Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי טרמומטר של חברת zico שעלה לי לא מעט כסף ואני די מרוצה ממנו

אני רואה עכשיו את כל מודדי החום למצח שנמכרים במחירים הרבה יותר זולים מהתעשיתיים, ותוהה למה בשלי אני מקבל על המצח 34–33 מעלות לעומת המדחום שמראה חום יותר הגיוני..

אולי במדחום מוסיפים מראש שתי מעלות ? הרי בשתי המקרים מדובר באותו מוצר שבודק טמפרטורה חיוצונית, לא ?

פורסם

שניהם לא מדוייקים.

תקרא את המנואל של התרמוממטר שלך ותראה כמה דברים משפיעים על המדידה.

כם לי יש כזה בעבודה ומשתמש בו בעיקר לקבל מושג על פיזור החום. הוא לא קרוב לטמפרטורה האמיתית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אבל עדיין, איך לאלו שמיועדים למדדית חום גוף יש לפחות 36 מעלות? בשלי לא משנה כמה פעמים אמדוד ועל כמה אנשים, אף פעם לא אגיע מעל 34.4

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

נכון כי שלך מכויל למשטחים אחרים. 

דברים כמו צבע וברק מאוד משפיעים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

הטרמומטר שלך מודד משהו כמו מינוס 40 עד פלוס 250 מעלות בדיוק של מעלות בודדות. טרמומטר רפואי בודק משהו בסביבות 35 מעלות בדיוק של חלקי מעלות (בשאיפה...).

נסה להשקל על משקל של משאיות.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • מעניין 1
:turn-l:
פורסם

והניסיון שלי עם אקדחי החום הרפואיים הוא שהם לא שווים את מחיר האריזה שלהם. מציגים מספרים די אקראיים בתחום הנמוך של הטווח שלהם גם כאשר הנבדק קודח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...