה תחנת דלק עם שואק אבק לשימוש, שנמצאת באיזור הקריות?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 839 צפיות
שימו לב לזה: https://www.revue.ch/en/editions/2020/03/detail/news/detail/News/feeling-the-heat-in-swiss-cities/?utm_campaign=Newsletter32020&utm_medium=E-Mail&utm_source=Newsletter32020 וזה קורה בשוויץ. אצלנו אני רק רואה עוד ועוד כריתות של עצים בעיר שלי.
הודעה אחרונה מאת David32, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 655 צפיות
אהלן לכולם. לאחרונה עברתי לבניין חדש בר״ג בן 9 קומות. אף דייר אינו מעוניין להיות בועד ולכן אנו מחפשים חברת ניהול שתנהל הכל בבניין באופן שוטף. יש למישהו המלצות / הארות או הערות לגבי חברות ניהול? המלצה לחברה שיש לכם איתה ניסיון טוב באזור המרכז? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
שלום, קניתי תמי 4 פמילי משומש. בהתחלה הוא עבד בסדר, כדי לנקות אותו מילאתי כמה מיכלים של מים קרים וחמים, לאחר מכן עשיתי לו שטיפה אוטומטית ומאז מופיע על הצג הראשי תקלה 7 כאשר לא יוצאים מים קרים ולא מים חמים. הוצאתי גם את התקע מהחשמל והחזרתי לחשמל פעמיים וזה עדיין לא עזר. חיפשתי באתר של שטראוס מים ולא מצאתי מידע על תקלה זו וגם לא מצאתי בחיפוש בגוגל. מישהו פה אולי מכיר את התקלה הזו ויודע איך לפתור אותה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת avargel, -
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
בעקבות הבקשה בשרשור התלונות להחליף את האייקון של התגובה "מעניין" למשהו שמייצג את המילה "מעניין" קצת יותר טוב, בגלל הגילוי האחרון שלי שאני לא באמת יודע מה אומרים האימוג'ים השונים, אני פונה אליכם. חשבתי על כמה אפשרויות, והן מובאות לפניכם כאן בסקר קצר. כל אחד יכול להצביע לאימוג'י אחד בלבד ו(לפי מה שאני רואה) לא יכול לשנות את הבחירה שלו. אז תחשוב טוב לפני שאתם מקליקים. *חשוב לי ציין - אל תתפסו ספציפית לאימוג'ים שמוצגים כאן למטה. אלה רק דוגמאות שבאות להמחיש את הקונספט. האימוג'י הזוכה עשוי לעבור עיצוב מחדש כדי להתאים יותר לאופי של האימוג'ים הקיימים. ** אם יש לכם רעיון אחר, תגיבו אותו (חיפוש תמונה בגוגל -> לחיצה ימנית על התמונה -> העתקת תמונה,…
הודעה אחרונה מאת malcishua,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 1,051 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Tal7
- avargel
- לומד לתקן
- גולדן191
- ypz
- Igalz
- srool
- אבי ים
- yovel673
- Johnathan
- Itzik-b
- פאר האורה