Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

תאונה שלא באשמתי, הצד הפוגע לוקח אחריות אבל מעדיף לסגור ללא ביטוח. בתמונה אפשר לראות את הפגיעה, גולף 2017, בכנף מעל הצמיג. 

אציין ששתי האפשרויות מבחינתי הן או להפעיל ביטוח, מבחינתי ראש שקט, רכב חליפי, וכו׳. או כדי לחסוך את ההתעסקות, לסגור על מחיר עם הפוגע, ולקזז את זה כשאמכור את האוטו. אין לי כוונה ללכת למוסך לבקש הצעת מחיר. 

מישהו יודע להעריך את עלות התיקון המשוערת במוסך מתמחה (לא קומבינות כמו מילוי)?

כמו כן, איך הייתם ממליצים לפעול? 

IMG_5639.jpeg

עריכה אחרונה על ידי eg2000
פורסם

גש לפחח או שניים, בקש הצעות מחיר והצג אותן לפוגע כדי שיוכל להחליט האם לשלם מכיסו או לתבוע את הביטוח.

עקרונית יתכן שיש משהו נסתר, לכן נדרשת בדיקה מקצועית. ייתכן גם שימליצו לך להחליף את הכנף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 דקות, sperial כתב:

גש לפחח או שניים, בקש הצעות מחיר והצג אותן לפוגע כדי שיוכל להחליט האם לשלם מכיסו או לתבוע את הביטוח.

עקרונית יתכן שיש משהו נסתר, לכן נדרשת בדיקה מקצועית. ייתכן גם שימליצו לך להחליף את הכנף.

אני לא מעוניין לבזבז על זה זמן, אם אני כבר מגיע למוסך זה לתקן דרך הביטוח ולסיים עם זה 

פורסם

אני מקווה שאתה מבין שהפעלת הביטוח עלולה לעלות לך אלפי שקלים (השתתפות עצמית ועליית פרמיה), וגם יזהם את העבר הביטוחי שלך ואת דוח הסליקה כאשר תרצה למכור את הרכב.

סביר שהביטוח ימליץ להימנע מתביעה. בדוק עם סוכן הביטוח שלך. קרוב לודאי שאפילו תיקון על חשבונך עדיף, אבל בלי לשאול פחח לא תדע.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, eg2000 כתב:

אני לא מעוניין לבזבז על זה זמן

בעידן של היום יש לא מעט פחחים שנותנים הצעות מחיר לתיקון דרך בווטסאפ,שלח את התמונה לכמה פחחים בווטסאפ ומשם תתקדם וקבל החלטה כיצד לפעול בהתאם להצעת המחיר שתקבל,בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם

על הצד שאינך מפעיל ביטוח-

אתה יכול גם לקחת ממנו כסף ולהחליט לתקן מתי שבא לך, כך שבטווח הקרוב לא תזדקק לרכב חליפי

קניתי בעבר סקודה עם כזו מכה בדיוק, ולשאלתי מדוע לא תוקנה ענה לי המוכר שהחליט לקחת את הכסף [מחוץ לביטוח] להנאתו האישית ולא לתקן האוטו.. ( ישראלי קלאסי לא פדנט..)

אלא אם זה מפריע לך בעין כבר היום שאז זה שיקול אחר

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...