אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,389 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 953 צפיות
אני בחודש השני לחלת ולא מזמן קיבלתי דמי אבטלה של חודש 4, אם נגיד מחזירים אותי מחר (19.5) אז את דמי האבטלה אני אקבל בנוסף למשכורת שתבוא?
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
ערב טוב חברים, בקרוב אצטרך למזג דירה 4 חדרים בשטח של 104 מטר, כיוון צפון-מזרח(המרפסת) ודרום-מזרח(קירות החדרים), שיטת בנייה טרומי. אין לי שמץ של מושג איזה קונפיגורציה עדיפה, מה יותר חסכוני ומה יותר נוח. חדר הממ"ד ישמש כמשרד, חדר השינה הקטן יהיה חדר ילדים. בשרטוט סימנתי את מיקום ההכנה למזגן שמגיע ממסתור הכביסה, במידה והחליט להתקין מזגן מיני מרכזי\אינוורטר, לא אצטרך לבצע הנמכה נוספת לאורך התקרה של המטבח? מה אתם הייתם מציעים? טוענים שהאינוורטר סובל מתקלות יקרות לעתים קרובות, האם זה נכון? האם כדאי להשקיע במזגן מיצרן מוביל (מיטצובישי לדוגמא) על פני אלקטרה\תדיראן ודומיהם? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת levy, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עלה הצורך להתקין מצלמות אבטחה בבית פרטי, התחלתי לחפש מערכת שתתאים לצרכים שלי: אל חוטית (WIFI) + סוללות אכסון רב (לפעמים צריך לחזור עד 4 חודשים אחורה בצילומים) ראיית לילה מספקת נתקלתי במערכות של בלינק וARLO שנמכרות באמאזון אבל הן לא נשלחות לארץ ולהבנתי האחרונה גם דורשת ALEXA כדי לעבוד (?) ואני לא יודע אם זה בכלל נתמך פה. מישהו התקין משהו דומה לאחרונה?
הודעה אחרונה מאת garicho, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן, חבר עובד בשכר גלובלי, ונמצא ביתרה שלילית של ימי חופשה עקב אי הגעה לסך שעות מינימלי חודשי בעבודה (נאמר צריך 186 הגיע רק ל 180), האם חוקי להוריד ימים ולהכניס אותו למינוס ימי חופשה? אותו חבר מעדיף שיורידו לו בשכר מאשר בימי חופש, אך נענה בשלילה ע"י משאבי אנוש / הנהלה. כרגע אותו חבר נמצא במינוס ימי חופשה, חלק על כאלו שלקח וחלק על חוסר שעות עבודה, ועוזב את העבודה בקרוב כלומר שיגבו ממנו תשלום על הימים האלו במשכורת האחרונה. האם הדבר חוקי? תודה
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 650 צפיות
שם מעבר לנהרהם מחכיםבמקום שכולם סוגרים שערהם מנסיםלבנות את עצמםבלי קשר לכולםשוניםואיך בוחריםבעולם שמפנה להם גבאיך משתניםכשאין אף אחד שיאהבואולי כאן התפקיד שלנו אנשיםלהפסיק לתקוע מבטיםולשפוטאולי התפקיד שלנו זה בעצם לראותאותם באמת, יהלומים
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 700 צפיות
שלום לא מזמן קניתי גלקסי s20, אחרי שבוע קניתי גם כיסוי די עבה תוצרת חברת skech. https://www.bestmobile.co.il/7000-2432.html הכיסוי יושב טוב ונוח, הבעיה ששמתי לב שבזמן שימוש כבד (בעיקר משחקים כמו call of duty) הפלאפון מתחמם הרבה יותר ובערך אחרי 20 דקות מתחילות תקיעות קטנות, לאגים. עם הכיסוי המקורי זה לא התרחש בכלל. הבעיה זה בעובי של הכיסוי או בסוג שלו? איזה כיסוי מומלץ שלא מחמם את הפלאפון? Sent from my SM-G985F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
לילה טוב יש לי דירה להשקעה בפתח תקווה, בשבועות האחרונים חברה מסויימת מחתימה את הדייירים לתמ"א 38/2 (פינוי בינוי), שלחו לי הסכם בן 3 דפים שבו כתוב בגדול את מה שאני יקבל אם יתבצע הפרוייקט וכו'. בתמורה לכך שהם יחלו בהליכי ייזום תכנון ועוד, הדיירים מתחייבים לא לפנות לחברה אחרת לצורך הנ"ל, ב 18 חודשים הקרובים. חשבתי לקחת עו"ד מצד שני אמרו לי כמה, שכל עוד ולא מדובר על הסכם התמ"א עצמו אלא על הסכם טרום ביצוע כל מה שמדובר זה רק קווים כלליים, ושיש אלפי דירות בארץ שחתומות על הסכמים כאלו ובפועל לא מתקדם כלום, ושאני לא ימהר להוציא כמה אלפים על עו''ד כשההתחייבות שלי כעת היא רק לא לעקוף אותם בשנה וחצי הקרובות. בדקתי את מה שקריטי - החברה שמחתימה היא הי…
הודעה אחרונה מאת zaf, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברי הפורום שלום רב, אז יש לי אח גאון (ברמה שהציעו לו במחוננים להתחיל בכיתה ז' תואר ראשון) הוא מאד יצירתי, משקיען, מבין במלא תחומים וחכם בצורה קיצונית. אח שלי עתיד לסיים הסמסטר את התואר השני שלו בתקשורת באוניברסיטת תל אביב (בהצטיינות). במקביל לתואר הוא היה מתרגל באוניברסיטה במשך שנתיים(הוא לא רוצה קרירה באקדמיה). הוא למד בעבר קולנוע וטלוויזיה וגמר את התואר בהצטיינות יתרה. במקביל הוא גם קיבל מקום ראשון בתחרות של YES וקשת על הסדרה שהוא כתב. בנוסף, הוא גם היה מורה למשחק באוניברסיטה. עוד מעט הוא יוצא מחממת האקדמיה ואני רוצה לעזור לו ברעיונות לעבודות שיכולות להתאים לו. הכי מעניין אותו זה להשתלב בעולם הטלוויזיה והתקשורת אך הוא עם ראש פתוח גם…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אהלן, אז השבוע נתקלתי בהודעת שגיאה בהפעלת השואב מסוג ERROR 18. חיפשו קצר בגוגל ויוטיוב הניב תוצאות שברובן דובר על מאוורר פנימי תקול. בדיקה קצרה בעלי אקספרס - עלות החלק 60 שקלים והעבודה לכשעצמה לא נראית מסובכת במיוחד, אבל מצריכה כל מני כלי עבודה עדינים כאלה ואחרים וסבלנות רבה, מה שאין לי. טלפון קצר למעבדה הראשית של שיאומי שיושבים בראשון לציון נתנו הצעה דיי הזויה של ~600 שקלים. האם מישהו מכיר מעבדה פרטית באיזור המרכז שיכולה לסייע ?
הודעה אחרונה מאת dany, -
אולי זה מתקשר לנושאים קודמים שפתחתי. בעשור הנוכחי בעיקר טפלתי וניסיתי לטפל בעצמי בריאותית, כל הנושא המקצועי הוזנח. אני כבר מס' שנים עובד רצוף במעין עבודה משרדית Dead-end-job נוח בחצי משרה, אין לי בו עניין מיוחד אבל הוא מספק לי שגרה מסגרת וכסף. כרגע, אני כבר מעל חודש בחל"ת אני עתיד לחזור באמצע החודש. לפני כן, לאחר הצבא כמעט ולא הצלחתי להתמיד בשום עבודה/מסגרת. אני רואה את הסביבה הקרובה שלי - רובם עובדים בהייטק/תפקידי תמיכה כלשהם ורובם התקדמו יפה גם ללא תואר ראשון ומרוויחים משכורות לא רעות בכלל. בעבר נמשכתי לתחום התמיכה במחשבים רשתות וכד' אך לא עשיתי עם זה דבר. העבודה שלי לא מעניינת, אבל מודה ומתוודה אין לי שום רצון להתפתח מקצועית. אני רק רוצה…
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 588 צפיות
הדיזה הייתה סתומה קניתי חדשה החלפתי ולמרות זאת הלהבה הקטנה סתומה ולא עובדת בשום אופן האם מישהו יכול לומר לי מה עושים בכדי לפתור את הבעיה?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, היום עשיתי סבב בין חדרי הכושר בחיפה והתמקדתי בשנים שמצאו חן בעיני, הולמס פלייס בקניון חיפה ופרופיט בקונגרסים. מישהו מכיר את חדרי הכושר הנ"ל ויכול לציין חסרונות ויתרונות? הולמס פלייס נראה קצת יותר מפואר אבל מצד שני גם בפרופיט יש הרבה מכשירים שנראים חדשים. מה החסרונות בחדר כושר low cost? Sent from my SM-G985F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 608 צפיות
שלום, יש לי טרמומטר של חברת zico שעלה לי לא מעט כסף ואני די מרוצה ממנו אני רואה עכשיו את כל מודדי החום למצח שנמכרים במחירים הרבה יותר זולים מהתעשיתיים, ותוהה למה בשלי אני מקבל על המצח 34–33 מעלות לעומת המדחום שמראה חום יותר הגיוני.. אולי במדחום מוסיפים מראש שתי מעלות ? הרי בשתי המקרים מדובר באותו מוצר שבודק טמפרטורה חיוצונית, לא ?
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
ראיתי בחוברת ההוראות של מייבש הכביסה שיש אפשרות כזאת באמצעות רכישת קיט של AEG בשם DK11 http://www.electrolux-ui.com//DocumentDownLoad.aspx?DocURL=2017\136\947500umEN.pdf (סעיף 13.2). השאלה שלי היא באיזה קוטר המחבר ברך שמגיע עם הקיט הזה https://www.amazon.de/AEG-DK11-Kondensatablauf/dp/B005J4O9K4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1517756353&sr=8-1&keywords=aeg+dk11 ואיפה ניתן להשיג כזה ? המייבש עדיין לא הגיע אבל יש לי את צינור הניקוז של מייבש הכביסה הישן של בוש ואני מעוניין לחבר אותו למייבש החדש במידת האפשר.
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 635 צפיות
היי. דירת קבלן בת שנה החלון הימני הוא חלון בלגי והשמאלי זה ויטרינה רגילה(לא קיר מסך). האם ניתן לשבור את הקיר שבאמצע וליצור קיר מסך אחד גדול?
-
- 12 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יש איזה כלל ברזל או שזה לפי העין ההרגשה בכף הרגל? אני מתאמן ורץ עם אותם זוג נעלי ספורט של ברוקס כבר מ2016 שקניתי אותם, בערך 3 פעמים בשבוע, כמעט כל שבוע, אך הסוליות עדיין לא נראות שחוקות מדי, והמבנה הכללי של הנעל בסדר. השאלה אם בכל זאת בגלל שעברו 4 שנים האם כדאי לקנות חדש?
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 589 צפיות
שלום, שואל בשביל החברה שלי. עבדה במקום עבודה שנה וקצת, אופי העבודה תובעני הרבה משמרות כפולות ולילה. בחודש דצמבר גילו לה בעיות רפאויות רבות הקשורות ללחץ נפשי, יצאה לחופשת מחלה של כמה ימים. בתחילת פברואר פוטרה במסווה של "סיום חוזה", " אין חל"ת, יש קורונה וכו". שאלתי היא, האם יש פה עילה לתביעה? תודה
הודעה אחרונה מאת guya72, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 532 צפיות
התיק הנוכחי התפגר אחרי שנתיים בדרך הרגילה שהתיקים שלי הולכים לעולמם: נקודת החיבור בין גוף התיק לרצועה נקרעה. מחפש המלצה לתיק חדש. הדרישות: 40 ליטר בערך. רוכסן איכותי, מוצר איכותי לכמה שנים. התיק שהתקלקל נרכש באלי אקספרס והיה כמעט סביר כך שזאת בערך רמת האיכות המבוקשת... יש אפשרות לרכוש דרך חבר אם זה עוזר. תודה חברים. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- 7 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, ראיתי באיביי מחירים טובים לכל מיני מברגות ופטישונים של ״מקיטה״, המוצרים ברובם מגיעים מאנגליה. אני רוצה לקנות פטישון נטען שמגיע עם שתי סוללות 6 Ah, ובנוסף לקנות מברגה רק את הגוף, האם הסוללות 6 אמפר של הפטישון יתאימו למברגה? ולגבי מטען, האם התקעים באנגליה כמו שלנו או שצריך לקנות מתאם? או שעדיף בכלל לקנות מטען פה בארץ ומשם רק את הגוף והסוללות?
הודעה אחרונה מאת nitch, -
היי, משהו שהייתם משנים? (דברים כמו מסך וכו גמישים). חברה לזיכרונות? כרטיס מסך? ספק כוח? הדגש היחיד הוא גיימינג. איזו שהיא חוסר תאימות שאתם מזהים? הוספתי קירור חיצוני למעבד כי המקורי לא מתמודד נחמד עם אובר קלוק. אודה לכל עצה. התקציב המקסימלי הוא 6500 בערך, אבל זה כולל עכבר ומקלדת שאינם כלולים פה. רוצה להזמין מהארץ ובהקדם. לא משנה איזו חנות העיקר שתרכיב, תתקין, תוודא שהכל עובד ותביא משלוח. https://www.tms.co.il/100382
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 957 צפיות
שלום. מעונין לרכוש חלק מספק שיושב בפולין. תחת תמונת החלק מופיע המחיר (150 יורו לפני מישלוח) והכיתוב הנ"ל (שהמחיר כבר כולל מע"מ של 23%). רציתי לדעת מהו ההסדר מול פולין או בכלל, לגבי ענין המע"מ? האם אני יכול לבקש ממנו להוריד את המע"מ? האם לא אשלם מע"מ פעם נוספת כאן בקבלת החבילה? מה בכלל קורה עם המע"מ בין מדינות? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 523 צפיות
יש לי שני צינורות שמחוברים בצורת שהיא כמעט T. צירפתי איזשהו תרשים לא מוצלח. אני צריך חומר שיאפשר לי לקבל את הצורה הפנימית של הצינור הירוק, עד לחיבור שלו עם הצינור הכחול. הצינור הירוק הוא באורך של כ-30 ס"מ וקוטר של כ-15. אין לי גישה לחלק השני שמתחבר לצינור הירוק. הכל נמצא קבור בתוך הקיר. אני צריך את הצורה של הצינור הירוק על מנת לקחת אותה למישהו שיחרוט לי על פיה צינור שאוכל להשחיל לתוכו. יש לכם איזה רעיון לחומר מסוים?
הודעה אחרונה מאת ArikB, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן, בשעה טובה קנינו בית ועברנו אליו. אנחנו רוצים לבצע בו שינויים מסוימים ובשביל זה נדרשת תכנית קונסטרוקציה. הבית נבנה בשנת 98. פניתי לחברה הקבלנית, הם היו מאוד נחמדים וניסו לעזור אך ללא הצלחה. אין להם מושג מי היה הקונסטרקטור באותם ימים. פניתי גם לוועדה המקומית לתכנון ובניה שגם ניסו לעזור אך לטענתם התכניות לא קיימות אצלם. יש עוד גופים שניתן להיעזר בהם? אין איזה חוק שמחייב גופים מסויימים להחזיק תכניות כאלה? אשמח לכל כיוון.
הודעה אחרונה מאת RBRB, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 705 צפיות
החברה, שסיפקה כתובת למשלוח עבור הזמנות מחברות שלא מאפשרות משלוח לארץ, מפסיקה את פעילותה, בשל השפעת משבר הקורונה. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-57298050,00.html
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- 9 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אשמח לקישור לקניה לראוטר שאני אחבר למודם+ראוטר של סלקום במטרה להניח אותו מחוץ לחלון שיהיה לי אפשרות לגלוש שאני נמצא עם הילדים למטה ברחוב קרוב {הקליטה הסלולרית זיפת אל עמה בכל רשת - גולן \ WE \פרטנר \סלקום \ פלאפון} הטווח שאני צריך בערך 50 מטר אווירי. תקציב? 80-150 שקל אפשרי גם משומש תודה.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
שבוע טוב חברים , לאחר שהעברתי עוד שנה בלחפש את עצמי לבסוף החלטתי שאני רוצה לחזור לצפון וללמוד כנראה במכללת תל חי . לכן התעניינתי בחוגים שיש להם וראיתי שיש מדעי המחשב שדווקא נראה מעניין מבחינת תוכן הלימודים , אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי על התואר הנ"ל ועל המכללה אם מישהו מכיר . מעוניין לשמוע איזה עבודות ניתן לעבוד בסיום התואר והאם זה נחשב "תואר שימושי" ?בקיצור אשמח לכל פיסת מידע בנושא ! תודה רבה לכם
הודעה אחרונה מאת Gosser1860, -
בדיקת MRI דחופה 1 2
מאת רון332-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 21 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
היי! צריך תור דחוף לmri בטן. כמובן שיש הפניה אבל לא מצליחים להשיג תור מהיר בשום מקום!(פנינו למספר רב של בתי חולים וציינו שאין לו בעיה להגיע בכל שעה) מוכנים לעשות פרטי (יש ביטוח) מישהו מכיר מקום/דרך שאפשר להשיג תור במיידי? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 507 צפיות
אהלן אנחנו מעוניינים לקנות רכב תקציב של באיזור ה40k בגדול יש לנו את הכסף נזיל השאלה מה הדרך הנכונה\יעילה למימון הקנייה כאשר הרציונל הראשוני שעולה לי לראש בהלוואה הוא שאני יכול להכניס את הוצאת הרכישה כהוצאת רכב ברישומי ההוצאות החודשיות (זה עניין נטו של נוחות להסתכל על הוצאת הקנייה ברמה החודשית) להוציא את כל הסכום מההון העצמי שיש לנו או לפנות לכיוונים של הלוואה ושאר מימונים אפשריים? אשמח לעצות תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Bushmaster, -
לדירת רווקים, החלטתי ללכת על חדש. אני לא רוצה להתפרע יותר מדי אבל גם לא רוצה להתקמצן אז אני אלך על משהו באמצע. כרגע אני צריך: מקרר יספיק לי 150-200 ליטר ? תנור בילטאין בגודל סטנדרטי. (ללא כיריים) מכונת כביסה מייבש כביסה מיקרוגל - אקנה משהו סיני פשוט בבית יש akai והוא אחלה. כדאי שכל המכשירים יהיו בדירוג אנרגטי A יש טעם או שההבדלים זניחים? הבנתי שמקררי שארפ אמינים. לגבי השאר - bosch/siemens/constructa ? תודה.
יש למישהו המלצה עם איזה מע' הפעלה יהייה לי יותר נוח באוניברסיטה? מתלבט
הודעה אחרונה מאת Asaf-R,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 363 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- רועי5
- לירון .ה.
- Yuvalino
- itaysamurai
- חד אופן
- Pika007
- yor2
- Olórin the grey
- itzik123
- flytomars
- sperial
- yoav911gt2